mrumru25 28.01.05, 17:16 ... mi smutno się zrobiło - chorera :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrumru25 Re: Jakoś ... 28.01.05, 18:28 Hm...no z boskim nie miałam przyjemności pogadać, więc jego brak jakos mnie nie smuci. Miałam tyle energii w pracy, dobry humor mimo bólu głowy. Dotarłam do domu i jakos sie lipnie zrobiło. A czemu? Ostatnio z facetem mamy mało czasu dla siebie, mało ciepłych słów i jakos chłodem powiało. Dzisiejszy wieczór tez sama spędzam :( Nie chce sie smucis do diabła, ale to silniejsze ode mnie ... Może się musze wygadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadira Re: Jakoś ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:26 Dzisiejszy wieczór i wiele poprzednich... spędzam sama... I też mi smutno. Niby wszystko ok a jednak coś nie tak :/ Brak ciepłych słów, brak gestów... ale ja potrafię sie zebrać w sobie- udawać, ze wszystko w porządku, wierzyć, że to się zmieni... Ale nie dzisiaj... dzis nie daje rady... potrzebuje rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru25 Re: Jakoś ... 29.01.05, 13:37 Szkoda nadira, że wczoraj juz mnie nie było. Ja staram sie trzymac, usmiechac, wypełniac czas, żeby za duzo nie rozmyślać, ale przeciez to nie o to chodzi... Daj znać, jesli będziesz miała ochote pogadać! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadira Re: Jakoś ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:22 Jestem teraz... jesteś...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarsien Re: Jakoś ... IP: *.4web.pl 29.01.05, 23:38 Macie coś miłego przed snem:) Hmmmmm...to jednak dziwne, jedyna piosenka, której nie sposób wyobrazić sobie inaczej niż po niemiecku... SAG MIR WO DIE BLUMEN SIND“ Sag mir wo die Blumen sind, wo sind sie geblieben Sag mir wo die Blumen sind, was ist geschehen? Sag mir wo die Blumen sind, Mädchen pflückten sie geschwind Wann wird man je verstehen, wann wird man je verstehen? Sag mir wo die Mädchen sind, wo sind sie geblieben? Sag mir wo die Mädchen sind, was ist geschehen? Sag mir wo die Mädchen sind, Männer nahmen sie geschwind Wann wird man je verstehen? Wann wird man je verstehen? Sag mir wo die Männer sind wo sind sie geblieben? Sag mir wo die Männer sind, was ist geschehen? Sag mir wo die Männer sind, zogen fort, der Krieg beginnt, Wann wird man je verstehen? Wann wird man je verstehen? Sag wo die Soldaten sind, wo sind sie geblieben? Sag wo die Soldaten sind, was ist geschehen? Sag wo die Soldaten sind, über Gräben weht der Wind Wann wird man je verstehen? Wann wird man je verstehen? Sag mir wo die Gräber sind, wo sind sie geblieben? Sag mir wo die Gräber sind, was ist geschehen? Sag mir wo die Gräber sind, Blumen wehen im Sommerwind Wann wird man je verstehen? Wann wird man je verstehen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadira Re: Jakoś ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:55 ale ja nie rozumiem ;p Ale bardzo dziękuje- miło, ż ektoś o nas pomyślał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarsien Re: Jakoś ... IP: *.4web.pl 30.01.05, 10:42 Ale na pewno znasz...:) to jest piosenka Marleny Dietrich, u nas spiewała ją Sława Przybylska:) Gdzie są kwiaty z tamtych lat Piękne kwiaty Gdzie są kwiaty z tamtych lat Czas zatarł ślad Gdzie są kwiaty z tamtych lat Każda z dziewcząt wzięła kwiat Kto wie, czy było tak Kto wie, czy było tak Gdzie dziewczęta z tamtych lat Jak te kwiaty Gdzie dziewczęta z tamtych lat Czas zatarł ślad Gdzie dziewczęta z tamtych lat Za chłopcami poszły w świat Kto wie, czy było tak Kto wie, czy było tak Gdzie są chłopcy z tamtych lat Dzielne chwaty Gdzie są chłopcy z tamtych lat Czas zatarł ślad Gdzie są chłopcy z tamtych lat Na żołnierski poszli szlak Kto wie, czy było tak Kto wie, czy było tak Gdzie żołnierzy naszych kwiat Tych sprzed laty Gdzie żołnierzy naszych kwiat Czas zatarł ślad Gdzie żołnierzy naszych kwiat Tam, gdzie w polu krzyża znak Kto wie, czy było tak Kto wie, czy było tak Gdzie mogiły z dawnych lat Tam, gdzie kwiaty Gdzie mogiły z tamtych lat Czas zatarł ślad Gdzie mogiły z dawnych lat Tam, gdzie kwiaty posiał wiatr Kto wie, czy było tak Kto wie, czy było tak Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru25 Re: Jakoś ... 30.01.05, 17:28 Jak humorek dzisiaj? U mnie jakby lepiej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadira Re: Jakoś ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:55 Klarsien dziękuje Ci bardzo :) Znam, znam :) Ech u mnie taka... takie, można powiedzieć- przytłumienie ;/ Znam już ten stan... I wszystko, wszystko od nowa, znowu, na nowo. Dziś lepiej,bywaja chwilę kiedy po prostu mam nadzieję, albo takie w których staram się nie myśleć. Na tym polega przytłumienie. A teraz smutno mi się zrobiło znowu :( Ale ja naprawdę się uśmiecham. Prawie Zawsze. I nikt nie wie co czuje. Ja tylko wieczorem. Sama. Na nowo. Po staremu :( Odpowiedz Link Zgłoś