Gość: vesna IP: *.torun.mm.pl 27.01.05, 17:34 wpić sie w mojego faceta i nie wypuścic do rana. Cały dzień chodzę jak kotka w rui. A nie mamy gdzie... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: chcę seksu... 27.01.05, 17:36 Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jedna!!!!!!!!!!! Co się dzisiaj z nami dzieje?!?!??!?!!!?!?!!?!?!?!?!! ?!?!?!?!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: chcę seksu... 27.01.05, 17:38 coś jest, bo mnie też nosi od rańca (dosłownie) nie ma to jak obudzić się po 5 i mieć chcicę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: chcę seksu... IP: 80.53.160.* 27.01.05, 17:39 No właśnie przecież do marca jeszcze daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 27.01.05, 17:40 Nie wiem o co chodzi ale nosi dzisiaj... aj... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: też chcę :(((( 27.01.05, 17:39 a tu jeszcze w robocie :((( potem zaś cała noc będzie, a ja znowu jutro zgon przyjdę do pracy.Tak źle i tak niedobrze, o matko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatka Re: też chcę :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:46 Do marca niby daleko, ale pod moim oknem siedzą koty i dają koncert:))Coś może z pogodą nie halo? Chyba się do nich przyłączę, bo dopiero jutro Misia dopadnę i wytarmoszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: chcę seksu... IP: *.chello.pl 27.01.05, 17:50 Ja też! Aaaaaaaaa!!! ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 27.01.05, 17:54 Zjednoczmy siły, moje panie, zjednoczmy siły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... a zaczęło się tak NIEWINNIE, od przyjemności... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:00 porannych... miękkich, słodkich, rozkosznych, z westchnieniem... a tu wieczór coraz bliżej:))))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: a zaczęło się tak NIEWINNIE, od przyjemności. 27.01.05, 18:01 Mój chłop zaraz tu będzie... już go czuję, jest po drugiej stronie ulicy... aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... i co?... był?:)))))... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:32 ... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoda Re: chcę seksu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 18:09 ja tez dzisiaj tak mam...moze to z tego zimna, a nie ze marzec coraz blizej? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 27.01.05, 18:12 Czyli rozgrzewki potrzeba :) To mi przypomina naszą pierwszą randke z moim chłopem... też zimno było... aaaaach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: chcę seksu... IP: *.chello.pl 27.01.05, 18:13 Opowiedz! Opowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: chcę seksu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:14 OJJJJJJJ ja mam tak samoo nosi mnie to chyba cos w powietrzu :/ no coz za pare godzin sie wyzyjemy razem z chlopakiem i bedzie oki :) pozdrawiam was dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: chcę seksu... IP: *.chello.pl 27.01.05, 19:39 Drogie Panie Zastanowcie sie chwile a jak nie wykombinujecie to wyjrzyjcie przez okno i spójrzcie na księżyc. Nie kojarzycie? Ja zawsze tak mam ze jak jest pelnia to az mnie nosi a moj mezczyzna smieje sie ze mnie (a szczegolnie moich smsow bo mieszkamy daleko od siebie). Wypisuje mu soczyste smsy a on juz wie ze jest pelnia i nie musi nawet spogladac na ksiezyc :) Szczesliwe te ktore wieczorem dadzą upust swoim zwierzecym instynktom :) Milego baraszkowania meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: chcę seksu... IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.01.05, 19:47 ej Rachela, nie podpuszczaj- nie każdy ma tak dobrze kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna to narawdę pełnia? IP: *.torun.mm.pl 27.01.05, 22:04 :) Przynajmniej nie tylko ja się tak miotam... Dziękuję Wam, Grupo Wsparcia! Ale to nie zmienia faktu, że... aaaa, to będzie długa samotna noc. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: chcę seksu... 28.01.05, 11:44 A moje ŻU własnie do mnie jedzie. Po ponad trzech tygodniach cnoty, ascezy i celibatu, brrrrrrrr.......,nareszcie się zrealizujemy ;-). Tylko że do wieczora to daleeeeeeko, ojjjjj jak daleko. Ruja zdecydowanie bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: chcę seksu... IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.01.05, 18:13 dziś zrobiliśmy sobie odpoczynek po sesji- uhuhu cały dzionek szaleńczo sexownie spędzony...grrr...troszkem zmęczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: Glonik -chcę seksu... 01.02.05, 17:54 glonik napisała: > A moje ŻU własnie do mnie jedzie. Po ponad trzech tygodniach cnoty, ascezy i > celibatu, brrrrrrrr.......,nareszcie się zrealizujemy ;-). Tylko że do wieczora to daleeeeeeko, ojjjjj jak daleko. Ruja zdecydowanie bliżej. -Napisz czy się Gloniku w pełni zrealizowałaś :-)))) Moje ŻU przyjedzie, do mnie, dopiero za ok. 80 godzin tj. 4800 minut lub 288000 sekund. Bezseksie, celibat, posucha, susza trwa brrrrrrrrrr......, już miesiąc. Ile to godzin, minut czy sekund nawet nie liczę, by nie zeschnąć się na wiór. Jak widzisz to dopiero daaaaaaaaleko, a realizacja..........hmmmmm????? ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: chcę seksu... 29.01.05, 23:44 au!!!!!!!!! jestem chora ,mam38 stopni chlopaka nie widzialam od2 tygodni..tak mi go brakuje i wszystkiego co sie z nim wiaze ze zwariuje chyba:) nie wiem czy sexu najbardziej.Mysle ze bliskosci, pocalunkow, dotykujego minek usmiechu,ou jakos mnie melancholia zdominowala:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzz Re: chcę seksu... IP: 213.17.175.* 28.01.05, 08:54 A ja sie q.... pokłóciłam i nici z seksienia się :(((((((((( Ale to on był winny! o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzz Re: no patrz pani IP: 213.17.175.* 28.01.05, 09:01 Dlaczego ta pełnia nie działa na wszystkich równo? Tylko na kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 28.01.05, 10:25 ;((((((((((( I NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! ;(((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: chcę seksu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:26 a co indyk nie pomógł;-))))))))))))))))))))))) )?? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 28.01.05, 10:29 Wprosił się do nas kumpel ;((((( a potem było: macedońskie(pyszne), trójniaczek, szkocka... No i teraz cierpię... a on mnie nie przytulił... Buuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zrób balange dla Swojaków IP: 5.5R6D* / 193.251.169.* 28.01.05, 10:33 Nie bądz żyła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Zrób balange dla Swojaków 28.01.05, 10:36 Nie, kumpla lubię... ale tak mi brakuje mojego chłopa... tak chciałam by mnie przytulił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: chcę seksu... IP: *.torun.mm.pl 28.01.05, 13:08 :))) Dzisiaj może się uda... Ale dziś to nie to samo, co wczoraj. Wczoraj to bym go zjadła... a skończyło sie na buziakach... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 28.01.05, 13:26 Ja też :( a musieliśmy skończyć robotę :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: chcę seksu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:52 czułego, namiętnego, momentami dzikiego........upojnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi a ja mam dola :( IP: *.idea.pl 30.01.05, 22:59 bo czuje to samo co Wy dziewczyny i to nie od niedawna a moj facet nie da sie namowic na seks. Nie wiem co mu sie dzieje ale od jakigos miesiaca moze dluzej w ogole nie ma ochoty na seks. Czy to sie zdaza waszym facetom?? Na tak dlugi okres..? Zaczynam miec paranoje- wiecie o czym mowie chociaz zapewnia mnie ze mnie kocha! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: gabi on cie robi w kuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:16 Nie potrafi poprostu z dwoma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Nie nie robi.. IP: *.idea.pl 31.01.05, 11:16 i jesli juz to z dwiema, nie dwoma. Dziewczyny czy Wasi faceci tez czasami chca odpoczac od seksu?? A Wy mezczyzni czy mieliscie czasami dosc seksu na dluzszy okres czasu?? Zwracam sie tu do mezczyzn ze stalymi partnerkami, nie singli. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bees Re: Nie nie robi.. IP: *.echostar.pl 31.01.05, 14:39 obie formy są poprawne. Jeśli chodzi o brak ochoty, to u mnie trwało to najwyżej dzień. Ale mojej dziwczynie się to zdarzało i tragdii nie robię. Chociaż może faceci są inni. Pozdrawiam i powodzenia w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu... 28.01.05, 18:16 Ludzie, co sie będzie w kraju działo pod koniec września ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: chcę seksu...rachela 180 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:32 Rachelciu napiszcie ile ważycie ale tak naprawdę!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: chcę seksu...rachela 180 30.01.05, 11:56 A po co ci ta infomacja? I razem czy osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: chcę seksu...rachela 180 rachela 180 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:30 Bo robisz z siebie na forum taka gwiazde ze mozna by zrozumiec przypominasz soba Scorupco lub tp.a tak naprawde to cos mi sie wydaje ze przydałoby ci sie troche skromnosci.Możę to kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek2266 Re: chcę seksu... 29.01.05, 18:43 Co wy tak z tym seksem, nie rozumiem Was, nie lepiej poszukac w biblioteczce dobrej ksiazki i poczytac? co zaraz uczynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... no cóż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:48 do pewnych spraw... trzeba dorosnąć... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... mam... i to jakie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:04 ale lubię prowokować... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: chcę seksu... IP: *.torun.mm.pl 29.01.05, 23:13 Czasem się tak robi, że nad żadną książką się skupić nie można :) Zwłaszcza jak się tak tylko czyta i czyta od tygodni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... a myśli powoli... ulatują... w rozkosze:)))... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... a jakże przyjemnie to połączyć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Tak pisałem do Michała w sprawie rozrywek IP: *.block.alestra.net.mx 30.01.05, 00:14 Niech interweniuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sancho ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo czekac IP: *.mtvk.pl 30.01.05, 13:01 ja jestem facetem a ostatni seks mialem w sylwestra 2004/2005 i co jakos zyje i nie mam sie nawet do kogo przytulic pomysl jak super sie masz ze masz do kogo co z tego ze spotykam sie z roznymi znajomymi jak na spotkaniach sie konczy a przyjazn to nie wszystko a jestem normalnym wysokim zadbanym facetem ale los tak uklada ze juz 2 lata sam wiec ciesz sie z tego co masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo c IP: *.dialup.sprint-canada.net 31.01.05, 00:12 Kotka to raczej pieszczot potrzebuje a nie seksu. Kobiety tu glownie na brak milosci narzekaja, a tobie chua brakuje. Przyznaj sie do tego w swiecie rzeczywistym, nie wirtualnym, a jestem pewien ze dostaniesz tego czego szukasz, i to pewnie tak, ze bedziesz dlugo pamietala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo c IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 00:23 Jesteś pewien, że te drące się wniebogłosy kotki, ocierające się o wszystko, to chcą żeby je pogłaskać? ;) A poza tym - współczuję, że dla Ciebie seks, to tylko na wkładaniu "chua" polega. Dla mnie seks to ogromna przyjemność, największa bliskość jaką mogę osiągnąć z moim ukochanym, jeden z piękniejszych sposobów na wyrażenie miłości. No i jeden z silniejszych instynktów też... Czułości mi na codzień nie brak, miłości też - to fakt. Ale to znaczy, że mam się stać zimna jak lód? Gorąca krew we mnie płynie ;) Seks to nic złego i brudnego - i zaręczam Ci, że z kochanym mężczyzną to jest przyjemniejsze niż to, co mi proponujesz, bez sensu zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowa Re: ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo c IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 31.01.05, 11:27 idzcie do lasu albo do kibla publicznego.. mozna tez w pociagu, na dachu wiezowca albo w piwnicy.. Troche wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo c IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 14:11 Wyobraźnie to mu mamy. Ale mamy też potrzeby, których szybki numerek nie zaspokoi ;) Dla wielu par "dreszczyk emocji" to atrakcja. Dla nas największą atrakcją i dreszczykiem jest łóżko, spokój i dużo czasu... Bo tego mamy najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowa Re: ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo c IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 31.01.05, 14:20 to zamieszkajcie razem ilez to roboty:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oorany Re: vesna cały pułk wojska jest ci potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna tylko nie wojsko! IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 21:09 A poważnie - to akurat jeśli chodzi o partnerów seksualnych to nie ilość, ale jakość się liczy ;) Przynajmniej dla mnie. Zamiast szukać pułku wojska, to znalazłam jednego takiego, który za mną nadąża. Jedynym problemem jest lokal. Myślimy o wynajęciu wspólnego mieszkania, ale najwcześniej w przyszłym roku. Kasa, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re:VESNA -ty to masz dobrze, masz przynajmniej... 01.02.05, 00:19 Gość portalu: vesna napisał(a): Dla mnie seks to ogromna przyjemność, największa bliskość jaką mogę osiągnąć z moim ukochanym, jeden z piękniejszych sposobów na wyrażenie miłości. -Pięknie napisałaś: "największa bliskość jaką mogę osiągnąć z moim ukochanym" i jeśli się kocha, to do tej bliskości się chce, a widok kochanej/nego "nakręca nas" do poszukiwania tej bliskości, oczywiście pod warunkiem, że się kocha. Pozdrawiam i życzę pełnej realizacji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: ty to masz dobrze masz przynajmniej na kogo c IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.02.05, 22:49 Wiesz vesna, ja tak napisalem, gdyz myslalem (sadzac po zatytulowaniu watku) ze ty tam w wielkiej potrzebie jestes, ze sie palisz. A z tego co ty mi mowisz, to ty chcesz zeby bylo ladniej jak ksiazka pisze. Az przyjemnie ciebie bylo przeczytac. Musisz byc fajna i uczuciowa kobieta. Mam nadzieje ze ziscilo sie juz twoje oczekiwanie, przynajmniej na teraz. Szczesciarz z tego faceta ktory.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaja Re: chcę seksu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 14:41 Mmmmmmmm...........Nareszcie... Mogłam go przyulic, wtulic sie w niego, rozkołysać...a on mi szeptał cudowne słówka na uszko....kocham cie pieknioszku mój cudowniutki... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm. Re: chcę seksu...ajaja ajaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:54 Daje głowę że kłamał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaja Re: chcę seksu...ajaja ajaja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 22:30 daje glowe, ze sie nabijasz i po prostu zazdroscisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJ. Re: chcę seksu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:14 25.01. była pełnia to dlatego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaymz Re: chcę seksu... IP: *.pl 02.02.05, 12:28 Bo widzisz, to jest tak: jak się zabiera za tak dorosłe rzeczy jak seks, to trzeba najpierw umieć zadbać o inne dorosłe rzeczy, jak na przykład mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: chcę seksu... IP: *.torun.mm.pl 02.02.05, 13:53 Nie rozumiem przytyku. Że niby jak kogoó jeszcze nie stać na mieszkanie, to nie może się kochać? Mieszkanie to nie kwestia dorosłości, ale środków finansowych, no nie? Jasne, mogłabym wynieść się z domku, wynająć pokój z facetem, żyć sobie z moich 900 zł miesięcznie i tego, co jemu się uda zarobić (szuka pracy na razie, niedawno skończył studia, a teraz skończył mu się staż). Ale uważam, że bardziej dorośle jest: a) odłożyć tę kasę b) poczekać aż mi facet skrzydła rozwinie c) samej rozwinąć skrzydła w swojej robocie d) wynająć razem mieszkanie e) skończyć studia f) wziąć ślub g) i kredyt mieszkaniowy Ufff. Właściwie czemu ja się tłumaczę? Nie czepiaj się mnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: chcę seksu... IP: *.dialup.sprint-canada.net 02.02.05, 18:59 No wlasnie, nie ma potrzeby sie tlumaczyc. Z toba jest wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: chcę seksu... IP: *.torun.mm.pl 02.02.05, 20:40 Dzięki za wsparcie ...................... ;) Odpowiedz Link Zgłoś