21.01.05, 20:09
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19693280
Obserwuj wątek
    • mojanoga Re: Natalia 21.01.05, 20:14
      Śliczna:)Muszę umieścić tu zdjęcie mojej Zuzi,ma teraz 6 tygodni.
      • peti_szapo Re: Natalia 21.01.05, 20:15
        Pamietam "razem spedzałysmy sylwestra " prawda?
        • mojanoga Re: Natalia 21.01.05, 20:21
          Rzeczywiście!Muszę Ci powiedzieć,ze Natalka i Zuzia są tak samo śliczne i nawet dosyć do siebie podobne:)
          • peti_szapo Re: Natalia 21.01.05, 20:23
            A jak sobie radzisz jako mama bo ja czasami to kiepsko ciagle mam jakies wyrzuty
            • mojanoga Re: Natalia 21.01.05, 20:29
              Ja nie mam wyrzutow,za to mam ręce po kolana:)A poważnie to Zuzia zaczęła sypiać tylko na rękach i na spacerach.Mialam do wyboru albo stracicć czucie w ramionach,albo stracić glowę w porywach wiatru:)Wczoraj przyszla zamówiona książka T.Hogg o niemowlętach i dzisiaj Zuzia śpi jak zabita.Jest tylko problem-tak zasnęła,że jeszcze jej nie wykąpałam:)
            • Gość: .................. Re: Natalia IP: *.dialup.sprint-canada.net 21.01.05, 20:29
              Ja to zaczekam niech to sliczniatko podrosnie. Mam nadzieje ze nie
              osiwieje przez to dluuuuugie czekanie. Pozdrawiam mamusie.
              • mojanoga Re: Natalia 21.01.05, 20:32
                To jeszcze trochę poczekasz:)Ale myślę,że warto!
                • Gość: .................. Re: Natalia IP: *.dialup.sprint-canada.net 21.01.05, 20:49
                  Ja wiem ze warto. Oj, wiem. Szkoda ze juz troche staro bede przed
                  tak ladna, mloda dziewucha wygladal.
                  • Gość: peti_szapo Re: Natalia IP: *.ld.euro-net.pl 21.01.05, 20:53
                    Z takim poczuciem humoru to zasze Będziesz młody:)
                    • Gość: peti_szapo Re: Natalia IP: *.ld.euro-net.pl 21.01.05, 20:54
                      a ka nie dałam rady stosowac usnij wreszcie tylko na raczkach i na spacerku spi
                    • Gość: .................. Re: Natalia IP: *.dialup.sprint-canada.net 21.01.05, 20:58
                      Tak ladnie mnie pocieszylas, ze az strasznej starosci przestalem sie
                      bac. A dziewczyny tam podkarmiajcie swiezym mleczkiem. Niech dorastaja
                      na pocieche mamusiom i...........
                      • mojanoga Re: Natalia 22.01.05, 12:43
                        Ja nie stosuję-uśnij wreszcie.Pilnuję kiedy mała zaczyna ziewać,zawijam ją w rożek i delikatnie kolyszę,aż zamknie oczka-wtedy do łóżeczka.Oczywiście ona natychmiast te oczka otwiera,ale jak nie placze to zostawiam ją w spokoju,jak zaczyna płakać to znowu na ręce i znowu czekam aż przyśnie:)Za pierwszym razem kladlam ją chyba ze 20 razy,ale za drugim już tylko raz zaplakala!A bylo tak,że spala mi na rękach nawet 12h!
                        Dzisiaj znowu nie dalo się jej polożyć więc poszłam na spacer-teraz śpi jak aniołek.
    • lena_zet Re: jejku, jaka śliczna 22.01.05, 12:46
      córeczka :) Gratuluję :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka