rachela180 18.02.05, 11:49 ...więc spytam... Dylemacie, czemu jesteś szorstka dla Boskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:36 oj molestowana rachelko, i tak wykazuje maksimum wyrozumialosci wzdledem kogos, dla kogo idealem piekna jest miss hilton hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:37 ale przeciez nie mozna powiedziec ze ona jest nieatrakcyjna, oczywiscie o hilton mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:39 Ona jest okropnie nieatrakcyjna !!! __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:41 pod jakim wzgledem? ma idelne rysy twarzy i idalną figure. Chcac nie chca malutko jest takich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:40 Hilton to taka plastikowa laska, ikona, nie żywa kobieta, z kim Ty te dzieci chcesz mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:42 przeciez to zywy człowiek i wcale az tak bardzo nie zoperowana jak inne ktore twierdza ze sie nie operują, piersi nawet nie ma silikonowych a jedyne sztucznosci to raptem niebieskie szkła w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:44 Bo tylko tyle o nej wiesz.... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:48 charakter tez ma bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:49 He heee wlasnie. Typowa, PUSTA, blondi.... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:51 dlaczego pusta, bo bogata? bo sie nie przejmuje zazdrosnymi kobietami jakich miliony na swiecie? Zazdrosc przez cibie przemawia tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:54 To nie zazdrosc. Mnie sie podobaja inne kobiety. Takie jak ; images.google.de/images?q=zeta+jons&hl=de&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi images.google.de/images?hl=de&ie=UTF-8&q=selma+hayek&spell=1 ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 14:59 bo masz czarne włsoy i stad wsciekłosc na piekne słodkie i niewinne blondynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Boski mnie molestuje 18.02.05, 13:44 HAHAHAUUUHAHAHAHAAAAUHAAAAAUUUHAAAAAAAAAHAHAHUHUAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś