Gość: Silvi IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 20 lat temu szkoda ze nie testowano tanszych maseczek..dla mnie, niepracujacej studentki, wydanie na maseczke 60 zl to troche duzo:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luca3105 Re: Maseczki czynią cuda IP: 62.40.80.* 20 lat temu Brakuje mi informacji o rodzaju cery i wieku każdej z pań testujących maseczki. No, wiek, rozumiem, ale można było napisać :cera dojrzała, zmarszczki mimiczne albo cera mieszana, młoda i jędrna itp. itd. Jak ogólnie wiadomo, to, że producent napisze, że maseczka jest do skóry tłustej, nie znaczy, że tak jest rzeczywiście.Wyszedł taki sobie artykulik sponsorowany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miranda Re: Maseczki czynią cuda IP: 151.156.10.* 20 lat temu I znowu reklama zagranicznych produktow,ktore wlasciwie nie bardzo pomagaja ale kosztuja.Jest duzo bardzo dobrych maseczek,ktore tanszym kosztem mozna zrobic samemu-wystarczy zagladnac do wielu kobiecych pism -maseczki tam proponowane sa bardzo dobre i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
slinotok4 Re: Maseczki czynią cuda 20 lat temu Ja uważam , że miseczki moga czynić cuda. Zwłaszcza jeśli są C ; D lub E. Takie lubię najbardziej ale to nie znaczy , że B odrzucam. Wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata dokładnie;) tez jestem niepracuj. studentka, pozdr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera ha:)za taką cenę to trudno żeby nie czyniły cudów IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnulka22* Re: Maseczki czynią cuda IP: *.autocom.pl 20 lat temu Maseczki naprawde czynią cuda!!Warto znalezc raz w tygodniu chociaż 15 min. tylko dla siebie>Niekoniecznie musi to kosztować 60zl.Warte polecenia są polskie, znacznie tańsze maseczki-eris, dax cosmetics, miraculum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Maseczki czynią cuda IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20 lat temu naturalne skladniki tez sie nadaja doskonale do maseczek (rowniez w zaleznosci od rodzaju skory) - miod, platki owsiane, zoltka, oliwa z oliwek, owoce, itd. Nie musisz ich nawet sama wymyslac: poszukaj ksiazek na temat kosmetyki naturalnej, mozna sie dowiedziec co ma jakie dzialanie i sa zawsze dobre przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orchid2 Re: Maseczki czynią cuda IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 20 lat temu Mam 60 lat , ale wyglądam na o wiele mniej ,bo maseczki stosuję juz przez 40 lat .Z calą pewnością maseczki czynią cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jakie maseczki? Re: Maseczki czynią cuda IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20 lat temu konkretne jakies stosowalas? naturalne, domowej roboty czy kupione gotowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Maseczki czynią cuda IP: 80.54.168.* 20 lat temu orchid2 O wiele >to o ile Odpowiedz Link Zgłoś
trotuar4 Re: Maseczki czynią cuda 20 lat temu Ja też się naciełam na niejakiego beltera. Uczulenia do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Maseczki czynią cuda IP: 87.207.173.* 20 lat temu Myślałam , że tylko ja tak się nacięłam. Całkowicie się zgadzam. Ten belter to powinien być chyba skontrolowany. Może w gabinetach używają przeterminowanych kosmetyków beltera? Ale dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś