Dodaj do ulubionych

Czerwone pazury

IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 19:24
Nie ma nic u kobiety wstrętniejszego niż długie pazury. Jeśli one jescze są
czerwone to brrrr...... wzdraga mnie...
Nie rozumiem czemu one to tak namiętnie uprawiają.

Obserwuj wątek
    • Gość: karolinka Re: Czerwone pazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:04
      Może właśnie dlatego, żeby Cię wzdrygało.
      • Gość: Karol Re: Czerwone pazury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 20:24
        Ale mnie odzrzuca. O to wam chodzi? Jestem całkiem do rzeczy tak ogólnie i w
        szczegółach też.
        • Gość: karolinka Re: Czerwone pazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:42
          Czasami to mała prowokacja.
          • Gość: czerwony Re: Karol daj se luz... IP: 83.238.200.* 30.01.05, 21:06
            karol ten temat wałkuje na wszystkich forach
            odrzuca ? to się nie zbliżaj, to twój problem
            • Gość: .................. Re: Karol daj se luz... IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.01.05, 21:12
              Tak Karolku. Takie kotki sa mocno pazerne, unikaj ich. No sam pomysl,
              po co, na co kobiecie takie pazury. A w dodatku jeszcze czerwone.
            • Gość: Karol Re: Karol daj se luz... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 21:42
              Nie na wszystkich, tylko na kobiecym i męskim. Bo chciałem wiedzieć dlaczego
              kobiety je takie robią (kobiece) i jak to odbierają inni faceci (męskie). W
              sumie zadna kobieta nie napisała dlaczego. Może same nie wiedzą tak do końca.
              • Gość: .................. Re: Karol daj se luz... IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.01.05, 21:51
                Moze powodem tego ze maja dlugie paznokcie ma byc ucieczka i wymowka
                ze "ja do kuchni sie nie nadaje", a baby przeciez sa do garow,
                czyz nie? To te madrzejsze maja takie paznokcie, bo te normalne maja
                normalne.
                • severina Re: Karol daj se luz... 30.01.05, 22:59
                  Maluje paznokcie na rozne kolory w tym na czerwono...Czemu maluje na czerwono ? bo lubie ten kolor :)Wielokropku kuchnia nie ma tu nic do rzeczy :)

Pozdr.
                  • Gość: .................. Re: Karol daj se luz... IP: *.dialup.sprint-canada.net 31.01.05, 00:04
                    A niech ci uwierze ze kuchnia tu nic nie ma. Co to, pomylic sie juz
                    nie mozna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka