Dodaj do ulubionych

protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:33
wpisujcie sie ci...ktorzy woleliby studiowac bez tego durnego okresu w zyciu
studenta..takiego uprzykrzajacego zycie............

oto oficjalny protest przeciw wszelkim sesjom !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aniqaa Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:41
      hehe
      ja protestuje.nie che mi sie uczyc............a w srode mam egzamin...łeeeee
    • alpepe Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.05, 18:19
      ja tam sesje lubiłam, bo było tyyyyyle wolnego, no chyba, że były poprawki :(
    • mroofcia Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.05, 19:45
      Się przyłączam do protestu.
      Od rana udaję, że się uczę... Matko, jak mi się nic nie chce...
      Bleee
      • Gość: leniuszek wroc Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:50
        oj oj oj mi tez sie nie chce (dlatego przegladam to forum hehe) w srode i w
        czwartek mam egzaminy a pozniej to juz totalna rzeznia. pozdrawiam wszystkie
        studentki i studentow tezzzzz
    • Gość: Lena Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.96.* 17.01.05, 22:57
      Ech, chciałoby się przeżyć życie bez egzaminów a tu ... wszystko przed Tobą ...
      Mam stale kursy zakończone egazminami, szkolenia zakończone egzaminami,
      egzaminy językowe, testy psychotechniczne, branżowe egzaminy. Sesje wspominam z
      pewnym rozrzewnieniem ... było sporo wolnego a tu nic :)))) Głowa do góry :)))
    • Gość: lisek Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 23:26
      U mnie nie aż tak źle tym razem (tylko 4 zaliczenia), ale za ok. 5 miesięcy ten
      najważniejszy egzamin, magisterski:(
      W każdym razie, w duchu wszechsolidarności, przyłączam się do protestu!!!!!!
      • Gość: po studiach Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 17.01.05, 23:37
        Przylaczam sie do protestu, bo moja Kobieta teraz musi sie uczyc zamiast kochac
        sie ze mna dziko na podlodze!!!!!!!!!!!!
        • Gość: politechnik Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:59
          A ja przekornie powiem, ze czekam na sesje. Matko w koncu bedzie czas na piwo,
          kino i spanie do poludnia. Jeszcze tylko dwa tygodnie. A na razie mam do
          zrobienia 100 projektow na wczoraj i sen na tym cierpi. A tu do pracy jeszcze
          trzeba chodzic.
          Byle do sesji :)
      • starywyjadacz Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.05, 09:03
        Tez nie przepadalam za sesjami. A na koniec jak glowa bolala po tym dzien w
        dzien piciu:)
    • Gość: Greta Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.05, 03:48
      Nikt nie zmusza ciebie do studiowania.
      • Gość: aa Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.01.05, 09:14
        haha nikt mnie nie zmusza do studiowania to fakt, to fakt ze chce skonczyc
        studia . Ale studiowac i zaliczac mi sie nie chce mam prawo do tego uczucia,
        zrobie to jak najmniejszym oporem juz jestem na 4 roku..

najlepiej przyniosic zwolnienia lekarskie na tych egz i zaliczaeniach na
        ktorych nie bylo sie a potem prosic o dodatkowy termin(bo sie byklo chorym)-
        zawsze przyznaja:)
    • losiu4 Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.05, 07:49
      dół sesyjny :) zdarza sie... koledzy wiele mi o nim opowiadali :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: niewyspana Re: protest przeciwko sesji....!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.01.05, 16:30
      zgadzam sie absolutnie, po swietach sie zaczelo i skonczy sie w lurym, czas
      wyjety z zyciorysu, a co sie z tego zapamieta?...jutro zaliczenie, potem
      jeszcze jedno i czetry egzaminy, ble:(Nie lubie juz kawy:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka