Dodaj do ulubionych

BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 199.67.140.* 16.02.05, 12:50
potrzebuję czegoś na żylaki :( mam dopiero 24 i od roku pracuję w biurze,
ostatnio mierząc wiosenne ciuszki w sklepie zobaczyłam na moich nóżkach
początki żylaków (lub coś w tym stylu) i co ja biedna mam teraz zrobić ????

poradźcie jakieś leki, maści, COKOLWIEK bo wyć mi się chce BUUUUUUUUUUUUUUU
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 12:51
      Babo, idź po prostu do lekarza
    • Gość: mm Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:58
      iść do lakarza,bo to wcale nie musza byc żylaki,moze blisko skóry masz naczynia
      i tyle:-))
      • lena_zet Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 12:59
        Gość portalu: mm napisał(a):

> iść do lakarza,bo to wcale nie musza byc żylaki,moze blisko skóry masz
        naczynia
        >
        > i tyle:-))

no i zmywarkę też, oczywiście :)
        • Gość: mm Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:04
          eeeeeeeeeeeeee no co...znaczy zyły ale nie musze byc juz
          zylakami:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    • niedzwiedzica_sousie Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 13:00
      są rajstopy na żylaki i jakieś mazidła, zapytaj w aptece
    • trzydziecha1 Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.05, 13:00
      Naczynka pękające - rutinoscorbin w duzych ilosciach, zero sauny i solarium
      (żadnego rozgrzewania, opalania itd). Niestety, skłonności do tego są i już.
      TRzeba ograniczać szoki termiczne dla skóry. pozbyc sie tego co jest można
      laserem, ale nikt nie da gwarancji, ze nie pojawia się nowe.
      • Gość: nino Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.136.* 16.02.05, 13:09
        Do tego co napisała trzydziecha1 dodam tylko : dużo czasu spędzaj z nogami
        wyżej serca
    • Gość: baba Re: BABY POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:01
      Idź do lekarza i to szybko!Mam 28 lat i rok temu miałam operację na
      żylaki.Operacja się udała, ale przez miesiąc miałam problemy z chodzeniem, ból
      niesamowity.Siniaki (wchłaniają się ale powoli)i blizny mam do tej pory.
      Przy żylakach najważniejsza jest profilaktyka, więc jak teraz nie zadbasz to
      będzie coraz gorzej.
      pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka