Gość: anE Re: WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA :))))))))))))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 11:56 wierna1... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA :))))))))))))) 04.06.02, 11:59 Gość portalu: anE napisał(a): > wierna1... TAK, WIERNA1, TYLKO JEDNA TAKA WIERNA, ALE SIE ZAWZIELA, ALE JA WIERZE, ZE WROCI, CO TO ZA FORUM TAKI FORUM BEZ WIERNEJ JEST BESSENSOWNY Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA :))))))))))))) 04.06.02, 12:06 kulka_z_olowiu napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > wierna1... > > TAK, WIERNA1, TYLKO JEDNA TAKA WIERNA, ALE SIE ZAWZIELA, ALE JA WIERZE, ZE WROC > I, > CO TO ZA FORUM TAKI FORUM BEZ WIERNEJ JEST BESSENSOWNY Bezsensowne jest twoje zaśmiecanie tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA :))))))))))))) 04.06.02, 12:11 kini napisał(a): > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > wierna1... > > > > TAK, WIERNA1, TYLKO JEDNA TAKA WIERNA, ALE SIE ZAWZIELA, ALE JA WIERZE, ZE > WROC > > I, > > CO TO ZA FORUM TAKI FORUM BEZ WIERNEJ JEST BESSENSOWNY > > Bezsensowne jest twoje zaśmiecanie tego forum. Oj Twoje jest sensowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna i tak nas olała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 12:14 kulka_z_olowiu napisał(a): > kini napisał(a): > > > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > wierna1... > > > > > > TAK, WIERNA1, TYLKO JEDNA TAKA WIERNA, ALE SIE ZAWZIELA, ALE JA WIERZ > E, ZE > > WROC > > > I, > > > CO TO ZA FORUM TAKI FORUM BEZ WIERNEJ JEST BESSENSOWNY > > > > Bezsensowne jest twoje zaśmiecanie tego forum. > > Oj Twoje jest sensowne :) Więc po co się męczyć i śmiecić na forumie? No po co? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kulka... 04.06.02, 12:18 znaczy sie w sumi eto niby nie mam nic pzreciwko... ale moze bys tak ja nawolywala via private kanał jakis? a jak ju zna forum, to moze jeden watek wystarczy? albo przynjamnij jeden watek tygodniowo? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA WIERNA :))))))))))))) 06.06.02, 12:38 kulka_z_olowiu napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > wierna1... > > TAK, WIERNA1, TYLKO JEDNA TAKA WIERNA, ALE SIE ZAWZIELA, ALE JA WIERZE, ZE WROC > I, > CO TO ZA FORUM TAKI FORUM BEZ WIERNEJ JEST BESSENSOWNY a mozesz napisac co ta wierna wniosla w to forum ze tak ja uwielbiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa NIEWIERNA 04.06.02, 12:18 Kulko ołowiana czys Ty jest wierna1, ze tak za nią nawołujesz z utęsknieniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu ale wy jestescie 04.06.02, 12:21 kurdebela, nawet 15 minut na forumie nie mozna posiecic Wiernej? Juz skonczylam, taka czulam potrzebe, jak jakis wolal o gola na pol metra strony to jakos nikomu to nie przeszkadzalo, ale jestescie :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 kuleczko... 04.06.02, 12:24 ... nie przeszkadzasz mi Ty, ale pomyśl, sama poczułam się urażona, bo czyż nie masz z kim pogadać na forumie? Jestem ja i wiele/u innych... po co budzić stare duchy?... No Reniutka, uśmiechnij się :))) jako i ja się uśmiecham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kuleczko... 04.06.02, 12:27 agniecha27 napisał(a): > ... nie przeszkadzasz mi Ty, ale pomyśl, sama poczułam się urażona, bo czyż nie > > masz z kim pogadać na forumie? Jestem ja i wiele/u innych... po co budzić stare > > duchy?... > No Reniutka, uśmiechnij się :))) jako i ja się uśmiecham :))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) masz!! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: kuleczko... 04.06.02, 12:28 Swoja drogą kulko, co to za przyjaźń z wierną1, która lekceważy Twoje prośby rozmowy z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: kuleczko... 04.06.02, 12:36 pastwa napisał(a): > Swoja drogą kulko, co to za przyjaźń z wierną1, która lekceważy Twoje prośby > rozmowy z Tobą. Ona nie lekcewazy, w sercu sie cieszy i chcialaby wreszcie cos powiedziec, ale duma jej nie pozwala, wiem to na stówe! Nie wiem, czy w koncu przelamie ambicje, ale w kazdym razie na pewno ja korci i to niezle, natomiast co do przyjazni, to juz pisalam, ze nie stanelam na wysokosci zadania, ale i tak nie sadze, ze to dlatego Wierna sie teraz nie odzywa. No niewazne, Wierna, ja Cie pozdrawiam i moze jednak wroc, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: kuleczko... 04.06.02, 12:39 Skoro bardziej ceni swoja dumę od rozmow z forumowiczami, oznacza to, że jej zwłaszcza zalezy na sobie samej( narcyzm) i nie ma co jej tak prosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: kuleczko... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 04.06.02, 12:46 pastwa napisał(a): > Skoro bardziej ceni swoja dumę od rozmow z forumowiczami, oznacza to, że jej > zwłaszcza zalezy na sobie samej( narcyzm) i nie ma co jej tak prosic. Oj dobra juz dobra, juz nie prosze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: kuleczko... 04.06.02, 12:53 kulka_z_olowiu napisał(a): > pastwa napisał(a): > > > Swoja drogą kulko, co to za przyjaźń z wierną1, która lekceważy Twoje proś > by > > rozmowy z Tobą. > > Ona nie lekcewazy, w sercu sie cieszy i chcialaby wreszcie cos powiedziec, ale > duma jej nie pozwala, wiem to na stówe! Nie wiem, czy w koncu przelamie ambicje > , > ale w kazdym razie na pewno ja korci i to niezle, natomiast co do przyjazni, to > > juz pisalam, ze nie stanelam na wysokosci zadania, ale i tak nie sadze, ze to > dlatego Wierna sie teraz nie odzywa. No niewazne, Wierna, ja Cie pozdrawiam i > moze jednak wroc, co? Kuleczko Mocy, jestem na Twe wezwanie, ale nie znaczy to, że tu zostanę. Nie jestem aż tak wredna, jak niektórzy to ocenili, bo podobno prawdziwym przyjaciołom się nie odmawia, co niniejszym czynię. Po leturze dzisiejszcyh postów stwierdziłam, że jedynie Ty o mnie jeszcze pamiętasz. Chociaż jakieś dwa tygodnie temu sporo ludzi się odezwało na moje pytanie, czy gdy odejdę, będzie ktoś jeszcze o mnie pamiętał. A właściwie to jestem tu również na złość Pastwie, bo to on mi wjechał na ambicje swoją wypowiedzią. To moje poprzednie pytanie było poniekąd małą sondą, jacy ludzie piszą na tym forum. Okazuje się, że jednak bardzo szybko można zapomnieć o sobie wzajmnie. Ta sytuacja może dotyczyć każdego z Was. Wrogom się nie dziwię, ale osobom, które deklarowały sympatię wobec mnie? Np. Lastka. Przecież fajnie się dogadywałyśmy, a Ty tak szybko mnie wymazałaś z pamięci? Świadczy o tym Twój dzisiejszy post. A Matrek? W sumie jedyny mężczyzna na forum, na którego życzliwość liczyłam, a już nie pamięta, ale może to wina Mundialu, więc rozumiem. Czytałam wszystko, co wszyscy napisali przez te kilka dni. Zadziwiła mnie AnE swoją sympatią, niejaka Maruda też, Melba, o dziwo, i jeszcze jakaś dziewczyna na M. Przemilczę parę osób, którzy dali upust swojej antypatii do mnie, a czego wcześniej tak nie odczuwałam. Nie chcę was oceniać, bo nie mam takiego prawa, ale mnie zawsze interesowali ludzie bardziej globalnie i to zjawisko na forum, jakim jesteście Wy, jest dla mnie szczególnie intrygujące. Ale przecież nie będę zaczynała kolejnej burzy. Tak tu miło było przez te parę dni i spokojnie. I życzę tego wszystkim nadal. Ewa Do Reni-Morelki-Kuleczki: powtórze to jeszcze raz: Jesteś Człowiekiem przez wielkie C. To za całokształt Twojej twórczości na forum i tego, co robisz w życiu. Zazdroszczę Ci i wstydzę się tego uczucia. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna!!!! 04.06.02, 12:57 Nie, nie masz racji nie zapomniałam tylko przeczytałam twój post w wątku "Poglądy" i wkurzyło mnie to że nazywasz nas gówniażerią, odebrałam to tak jakby tyczyło się tez mnie. Zapomnieć nie zapomniałam, był tu nawet wątek założony przezemnie " Gdzie jest Wierna". Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastuś 04.06.02, 13:04 lastka napisał(a): > Nie, nie masz racji nie zapomniałam tylko przeczytałam twój post w > wątku "Poglądy" i wkurzyło mnie to że nazywasz nas gówniażerią, odebrałam to > tak jakby tyczyło się tez mnie. Zapomnieć nie zapomniałam, był tu nawet wątek > założony przezemnie " Gdzie jest Wierna". Cześć! Jak mogłam nazwać gownażerią także Ciebie, przecież to byłoby nie fair! Miałam na myśli wszystkich tych, którzy wchodzili tu na forum, wyrywali moje zdania z kontekstu i zaraz rzucali we mnie błotem. Tylko i wyłącznie tych! Lastuś, powinnaś się przyzwyczaić po takim czasie obcowania ze mną do tonu moich wypowiedzi. Są ostre, czasami używam niecenzuralnych słow i celowo nimi w kogoś trafiam, ale zawsze uprzedzam do kogo są kierowane. Trudno mi to robić imiennie, bo wielu ludzi pojawia tu się i znika (np. niejaki Janosik), który obrzydliwie mnie nazwał , a teraz pewnie pisze pod jakimś innym nickiem. I to takich ludzi mam na myśli. Kotuś, już dobrze? Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie, mój ty Raczku-nieboraczku. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna!!!!!!!!! 04.06.02, 13:07 No nareszcie wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo, bardzo, bardzo,bardzo , się cieszę!!! Ok już w porzadku nie gniewam się na Ciebie sorry że żle odebrałam to co napisałś. Ale kurcze troszkę się uniosłam honorem wtedy. A wiadomo że czasem ten honor lepiej gdzieś schować. Całuję cię i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wierna. 04.06.02, 12:57 prawdopodobnie powiesz mi ze kobiet sie o wiek nie pyta... ale czy mozesz mi powiedziec ile masz lat? jest to pytanie czysto ciekwaosciwoe... bez zadnych podtekstów i aluzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: wierna. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 13:56 przeczytaj watek o naszym fizis.. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa DO WIERNEJ 1 Post 1 04.06.02, 14:39 Kto Ci zabranua pisać na tym forum, mam wrażemnie, że tak się soba samą przejęłaś, że wydaje Ci się, iż wszyscy powinni tylko siedzieć i krzyczeć kiedy tylko znikniesz na dłużej niz dzień, "wierna1 tęsknimy, nie zostawiaj nas kochana", "bez Ciebie to forum nie ma sensu" itp.Wtyedy Ty usatysfakcjonowana odpowiednia liczbą wezwań raczysz wrócić. Zdradzasz sie tym, że niby odchodzisz, ale na bieżąco czytasz wątki, by wysledzić nawoływanie za Twoją osobą, tak jak teraz sie stało, skoro niby mi na złość sie tu pojawiłaś łaskawie. Tak naprawdę przeczuwałem, że wszystko czytasz i umyślnie napisałem to wszystko,byś wreszcie przestała czaić, jak malutkie rozkapryszone dziecko. Pisz zatem ile tylko dusza zapragnie, albo rób co se tam chcesz, tylko nie płacz, że źli forumowicze nie pamiętaja o Tobie, tylko sobie egoistycznie rozmawiają bez Ciebie. Pozdrawiam szczerze. Pastwa Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Moje zdanie 04.06.02, 14:46 Czyżby forum miało przestać istnieć bez wiernej, albo bez kogokolwiek innego - napewno nie, więc po co te lamenty? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Pastwy z gratulacjami intuicji! 04.06.02, 14:53 pastwa napisał(a): > Kto Ci zabranua pisać na tym forum, mam wrażemnie, że tak się soba samą > przejęłaś, że wydaje Ci się, iż wszyscy powinni tylko siedzieć i krzyczeć kiedy > > tylko znikniesz na dłużej niz dzień, "wierna1 tęsknimy, nie zostawiaj nas > kochana", "bez Ciebie to forum nie ma sensu" itp.Wtyedy Ty usatysfakcjonowana > odpowiednia liczbą wezwań raczysz wrócić. Tak, lubię być w centrum zainteresowania, dlatego nie poszłam do zakonu, tylko siedzę na "eksponowanym stanowisku" - to po pierwsze. > Zdradzasz sie tym, że niby odchodzisz, ale na bieżąco czytasz wątki, by > wysledzić nawoływanie za Twoją osobą, tak jak teraz sie stało, skoro niby mi na > > złość sie tu pojawiłaś łaskawie. Spróbuj takiej zagrywki sam, a przekonamy się, ile osób za Tobą zatęskni. Jeśli znajdzie się przynajmniej jedna - moje gratulacje. Ja cieszę się, że chociaż jedna osoba jeszcze o mnie pamięta, tak jak ja pamiętałam o wielu innych tutaj. > Tak naprawdę przeczuwałem, że wszystko czytasz i umyślnie napisałem to > wszystko,byś wreszcie przestała czaić, jak malutkie rozkapryszone dziecko. > Gratuluję intuicji, ale na forum PSYCHOLOGIA jakoś mnie nie wyczułeś, to chyba coś z Tobą nie tak, hę? > Pisz zatem ile tylko dusza zapragnie, albo rób co se tam chcesz, tylko nie > płacz, że źli forumowicze nie pamiętaja o Tobie, tylko sobie egoistycznie > rozmawiają bez Ciebie. > Ależ, kochanie, dziękuję za przyzwolenie na pisanie, ale właśnie przeszła mi ochota. > Pozdrawiam szczerze. > Pastwa Ja również szczerze (wbrew pozorom chłe, chłe). Twoja Wierna Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Do Pastwy z gratulacjami intuicji! 04.06.02, 15:20 Ja nie piszę tutaj po to, by mnie ktoś zapamiętał, ma to gdziec szczerze mówiąc, jest jakis interesujący problem, to sobie skrobne cokolwiek i tyle, a testów na forumowiczach robił nie będę, bo to głupie. Ps. Odnośnie forum PSYCHOLOGIA, ja nie jestem tam dla Ciebie moja droga,i nie zamierzam Cię też wyczuwać, przestań tak wciąz myśleć o sobie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom gdyby sie ktos pytal IP: *.11.vie.surfer.at 04.06.02, 20:31 To ja sie na wierna obrazilam, bo nic jej nie zrobilam, a ona mnie przepraszam za wyrazenie "obsrala". Dobranoc Panstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: gdyby sie ktos pytal 06.06.02, 12:39 Gość portalu: liloom napisał(a): > To ja sie na wierna obrazilam, bo nic jej nie zrobilam, a ona mnie przepraszam > za wyrazenie "obsrala". Dobranoc Panstwu. ona obsrywa wszystkich, chyba ze sie zgadzasz z jej zdaniem, wtedy jej milutka Odpowiedz Link Zgłoś