jan_hus_z_banem 29.01.12, 13:03 najlepiej obrazujące to forum: TWA - w stosunku do forumowiczów TKM - w stosunku do moderatora miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samuela_vimes Re: dwa skróty 29.01.12, 13:09 jezu skończ już, naprawdę tak ciężko porażkę przyjąć na klatę? ośmieszasz się mysió pysió. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: dwa skróty 29.01.12, 13:18 Acha, tak mi przeszło przez myśl, ale myślałam, że może coś nowego wymyśliłeś. A tym, że jesteś poza TWA się nie przejmuj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dwa skróty 29.01.12, 13:13 No, nam też przykro, ze nikt cię nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: dwa skróty 29.01.12, 13:17 Mnie tam z tego powodu przykro nie jest. ;-) Najbardziej antypatyczna osoba na forum, zakompleksiona i nieszczęśliwa. Malutki ludzik przewrażliwiony na własnym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: dwa skróty 29.01.12, 13:26 Taki tekst mi się przypomniał zespołu Strachy na Lachy- 'Bywasz piekącym jadem trollów na internetowym forum Wiwat Polonia, frustrata, wiwat to psychopata Jam nieudacznik, grafoman i śmieć Tylko tu możesz być Bogiem, na wszystkich podnosisz nogę I załatwiasz te sprawę jak pies ' Pasuje jak ulał do Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
na_chwilke_tylko Re: dwa skróty 29.01.12, 13:27 Doczytałam wszystko. Delikatnie to ujęłaś - malutki ludzik. Mam nadzieję, że forum nie zapomni jaką świnią okazała się ten dziad. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek A o co w ogole c'mon?! 30.01.12, 01:16 > Mnie tam z tego powodu przykro nie jest. ;-) > Najbardziej antypatyczna osoba na forum, zakompleksiona i nieszczęśliwa. Malutk > i ludzik przewrażliwiony na własnym punkcie. A o co w ogole c'mon?! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_z_banem [...] 29.01.12, 13:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: dwa skróty 29.01.12, 13:41 no i dlatego czasami myślę ,że lata sprzed doby internetu były lepsze. kiedyś taki Jan nawet nie wiedziałby o istnieniu forum ,jakiejś wersji roboczej czy kogos tam innego. Rozumiem jeszcze nastolatka ,ale żeby dorosły facet podniecał się tym kto coś tam napisze na jakimś forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_z_banem Re: dwa skróty 29.01.12, 13:47 simply_z napisała: > no i dlatego czasami myślę ,że lata sprzed doby internetu były lepsze. no nie dla każdego, wówczas nasza moderatorka, dojrzała kobieta powyżej 35 lat na odpowiedzialnym państwowym stanowisku nie miałaby możliwości zabawy w cenzora, widocznie to ją jara :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: dwa skróty 29.01.12, 13:53 wowczas taka osoba zajmowałaby się tylko swoją pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 29.01.12, 18:34 Loserze, a kim wtedy Ty byłbyś? Gdzie mógłbyś się spełniać? I z czego czerpać radość życia jaką masz z tego, że robisz tu z siebie antypatyczną kreaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: dwa skróty 29.01.12, 19:48 jan_hus_z_banem napisał: > simply_z napisała: > > > no i dlatego czasami myślę ,że lata sprzed doby internetu były lepsze. > > no nie dla każdego, wówczas nasza moderatorka, dojrzała kobieta powyżej 35 lat > na odpowiedzialnym państwowym stanowisku nie miałaby możliwości zabawy w cenzor > a, widocznie to ją jara :) Zdajesz sobie sprawę, że ty też nie jestem anonimowy w internecie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: dwa skróty 29.01.12, 13:41 jesteś poważnie uszkodzony umysłowo, skoro nie wiesz, że właśnie za twoje prymitywne zachowanie jak wyżej dostajesz bany. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dwa skróty 29.01.12, 16:34 jan_hus_z_banem napisał: > > jak to mówią, psy szczekają (w tym wypadku chyba powinno być "suki szczekają") > karawana jedzie dalej :) > No ale o co ci chodzi? Przeca dalej szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais I już wiemy, za co Jasia zbanowali 29.01.12, 17:06 jak czytam takie zera jak [tu nicki] jak to mówią, psy szczekają (w tym wypadku chyba powinno być "suki szczekają" Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: I już wiemy, za co Jasia zbanowali 29.01.12, 17:47 Maitresse do niego to nie dociera, on nie wie za co dostał bana. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright mysle, ze juz mosty spaliles, wracaj do swego 29.01.12, 13:50 smutnego eMcostam. Mialem dla ciebie ciut sympatii, ale mi przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_z_banem Re: mysle, ze juz mosty spaliles, wracaj do swego 29.01.12, 13:52 straszne, chyba muszę usiąść z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: dwa skróty 29.01.12, 14:41 husteczka, rozwin sie prosze ( tylko sie nie nerwuj),, co znacza te skroty? (bo mam wrazenie, ze to nie sa popularne akronimy) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Kalcie, dej se piva :) 29.01.12, 14:52 kalllka napisała: rozwin sie prosze hloopak sie juz rozwinal, teraz sie zwija. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_z_banem Re: dwa skróty 29.01.12, 15:04 fk w pigułce :D www.youtube.com/watch?v=m4oswNJE2YQ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 29.01.12, 17:27 W internecie roi się od świrów. Żałuję, że dane mi było osobiście poznać jednego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: dwa skróty 29.01.12, 17:44 czizas co cie podkusiło, żeby się z takim ..... spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
calmwaves Re: Zle robil minetke?? ;) 30.01.12, 09:19 Śniadanie mi podchodzi, ugh. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: dwa skróty 29.01.12, 17:52 Myślałam, że to twór internetowy. On na żywo też taki? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: dwa skróty 29.01.12, 17:57 ja bym się z nim bała spotkać, serio Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: dwa skróty 29.01.12, 17:58 Ja też. Psychol, ma zadatki na psychowaptę. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 29.01.12, 18:08 To już było dawno temu. Wtedy jego stan nie był taki ostry. Ale jak widać z upływem kolejnych lat spędzonych na klikanie na YT to postępuje. Tak czy siak, żałuję i to był wielki błąd, bo już wtedy widać było, że coś z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: były 'momenty' ?? 29.01.12, 22:09 No ba. I to jakie, zwłaszcza ostatni moment obrotowy (na pięcie) był wielce efektowny. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 29.01.12, 18:02 Niestety nie... Co składnia mnie do smutnej refleksji, że w rzeczywistości tacy ludzie są tak blisko nas a nie zdajemy sobie nawet z tego sprawy. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: dwa skróty 29.01.12, 19:06 serio się z nim spotkalas? omg..no ale chyba nie jest taki w rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 29.01.12, 19:13 Oj przestańcie mnie biczować. To błędy młodości były. :P Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: dwa skróty 29.01.12, 17:28 skoncz i zajmij sie praca, wasza strona sie nie waliduje na validator.w3.org wyskakuje 6 bledow - sam sprawdz co to za firma co nie jest w stanie porzadnej strony zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.sid Re: dwa skróty 29.01.12, 19:25 Jasiu, do tej pory myślałam, że jesteś burakiem i dupkiem. Teraz sądzę, że psychol z ciebie. Od dawna wchodzisz na forum nazywające się "Kobieta" i walisz obrzydliwe, seksistowskie głupoty. Na forum prawie nikt cię nie lubi, a ty onanizujesz się wojenkami, które sam tworzysz, obrażasz wszystkich naokoło, a teraz z tego co czytam wywlekasz prywatę. Masz naprawdę wielki problem ze sobą, acz mam nadzieję, że zostaniesz ze swoimi problemami w necie, ewentualnie skierujesz całe g..., które w tobie siedzi, co najwyżej przeciwko sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cuttle_fish Re: dwa skróty 29.01.12, 19:50 > Jasiu, do tej pory myślałam, że jesteś burakiem i dupkiem. Teraz sądzę, że psyc > hol z ciebie. Od dawna wchodzisz na forum nazywające się "Kobieta" i walisz obr > zydliwe, seksistowskie głupoty. Na forum prawie nikt cię nie lubi, a ty onanizu > jesz się wojenkami, które sam tworzysz, obrażasz wszystkich naokoło, a teraz z > tego co czytam wywlekasz prywatę. Masz naprawdę wielki problem ze sobą, acz mam > nadzieję, że zostaniesz ze swoimi problemami w necie, ewentualnie skierujesz c > ałe g..., które w tobie siedzi, co najwyżej przeciwko sobie. Gdzie jest "Lubię to" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: dwa skróty 29.01.12, 19:57 an_hus_z_banem napisał: > najlepiej obrazujące to forum: > TWA - w stosunku do forumowiczów > TKM - w stosunku do moderatora > w jakim celu zakładasz taki wątek? aby poleciał na oślą i mówić jak to Twoje wątki tam lecą? Odpowiedz Link Zgłoś
elemelech Re: dwa skróty 29.01.12, 21:44 Nie wiem, jakie czyny karalne popełnił na tym forum forumowicz Hus, ale poniewaz dostał bana, to łączę się z nim w bólu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dwa skróty 30.01.12, 00:13 skróty skrótami, ale tak w ogóle: LUDZIE, CO WY? co Wam ten Jan zrobił, bo nie zauważyłam? był kiedyś taki tutaj Teletubiś, który, gdy ktoś uważał coś nie po jego myśli (np. nie przepadał za Jerzym Urbanem), obelżywymi słowy bez pardonu traktował. panie za nim mimo to przepadały. Jan Hus zaś, choć swoje poglądy ma, jest przecież zupełnie miły. zresztą, ja dzisiaj na całodziennej wyprawie byłam przez lasy i pola, więc może czegoś nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 00:19 > Jan Hus zaś, choć swoje poglądy ma, jest przecież zupełnie miły. forum.gazeta.pl/forum/w,16,132832933,132833743,Re_dwa_skroty.html :) Czytanie wybiórcze to wspólna cecha wielbicielek Jana. > zresztą, ja dzisiaj na całodziennej wyprawie byłam przez lasy i pola, więc może > czegoś nie wiem? Przegapiłaś. Ale spoko, właśnie dzięki temu ostaną się na forum nicki, które jeszcze będą chciały z nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dwa skróty 30.01.12, 00:37 > to wspólna cecha wielbicielek Jana. hm, ciekawe. ile znasz jego wielbicielek, i czy ja juz jestem zapisana do klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 00:41 A odniesiesz się do tego miłego Jana w kontekście linku do jego wypowiedzi, który wkleiłam? PS. Niech zgadnę na pewno okaże się, że jego agresja jest zawsze uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dwa skróty 30.01.12, 00:54 uważasz, że to jedyna taka niewybredna wypowiedź na tym forum, skandal, z powodu którego warto rozdzierać szaty? czy zobaczę Twoje oburzenie za każdym razem, gdy ktoś na kogoś napadnie, czy tylko w przypadku "mizogina" Jana? Odpowiedz Link Zgłoś
calmwaves Re: dwa skróty 30.01.12, 00:59 Wczytaj sie spokojnie w ostatnie wątki dotyczące poczynań husa. Tylko ślepy albo ciezko myślący będzie bronił tego zalosnego donosiciela. I żałuj, ze nie mialas okazji przeczytać tego co splodzil wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dwa skróty 30.01.12, 01:08 ja powiem: nie ujawnia się na forum szczegółów życia danego forumowicza. Żadnych nazwisk, funkcji, danych adresowych, o ile dany forumowicz sam tego publicznie na forum nie podał. TEGO SIĘ NIE ROBI I JUŻ. Jasio mógł najeżdżać na adminkę, ile mu się żywnie podoba, że zezowata, koślawa i niegramatycznie pisze, ale nie ma prawa pisać, że ona wykłada na uniwersytecie w Wrocławiu na wydziale politologii przedmiot media elektroniczne i nazywa się Gienia Bieńko. KAPEWU? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright z pewnoscia nie powinien uzywac zdrobienia imienia 30.01.12, 14:04 ps - umarlem ze smiechu, bez wzgledu, czy to prawda, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 01:10 > uważasz, że to jedyna taka niewybredna wypowiedź na tym forum, skandal, z powod > u którego warto rozdzierać szaty? Ale w całej awanturze nie chodzi o to. To zalinkowałam tylko po to, żebyś się odniosła do tego w kontekście tego, że Jan to tak w zasadzie jest miły. A afera trwa od piątku albo od soboty (nie było mnie tutaj, więc dokładnie nie wiem), ale wystarczyło, że weszłam w ten wątek. I wszystko było dla mnie jasne. Zapewne będziesz jak zwykle czytać bardzo wybiórczo, więc służę smaczkami. forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132824955,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132825397,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132825709,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132845386,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html forum.gazeta.pl/forum/w,16,132839424,132849686,Re_Internetowy_looserzy.html I zapewniam Cię, że głaszcząc Jana po główce robisz mu krzywdę. Dopóty on sam nie zrozumie, że coś jest nie tak, że tak bardzo wciąga go net, dopóki nic się w jego życiu nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 01:15 DOPÓKI on sam n > ie zrozumie, że coś jest nie tak, że tak bardzo wciąga go net, DOPÓTY nic się w > jego życiu nie zmieni. Errata. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dwa skróty 30.01.12, 01:38 przepraszam, ale moim zdaniem to wszystko jest co najwyżej smutne, jednak zupełnie nie warte tego, by kilka osób poświęciło wieczór na wytrząsanie się nad autorem. podał czyjeś osobiste dane? nie zauważyłam. skąd niby miałby je znać? moim zdaniem, te pogróżki to czysta, i niezbyt roztropna, fantazja. zresztą, nie interesuje mnie to. kiedy pisałam, że Jan jest sympatyczny, miałam na myśli jego wypowiedzi z ostatnich tygodni. prosiłabym też, byś oszczędziła mi uwag na temat tego, co ja robię "jak zwykle", aż bo tak dobrze to się chyba nie znamy, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 01:47 A teraz napiszę stare, wyświechtane - a nie mówiłam, że tak będzie? > podał czyjeś osobiste dane? nie zauważyłam. skąd niby miałby je znać? moim zd > aniem, te pogróżki to czysta, i niezbyt roztropna, fantazja. > zresztą, nie interesuje mnie to. Spoko, klasyczny przykład wielbicielki wpatrzonej w tego macho. :)) To może po prostu nie pytaj co się stało i czym sobie zasłużył na taką ocenę, skoro Cię to nie interesuje. Dziw się dalej. To na pewno prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dwa skróty 30.01.12, 09:44 śpieszę wyjaśnić, że miałam na myśli iż NIE INTERESUJĄ MNIE wypaplane przez Jana informacje. do tego stopnia, że mi wszystko jedno, czy są prawdziwe, czy nie. jeżeli "wielbienie macho" polega na tym, że się nie jest zainteresowanym jego wypowiedziami, to aż strach pomyśleć, ilu macho ja wielbię! o nic też już nie pytam, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.sid Re: dwa skróty 30.01.12, 19:18 Z tym wielbieniem Kitek przesadziła. Raczej rozsądna z ciebie babka, więc ja tam nie posądzam o takie ekstrawagancje.:) Ale trzeba być wyjątkowo niespostrzegawczą, żeby nie zauważyć, jaki jest Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: dwa skróty 30.01.12, 20:26 jego zacietrzewienie sprawami tak błahymi, jak jakieś wątki itp., jest dla mnie kuriozalne, ale ja NAPRAWDĘ zauważyłam, że, choć dawniej był nieprzejednany w wykazywaniu babkom tego, że (w jego opinii) są durne, ostatnio się zmienił i wiele jego wypowiedzi było bardzo sympatycznych. a nawet empatycznych. nie były to rzeczy skierowane do mnie, taka ogólna obserwacja. dlatego napisałam, że ja uważam, że jest miły. może jestem niespostrzegawcza, a może stronnicza, ale on akurat nigdy nie napisał nic, co by mnie ubodło czy uraziło, a niektórym forumowiczom to się zdarza. może ja się po prostu za mało przejmuję tym wszystkim, żeby wydawać sądy, jaki kto jest? :~) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Gdzie tu widzisz cos nagannego? 30.01.12, 04:48 > Zapewne będziesz jak zwykle czytać bardzo wybiórczo, więc służę smaczkami. > forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132824955,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html > forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132825397,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html > forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132825709,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html > forum.gazeta.pl/forum/w,16,132824677,132845386,Re_jezeli_prawda_jest_ze_.html > forum.gazeta.pl/forum/w,16,132839424,132849686,Re_Internetowy_looserzy.html > > I zapewniam Cię, że głaszcząc Jana po główce robisz mu krzywdę. Dopóty on sam n > ie zrozumie, że coś jest nie tak, że tak bardzo wciąga go net, dopóki nic się w > jego życiu nie zmieni. Przeczytalem wszystkie powyzsze linki... :O Gdzie tu widzisz cos nagannego? Czy dobrze rozumiem- z zemsty powiedzial gdzie pracuje wersja_robocza, co spowodowalo jego zbanowanie? I cala "afera" jest z tak blahego powodu?! Czy cos pominalem.. ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: dwa skróty 30.01.12, 00:23 Tez sie pytam skad ten nawal nickow nienawidzacych jana?Nienawisc nienawiscia,przeraza mnie ten pozencjal agresji wypowiadajacych sie.Swieta nie jestem,ale te slowa,wypowiedzi,co tu gadac,przerazaja mnie;.( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 00:26 A to Cię nie przeraża? Nie wiesz o co chodzi, to czemu podejmujesz się oceniania? Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: dwa skróty 30.01.12, 00:29 normalna reakcja na wyjatkowo dziecinne i prostackie zachowanie typa,ktory nie rozumie swiata i sie troche zagubil Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: dwa skróty 30.01.12, 00:39 Oj oj, niezbyt to błyskotliwe, chyba wzorowałeś się na niesławnych "trzech słowach do ojca prowadzącego"? Spróbuj może jednak mierzyć ciut wyżej? W każdym razie doceń to, że niektóre forumki chcą z Tobą rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: dwa skróty 30.01.12, 00:39 O ile pamiętam, miałeś swoje własne forum, gdzie sam byłeś bogiem, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
calmwaves Re: dwa skróty 30.01.12, 00:47 Bo wiesz, on ma misje, kapujac uwolnić nas od cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka no i znowu... 30.01.12, 01:43 znowu mnie minęło i nie wiem o co chodzi, poza tym, że musiało być ostro :) jaka prywata? czemu ktoś się zdecydował spotkać z psycholem? i czemu okazał się psycholem? any link? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: no i znowu... 30.01.12, 01:51 co do prywaty - już dotarłam ale dwa ostatnie pytania mnie nurtują ) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: dwa skróty 30.01.12, 08:53 Dajcie sobie juz spokoj, z Kitkiem na czele. Kitek nakrecasz niepotrzebna dyskusje. Obrazacie typa przez co jeszcze bardziej go nakrecacie. Zreszta tez go obrazacie, a pozniej sie dziwicie, ze on nie przebiera w slowach. Hus siedz cicho i niepotrzebnie nie komplikuj kobiecie zycia, a reszta niech sobie da po lisciu. Pogadajmy lepiej o latwych Polkach na obczyznie czy seksie bez zobowiazan, bo to sa tematy godne uwagi, a nie internetowe przepychanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dwa skróty 30.01.12, 09:11 Nie będziesz mi mówił co mam robić. :P Powiem tak - facet zalazł mi za skórę jakiś czas temu, z podobnego powodu. A ja nigdy nie zapominam. :) A tak poza tym miałeś się wpisać w tym very positiv wątku. I co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
calmwaves Re: dwa skróty 30.01.12, 09:18 Cudownie, czyli recydywa. I nie wypadek przy pracy tylko charakter husa. Dno i wodorosty. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zle robil minetke?? ;) 30.01.12, 09:12 Czy mam wyboldować to, co napisałam wcześniej? Chyba masz jakieś deficyty w tym względzie, skoro wszystko Ci się z jednym kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Masz o mnie zbyt wygorowane mniemanie.. :D 30.01.12, 17:33 kitek_maly napisała: > Czy mam wyboldować to, co napisałam wcześniej? > > Chyba masz jakieś deficyty w tym względzie, skoro wszystko Ci się z jednym koja > rzy. Mnie??? To nie ja Ciebie ocenzurowalem. Masz o mnie zbyt wygorowane mniemanie.. :D Wlasnie chcialem Ci pokazac to o czym mowi Janek w praktyce.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś