Dodaj do ulubionych

Nie kupujmy w Biedrpnkach!!!

IP: *.pl / 193.24.200.* 03.02.05, 11:17
Dajmy wyraz poparcia dla wykorzystwanych pracowników, którzy znaleźli dość
siły by przeciwstawić się koncernowi!

Moja firma też ma problemy z Biedronką - te sklepy najdłużej zwlekają z
płaceniem swoich rachunków.
Obserwuj wątek
    • ticoqp czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 11:24
      żabki?:)))))))
      wszędzie wszyscy wszystkich dymają, jak pracownicy napiszą taki apel to mozna,
      udowodnij ze nie piszesz z konkurencji:)))))))))))))
      • Gość: mm Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:36
        żabkę tez pieprzyć bo tam brudno i drogo;-))))))))))))))))
        • pietrek666 Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 11:41
          Przecież Biedronka i Żabka to to samo! Geronimo:)
          • Gość: mm Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:43
            taaa,a skąd wiesz,co?
            • pietrek666 Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 11:46
              Bo prasę czytam :DDD Ten sam właściciel. Tak samo jak np. Technics, Panasonic i
              National i TDK. Tylko ceny różne :DDD
          • ticoqp Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 11:44
            no mówię ze wszyscy wszystkich dymają:)))))
            • Gość: mm no Kopov wypraszam ja sobie;-))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:46
              mnie nie wszyscy:D
              • ticoqp Re: no Kopov wypraszam ja sobie;-))))))))) 03.02.05, 12:00
                a to Ty jesteś zabka????????:)))
                • Gość: mm Re: no Kopov wypraszam ja sobie;-))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:03
                  nie pisałeś ze żabka ale ze wszyscy wszystkich:PPPP
          • niedzwiedzica_sousie Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 14:55
            bardzo się mylisz, kolego
            żabka polska sa należy do niejakiego mariusza świtalskiego, byłego szefa
            elektromisu. biedrony też były jego ale opchnął portugalcom
            • pietrek666 Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 15:29
              Czytałem , że w 2003 porugale dokupili Żabkę do Biedronki.
              • niedzwiedzica_sousie Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 15:36
                hmm, nie wiem...
        • ticoqp Re: czyli zamiast lecieć do biedronki skaczemy do 03.02.05, 11:43
          pocaluj żabke w łapkę:)))))
          • Gość: mm albo w dupkę;-))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:47
            • pietrek666 W dupkę się nie rymuje :D 03.02.05, 11:50

• ticoqp Re: W ci.pkę się rymuje :D 03.02.05, 12:03

• Gość: mm Re: W ci.pkę się rymuje :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:04
                  a żabka to ma te ci.pkę??:))))))))))))0
                  • pietrek666 Re: W ci.pkę się rymuje :D 03.02.05, 12:08
                    Nieważne czy ma, ważne że się rymuje :)
                  • ticoqp Re: W ci.pkę się rymuje :D 03.02.05, 12:19
                    pocałuj ja w łapke, to zobaczysz jak sie zamieni co ma:)))))))
                • six_a Re: rypkę ;) by się rymowało 03.02.05, 12:04

• ticoqp Re: rypkę ;) by się rymowało 03.02.05, 12:20
                    nie swińtusz, widze ze tylko Ci rypanko w głowie:)))))))))))
                    • Gość: mm Re: rypkę ;) by się rymowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:22
                      a nie ryćkanieeeeeee;-))))))))))))))) )??
                      • ticoqp Re: rypkę ;) by się rymowało 03.02.05, 12:29
                        sie słabo rymuje:(((((((((((((
                • Gość: polka Re: W ci.pkę się rymuje :D IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:45
                  Kopov Ty zoofilu:-)PPPPPPPP
    • six_a Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 11:44
      pań z rossmana, bo one, bidulki mają kasy przy wyjściu, i marzną.
      • pietrek666 Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 11:47
        A co a'konto mają kasować? :D
        • six_a Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 12:00
          mogą od zaplecza? ;))))
          • pietrek666 Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 12:02
            six_a napisała:

> mogą od zaplecza? ;))))
            >

Kasjerki od zaplecza??? No, no! W takim markecie jeszcze nie byłem!!! :)
            • six_a Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 12:05
              kiedyś dawały spod lady, tera mogom od tyłu, nie?
              • pietrek666 Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 12:07
                Boże!!! A co będzie jutro??? :DDD
                • six_a Re: kac moralny? ;)))) 03.02.05, 12:10

• pietrek666 Re: kac moralny? ;)))) 03.02.05, 12:13
                    Nie chodzi mi o to, co będzie jutro, jak mi kasjerka da od zaplecza !!! Tylko
                    jak kiedyś dawały spod lady, teraz od zaplecza, to co będzie JUTRO??? :DDD
                    • six_a Re: kac moralny? ;)))) 03.02.05, 12:15
                      aaaa, no jutro to będzie swingers party w każdym hipermarkecie od 22.00 do rana.
                      :)))))
      • ticoqp Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 11:48
        jakby siedziały na kolanach ochroniarzy to w pupy by im było ciepło, moze
        więcej ochroniarzy na kasach?:)))))
        • six_a Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 11:59
          ochroniarz służy w tych sklepach do flirtowania, jak zauważyłam - no czymś
          trzeba dziewczyny rozgrzać :))))
          • ticoqp Re: i stańmy w obronie ;))))) 03.02.05, 12:02
            czyli jednak sposób znaleźli i dalej się skarżą?:)
    • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:55
      to moze tez w obronie tych kasjerek z "kerfura"...one pracjuą w takim gwarze ze
      szok,a czasem kaza im na głowę zakładac jakies idiotyzmy:-)
      • six_a Re: hełmofony? ;)))) 03.02.05, 12:01

• ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:04
        i mikołajów z florydy, ze im sie jajka pocą :))))))))
        • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:05
          no fakt,ty to masz głowę:-)))))
    • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:13
      dobra, spoko, wtedy biedronki upadną i reszta pracowników straci posady:)
      • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:21
        pójda do odśnieżania:)
        • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:23
          bałwanie a latem co????? ;-0
          • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:27
            do żniw:)
            wyprzedzę dalsze pytania
            wiosną do kotów
            jesienia do liści:))))))
            • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:29
              wiosną do kotów??
              co to niby znaczy???:P
              • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:49
                no jak co ??? uciszać i rozdzielać zeby sie nie parzyły:))))))))))))))
                • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:52
                  koty się nie parza koty marcują;PPPPP
                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 13:00
                    harcują raczej, w parach to się parzą:)))))
                    • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:15
                      a moze parują???;-)))P
                      • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 13:18
                        tak, to moze miec cos wspólnego z rują:))))))) świrują?:)))))))))))
                        • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:47
                          no najpierw w krzunach świrują a potem się rują;-)))
                          • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 14:54
                            rujnują:))))))))
                            • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:05
                              eeee tam nie przesadzaj zaraz rujnują:P
                              ja tam jak marcuje to się nie rujnuje.....człowiek nie czuje jak mu się rujnuje
                              znaczy rymuje:-))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
                              • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:11
                                kobita nie czuje jak jej sie rujuje:))))))))))
                                • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:18
                                  no toś mnie pocieszył,nie ma co:PPP
                                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:26
                                    a to ogólnie było nie o Tobie?;)))
                                    a co?;)
                                    • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:33
                                      sprawdze czy się zbytnio już nie zrujjjnowałąm,bo to nigdy nie wiadomo;-)))
                                      • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:37
                                        mówi się chyba zarujiłam?:))))))))))
                                        • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:05
                                          zrujnowałam zarujaniem:-))
                                          • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:09
                                            ciekawe jak się czyta po hiszpańsku to zarujanie?:)))))))
                                            • Gość: mm Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:10
                                              a co Ci nagle przyszedł do głowy hiszpański?
                                              • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:22
                                                nic tylko śmiesznie brzmi :)))))))))))
        • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:38
          przeca tam tyle ludzi pracuje, że chyba cała Polska będzie odśnieżona;)łopat
          nie starczy!
          • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:50
            to syberię niech odsnieżą:)
            • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 12:57
              jesteś okrutny, nie dość, że ich wyleją z pracy, gdzie byli wyzyskiwani, to
              jeszcze chcesz ich na sybir zesłać!!
              • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 13:01
                górnicy z polski robia w zagłebiu donieckim to bezrobotni nie mogą na syberii???
                przesada z tym okrucieństwem:))))
                • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 13:04
                  no panie, dajże pan spokój!:) chociaż racjonalnie rzecz biorąc, zsyłka na sybir
                  mogłaby pomóc w zmniejszeniu odsetka bezrobotnych...nagle stalibyśmy się
                  przodującym w Europie krajem:)
                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 13:16
                    to niech pani napisze do premiera jako patent na bezrobocie:)))))
                    jak tam sesja?;))))
                    • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 14:13
                      phi, nie będę traciła ruchów palcami na premiera:)
                      sesji nie ma, dopiero latem.
                      • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 14:53
                        to moze ruchy czym innym????:))))))))))))
                        • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 14:57
                          czymże niby? sytkiem? :D
                          • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:10
                            a czym tam pani lubi najbardziej, może byc sytkiem:)))))
                            • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:13
                              Ty, a czemu Ty do mnie per pani mówisz?!?
                              nie, sytkiem to chyba niewygodnie po klawiaturze, chyba, że miałabym obwisłe,
                              wtedy nie byłoby problemu.
                              • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:18
                                -no panie, dajże pan spokój!:
                                weź klawiaturę w dłonie , podnieś i będzie wygodnie:)))))))))))))
                                • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:20
                                  aa, nabawiłam się nawyku mówienia tego "panie", ale do koleżanek tez sie tak
                                  zwracam :D
                                  w zasadzie to jestes złośliwy, może i nie mam miseczki C, ale nie mam aż tak
                                  małych, żeby utrafiały w jeden przycisk na klawiaturze!:)
                                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:29
                                    jak robisz w zwiazkach za kobitkę to zwracasz sie prawidłowo:))))))chyba ze to
                                    liczba mnoga jest?:))))))
                                    jestem złośliwy to fakt, ale w tym przypadku chciałem byc tylko pomysłowym
                                    dobromirem:)))))))
                                    • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:34
                                      a co, myślisz, że mogłabym robić za faceta?? chyba nie wyglądam :))) dzięki,
                                      kopov!!
                                      a to "panie" sie wzięło stąd, że moja znajoma była kiedyś na cmentarzu i
                                      widziała dwie starsze kumoszki, co tak siedziały i narzekały, od czasu do czasu
                                      im sie wyrywało "panie, kiedyś to inaczej było!" :)))))
                                      a z dobromirem Ci nie wyszło :P
                                      • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:40
                                        ja tam nie wiem:) pisaś, ze tak mowisz do koleżanek to pomysląłem ze może?????;)
                                        ja nie mam nic na przeciwko:)))))moze te panie z męzami gadały?????:)
                                        nie wyszlo mi bo to on chciał dominowac:))
                                        • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:44
                                          ta, Ty nic nie wiesz:P
                                          właśnie nie, gadały ze sobą! i teraz za ich przykładem, rozmawiamy o złu tego
                                          świata:) i że młodzież to inna kiedys była:))))
                                          no dobra, to pokaż swoją prawdziwą nature!
                                          • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:50
                                            ;)
                                            oj panie inna inna była ta młodzież, teraz nawet w autobusie dupy nie rusza
                                            żeby miejsce ustapić:((((((((((
                                            co ja Ci bede pokazywał, wiesz jak jest:)))))) i dobromir mi tu nie będzie
                                            podskakiwał:)
                                            • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:54
                                              o, dobry w tym jesteś, widzę;) szukam nowych talentów do narzekania:))))))))
                                              panie, tera to tylko piją, palą, śmieci matce nie wyrzucą i chodzą na te te,
                                              diskoteki! kiedys to sie do remizy szło, od 19tej do 22iej i sie byle komu nie
                                              dawało, a tera?:))))))))))
                                              nie wiem jak jest <przewraca oczami>
                                              • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:04
                                                :) widzisz i wiesz:))))))
                                                Ty to pewnie nie pijesz i nie palisz więc nie ma o czym mówic, wydajesz się byc
                                                porządna:) to nie ma co narzekać, ale ta reszta to tylko do domu pooprawczego
                                                sie nadaje, no na tym forum dajmy na to:)
                                                a tera to się tez idzie do remizy tyle ze ze daje sie byle komu:)))))
                                                • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:13
                                                  nic nie wiem!
                                                  panie, tera to chodzą i sie prostytuują na prawo i lewo, jedna z drugą, ja
                                                  widziałam!na msze niedzielne nie chodzą, na roraty też nie! kiedyś to jedyną
                                                  używką herbata była, a tera? co sie porobiło, panie.

gdzie ja Ci porządna, wstrętne dziewuszysko, ot co;)
                                                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:24
                                                    zaraz prostytuuja ? dupy daja na lewo i prawo, ale takie ich qrevskie prawo:
                                                    ((((((((
                                                    oj ci.po rządna juz ja wiem co mówię:)
                                                  • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:26
                                                    idę się uczyć francuskiego. języka, rzecz jasna;)
                                                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:29
                                                    ja Cie moge poduczyc, ale nie w pisaniu:))))))) bo w tym jestem słaby:)
                                                  • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:34
                                                    taaa, a w czym? ;) 3 miesiące sie uczę. ze słówkami to jest dobrze, tylko gadać
                                                    nie umiem, tzn wiem co powiedzieć, ale muszę sobie akcent i ten
                                                    charakterystyczny bełkot wyrobić:))))
                                                  • ticoqp Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:38
                                                    a w gadaniu:))))))))
                                                    z bełkotem to by poszło najszybciej:)))))))))))
                                                    czyli co ? jezyka w gębie zapominasz?:)))))))))
                                                  • nat.ka Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 16:39
                                                    nie no, zapominać to nie zapominam, ale nie lubie słuchać siebie:)))))))
                                                    idę, miłego wieczoru ;)
    • wiolathered Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 14:51
      chcialabym dac wyraz solidarnosci, ale nie kupuje tam dla przyjemnosci tylko z
      musu-nie stac mnie na zakupy w polskich supermarketach bo tam jest drogo, za
      drogo.syf, towar w pudlach, zapach-roznie, ale jest tanio i nawet niektore
      produkty nie sa tragiczne jakosciowo. wiem jak wyglada praca w takim czyms bo
      mialam okazje-pracowalam jeden dzien i bylo tragicznie,wyrzucili mnie po jednym
      dniu:)takiego stresu nie przezylam nigdy, wspolczuje tym ludziom, bylam chwile
      na ich miejscu.
      • Gość: lisek Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 15:03
        To fakt, niestety:(
        Niby się wie, jest się solidarnym i wzburzonym doniesieniami z mediów, ale i tak
        zawartość portfela decyduje o tym, jak długo to wsparcie z naszej strony potrwa.
        Inna sprawa, że w większości sieci ludzie są wykorzystywani. Real, Tesco, Geant
        i dziesiątki innych - czy tam jest o wiele lepiej?
        Najlepsze rozwiązanie to małe prywatne sklepiki, ale... patrz fragment o portfelu:(
    • pimpek_sadelko Re: Nie kupujmy w Biedrpnkach!!! 03.02.05, 15:29
      nie kupuje, ale nie wiem czy to dobry pomysl taki bojkot: wszyscy straca
      prace.wierze, ze po tej calej aferze pracownicy biedronki beda mieli lepsze
      warunki pracy, ale pamietajmy, ze bojkotujac ten sklep przykladamy rece do
      likwidacji ich miejsc pracy.kij ma dwa konce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka