Dodaj do ulubionych

jakie to uczucie...

IP: *.chello.pl 27.05.02, 20:00
kiedy sie zaszlo w ciaze? Jakies dwa tygodnie po, mozna juz wiedziec, poza tym
ze sie okres spóznia, czy sa jakies objawy????
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: jakie to uczucie... 27.05.02, 20:07
      jeszcze nie wiem jakie to uczucie:)
    • lalka74 Re: jakie to uczucie... 28.05.02, 09:39
      są objawy
      • bella_ragazza Re: jakie to uczucie... 28.05.02, 11:22
        Ale jakie to są objawy? Mnie też to interesuje a nie mam odwagi zrobic testu.
        • kini Re: jakie to uczucie... 28.05.02, 11:24
          Poczekaj jeszcze 4 miesiące, jak poczujesz ruchy dziecka, to znaczy, że NA
          PEWNO jesteś w ciąży.
          • noida Re: jakie to uczucie... 28.05.02, 11:27
            Ja ostatnio jestem wiecznie w ciąży, już nie mogę z tym seksem, chyba
            przestanę go uprawiać, chociaż nie wiem, czy przy takiej obsesji to coś da...
            • kini Re: jakie to uczucie... 28.05.02, 11:31
              noida napisał(a):

> Ja ostatnio jestem wiecznie w ciąży, już nie mogę z tym seksem, chyba
              > przestanę go uprawiać, chociaż nie wiem, czy przy takiej obsesji to coś da...

A skąd ta obsesja?
              • Gość: BigSiste Re: jakie to uczucie... IP: *.talnet.pl 28.05.02, 11:33
                kini napisał(a):

> noida napisał(a):
                >
                > > Ja ostatnio jestem wiecznie w ciąży, już nie mogę z tym seksem, chyba
                > > przestanę go uprawiać, chociaż nie wiem, czy przy takiej obsesji to coś da
                > ...
                >
                > A skąd ta obsesja?

Szał macicy.

• Gość: droppie Re: jakie to uczucie... IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 11:35
                ja juz bylam 2 rzy w ciazy i szczerze mowiac to nie bardzo sie czuje zanim sie
                naprawde czuje...hahaha...co do testu,to moja droga kup jeden ,zrob psipsi i
                bedziesz wiedziala albo nawet nie,samo sie okazre za dwa,trzy,do czterech
                miesiecy,a jesli jestes w ciazy to tak w ogole GRATULACJE.....
    • Gość: anE Re: jakie to uczucie... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 13:00
      w Necie jest b.duzo info n/t objawow, kazda kobieta indywidualnie to odczuwa.
      jedne wszystkie objawy jakie wystepuja a inne w ogole..
      test, np. ClearView kosztuje okolo 14zl .. i mozna go zrobic jeszcze przed
      pojawieniem sie miesiaczki. ja dzis sobie kupialam, bo nie chce rezygnowac z
      pracy, jezeli jestem..

pozdr.
    • sonija Re: zapytaj lekarza na innym forum 28.05.02, 13:51
      ... cos dzisiaj wszytkich pochrzaniło, chyba przez tą burzę...
      • Gość: droppie Re: zapytaj lekarza na innym forum IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 13:56
        sonija napisał(a):

> ... cos dzisiaj wszytkich pochrzaniło, chyba przez tą burzę...

a po co lekarz jesli chce sie wiedziec jak sie czuje....wez rusz ta glowka i sie
        wypowiedz na temat a nie zaczynaj swojego,tu nie chopdzi o stwierdzenie faktu czy
        jest sie w ciazy czy nie..tylko ja to sie czuje,a co lekarz ci powie o
        uczuciach....chyba ze to flirciarz albo twoj maz...
        • liloom hehe 28.05.02, 13:59
          tak tak, wszystkich dzis pochrzanilo:)
          ja nic nie czulam jak bylam NAPRAWDE w ciazy, za to wczesniej i potem ciagle mi
          sie wydawalo i ciagle latalam robic testy:)
        • sonija Re: zapytaj lekarza na innym forum 28.05.02, 14:17
          Ruszam ...i co ? Dziewczyna pyta się o objawy !!!! Mdłości....mnie biorą na
          tępote niektórych osób na forum.
          • Gość: droppie Re: zapytaj lekarza na innym forum IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 14:22
            sonija napisał(a):

>Mdłości....mnie biorą na tępote niektórych osób na forum.

Tępota to ostre słowo,najpierw spojrz na siebie zanim bedziesz krytykowac
            ludzi...opinia nie jest zła albo dobra jest inna...taksamo jak kazda osoba jest
            inna..wiec skad ten poglad o glupocie ludzkiej...na jakiej podstawie to
            segurujesz...pozatym jak cie mdlosci biora to nikt ci nie prosi tu siedziec ,tego
            czytac i pisac...
            • sonija Re: zapytaj lekarza na innym forum 28.05.02, 14:35
              No nie złość się Droppie ....ja się tylko tak z tobą droczę a Ty od razu do
              gardła człowiekowi skaczesz!
              • Gość: droppie Re: zapytaj lekarza na innym forum IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 14:38
                sonija napisał(a):

> No nie złość się Droppie ....ja się tylko tak z tobą droczę a Ty od razu do
                > gardła człowiekowi skaczesz!

to nie o to chodzi,ja nikomu nie skacze do gardla,przyznaje,ze czasami jestem
                ostra,ale popatrz,ty sama także,nieprawdaż?
                • sonija Re: zapytaj lekarza na innym forum 28.05.02, 14:40
                  prawdaż...widziałam, że załozyłaś nowy wątek...
                  pa,pa
                  S.
                  • Gość: droppie Re: zapytaj lekarza na innym forum IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 14:42
                    sonija napisał(a):

> prawdaż...widziałam, że załozyłaś nowy wątek...
                    > pa,pa
                    > S.

cześć....
              • Gość: droppie Re: zapytaj lekarza na innym forum IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 14:39
                to tylko dyskusja,nikogo sie tu nie obraza....bynajmniej ja tego nie planuje...
          • liloom sonija 28.05.02, 15:00
            nie kazdy ma mdlosci...
            bylas kiedys w ciazy? bo ja bylam i czulam sie lepiej niz zwykle.
            pzdrw
    • Gość: isza początek ciąży... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.05.02, 16:06
      Na początku miałam takie dziwnie cięzkie i obolałe piersi. Bardzo wrażliwe.
      Potem byłam senna, rozdrażniona, odrzucało mnie od wszelkiego przetworzonego,
      konserwowanego i smażonego jedzenia, chwilami ogarniała mnie słabość.
      Dowiedziałam się 4-5 tygodniu, zrobiłam test i dopiero wtedy skojarzyłam te
      wszytskie objawy z ciażą.

Pozdrawiam
      isza
      • noida obsesja 29.05.02, 23:39
        Obsesję mam pewnie dlatego, że bardzo bym nie chciała zajść teraz w ciążę a
        ogóle mam skłonności do demonizowania i czarnowidztwa. Czasami próbuję
        przemawiać sobie do rozsądku, ale nie zawsze działa, a jeśli już wystąpi u
        mnie jakikolwiek objaw mogący wskazywać na ciążę, żadno tłumaczenie sobie nie
        pomaga... widocznie jestem ciążowym hipochondrykiem ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka