Gość: podróżnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:39 proszę o opinie na temat biura Jet Tourist...wyjazdy do Turcji...oferta rewelacyjna (przynajmniej cenowo)...czy warto wybrać się i zaufać Jet- owi..proszę pilnie o opinie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ao22 Re: Jet tourist -Turcja 31.05.04, 17:49 Ja polecam- byłam z nimi trzykrotnie (dwa razy w 2003 i dwa tygodnie temu). W tym roku można było się przyczepić tylko i wyłącznie do rezydenta, wyjątkowo niemrawego i nieuprzejmego. Jedzenie all inclusive- spory wybór, dość monotonne smakowo, ale tak jest wszędzie (zaraz znajdzie się ktoś komu bedzie za słono, za ostro...), nikt przez trzy wyjazdy się nigdy nie struł, hotele dokładnie takie jak w katalogu w przeciwieństwie do większości innych biur. generalnie- polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_b Re: Jet tourist -Turcja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 18:46 a masz na nich namiar telefon adres gdzie jeżdzą Alania czy gdzies indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamNiki Re: Jet tourist -Turcja IP: 153.19.182.* 31.05.04, 21:53 Nie jedzcie z tym biurem. Bylismy 3 lata temu. Na umowie mielismy hotel w Side. Wywiezli nas kilka kilometrow za Alanye do Castel. Plaza pobite butelki z balkonu widok na smietnisko. Mam zdjecia. Z grupa oszukanych Polakow przez 3 dni walczylismy o zmiane. Juz nam cos obiecywano w zamian Kapadocja za darmo- potem sie wycofano. Po powrocie zlozylismy podpisana tam reklamacje. Do dzis nie ma odpowiedzi i jakos rozeszlo sie po kosciach ale na mysl o tym biurze jeszcze mam gesia skorke. Ludzie w autokarze z innych hoteli tez narzekali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcez Re: Jet tourist -Turcja IP: *.elterix.pl 01.07.04, 15:44 MASZ RACJĘ DZIADY I SKURWYSYNY ALE MY ICH ZNISZCZTMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZachwyconyRysio Re: Jet tourist -Turcja IP: *.orbis.pl 05.06.04, 04:18 warto!!! w roku 2000 byli tam rodzice tej kurwy mojej bylej dziewczyny i pamietam,ze byli zachwyceni.byli w jakims "club Polska" w Alanyi chyba i mowili,ze wszystko na cacy !!! a ze moja niedoszla tesciowa byla swinska opasla blondynka,wiec Turcy na jej widok szaleli...podobalo sie jej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Jet tourist -Turcja IP: *.szuwarowa.krakow.pl 04.07.04, 19:15 Byłem z nimi 2 razy - w zeszłym roku i teraz w maju. Polecam hotel Klub Polska Kardelen. Piękne miejsce niedaleko Side, super plaża, świetne warunki. Firma jak najbardziej godna polecenia, bardzo dobra obsługa. Cena 900 zł. poza sezonem jak za 4 gwiazdki to śmiesznie mało. Jeszcze tylko fajna ekipa i super zabawa murowana. Pozdrawiam wszystkich fanów Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś