rachela180 16.01.05, 17:13 Wiem że się nad sobą użalam... ale na promocję mojej debiutanckiej książki nie przyszedł żaden z moich przyjaciół... ;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Smutno mi... ;((((((( IP: *.kkes.ylc.edu.tw / *.kkes.ylc.edu.tw 16.01.05, 17:15 To do piachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Smutno mi... ;((((((( IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 16.01.05, 17:16 Co to za przyjaciele? A wiedzieli gdzie i o której? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Smutno mi... ;((((((( 16.01.05, 17:21 20 osób! Przyszła tylko moja matka, ale od progu oświadczyla że wyglądam okropnie i że ubrałam się fatalnie a mój chłop jest za gruby, po czym sobie poszła. Zaprosiłam moich najbliższych przyjaciół, modny warszawski klub, ważne persony, współautor przyprowadził 50 osób, no porażka, byłam sama jak palec - przykro było i mnie, i mojemu chłopu (od niego ludzie pryszli) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: nie przyszli, 16.01.05, 17:27 Mogli przynajmniej zadzwonić że nie przyjdą ;((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie przyszli, 16.01.05, 17:29 coś ty, pewnie się wybierali, ale z zawiści i zazdrości nie przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: nie przyszli, 16.01.05, 17:32 Nie rozumiem przecież to nie moja wina że coś potrafię czego oni nie potrafią. Ja nie znam się na rzeczach które oni mają w jednym palcu... Olali mnie, po prostu mnie olali... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: a ile ty masz lat, dziecko? nt 16.01.05, 17:38 Wystarczająco dużo by rozumieć różne rzeczy. Ja nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam i pewnie dlatego Twój argument jest dla mnie nie do pojęcia :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a ile ty masz lat, dziecko? nt 16.01.05, 17:39 przykro mi, takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: a ile ty masz lat, dziecko? nt IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 16.01.05, 17:46 Tylko jak ich teraz spotkasz to im czasem nie daj poznać, że jest/było ci przykro. Głowa do góry i czarujący uśmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a ile ty masz lat, dziecko? nt 16.01.05, 17:47 Gość portalu: nutka napisał(a): > Tylko jak ich teraz spotkasz to im czasem nie daj poznać, że jest/było ci > przykro. Głowa do góry i czarujący uśmiech! słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Smutno mi... ;((((((( IP: *.tel167.petrotel.pl 16.01.05, 18:48 prawdziwi przyjaciele przyszliby. i nie ma to nic wspolnego z zazdroscia czy zawiscia, bo tego w przyjazni nie ma. skoro nie przyszli to nie sa przyjaciolmi. a przy okazji zastanow sie czy nie ma w tym twojej winy, ze ludzie cie olali. nic sie nie dzieje bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Smutno mi... ;((((((( IP: *.chello.pl 16.01.05, 19:45 a jaka to książka??? chciałbym przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Smutno mi... ;((((((( IP: *.chello.pl 16.01.05, 20:22 proszę mail: tajemniczy.wielbiciel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Smutno mi... ;((((((( 18.01.05, 11:47 Jeśli jest wina po jej stronie, to nie w ten sposób okazuje się to. Tak nie robią prawdziwi przyjaciele. A, stara prawda jest taka, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie i pewnie po ich zawiści:-) Jej winą może być, że źle dobiera sobie znajomych, którzy później mogą stać się przyjaciółmi, bądź właśnie nie. Normalnie bliskich przyjaciół nie ma się wielu. Ci, którzy tak myślą to sami oszukują się. Przeważnie są to zwykłe zależności. Odpowiedz Link Zgłoś
lilo5 Re: Smutno mi... ;((((((( 16.01.05, 20:38 przykro mi że masz takich ludzi koło siebie...to smutne, nawet mama nie umiała się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Smutno mi... ;((((((( IP: *.cac.psu.edu 16.01.05, 21:16 chcesz powiedziec, ze twoja promocja odbyla sie przy pustej sali Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec koneser miał racje jestes załosna i depresyjna 16.01.05, 21:22 a o czym piszesz kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re: kaftanik pojdzie w ruch znowu! IP: *.crowley.pl 17.01.05, 00:21 te, boski, znowu ci sie jaznie rozjechaly? juz sie przyznawales ze jestes koneser, wygladalo ze leki skutkuja, a teraz znowu mocniejsze bedzie trzeba zaaplikowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: kaftanik pojdzie w ruch znowu! IP: *.dialup.sprint-canada.net 17.01.05, 01:51 No to teraz wiesz nareszcie kto jest przyjaciel a kto nie. A ksiazek to ty dla nich/o nich raczej nie pisalas, zeby tak ostentacyjnie ignorowali twoja persone. Moze napisz cos dla nas.Tu wszyscy beda ci wdzieczni (przynajmniej ja). A tak bardziej, tzn. z ciekawosci powaznie pytam, o czym, o kim......jaka tematyka bylo twoje dzielo (niedocenione.........ale smiem twierdzic ze tylko chwilowo i tylko przez nielicznych....choc...waznych) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a nigdy sieroto nie pisałes o sobie w takiej 17.01.05, 08:22 liczbie? tak koneser to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re: a nigdy sieroto nie pisałes o sobie w takiej IP: *.crowley.pl 17.01.05, 11:31 rotfl :D no nie, nie pisalem :D uprzedzajac inne Twoje ewentualne watpliwosci: nie dyskutowalem sam ze soba, nie pisalem o sobie w trzeciej osobie, nie pisywalem wcielajac sie w rozne plcie :D a fakt, ze dla Ciebie to norma, dowodzi tylko slusznosci mojego posta: konieczne sa silniejsze leki :P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Smutno mi... ;((((((( 17.01.05, 11:51 o, rany, to faktycznie tragedia. A w ogóle ktoś przyszedł? Bo może nie ma co tak rozpaczać.... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Smutno mi... ;((((((( 17.01.05, 13:50 Jest fatalnie... mój chłop chce mnie rzucić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Smutno mi... ;((((((( 17.01.05, 13:56 Nie wiem co się stało... mówi że już mi nie ufa i że moi znajomi są ważniejsi od niego... i że nie chce mnie już widzieć... nie rozumiem tego?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Smutno mi... ;((((((( 17.01.05, 18:45 jacy znajomi? ci sami, co olali wieczór autorski??? nic już nie chwytam chyba... a naprawdę chciałabym się wczuć, powaga no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski jak tam twoj zapach z ust? link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19523878 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jak tam twoj zapach z ust? link 18.01.05, 11:53 miętowy, zaczęłam żuć gumę, też powinieneś spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Smutno mi... ;((((((( 18.01.05, 11:54 rachela180 napisała: > Wiem że się nad sobą użalam... ale na promocję mojej debiutanckiej książki > nie przyszedł żaden z moich przyjaciół... ;((((((((( a widzisz! trzeba bylo zaprosic nas, na pewno cale forum KOBIETA by sie zwalilo :) Odpowiedz Link Zgłoś