wierna1 22.05.02, 09:32 Mamy to takiego jednego artystę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: Zorganizujmy festiwal piosenki forumowej IP: 194.181.183.* 22.05.02, 09:40 o mie mowisz wierna? ok no to spiewam tylko dla ciebie: "tata tata taa you and me are meant to be, living in the haaaarmony. step by step you'll find away. don't you know that rome wasn't built in a day, hey hey hey? tam, tam tam taaa wierna1 napisał(a): > Mamy to takiego jednego artystę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zorganizujmy festiwal piosenki forumowej 22.05.02, 09:42 a ja się zgłaszam z: " jeszcze dzień, wyjdę stąd rzucę bagnet, rzucę broń przeskoczę każdy mur" ps. bursztynowy słowik jest mój.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Witak Panią Kwik 22.05.02, 09:45 kwik napisał(a): > a ja się zgłaszam z: > > " jeszcze dzień, wyjdę stąd > rzucę bagnet, rzucę broń > przeskoczę każdy mur" > > ps. bursztynowy słowik jest mój.:) Ładnie kwiczysz. Ale słowik jeszcze poczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Witak Panią Kwik 22.05.02, 09:51 > Ładnie kwiczysz. Ale słowik jeszcze poczeka. na mnie, jak wystąpią wszyscy? ok, mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Witam Panią Kwik 22.05.02, 10:19 kwik napisał(a): > > Ładnie kwiczysz. Ale słowik jeszcze poczeka. > na mnie, jak wystąpią wszyscy? ok, mam czas. Obawiam się, że słowik jest już w rękach wygranego, tylko jeszcze się nie zgłosił. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Witam Panią Kwik 22.05.02, 10:20 akcja "niewidzialna ręka", czy "ręce, które leczą"? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Witam serdecznie Gucia 22.05.02, 09:44 Gość portalu: gucio napisał(a): > o mie mowisz wierna? ok no to spiewam tylko dla ciebie: "tata tata taa you and > me > are meant to be, living in the haaaarmony. step by step you'll find away. don't > > you know that rome wasn't built in a day, hey hey hey? tam, tam tam taaa > > wierna1 napisał(a): > > > Mamy to takiego jednego artystę. > Akurat nie ciebie miałam na myśli (a tak przy okazji wymieniłam cię w mojej liście najsympatyczniejszych, bodajże w ub. tygodniu). Czy ty, Broń Boże, śpiewałeś może o swoich hormonach? Bo jeżeli o harmonii to nie posiadam. Ale tyz piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Witam serdecznie Gucia IP: 194.181.183.* 22.05.02, 09:48 czyli ze ci sie podobalo, wierna? a gdzie ta lista najsympatyczniejszych? wierna1 napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > o mie mowisz wierna? ok no to spiewam tylko dla ciebie: "tata tata taa you > and > > me > > are meant to be, living in the haaaarmony. step by step you'll find away. > don't > > > > you know that rome wasn't built in a day, hey hey hey? tam, tam tam taaa > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Mamy to takiego jednego artystę. > > > > Akurat nie ciebie miałam na myśli (a tak przy okazji wymieniłam cię w mojej > liście najsympatyczniejszych, bodajże w ub. tygodniu). Czy ty, Broń Boże, > śpiewałeś może o swoich hormonach? Bo jeżeli o harmonii to nie posiadam. Ale ty > z > piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Witam serdecznie Gucia 22.05.02, 09:50 Gość portalu: gucio napisał(a): > czyli ze ci sie podobalo, wierna? a gdzie ta lista najsympatyczniejszych? A TO SE ODGRZEB W WĄTKACH O FAJNYCH LUDZIACH NA FORUM. JESTEM TEŻ TAM WYMIENIONA. CO PRAWDA PRZEZ JEDNĄ OSOBĘ, ALE DOBRE I TO. > > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > o mie mowisz wierna? ok no to spiewam tylko dla ciebie: "tata tata ta > a you > > and > > > me > > > are meant to be, living in the haaaarmony. step by step you'll find a > way. > > don't > > > > > > you know that rome wasn't built in a day, hey hey hey? tam, tam tam t > aaa > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Mamy to takiego jednego artystę. > > > > > > > Akurat nie ciebie miałam na myśli (a tak przy okazji wymieniłam cię w moje > j > > liście najsympatyczniejszych, bodajże w ub. tygodniu). Czy ty, Broń Boże, > > śpiewałeś może o swoich hormonach? Bo jeżeli o harmonii to nie posiadam. A > le ty > > z > > piknie. > Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Witam serdecznie Gucia 22.05.02, 10:09 To może teraz ja hmm: śpiewać tażdy może, trochę leeeeepiej lub trochę gorzej, bo nie o to chodzi to co komu wychodzi. bo ja się wcale nie chwalę ja po prostu niestety ma talent, o! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Witam serdecznie Gero1 22.05.02, 10:13 brawo dla tego pana. festiwal piosenki żołnierskiej czeka. masz fory. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Panie Gero 22.05.02, 10:20 gero1 napisał(a): > To może teraz ja hmm: > > śpiewać tażdy może, trochę leeeeepiej > lub trochę gorzej, bo nie o to chodzi > to co komu wychodzi. > > bo ja się wcale nie chwalę > ja po prostu niestety ma talent, o! Talent to pan ma, ale repertuar ubogi.Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Panie Gero IP: 194.181.183.* 22.05.02, 10:25 taaa, wierna, a co powiesz o tym (ostro) dum dum daaam dum dum daaam dum dum daaa dum duum dum dum You know you are sweet little heart-breaker dum dum daaam dum dum daaam dum dum daaa dum duum dum dum i wanna take you home, yeeeeah no, wont do you no harm, no.. you got to be mine Dum dum dum dum foxy dawaj slowika bo bede kontynuowal wierna1 napisał(a): > gero1 napisał(a): > > > To może teraz ja hmm: > > > > śpiewać tażdy może, trochę leeeeepiej > > lub trochę gorzej, bo nie o to chodzi > > to co komu wychodzi. > > > > bo ja się wcale nie chwalę > > ja po prostu niestety ma talent, o! > > Talent to pan ma, ale repertuar ubogi.Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio especially for you.... IP: 194.181.183.* 22.05.02, 10:40 there she's walking, through the skies.. tara tara taaam. kwik napisał(a): > gutek - ty Jimmi? no, no, no Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: especially for you.... 22.05.02, 10:43 and thousand times.. tra tara taaam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio and? IP: 194.181.183.* 22.05.02, 10:49 that's all right that's all roght she says take anything you want from meeeee anyyythiiiing tuuuuuu tuuuu tuuu tuuu tiii tuuu ti ta tam tuuu ti ti ta tu ti ti ta tu ti ta ta tata ????? kwik napisał(a): > and thousand times.. tra tara taaam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik here 22.05.02, 10:57 manic depression is touching my soul, I know what I want but I just don't know how to, go about gettin' it, feeling sweet feeling, drops from my fingers, fingers, manic depression is catchin' my soul i solówka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gcio there? IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:03 woman so weary, the sweet cause in vain you make love, you break love it's all the same :( kwik napisał(a): > manic depression is touching my soul, I know what I want but I just don't know > how to, go about gettin' it, feeling sweet feeling, drops from my fingers, > fingers, manic depression is catchin' my soul > > > i solówka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: anywhere IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:24 och kwisiu, igrasz z ogniem nie wiedzac, ze ja jestem w te klocki:) prawie tak dobry jak jimi. moze sie kiedys przekonasz:) kwik napisał(a): > no i solówka > :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: anywhere 22.05.02, 11:26 ale ten drugi, ten on: "come on baby light my fire"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: anywhere IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:35 nie jak ten pierwszy - jimi the king. spiewam niestety okropnie ale brykam po gryfie jak blyskawica:) kwik napisał(a): > ale ten drugi, ten on: "come on baby light my fire"? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: anywhere 22.05.02, 11:37 acpiorundc czyli.. THUNDER ;...aaaaaa aaa aaaaa THUNDER..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: anywhere IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:39 yeah baby, here i come, here i come baby. i am comming to get youuuuuuuuu (i tu pojawia sie dluuuugie glissando) :) kwik napisał(a): > acpiorundc czyli.. THUNDER ;...aaaaaa aaa aaaaa > THUNDER..... > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik somewhere 22.05.02, 11:44 now you do what they told you now you do what they told you. du du du now you do what they told you. now you do what they told you. du du du now you do what they told you AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa i następuje rzucanie herami (o ile ktoś ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio else? IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:51 jeszcze mam ale nie rzucam bo w moim wieku to kazdy wlos na wage zlota:) dlatego wole cos spokojniejszego, np highway star, deep purple kwik napisał(a): > now you do what they told you > now you do what they told you. du du du > now you do what they told you. > now you do what they told you. du du du > now you do what they told you > > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa > > i następuje rzucanie herami (o ile ktoś ma:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: else? 22.05.02, 11:53 to na siedząco: smoooooooke on the water the fire in the skyyyyyy. tu du du tu du du du tu du du du du Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: else? IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:56 kurde, za grosz nie jestes muzykalna. tu tu duu, tu tu duu duu jest przed smoke on the water (zreszta w wersji koncertowej z "made in japan" jest jeszcze - du duu duu du duu du duu duu du duu duu du duuuuuu. a potem powinno byc powinno byc tam taram taram ta tam. capito? kwik napisał(a): > to na siedząco: > > smoooooooke on the water > the fire in the skyyyyyy. > > tu du du > tu du du du > tu du du > du du > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: else? 22.05.02, 12:01 ja śpiewam to na stojąco. w tej wersji jest tak, jak powiedziałam.:)) ale masz rację, w wersji sit down and listen jest tak jak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: else? 22.05.02, 12:02 To tez bedzie klasyka bum, bum bu bum bum bum bum bum trach trach bach bach bęc bęc bum bumbumbumbumbumbumbum bęc trach trach trach bim bim bęc kto odgadnie, stawiam calvadosa (z nieoderwaną banderolą) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: else? 22.05.02, 12:12 kwik napisał(a): > to pewnie jakiś prawniczy blues. Nie zgadłaś, przecież mówiłem że to klasyka to solówka perkusyjna z Mobby Dick Led Zeppelin Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: especially for you.... 22.05.02, 10:59 > there she's walking, through the skies.. tara tara taaam. ....clouds. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: especially for you.... IP: 194.181.183.* 22.05.02, 11:01 hehe, racja. wiedzialem, ze cos dzwoni na niebie tylko nie wiedzialem co. kwik napisał(a): > > there she's walking, through the skies.. tara tara taaam. > ....clouds. :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Panie Gutek 22.05.02, 10:28 Gość portalu: gucio napisał(a): > taaa, wierna, a co powiesz o tym > (ostro) > > dum dum daaam dum dum daaam dum dum daaa dum duum dum dum > You know you are sweet little heart-breaker > dum dum daaam dum dum daaam dum dum daaa dum duum dum dum > i wanna take you home, yeeeeah > no, wont do you no harm, no.. > you got to be mine > Dum dum dum dum > foxy > Coś o wannie i lisach? Ciekawe połączenie. A może o kobiecie w lisach kąpiącej się w wannie. Trochę surrealistyczne. > dawaj slowika bo bede kontynuowal Hola, hola, festival dopiero się począł. Momento Gutek! > > wierna1 napisał(a): > > > gero1 napisał(a): > > > > > To może teraz ja hmm: > > > > > > śpiewać tażdy może, trochę leeeeepiej > > > lub trochę gorzej, bo nie o to chodzi > > > to co komu wychodzi. > > > > > > bo ja się wcale nie chwalę > > > ja po prostu niestety ma talent, o! > > > > Talent to pan ma, ale repertuar ubogi.Sorry! > Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Panie Gutek 22.05.02, 10:37 Zaraz zaraz nie tak prędko, nie powiedziałem, a razcej nie zaśpiewałem ostatniego słowa. Też mam w repertuarze zagramaniczne numerasy np: ya, ya ya coco jambo ya ya ya o yeah ya ya ya coco jambo ya ya ya o yea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Panie Gutek IP: 194.181.183.* 22.05.02, 10:38 kobieta w lisach w wannie surrelistyczna? no co ty wierna? przeciez to normalka:) wierna1 napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > taaa, wierna, a co powiesz o tym > > (ostro) > > > > dum dum daaam dum dum daaam dum dum daaa dum duum dum dum > > You know you are sweet little heart-breaker > > dum dum daaam dum dum daaam dum dum daaa dum duum dum dum > > i wanna take you home, yeeeeah > > no, wont do you no harm, no.. > > you got to be mine > > Dum dum dum dum > > foxy > > > > Coś o wannie i lisach? Ciekawe połączenie. A może o kobiecie w lisach kąpiącej > się w wannie. Trochę surrealistyczne. > > > dawaj slowika bo bede kontynuowal > > Hola, hola, festival dopiero się począł. Momento Gutek! > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > gero1 napisał(a): > > > > > > > To może teraz ja hmm: > > > > > > > > śpiewać tażdy może, trochę leeeeepiej > > > > lub trochę gorzej, bo nie o to chodzi > > > > to co komu wychodzi. > > > > > > > > bo ja się wcale nie chwalę > > > > ja po prostu niestety ma talent, o! > > > > > > Talent to pan ma, ale repertuar ubogi.Sorry! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Panie Gutek 22.05.02, 10:41 pewnie. ja jestem praktykująca :) no i żyję, czyli z salvadora nici. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja? 22.05.02, 10:42 LALALALALALALALALALALALALALALALALA!!!!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Gdy mi ciebie zabraaaaaaaknieeeee!!!! 22.05.02, 10:42 Gdy zabraaaaaaaaakinie mi ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Piszę o forum oczywiście bo jak forumowa piosenka to forumowa) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik TO JA TERAZ 22.05.02, 10:51 sing sing nazywaja go bo ma w sobie coś takiego samo zlo nie hoduje zboz ma w kieszeni noz a ja nie wiem po co poplynelam jak za lordem az na dno caly dzien by spal noca w karty gral a ja nie wiem po co czy ja nie jestem lepsza niz cala reszta Pan caly babski wyz gdy mnie widzisz czemu wolasz sos na moj widok sos sos tra la la la ps. to co, wygrałam? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: TO JA TERAZ 22.05.02, 10:55 Maaaaaaaaałgośka mówią mi on nie wart jednej łzy oj głupia ty, głupia tyyyyyyyyyyyy! Małgośka Albo mamm jeszcze jedną: Mója pięękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć, znów mi się pan przyśnił dziś I tak odchooooodzę bez pożegnania jakby z nienacka życie jest życiem pan przeeeeeeeecież wie! Juuuuuuuuuuuuuuuuż mi niosą suknie z welonem, juuuuuuuuuuuuuuuuż cyganie czekają zmuzyką kooooooooooooooooń do taktu zamiata ogonem meeeeeeeeeeeeeeeendelsonem stukają koptya, Kurna a ja znów o tych konaich.../ Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: TO JA TERAZ 22.05.02, 10:59 kwik napisał(a): > sing sing nazywaja go > bo ma w sobie coś takiego > samo zlo > nie hoduje zboz ma w kieszeni noz > a ja nie wiem po co > Wszystko na jednej nucie, to była jedna z moich ulubionych piosenek, po Twojej mizernej interpretacji już nie jest. dzisiaj publicznośc forumowa potrzebuje osobowości scenicznych, na przykład mnie. (alegro) Kap kap płyną łzy w łez kałuzach ja i ty wypłakane oczy i przekwitłe bzy płacze z nami deszcz i fontanna szlocha też troche zadziwiona skąd ma tyle łez bum bum bum (tu przerwał , potem trzykroc zastukał obcasem dając sygnał basiście, by zadudnił basem) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gero1 22.05.02, 11:01 > Wszystko na jednej nucie, to była jedna z moich ulubionych piosenek, po Twojej > > mizernej interpretacji już nie jest. to ja Tobie fory na żołnierskim, a Ty mnie besztasz? ps. idola się ogląda, co? :))) dzisiaj publicznośc forumowa potrzebuje > osobowości scenicznych, na przykład mnie. > > (alegro) > Kap kap płyną łzy w łez kałuzach ja i ty > wypłakane oczy i przekwitłe bzy > płacze z nami deszcz i fontanna szlocha też > troche zadziwiona skąd ma tyle łez bum bum bum > > (tu przerwał , potem trzykroc zastukał obcasem > dając sygnał basiście, by zadudnił basem) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 kwik 22.05.02, 11:04 kwik napisał(a): > > Wszystko na jednej nucie, to była jedna z moich ulubionych piosenek, po T > wojej > > > > mizernej interpretacji już nie jest. > > to ja Tobie fory na żołnierskim, a Ty mnie besztasz? > > ps. idola się ogląda, co? :))) > > dzisiaj publicznośc forumowa potrzebuje > > osobowości scenicznych, na przykład mnie. > > > > (alegro) > > Kap kap płyną łzy w łez kałuzach ja i ty > > wypłakane oczy i przekwitłe bzy > > płacze z nami deszcz i fontanna szlocha też > > troche zadziwiona skąd ma tyle łez bum bum bum > > > > (tu przerwał , potem trzykroc zastukał obcasem > > dając sygnał basiście, by zadudnił basem) ch Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 22.05.02, 11:06 sorry sa maila powyżej, sam wystrzelił, jak karabin raz w roku. wcale cie nie besztam tylko wyrażam swoje subiektywne zdanie o Twoich mozliwosciach wokalno tanecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: gero 22.05.02, 11:17 kwik napisał(a): > wreszcie jakieś słowo prawdy. dzięki:))))) wiedziałem, pani kapitan potrzebuje czasem odmiany od pochlbstw. mam nadzieje ze drogiemu naszemu kapitanowi podobało się, pani kapitan zapamięta przy awansach, ze to spiewałem ja Gero. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gero 22.05.02, 11:18 a teraz karcer :)))))) ps. kpt zapamięta. to co, na drugą belkę? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gero 22.05.02, 11:22 gero1 napisał(a): > łykniem bo odwykniem na służbie? ja bronię granic niepodległego kraju. wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: gero 22.05.02, 11:28 kwik napisał(a): > gero1 napisał(a): > > > łykniem bo odwykniem > > na służbie? ja bronię granic niepodległego kraju. wybacz Na festiwalu piosenki można celem wydobycia wiekszej ekspresji, Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gero 22.05.02, 11:29 > Na festiwalu piosenki można celem wydobycia wiekszej ekspresji, no racja. już starożytni indianie śpiewali: "express yourself". Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 kwik 22.05.02, 11:36 Trzeba tez jakos skrócic sobie czas w oczekiwaniu na werdykt jurry. Chociaż werdykt może być tylko jeden, pani kpt śpiewała najpiękniej, najżywiołowiej, najduszoszczypielniej, najsoulowiej, najrockowiej, najbluesowiej, i w ogłóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 22.05.02, 11:39 to chyba jakaś podpucha... > i w ogłóle.. i w ogóle do kitu, tak? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik 22.05.02, 11:46 kwik napisał(a): Zadna podpucha. poruszyła pani kpt wszystkie struny mojej duszy, do tej pory nie mogę ochłonąc, spiew pani kpt wprowadza w nirwane, należy sie pani kpt nagroda publiczności, która ninieszym pani kpt przyznaję jako członek tej kapituły. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 22.05.02, 11:59 " dziękuję, dziękuję, wzruszyłam się do łez. nie spodziewałam się tej nagrody, wobec tego mam tu przygotowane kilka słów...słowa więzną mi w gardle..nie mogę..nie mogę....(kpt. weź się w garść, do cholery!) chciałabym podziękować moim podwładnym oraz kolegom ze studia nagraniowego w jednostce im. bagiennych orzełków i reszek za odkrycie mego talentu wokalno-tanecznego. bez nich ten sukces byłby niemożliwy. nagroda w postaci tej statuetki spocznie w wiadomym miejscu w mym domu. do zobaczenia na festiwalu marko-wizja." Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Zorganizujmy festiwal piosenki forumowej 22.05.02, 11:08 Co ja poradzę że jestem ladna fotogeniczna i taka zgrabna co ja poradze że talent mam i więcej gustu od innych dam. albo to Oj żeby nie ta dziura w desce, oj żeby nie ta dziura w desce byłaby Kasia, Kasia by była byłaby Kasia panną jeszcze! Byłaby Kasiaaaaaaaa byłaby Kasia panną jeszcze, Ale ta Kasia mądra była ale ta Kasia mądra była i Dziurę w płocie i w płocie dziurę i dziurę w płocie wywierciła iiiiiiiiiijjaaaaaaaaahuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: To z grubej Mańki! 22.05.02, 11:19 Gdzie ci mężczyźniiiiiiii,(aa) Prawdziwi tacyyyyy, uuuuuuu! Orły, sokoły, erosyyyy, Gdzie ci mężczyźni na miarę forum Gdzie te franty,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wooow 22.05.02, 11:21 Kurde ale my Wierna umuzykalnione, para para para Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wooow 22.05.02, 11:33 lastka napisał(a): > Kurde ale my Wierna umuzykalnione, para para para para para para para para ra ra by dalej byle wprzód, absolutnie! (to z serialu) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Kochani, tu się śpiewa anie gada! 22.05.02, 12:16 Pogadać to do innych wątków proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Zorganizujmy festiwal piosenki forumowej IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.05.02, 09:43 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=63&wid=1033299&aid=1033299 miłego śpiewania!!! Odpowiedz Link Zgłoś