Gość: Karol IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 19:24 Nie ma nic u kobiety wstrętniejszego niż długie pazury. Jeśli one jescze są czerwone to brrrr...... wzdraga mnie... Nie rozumiem czemu one to tak namiętnie uprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolinka Re: Czerwone pazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:04 Może właśnie dlatego, żeby Cię wzdrygało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Czerwone pazury IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 20:24 Ale mnie odzrzuca. O to wam chodzi? Jestem całkiem do rzeczy tak ogólnie i w szczegółach też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: Czerwone pazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:42 Czasami to mała prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Karol daj se luz... IP: 83.238.200.* 30.01.05, 21:06 karol ten temat wałkuje na wszystkich forach odrzuca ? to się nie zbliżaj, to twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Karol daj se luz... IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.01.05, 21:12 Tak Karolku. Takie kotki sa mocno pazerne, unikaj ich. No sam pomysl, po co, na co kobiecie takie pazury. A w dodatku jeszcze czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Karol daj se luz... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.01.05, 21:42 Nie na wszystkich, tylko na kobiecym i męskim. Bo chciałem wiedzieć dlaczego kobiety je takie robią (kobiece) i jak to odbierają inni faceci (męskie). W sumie zadna kobieta nie napisała dlaczego. Może same nie wiedzą tak do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Karol daj se luz... IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.01.05, 21:51 Moze powodem tego ze maja dlugie paznokcie ma byc ucieczka i wymowka ze "ja do kuchni sie nie nadaje", a baby przeciez sa do garow, czyz nie? To te madrzejsze maja takie paznokcie, bo te normalne maja normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
severina Re: Karol daj se luz... 30.01.05, 22:59 Maluje paznokcie na rozne kolory w tym na czerwono...Czemu maluje na czerwono ? bo lubie ten kolor :)Wielokropku kuchnia nie ma tu nic do rzeczy :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Karol daj se luz... IP: *.dialup.sprint-canada.net 31.01.05, 00:04 A niech ci uwierze ze kuchnia tu nic nie ma. Co to, pomylic sie juz nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś