Dodaj do ulubionych

KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE

IP: 83.238.200.* 18.02.05, 21:05
moja laska nawet mnie dzis nie odwiedzila ,sam leze z zlamana noga.mam dola
wyslalem jej smsa a ona nawet nie odpowiedziala.mam klimat na smutne upicie
sie))))))).kto sie dolaczy?.....a cos mi mowi ze mimo iz mowila ze jest
zmeczona ,i chyba bierze ja przeziebienie.ale wenatrz mi cos mowi ze chyba
jej nie ma w domu.....smutno mi
Obserwuj wątek
    • cycolinka Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 18.02.05, 21:09
      ja mam wszystko podobnie jak Ty, siedze w domku bo jestem chora a on trening a
      teraz w chacie bo zmeczony. mam takiego dola ze szok, nastroj ponizej 0.
      Pozdrawiam Cie cieplutko
      • Gość: poszkodowany Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: 83.238.200.* 19.02.05, 15:38
        no a moja panna dzis znow nie przyjdzie......i dalej jest obrazona......nie to
        nie.ja jak zawalalem do niej po 10 godz pracy gdy byla chora.....to sie nie
        patrzylem na nic tylko na to aby pobyc z nia .no ale rozni sa ludzie
    • isabelle7 Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 18.02.05, 21:10
      Ja jestem z Tobą:)) A swojej " laski" tak pochopnie nie oceniaj! jak mówi, że
      jest przeziembiona to uwierz. Ja też jestem chora i spędzam czas w towarzystwie
      łożka.
    • alpepe zgłaszam się, jest tak źle, że lepiej nie mówić 18.02.05, 21:11
      • Gość: poszkodowany Re: zgłaszam się, jest tak źle, że lepiej nie mów IP: 83.238.200.* 18.02.05, 21:26
        moze i tak ,moze i macie racje .tyle ze kiedys tez slyszalem ze jest zmeczona
        (bylismy na zakupach),ja mailem sprawe dzwonie godz pozniej ....jej nie ma.za
        jakas 1godz dzwoni ona po winku z kumpelami wesolutka....nasza ja faza .tazke
        teraz nie bylbym taki pewien czy nie ozdrowiala,bo jej zmainy nastroju sa
        bardzo czeste.poza tym ma zmieniona komorke(ma dwie w erze na abonament-
        rodzicow i na karte),a jak ma na karte to znaczy ze kontaktuje sie ze
        znajomymi....
    • kryzolia Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 18.02.05, 22:02
      Ja mam. Nawet wiecej niż doła.
    • Gość: apteka Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:54
      To moze by tu coś zaradzić na tego doła. :)
      Jakiś dobry film, książka, coś ciekawego na necie poszukać.
      Ja też czasem mam doła bo czegoś innego oczekiwałam.
      Może to sygnał by zrobić coś wyłącznie dla siebie.
      I nie myśleć w kategorii "my".

Pozdrawiam :)
      • beatka5 Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 19.02.05, 15:29
        Wpisuję się i ja. Miałam iść z facetem na imieniny do znajomych ale on taaaki
        zmęczony po tygodniu pracy, że nie jest w stanie. Dół to mało powiedzieć.
        Nawet nie odpisał od rana na smsika. Żyć nie umierać.
        • Gość: julia Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:39
          Też go mam-jestem sama (tylko z pieskiem)i do tego na antybiotykach fuj!
    • izka82 Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 19.02.05, 15:54
      Nie martw sie, ja jestem kolejna osoba z dolem...ach zycie....
    • Gość: elka Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.sieradz.mediaclub.pl 19.02.05, 16:09
      hej, jak sie czujesz? lepiej cos? ja tez mam dola, "pracowego", bardzo duzego,
      pozdrawiam :)
      • beatka5 Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 19.02.05, 17:08
        sporo nas tu z różnymi dołkami, aż dziw że da sie jeszcze znaleźć trochę
        płaskiego :))
        • Gość: poszkodowany Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: 83.238.200.* 19.02.05, 17:43
          jest taka strzalka w ciele kobiety zakonczona dziurka))))
        • Gość: saletra chilijska Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.slawik.rybnik.net.pl 19.02.05, 19:27
          Ja też mam doła. W przeciwieństwie do was m.in. dlatego, że jestem sama :(
          Żaden facet mnie nie chce :/ Sposób na odstresowanie? Zaraz ide ze swoim
          przyjacielem na sok bananowy do ulubionego lokalu ;) Czy pomoże? oby :(
    • Gość: zaryczana Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:49
      a ja to już zupełnie inaczej... mam doła bo CHCĘ być sama a jestem z kimś, z kim
      od dłuższego czasu nie chcę być... nie umiem odejść.. jest mi cholernie źle..
    • Gość: NIKT:-( Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:38
      Dółłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :-(:-(tylko jak nikt może miec doła??:-(
      • Gość: aga Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.acn.waw.pl 19.02.05, 21:56
        ja mam doła...
        takie wredne, smutne refleksje mnie naszły. zle mi... dawno tak nie miałam. jak
        tak dalej pojdzie, to bede miała szklanki w oczach...
    • evrin Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 19.02.05, 22:18
      Wczoraj dowiedzialam sie, ze moj kolega ze szkolnych lat nie zyje. Wracal z
      imprezy, potknal sie, stracli przytomnosc i zamarzl. jest na wszystkich
      szkolnych zdjeciach, jest w mojej pamieci a juz Go wsrod nas nie ma.
      • beatka5 Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE 20.02.05, 11:41
        Mam nadzieję, że z nowym dniem, słonecznym wszystkie dołeczki wczorajsze
        zostały zniwelowane czego z całego serca zycze i pozdrawiam cieplutko
        • Gość: !!!!! Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:44
          No a teraz do gotowania obiadu-MARSZ!!!!!!!!!
    • diabel.tasmanski Strzel sobiew głowe tylko nie pieprz 20.02.05, 11:43
    • Gość: sklonowana40 Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:47
      ja tez mam dola, pracy nie mam, dzieci przeziebione, facet daleko, a ja tyje:(
      Trzeba wiecej powodów????
      • Gość: !!!!!!!! Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:50
        nie tyj kobieto bo jak facet przyjedzie to Cię oleje.To dopiero będziesz miała
        doła,
        • Gość: dolek Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.aster.pl 20.02.05, 11:54
          Ja mam dola.
          Kobieta zajeta praca, zaszyla sie z papierzyskami, bez niej swiata nie ma, mnie
          nie ma. Jak przetrwac?
    • Gość: amelie Re: KTO MA DOLA NIECH SIE WPISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:53
      ija mam doła z powodu dyskryminacji w pracy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka