Dodaj do ulubionych

Tylko zdziry romansują z żonatymi!

• Gość: józefinka No i co mądralo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:23
      Tylko dziwkarz i sku..syn mając zonę romansuje z inną kobietą. Jak pies nie
      będzie szukał suki, to i suka nie da. Żaden szanujący sie mężczyzna nie niszczy
      swojej rodziny, nie krzywdzi drugiego człowieka!
      Tak Ligio, to tu zaczyna się to całe piekło I W PIERWSZYM RZĘDZIE TU LEZY
      WINA...
      Ligia33 napisała:
      "Tylko dziwka i zdzira romansuje z żonatym facetem. jest takie powiedzneie, że
      jak suka nie da to pies nie weźmie. ale ostatnio takie co romansują z
      żonatymi zaraz znajdą sobie jakieś wymówki. a to, że żona go nie rozumie a to
      to a to co innego. ale to zwykłe dziwki i tyle. żadna szanująca się kobieta
      nie zadaje się z zonatym facetem. nie krzywdzi innego człowieka!"
    • Gość: armia5 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:48
      Rozumiem cię Ligio, ale mysle , ze jestes jeszcze na takim etapie , ze
      obwiniasz tylko kochankę .Napewno przyjdzie taki moment , musi taki przyjsć ,
      ze weźmiesz pod uwage równiez faceta w tym układzie.Tak czy nie inaczej to
      paskudne zachowanie dwóch stron.
    • Gość: rozbawiona Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: 81.219.117.* 21.02.05, 15:00
      Z tego co czytam to wynika tylko tyle ze Twój mąż znalazł sobie kogoś. Nie
      uważasz że jeśli żona jest w porządku to mąż nie szuka wrażeń gdzie indziej???
      Może warto popracować nad sobą ??
      • Gość: armia5 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:21
        Twoja opinia Rozbawiona jest chyba nie przemyslana. Nie jestes jej
        psychologiem , wiec uważaj ze słowami. Nie jest tabu , ze żona nie ma wpływu ,
        na to czy facet zdradzi czy nie.Co niektórzy upraszczaja , szukajac winnego w
        zonie.
        • Gość: Rozbawiona Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: 81.219.117.* 21.02.05, 15:37
          A nie wydaje Ci sie że nazywanie kobiet związanych z żonatymi facetami
          zdzirami, szmatami i dziwkami jest też nie na miejscu ?? Czasami bywa tak że w
          związku sie nie układa a żona nie chce słyszeć o rozwodzie. Czy w tym momencie
          facet juz nie ma prawa do przyjemności i do normalnego życia ??
          • Gość: zwana małą suką HAHAHA IP: *.chello.pl 21.02.05, 17:33
            To facet będacy zdradzającym mężem rani swoją kobietę a nie kochanka,ale widać
            ktoś jest tu bardzo rozgoryczony faktem iż facet szuka tego czego nie ma w
            domu.Pogodz się z tym kobieto albo zacznij DBAĆ O SIEBIE bo ja się wcale im nie
            dziwie że zamiast STARYCH ŻAB wolą MŁODE,JĘDRNE LASKI.hahaha Pamietaj ze każdy
            kij ma dwa końce i wina leży po obu stronach a skoro facet zdradza-NIE
            KOOCHAAA!!!
            • Gość: Lukas Re: HAHAHA IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 22.02.05, 10:02
              Msz sporo racji, ale facet może i kochac i zdradzać.U nas nie jest to to to
              samo.
              • Gość: też rozbawiona Re: HAHAHA IP: *.org 22.02.05, 13:38
                pamiętaj mała suko-jak suka nie da, pies nie weźmie!!
                • Gość: mała suka Re: HAHAHA IP: *.chello.pl 23.02.05, 14:04
                  ale jak stary pies nie będzie chciał ato mała suka go nie zmusi.I PAMIETAJ ŻE
                  JAK FACET SZUKA CZEGOS POZA DOMEM ZNACZY TYLE ZE MU ZLE ROBISZ!!! HAHAHAHA
                  UWIERZCIE W KOŃCU W TO STARE ŻABSKA !!!BO TYM TEMATEM, JUZ RZYGAJĄ WSZYSCY CHYBA
              • Gość: mała suka LUKAS IP: *.chello.pl 23.02.05, 14:09
                Wiem dlatego żadna zdradzona nie powinna miec pretensji do kochanki swojego
                faceta bo to wyłącznie on jest z nia związany, nie kochanka.To facet jest
                ch..cem .. anazywanie kochanek zdzirami to nieporozumienie albo brak klasy Pani
                zdradzonej..sorryy ale po tym co piszesz domydlam sie tez jak wygladdasz i
                coraz mniej dziwie sie twojemu facetowi..:D pozdro dla kochanek!!!
        • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 22.02.05, 10:09
          co ty bredzisz człowieku? Ty upraszczasz człowieku!Al;bo nie jesteś facetem. ja
          nie zdradzam swojej zonki bo ona o mnie dba. stara się. Ja zresztą też. Ale
          gbyby było inaczej na pewno jak kleofas znakazłbym sobie inną. To żona ma
          głowny wpływ na to czy mąż musi szukać innej czy nie. Popatrz na Kleofasa!jakby
          jego zonka była inna to on nie byłby zmusziny mieć tylku kochanek. Tej leniwej
          bezwartościowej zonki jego mi nie żal. ma to na co sama zapracowała solidnie.
          Ta maniera czynienia z żony nietylaknej i jak zwykle niewinnej jest pomyłką.
    • Gość: ankaa Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:42
      haha widze ze zostalas zdradzona
      ja jestem kochanka i sie tego wcale nei wstydze nie ejstem zadna dziwka ani
      zdzira
      moze nigd nie kochalas i neiw iesz ze na uczucie nic nei poradzisz nei am
      znaczenia czy ten ktos jest zajety czy nie
      • Gość: Lukas Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 22.02.05, 10:03
        a czy gdby to Twój mąż Cię zdradzal bo się "zakochał"? Mówisz że to
        usprawiedliwione? prawda?jest ok?
    • kleofas12 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 22.02.05, 13:05
      ja zdradzam własną zonę .ale to jej niedbałość, lenistwo doprowadziły do tego,
      że muszę szukać ciepła i seksu u innych kobiet. póbowalem z zoną rozmwiać nie
      raz, zawsze bez rezultatu. ona uważa że nic nie musi. to niech tak uważa dalej,
      ale może mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, a nie do mnie.

ligia3 napisała:

> Tylko dziwka i zdzira romansuje z żonatym facetem. jest takie powiedzneie, że
      > jak suka nie da to pies nie weźmie. ale ostatnio takie co romansują z
      > żonatymi zaraz znajdą sobie jakieś wymówki. a to, że żona go nie rozumie a to
      > to a to co innego. ale to zwykłe dziwki i tyle. żadna szanująca się kobieta
      > nie zadaje się z zonatym facetem. nie krzywdzi innego człowieka!
    • anikas2 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 22.02.05, 21:32
      Ligio zgadzam się z Tobą iż porządna kobieta nawet jak się zakocha nie zadaje
      się z żonatym facetem. Ale z drugiej strony sporo z nas kobiet jest temu
      winnych, że ich mężowie szukają pociechy u innych kobiet!!Spora część kobiet
      nie dba o swoje małżeństwa, więc same są sobie winne. Chociaż do każdego
      przypadku trzeba podchodzić idywidulanie.

ligia3 napisała:

• kohinor Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 22.02.05, 21:35
      Mylisz sie.
      Sa tez kobiety madre, wyksztalcone, czule i maja swoj moralny kregoslup.
      Ale zycie jest piekielnie zlosliwe.
      I znam kilka sytuacji, ze osoby, ktorenigdy by nie przypuszczaly... wpadaja w
      to gowno.
      Obojga plci

• neutrum1 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 22.02.05, 22:40
      e tam, ja miałem 87 kochanek przez 12 lat. są i lepsi ode mnie wiem. ale że śą
      to zdziry no nie wiem

ligia3 napisała:

• nemezis2003 Re: Tylko kiepskie małżeństwa rozsypują się 23.02.05, 10:20
      Reakcja bardzo alergiczna, widać, iż problem dotyczy ciebie. Tylko zdrada, to
      problem, nie układania się w małżeństwie. Jeśli jest wszystko ok to i na ogół
      nie ma zdrady. Zastanów się dlaczego twój mąż poszedł do innej, czy dlatego, że
      z tobą było mu dobrze i jaka tu wina kochanki, która wcale nie musi być ździrą.
      Po prostu dała mu to, czego u ciebie nie miał.
    • izka82 Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 23.02.05, 14:15
      kohinor :

"Mylisz sie.
      I znam kilka sytuacji, ze osoby, ktorenigdy by nie przypuszczaly... wpadaja w
      to gowno.
      Obojga plci"

No tak, to o mnie. Ja wpadlam w to "gowno", i jakims cudem sie z niego
      wygrzebalam...:-)))))

• Gość: JUSTI Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.dibre.bre.com.pl / 217.8.186.* 23.02.05, 15:22
        moim zdaniem nie planuje sie romansu, to sie zdarza. są rózne powiedzonka na
        temat zdrady, zdradzających i zdradzonych. Ja przeszłam przez romans z zonatym
        facetem, nauczyłam się rozpoznawac takichg na odległość. Nie czuję się winna.
        Prawda jest taka, że jeśli w związku jest wszystko ok, to się go nie
        komplikuje. Brak rozmów, wspólnych zainteresowań... masa szczegółów
        nawarstwianych przez lata nagle zaczyna przerastac ślubowane przed ołtarzem
        słowa.
        zapytałam się , po co sobie komplikuje życie... i zrozumiałam, poszukiwał
        czegoś czego nie było w domu. nie seksu, ale rozmów, zrozumienia...
        takiego zwyczajnego zycia jakie chciał mieć decysdując się na ślub z A. muszę
        powiedzieć, że pomogło. i jemu i jej. i mnie także. dziewczyna zaczela być
        zazdrosna, zaczela o siebie dbać, interesować się jego pracą, wolnym czasem.
        i nie uważam że ten romans był dla kogokolwiek zły.
    • Gość: Max Ja facet cie zdradzil to z pretensjami do niego IP: *.mad.east.verizon.net 23.02.05, 15:27
      a nie do kobiety? Ona wiernosci tobie nie obiecywala!
      • neutrum1 Re: Ja facet cie zdradzil to z pretensjami do nie 23.02.05, 23:44
        haha koń by się uśmiał. kochanka jest oczywiście "porządną" osobą
        Gość portalu: Max napisał(a):

> a nie do kobiety? Ona wiernosci tobie nie obiecywala!
        • Gość: hansi pewnie, ze kochanka jest porzadna osoba IP: *.arcor-ip.net 24.02.05, 09:20
          przeciez nikogo nie zdradza.
          A juz sam fakt ,ze zgadza sie byc kochanka, zasluguje na najwyzszy szacunek.
          To nie to , co byc zona.
          Profitow poza seksem i niekiedy uczuciem, raczej zadnych.
          • Gość: mila Re: pewnie, ze kochanka jest porzadna osoba IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 11:42
            Oczywiście że to mąż ślubował żonie wierność a kochanka nie. Ale ten fakt nie
            zwalnia kochanki od bycia uczciwym człowiekiem.
            • Gość: hansi ale to maz slubowal, a nie ona IP: *.arcor-ip.net 24.02.05, 14:40
              wiec gdzie ta nieuczciwosc?
              po drugie, przy slubie w zawieranym w WTC nie ma pojecia wiernosc,
              a jest tylko pojecie uczciwosc.

inaczej te 2/3 mezczyzn, ktorzy w swoim zyciu kiedys odwiedzili burdele,
              tez trzeba by nazwac nieuczciwymi, co wybacz, jest smieszne.
              • Gość: hansi hi... IP: *.arcor-ip.net 24.02.05, 14:42
                noa jatych "wiez" malzenskich nie chce zawalac...
                mialo byc USC, naturalnie....
        • Gość: Max Re: Ja facet cie zdradzil to z pretensjami do nie IP: *.mad.east.verizon.net 24.02.05, 14:57
          >>haha koń by się uśmiał. kochanka jest oczywiście "porządną" osobą

Masz racje kon by sie usmial:-)
          Jak mnie zona zdradzi to facetowi z ktorym mnie zdradzila podziekuje za to ze
          mi oczy otworzyl!
    • Gość: jewelka Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: *.nck.krakow.pl / *.nck.krakow.pl 24.02.05, 13:32
      a moze niecierpisz takich kobiet bo ktoras ci faceta odbila??
    • Gość: hahahaha Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! IP: 193.0.122.* 24.02.05, 14:34
      chyba ci jakaś odbiła męzulka. wiesz ja nie pochwalam romansów z zonatymi, ale
      jak tak patrzę co piszesz, to sobie myslę, że jak bym była facetem to z taką
      jak ty dnia bym nie wytrzymala. Jakies kompleksy masz i tyle...
      albo ci jakas meza odbila
      albo ty nie mozesz czyjegos meza uwiesc
    • vandikia Re: Tylko zdziry romansują z żonatymi! 24.02.05, 14:48
      hm......

popelniasz błąd
      po pierwsze wyrażaj się
      po drugie nie zachowuj się jakbyć wszystkie rozumy zjadła
      po trzecie są różne sytuacje w życiu, z których czasem trudno wybrnąć obronna
      ręką, znasz powiedzienie" między młotem a kowadłem?"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka