Dodaj do ulubionych

Dziewczyny

18.11.11, 14:42
Muszę przyznać - zmieniłam zdanie co do forum:-) nie krzyczycie juz za "powtarzające się wątki"
a po lepszym poznaniu Waszego TWA uznałam,że jest całkiem sympatycznie:-)
mam nadzieję, że mnie skreśliłyście.

dodam, że jestem u kresu wytrzymałości. ból mnie zabija. Dziś płaczę od rana. boli boli boli.
do lekarza pójdę po skierowanie w poniedziałek, obiecałam sobie, we wtorek rano na badania prolaktyny.
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Dziewczyny 19.11.11, 01:06
      Alez dziecko drogie w ogole nie wiem co czym ty mowisz, co, jak, gdzie, o szo chodzi ???? ;)

Dobrze ze idziesz do lekarza. tak sie zastanawiam, nie mam zbyt wiele doswiadczenia
      z hormonami, sama wlasnie eksperymentuje na sobie z estrogenem na menopause
      bo dobijaja mnie uderzenia goraca,
      i martwie sie ze odbije sie to na migrenie.

No ale wracajac do tematu - tak sie zastanawiam jaki moze miec wplyw u ciebie twoje zaburzenie i branie hormonow?
      moze to trzeba by bylo wyjasnic?
      i u neurologa i u ginekologa-endokrynologa.

ja zauwazylam jedno ze gdy nastapil znaczny spadek estrogenu to migreny sie zdecydowanie polepszyly.
      no ale za to uderzenia byly takie ze hej, spac nie moglam i przebieralam sie ze dwa,
      trzy razy w nocy. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr horror

Tak ze hmmm ciekawe czy twoje hormony maja az taki wplyw u ciebie, czy moze nie
      poza tym zbadaj tarczyce - nie tylko TSH ale wszystko inne lacznie z anty TPO.
      u mnie tarczyca byla niby zawsze w porzadku dopoki mi nie zbadali TPO wtedy okazalo sie ze mam podwyzszone.
      niby jakis tam % ma tak naturalnie, ale ja sie bardzo zle czulam wiec nie sadze
      ze to bylo normalne.

Poza, tym, czy zagladalas do watku "na co sie badac?"

Minnie
      • azkk Re: do Minnimouse 19.11.11, 09:57
        Minniemouse, u mnie stwierdzono Hashimoto i tak sie zastanawiam czy moje czeste bóle głowy nie sa zwiazane z wahaniami hormonów, tzn z tarczyca? Ciężko mi czerpać radość z życia jak mnie boli głowa, a często mnie po prostu ćmi, boli-przestaje-boli-przestaje itd. Dziś też obudziłam sie z bólem głowy :( Moze warto tez przebadac hormony płciowe? Jakie? Co do h. płciowych to nie mam zbyt duzej wiedzy :/
      • nessie-jp Re: Dziewczyny 19.11.11, 18:03
        > i u neurologa i u ginekologa-endokrynologa.

Nie, nie, nie w Polsce, NIE u ginekologa-endo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka