agniecha27 05.06.02, 14:40 Mój Boże! To już do tego doszło, że nie można nikogo lubić, do nikogo odezwać życzliwie, żeby go/ją nie okrzyknięto klubowiczem/ką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Melba Re: TWA??? IP: *.chello.pl 05.06.02, 14:42 Dobra, dla równowagi - NIENAWIDZĘ Was!!!!! Może być? :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ze jak? 05.06.02, 14:44 kogo znowu nie wolno lubic???? ja tam sobie lubie kogo chce :ppppppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: TWA??? 05.06.02, 14:45 Czy ja też dla równowagi muszę kogoś znienawidzić? Ale już basta!!! Wrzucam na luz. I tak Was lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotyrybek Re: TWA??? 05.06.02, 14:48 Mnie nie przeszkadza jak się tworzą dwie frakcje. W ten sposób tworzy się też dialog (nie zawsze na wysokim poziomie, ale no cóż...) Ale na szczęście nadal mam własne zdanie (?) i czasem je wypowiadam. Nie obchodzi mnie,że ktos to traktuje jak TWA. O ile ma cos konstruktywnego do powiedzenia......a to już nie takie częste . No bo argumenty typu : debile itp...nobody's perfect... Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie wiem czy ju zto ostatnio mowilem.... 05.06.02, 14:50 ale jestem naprawde fantastycznym kochankiem... opowiadalem wam kiedys jak kochalem sie z krystyna d. przez sztachety w ploicie? pamietacie? to wtedy wlasnie uwiecznili nas na stroni etytulowej lokalnego dziennika "wiesci lokalne". ten usmiechniety pan to ja. ja wtedy nie napisalem ze w oczekiwaniu na straz pozarna (poniewaz pan doktor pogotowia kategoryzcnie odmowil wiezienia nas karetka pogotowia razem z plotem i starz pozarna miala nas rozmontowac)... wiec wtedy zapomnialem dodoac, ze uprzyjemnialem sobie czas ukladajac na plecach krystyny d. puzzle... a dokladnie KUBUS PUCHATEK I PRZYJACIELE (zamek w szwarcwaldzie nie zmiescil by sie)... to tylko tak chcialem dodac... niemniej jednak jest to kolejny dowod na to ze jestem fantastycznym kochankiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: TWA??? 05.06.02, 14:59 Wiesz co? Właśnie miałam założyć wątek o dokładnie tym samym tytule i na ten sam temat! Nie rozumiem tego, że są tutaj zwalczane objawy sympatii, którą ludzie sobie okazują! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: TWA??? 05.06.02, 15:07 Bo to moja droga, jest włazidubstwo i wazeliniarstwo... No cóż, człowiek uczy się całe życie, a jak ktoś ma miękkie serce, to... Wrazliwość i przyjacielskość nie popłacają... Lepiej jadem pluć... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: TWA??? 06.06.02, 09:00 Popraw mnie, jeśli się mylę - calkiem prozaiczna zawiść. Już pisalem o tym kilka dni temu, jeśli kogoś lubię to go lubię - moja sprawa, jeśli ktoś mnie lubi, to jest mi z tego powodu b. miło. Że kogoś tam nie lubię, to już jego problem, jeśli zależy mu na tym. Krótko mówiąc, niewiele mnie interesują czyjeś opinie na temat moich sympatii i antypatii. A że jakieś TWA ? Niech będzie - bynajmniej mnie to nie frustruje, nie widzę w tym niczego zego. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: TWA??? 05.06.02, 16:13 agniecha27 napisał(a): > Mój Boże! > To już do tego doszło, że nie można nikogo lubić, do nikogo odezwać życzliwie, > żeby go/ją nie okrzyknięto klubowiczem/ką? Narzekania na jakies TWA to chyba kolejny przyklad mieszania forum z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: TWA??? IP: *.ewave.at 05.06.02, 16:26 Wazeliniarstwo smarodupskie wewnetrzne-czy to dobry poczatek watku?Ale wierna mialaby uzywanie.BUKOS!Czy krystyna d jest Twoja siostra przyrodnia z lewego loza wuja starszej szwagierki?Jesli tak to jestesmy rodzina.Strazacy mi mowili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: TWA??? IP: 62.233.139.* 05.06.02, 16:31 Wlasciwie tam gdzie sie zbiera wieksza grupa kobiet zawsze sie tworza jakies frakcje i rozne TWA. To nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
liloom kobiety tworza frakcje gdy tylko moga:) 05.06.02, 17:44 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Wlasciwie tam gdzie sie zbiera wieksza grupa kobiet zawsze sie tworza jakies > frakcje i rozne TWA. To nic nowego Frisky, ooooo to jest dobry temat na dyskusje, dopuszczam przypuszczenie, ze nawet frakcje by sie przy tym temacie porobily:))) Co na kobiety zwalasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: kobiety tworza frakcje gdy tylko moga:) IP: 62.233.139.* 06.06.02, 08:46 liloom napisał(a): > Gość portalu: frisky2 napisał(a): > > > Wlasciwie tam gdzie sie zbiera wieksza grupa kobiet zawsze sie tworza jaki > es > > frakcje i rozne TWA. To nic nowego > > Frisky, ooooo to jest dobry temat na dyskusje, dopuszczam przypuszczenie, ze > nawet frakcje by sie przy tym temacie porobily:))) > Co na kobiety zwalasz?:))) Nie zwalam tylko analizuje:) Taka juz ich (kobiet) natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: TWA??? IP: *.desy.de 05.06.02, 16:31 wg mnie problemem jest nie to, ze ludzie sie lubia i popieraja, ale ze NIE WSZYSTKICH lubia i NIE WSZYSTKICH popieraja... ...chyba mamy do czynienia z zazdroscia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: TWA??? 05.06.02, 17:54 a co się dzieje..? kto kogo piętnuje za TWA..? nie w temacie jestem bo miałam dużo pracy i nie mogłam grasować... powiedzcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: TWA??? 05.06.02, 18:10 już wszystko wiem - poczytałam wątek TE forum zeszło na psy.... no nie wiem co ma powiedzieć - nic nie powiem... napiję się herbatki i zapalę petka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novia Re: TWA??? IP: *. / *.B1.srv.t-online.de 05.06.02, 18:22 Agick, pozwol, ze do Ciebie bezposrednio napisze- nie pal za duzo, bo to naprawde niezdrowe. Tylko zdrowka szczerze zycze :-) novia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novia Re: TWA??? IP: *. / *.B1.srv.t-online.de 05.06.02, 18:27 O kurcze, jeszcze wyjdzie, ze reszty szczerze juz nie zycze. Jezyk polski jest naprawde niebywaly :-))) Wszystkiego dobrego Agick, a zdrowia w szczegolnosci :-) Innym zdrowka tez zycze! A sobie? No niech bedzie, sobie tez :-) novia Odpowiedz Link Zgłoś