Gość: Liwia IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 05.06.02, 18:07 Otwarłam przed chwilą e-dziecko, a tam Gretkowska. We Wprost - Gretkowska i jeszcze w paru innych miejscach. Boję się otworzyć lodowkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: Manuela Gretkowska 05.06.02, 18:09 bo teraz taka moda jest na skandale... a widziałaś skibę piszącego felietony do polityki...? zacytuję "elyta w mordę jebana" tia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Manuela Gretkowska IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 05.06.02, 18:13 Widziałam, przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Manuela Gretkowska 05.06.02, 18:15 z dwojga złego wolę gretkowską... skiba to jakieś kosmiczne nieporuzumienie - ale nie przepadam za nią... taki babo chłop na siłę co czasem przybiera postać poetki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Manuela Gretkowska IP: *.ewave.at 05.06.02, 18:16 Gość portalu: Liwia napisał(a): > Widziałam, przerażające... JAAAAAkto????Nie macie tam w Polsce jakiej trucizny albo czegos na robaki?Moze ja da sie wyplenic,czyms? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: Manuela Gretkowska IP: 217.153.27.* 05.06.02, 18:19 Moim zdaniem gretkowska jest OK. Nikomu nie robi krzywdy. Dość interesująco pisze. I ma swoje zdanie. Żaden chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: Manuela Gretkowska IP: 217.153.27.* 05.06.02, 18:31 Nie wiedziałam nic o jej ekshibicjonistycznych wyczynach. Mam nadzieję, że nie zniży się do poziomu justysi steczkowskiej. Mnie się podoba to, ze Gretkowska wali prosyo z mostu kawę na ławę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Manuela Gretkowska IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 06.06.02, 15:34 Nie mam nic do niej, tylko do częstotliwości ukazywania się. (A propos': gdzie bym nie zajrzała - zawsze drukują to samo zdjęcie. Może nie lubi sie fotografować?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Manuela Gretkowska IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 06.06.02, 15:32 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Liwia napisał(a): > > > Widziałam, przerażające... > JAAAAAkto????Nie macie tam w Polsce jakiej trucizny albo czegos na robaki? O, dziękuję za głos z pozaprzestrzeni. Niech sie chłopisko wygłupia, jak lubi. Nie musi tego robić jednak publicznie. Moze > ja > da sie wyplenic,czyms? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Manuela Gretkowska IP: *.ewave.at 06.06.02, 16:26 Gość portalu: Liwia napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: Liwia napisał(a): > > > > > Widziałam, przerażające... > > JAAAAAkto????Nie macie tam w Polsce jakiej trucizny > albo czegos na robaki? > O, dziękuję za głos z pozaprzestrzeni. Niech sie > chłopisko wygłupia, jak lubi. Nie musi tego robić jednak > publicznie. > Moze > > ja > > da sie wyplenic,czyms? Chcesz sie klucic Livia??? > > > Odpowiedz Link Zgłoś