serce_na_dloni 16.02.05, 18:52 Witam, pierwszy raz tu jestem :)))) Czy ktoś z obecnych mógłby skrobnąć coś o tym forum? Z kim warto rozmawiać, bo ma coś ciekawego do powiedzenia? Czego tu nie tolerujecie? Etc. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: a ja ciebie suczką :PPP nt 16.02.05, 19:04 a kto jej zeby wstawi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a ja ciebie suczką :PPP nt 16.02.05, 19:05 a co masz?twójma z kamienia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: a ja ciebie suczką :PPP nt 16.02.05, 19:09 caly dzień jestem molestowany seksualnie i nawet po pracy we wlasnym domu ?:) ide na kosza:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a ja ciebie suczką :PPP nt 16.02.05, 19:10 uważaj żebyś kosza nie dostał :PPP pa, miłej zabawy, ja też spadam, bo już chłop drże się na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: a ja ciebie suczką :PPP nt 16.02.05, 19:11 ok będę:) a co pieron jeden chce?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ja tu jestem szefem 16.02.05, 20:08 wszyscy sa fajni oprocz tych, ktorzy nie sa fajni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Dzień dobry :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 18:58 A co dla ciebie jest ciekawe, skoro sie tak dopytujesz? Moze najpierw sama napisz cos ciekawego jak na pierwszy raz, a ja sie zastanowie czy z toba warto rozmawiac. W kazdym badz razie przyjemnosc jest po mojej stronie, widzac powiekszajace sie grono. Ja tu duzo glupot pisze (z gory uprzedzam), wiec ze mna moze nie warto rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Dzień dobry :) 16.02.05, 19:04 Warto rozmawiać to taki program w TV :DDDDDDDDDDd Polubisz nasze forum :) polecam: lena_zet boski.zawodowiec kohol ticoqp vel kopov trzydziecha1 pietrek666 pierożek_monika tygrysio-misio ...i caaała plejada najróżniejszych typów :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łańcuchowy Re: Dzień dobry :) IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:16 Uciekaj to pułapka! Takie jak ty lena_bzdet, trzydziecha1955, tygrysio-pysio, rachela180kg i caaała plejada najróżniejszych typów, o których może później ci powiem, tną żywcem. Ciętymi ripostami oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łańcuchowy Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:28 No to w mojej branży jesteś 3x mniej warta niż myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:32 Ja to bym chcial tak na wartosciach sie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łańcuchowy Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:33 Daj swoje dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:42 Ja facet jestem. Nie sadze zeby moje dane ciebie zainteresowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łańcuchowy Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:47 Ale to nie ma nic wspólnego z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.05, 19:56 Nie chce zeby moja wartosc byla waga i wzrostem okreslana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łańcuchowy Re: Waże 60 kg (schudłam niestety) IP: *.arkonskie.v.pl 17.02.05, 00:58 Shrek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łańcuchowy Re: Dzień dobry :) IP: *.arkonskie.v.pl 16.02.05, 19:39 Byłbym zapomniał. Jest jeszcze tygrysica_uzi i xy2@#%#^%$&@*~!!$#^%&$@&$#^*#^#%&. Nie zapmij o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Dzień dobry :) 16.02.05, 19:49 Dzien dobry, a wlasciwie to dobry wieczor :) Kawa? Herbata? Plaszczyk? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole zapraszamy n/t 17.02.05, 00:37 ale ale....gdzież to owo serce??? czyżby już uciekło? Odpowiedz Link Zgłoś
serce_na_dloni Re: Dzień dobry :) 17.02.05, 01:17 Tu znowu ja :))))))))) Dzięki za zaproszenie na forum. Postaram się tu bywać. Pozdrawiam i życzę nam wszystkim miłej kooperacji :) Odpowiedz Link Zgłoś