Gość: mon IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 19:20 ta modelka na każdym zdjęciu ustawiona jest tak jakby miała krzywe nogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 19:31 kolekcja reklamowana przez wypacykowane dziecko powinna byc w dziale dzieciecym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopikoo Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.rybnik.vectranet.pl 12.03.11, 19:47 ludzie ogar, zdjecia są super tak jak modelka ;] nie znacie sie to nie oceniajcie że modelka jest krzywa czy coś jpd o.O stylizacje są troche nudne ale i tak przykuwaja uwage ;] ZARA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glok Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.tktelekom.pl 12.03.11, 20:35 Dlaczego modelki są tak ohydnie chude i mają zakaz uśmiechania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.11, 21:43 @glok preferujesz szesnastolatki z miesniem piwnym? Rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.11, 21:44 @kobieta Zara TRF jest dla nastolatek, normalna Zare reklamuje Stella Tenant, 40-latka z trojka dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glok Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.tktelekom.pl 12.03.11, 22:57 @m kompletnie nie wiem o co ci chodzi z tymi 16 z mięśniem piwnym. Co do moich preferencji to prawdziwymi kobietami z piękną figurą są np. Paulina Sykut,Jennifer Aniston,Holly Marie Combs i im podobne.To są prawdziwe i piękne kobiety a nie jakieś anorektyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.183.239.110.dsl.dynamic.eranet.pl 12.03.11, 23:38 wyglad (twarz i figura) tej modelki sprawia że mam ochote rzucic sie pod pociag, nie wiem czy zara zdaje sobie sprawe z odpychającego looku tej laski. jest tragiczna, i kończe oglądać bo się wkurzać zaczynam, ze taka paskuda cokolwiek moze reklamowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguschitz Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.11, 08:13 Wyglądają jak zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Eksplozja koloru w Zara TRF 13.03.11, 08:37 A propos kolekcji młodzieżowych, czuję się w obowiązku przypomnieć, że nie wszystkie nastolatki żywią się sałatą i modlą się do modelek. W wieku 15 lat też nie byłam szczupła. I miałam włosy na rękach. A poza tym w moim przekonaniu uda powinny być wyraźnie grubsze od łydek, a ramiona - od przedramion. Inaczej wygląda się jak taka biedna żywa lalka. Jeżeli o mnie chodzi, obwód ramienia w bicepsie mam ponad dwukrotnie większy, niż obwód nadgarstka (ale owszem, jestem zainteresowana byciem silną babą, a nie seksowną kobietką). I dzięki temu moje ręce nie wyglądają jak patyczki. A postrokaciznę uwielbiam. Ale nie w wersji jedna sztuka odzieży - jeden kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 11:43 dlaczego to dziewcze ma wykrzywione nogi na każdym zdjęciu ? ubrania całkiem, całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cr Re: Eksplozja koloru w Zara TRF IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 21:36 Wg mnie trochę za krótkie te kiecki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś