Dodaj do ulubionych

Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zapracowa..

22.02.05, 15:32
zapracowane??? Wczoraj mnie praktycznie nie było. Jak tam mija tydzień orala,
a może anal nadal króluje??? Qrcze, byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej
w sprawie pracy i zmieniam fabrykę :))) Ale jaja.

Pozdrowionka dla wsiech :)))
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:32
      dobre wieści zawsze mile widziane :)
      • truskawka75 Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:34
        Mamba, gratulejszyns, bejbe! (Ciągle pamiętam o Zorieńce, tylko niestety rano
        jestem taka niemota, że zapominam zabrać płyt z domciu).
      • mamba30 Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:35
        No ja osobiście jestem w leciutkiej euforii, wreszcie wyzwolę się z mojego
        zabagnionego radia :))))
        • mamba30 Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:36
          Zamieniłam radykjo na spokojne wydawnictwo. Co prawda, czy spokojnie będzie, to
          się okaże. Promocja i marketning nie są najspokojniejszymi miejscami do pracy,
          ale wierzę, że będzie gut.
          • mamdylemat a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:38
            no szybko mnie tu powiedziec, prosze!
            • mamba30 Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:41
              Mamdylemat, nie na forum. Qrcze, to trochę nietypowe wydawnictwo. Ale
              spokojniej, niż w moim pierd....ym radiu i kasowo też większa stabilizacja.
              Grunt, że mam robotę i nie pójdę pod Kierbedzia. Na ex nie mam co liczyć,
              tradycyjnie.
              • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:43
                ok. nie na forum.
                hehehe... nietypowe wydawnictwo, powiadasz? ale swierszczykow to chyba nie
                wydaja, co?
                • mamba30 Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:45
                  mamdylemat napisała:

> ok. nie na forum.
                  > hehehe... nietypowe wydawnictwo, powiadasz? ale swierszczykow to chyba nie
                  > wydaja, co?

Mamdylemat, o nie!!!!!! To inny rodzaj odmienności. A co do świerszczyków, czy
                  tam też ANALnie...??????
                  • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:47
                    >
                    > Mamdylemat, o nie!!!!!! To inny rodzaj odmiennos´ci. A co do s´wierszczyków,
                    czy
                    > tam tez˙ ANALnie...??????

hehehhehehe... no zdaje sie, ze tam anal to mala miki hehehehe...
                    • mamba30 Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:48
                      Qrteczka, prosiłam, aby w tym tygodniu dla odmiany zagościł na forum oral i
                      co????????? Dupa światem rządzi...
              • margie Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:45
                napisz cos wiecej, masz adres pocztowy:))) Toz ty warszawianka? A ja nie wiem
                czemu myslalam, zes poznanianka:)) No to moze te kawke z dylematem
                uskutecznimy w trojke?
                • mamba30 Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:46
                  margie napisała:

> napisz cos wiecej, masz adres pocztowy:))) Toz ty warszawianka? A ja nie wiem
                  > czemu myslalam, zes poznanianka:)) No to moze te kawke z dylematem
                  > uskutecznimy w trojke?

Jestem ZA !!!!. Z Dylematem toć się prawie minęłam na przedpremierowym pokazie
                  Aviatora. Jam Ci mocium panie z Mokotowa, a Wy laseczki????
                  • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:49
                    no masz! i ja jestem z mokotowa hehehehe... cholera! mamba, niebawem sie okaze,
                    ze na tej samej ulicy mieszkamy hehehe. ja na pulawskiej. ty tez?
                    • mamba30 Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:54
                      mamdylemat napisała:

> no masz! i ja jestem z mokotowa hehehehe... cholera! mamba, niebawem sie
                      okaze,
                      >
                      > ze na tej samej ulicy mieszkamy hehehe. ja na pulawskiej. ty tez?

Moja droga, jak sama wiesz Puławska jest dłuuuga. Ja mieszkam tak
                      orientacyjnie - róg Niepodległości i Domaniewskiej. A Ty na jakiej wysokości
                      Puławskiej????
                      • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:57
                        przy krolikarni. w kazdym razie stamtad wychodzilam dzis rano i, o ile nic nie
                        uleglo zmianie, zamierzam niebawem udac sie w tym kierunku.
                        • mamba30 Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 16:02
                          Choler.cia Dylemacie, czyżbyśmy mieszkały taki mały rzucik beretem od
                          siebie????????????????????????????????????????????????
                          • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 16:04
                            no! a na niepodleglosci jest taka fajna szkola tanca wspoczesnego, bodajze im.
                            isadory duncan. i tam sie czesto tez krece.
                          • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 16:04
                            hehehhehehehehehehe zapomnialam tylko dodac, ze chyba chcialas powiedziec, ze
                            mieszkamy rzut furazerki od siebie.
                            • mamba30 Furażerki górą !!!!!!!!! 22.02.05, 16:06
                              Dziołchy, koniecznie trza nam sie spiknąć.
                              • mamdylemat Re: Furaz˙erki góra˛ !!!!!!!!! 22.02.05, 16:09
                                no ba! na to licze. ale, zeby nie bylo watpliwosci, drogie rencistki, seks nie
                                wchodzi w gre! (no wiecie, ponoc przez internet na seksrandki ludzie sie
                                umawiaja hehehe)
                  • mamdylemat Re: a co to za wydawnictwo? 22.02.05, 15:51
                    no i co z ta kawa, drogie rencistki hehehehehe
                    uprzedzam, ze ja to strasznie wybredna jestem, jesli o kawie mowa!
                • mamba30 Margie 22.02.05, 15:47
                  mój adres to kasialewa@aster.pl. Do końca tygodnia jestem w domciu, więc pocztę
                  ściągam sukcesywnie :))))
                  • margie Mamba 22.02.05, 15:51
                    ja pracuje naOkeciu, amieszkam na Zoliborzu, ale co to dla mnie odleglosc, mimo
                    wieku radze sobie:))) Dylematka to nie znaju gdzie:)) moj adres masz:
                    margie@gazeta.pl. Next week?
                    • mamdylemat tak, tak, tak... 22.02.05, 15:53
                      next week jak najbardziej, choc nie zwyklam robic planow, bo u mnie to wszystko
                      bardzo ruchome.
                      aha! rok temu z zoliborza sie wyprowadzilam. mieszkalam na al. wojska
                      polskiego.
                      • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 15:57
                        Wstępnie jest OK. U mnie też plany się potrafią zmienić w ostatniej chwili,
                        czego wręcz nie znoszę. No !!!! Stare, ale jare dupcie - jesteśmy debeściary, a
                        taki boski dla przykładu może tylko o nas pomarzyć :))))
                        • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 15:58
                          no ba!
                          ps. hehehehehehe... a jak sie poznamy? moze dla ulatwienia kazda zalozy
                          harcerski mundurek? hehehehehe no i o getrach nie zapominajcie!
                      • margie Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 15:57
                        kurde, do Domaniewskiej mam z pracy 15 minut, nawet wczoraj tam bylam:)
                        wybrzydzaj do woli, mnie wsio ryba, towarzycho jest najwazniejsze:) Ja rezyduje
                        na Gombrowicza:)) a od pazdzienika bed ena Sybilli, ale se wybralam, nie?
                        • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 15:59
                          Qrcze, Margie Sybilli coś mi mówi. Chyba nawet ostatnio tam byłam, albo
                          osobiście, albo przejazdem. Jestem dzisiaj jakaś mało gramotna, jaka to
                          dzielnica?????
                          • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:01
                            No to ja migusiem muszę bryknąć do składnicy po furażerkę i lilijkę. Czy ta
                            główna w centrum jest jeszcze???? Ostatnio nie kojarzę, ale jakieś dzinsy tam
                            chyba sprzedają zamiast tych wspaniałości. Ciekawe, gdzie harcerzyk się
                            zaopatruje :))))
                            • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:03
                              hehehehe... pewnie miesci sie jeszcze w mundurek z lat wczesnej podstawowki
                              hehehe
                              • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:05
                                mamdylemat napisała:

> hehehehe... pewnie miesci sie jeszcze w mundurek z lat wczesnej podstawowki
                                > hehehe

Pewnie masz rację, on młody. Nie to, co my - stare dupy. O ja biedna, co też
                                ten mój we mnie widzi. Jest starszy ode mnie tylko 9 m-cy, powinien się oglądać
                                za 20-tkami. Może chory jakiś????
                                • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:07
                                  hmm... chory? eeee, nie. pewnie podchody i bieg na orientacje juz mu sie
                                  znudzily...
                                  • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:09
                                    Ale, jak czytamy harcerzyka to mamy super ubaw. Wiecie co???? Mnie to się
                                    czasami nawet finka w kieszeni otwiera, sama tak jakoś :)))))
                                    • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:10
                                      taaa... ja to kilka razy getry przez glowe sciagalam z podniecenia hehehe
                                      • boski.zawodowiec Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:11
                                        ty rozmumiesz wszystyko tak, mnei wysmiewac cały czas i wtedy jest wesoło ale
                                        gdy ja nawet tylko o imie zapytam(swoje podałem) wtedy jest nuda.
                                        Dziwne to wszystko.
                                      • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:12
                                        Ech te rekwizyty harcerskie. Muszę je wprowadzić do sypialni. Mój pewnikiem
                                        oszaleje. Zamiast 3 razy z rańca będę m iała zatarcie macicy. Sorki za
                                        dosłowność, ale tak zawsze mawiał mój znajomy. Po pijaku, żeby było jasne i jak
                                        chciała ( ale oczywiście nie mógł) zrobić dobrze swojej żonce.
                                        • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:14
                                          Ja mogę nawet zaintonować na ochotnika "Płonie ognisko" :))))) Boski
                                          przemówił!!!
                                          • mamba30 Dziewczyny !!!! 22.02.05, 16:17
                                            Przypomniałam sobie... Ja kiedyś ( oczywiście jak byłam piękna i młoda, nie to,
                                            co teraz ) uwilbiałam grać na gitarce. Po 11 bezgitarowych latach dostałam
                                            takową od Mikołaja.... Uwierzycie...????? Na zbiórki i wszelkie parapetówy jak
                                            znalazł... he he he...
                                            • mamdylemat Re: Dziewczyny !!!! 22.02.05, 16:18
                                              cholera! ale nam sie piekny zastep wykrystalizowal!
                                          • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:17
                                            o taaaaak! i wezmiemy sie wszystkie za rece!
                                            no, ja moge nawet przytaszczyc akordeon, ktory probowalam przez 8 dlugich lat
                                            oswoic!
                                            • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:19
                                              No to aspekt muzyczny mamy zapewniony :))))
                                              • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:21
                                                Ja nawet jakieś 16 lat temu byłam 2 tyg. na kursie..... ale drużynowych
                                                zuchowych. Qrcze, czy to jest OK? Nie harcerzyki, ale zuszki?????
                                                • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:23
                                                  no nie wiem, nie wiem... jeszcze kilka takich wyznan, a powaznie zastanowimy
                                                  sie nad waszym, kolezanko, udzialem w zbiorkach. no, ale czlonkinia w oazie
                                                  dzieci bozych to chyba bylyscie kolezanko, co?
                                                  • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:24
                                                    Dylemacie, KTO ????????????????
                                                  • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:32
                                                    oj mamba, nie histeryzuj... hehehe... to nie wstyd, ze nalezalas do oazy dzieci
                                                    bozych hehehehehehehehehe
                                                  • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:57
                                                    mamdylemat napisała:

> oj mamba, nie histeryzuj... hehehe... to nie wstyd, ze nalezalas do oazy
                                                    dzieci
                                                    >
                                                    > bozych hehehehehehehehehe

KTO ????? JA????? Never. Dylemacie litości, ja mam dzisiaj swój wieeeelki
                                                    dzień. Przestaję jasno myśleć, ponieważ zaczęłam sobie z radości ( znalezienia
                                                    nowego miejsca pracy) zapodawać browarka. Wy miałyście wczoraj ochotę, a ja
                                                    byłam cały dzień o suchym pysku. Nie rob mi tego , pliiiiis
                                                  • mamba30 Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 17:00
                                                    Moje kobitki, ma jakiś czas Was żegnam, zaraz wraca mój luby i muszę się nim
                                                    zająć. Jeszcze tylko 10 min.

A-ha Kasica nie choruj dzieweczko, zdrowie to podstawa. Masz już mundurek i
                                                    getry?????
                                              • mamba30 Truskawa, zajebista jest Wa-wa... 22.02.05, 16:22
                                                więc wracaj na Puławską koło Silver Screen'u. Kiedyś tam było stare,
                                                komusnistyczne chyba nawet kino Moskwa.... Ech... wtedy to były czasy...
                                        • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:16
                                          hehehehehe... zdaje sie, ze twoj znajomy nie byl nigdy zastepowym hehhe i
                                          wiedzial, jak zabrac sie do rzeczy.
                                          • margie placze..... 22.02.05, 16:22
                                            ze smiechu:)))) oplulam monitor, zmarszczki mi sie porobiom jak sie bede tak
                                            smiac:)))) Caluje was druchny moje i uciekam swietowac ( obiad sie warzy,
                                            znaczy ukochany zrobil)papapapa
                                            • mamba30 Re: placze..... 22.02.05, 16:23
                                              Pa pa Margie, ale kawa musi być. Jak by to powiedziała Kasica - ordnung must
                                              sein :)))))
                        • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:01
                          cholera! ja to uwielbiam zoliborz, choc moje ostatnie wynajmowane tam
                          mieszkanie przypominalo mnieszkanie dla lalek. wanna byla wielkosci
                          zlewozmywaka. no, dla mnie znosnie, bo dosc drobna jestem i z moim poltorametra
                          wszedzie sie mieszcze. gorzej bylo, gdy moj dwumetrowy b. sie wprowadzil.
                          hehehe...
                          • margie Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:09
                            ja tez go uwielbiam, na glowie stanelam, zeby tam kupic mieszkanie i wlasnie na
                            Sybilli sie buduje w wyjatkowo atrakcyjnej cenie, bo jedynie 3400 za m2:)) bede
                            mieszkac na 12 pietrze i z okien widziec cala warszawe:)) z gory zapraszma na
                            parapet:)) oczywiscie jesli dozyje, bo w moim wieku nigdy nie wiadomo:))
                            • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:12
                              taaaa... ale pod warunkiem, ze parapetowka bedzie miala charakter zbiorki i ze
                              bedzie ognisko, i spiewy, i ogolnie tak sympaku..tycznie, jak to u harcerzy!
                          • margie Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:10
                            aha, ja mam 180cm wzrostu. I w mundurek sie nie mieszcze bo mam genetycznie
                            zakodowany wstret to zrzeszania sie i z zethapie nie bylam. I co ja biedna
                            teraz zrobie?! buuuuuu wezmiecie mnie na te kawe bez mundurka? - gietry moge
                            zalozyc:))
                            • mamdylemat Re: tak, tak, tak... 22.02.05, 16:13
                              hehehehehehehehe... to to jednak jerwersyjna jestes... jak to? na kawe nago?
                              tylko w getrach?
    • mamdylemat Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapra 22.02.05, 15:34
      no dawaj! gdzie teraz bedziesz odbijac karte? czy czy nocki tez bedziesz miala,
      tzn. trzecia zmiane?
    • margie Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:36
      ja tu jestem. W kacie oplakuje strate szans na romans z boskim, bo ob seniorek
      i rencistek nie uznaje, a ja tak lubie harcerzy:)))wogole mam pociag do munduru
      ( ciagle mam problemy zpolicja za zaszybka jazde po miescie, ale jakos ich
      musze sprowokowac, prawda?)
      • mamba30 Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:37
        Truskaweczko, ja cały czas liczę na Ciebie. No wiesz, wspólnota wschodniej
        krwii, sama rozumiesz..... :))))
        • mamba30 Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:39
          Margie, podaj grabę "stara dupo" :)))) . Ja to wg harcerzyka to na złom
          powinnam już się oddelegować. Ech ta starość...
          • margie Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:40
            masz nawet dwie (grabie):)) gratuluje nowej pracy:) fajnie z tym wydawnictwem,
            kiedys zaloze wlasne:) jak bede bogata, bo stara juz jestem:))
      • lena_zet Re: margie, miałaś już nie pisać nic o boskim :) 22.02.05, 15:39

• margie Re: margie, miałaś już nie pisać nic o boskim :) 22.02.05, 15:41
          a znasz kobiete, co nie zmienia zdania? poza tym, w moim wieku mi wolno, aco:))
      • mamdylemat Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapra 22.02.05, 15:40
        hehehehe od poczatku cie podejrzewalam, margie, ze ty to masz inklinacje do
        seksu grupowego z harcerzykami hehehehe... moge wolac na ciebie druhno
        druzynowa?
        • margie Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapr 22.02.05, 15:42
          koniecznie!!!! a do boskiego barzo prosze wolaj druhu boruchu:)) nasz
          harcmistrz ukochany:))
          • mamdylemat Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapr 22.02.05, 15:43
            hehehehheehe, boruszku chyba mialas na mysli hehehehe
          • mamba30 Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapr 22.02.05, 15:44
            margie napisała:

> koniecznie!!!! a do boskiego barzo prosze wolaj druhu boruchu:)) nasz
            > harcmistrz ukochany:))

Nie ma druha, bo ru.cha.... :)
    • lena_zet Re: gratulacje :) 22.02.05, 15:37
      fajniejsza ta nowa robota?
    • niedzwiedzica_sousie Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 15:41
      ja was trochę zdradzam z "ciążą i porodem" :)))
      gratulacje, co to za fucha, pochwal się!!
      • truskawka75 Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 16:09
        Kurde, dziewuchy, nostalgiczny mi się włącza jak was czytam. Bo ja też
        mieszkałam w Wawie i też na Puławskiej (tylko że koło Silver Screena). Dalej
        mam to mieszkanie, teraz je wynajmuję, może kiedyś wrócę. Bo ostatnio tak mi
        się tęskni do Wawy. A te się tu jeszcze na jakieś kawy umawiają. Ech, życie...
        • margie truskaweczko 22.02.05, 16:13
          a gdzie cie wynioslo? moj przyjaciel mieszka na Kolejowej:)))
          • truskawka75 Re: truskaweczko 22.02.05, 16:18
            Teraz w Kraku. Taką mieliśmy z małżem fantazję. Ja tu studiowałam, a w Wawie
            jakoś za dużo znajomych nie mieliśmy... No i nie wiem teraz czy to był
            najlepszy pomysł. A z tymi ludźmi z Wawy to zabawne. Jak mieszkałam w Wawie to
            czułam opór i ścianę ludzką, a teraz na forum tyle fajnych wawiaków. Już tu
            kilka dni temu pisałam, że wszystkie fajne stoliczne siedziały w necie i w
            analu się pławiły, zamiast się z Truskawką zaprzyjaźniać w realu :-)
    • boski.zawodowiec wiem ze byscie chciały mnie w mundurku 22.02.05, 16:29
      przy łozku ale przykro mi bardzo błazna z siebie bym nie robił.
      Pozatym co wy sobie tak ubzdurałyscie z tym mundurkiem?
      A magrie to juz przechodzi ze swoją głupota wszystko co dopuszczalne.
    • Gość: Kasica Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac IP: *.tnt6.hnr2.deu.da.uu.net 22.02.05, 16:50
      jajku dziewczyny, ja bym sie tez z wami umowila, tylko trochu daleko mam do tej
      wawy...
      • mamdylemat Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapra 22.02.05, 16:52
        no, ale tak na przyszlosc, jak bedziesz jechala do wwy, to nie zapomnij
        mundurka i getrow to sie spotkamy!
        • boski.zawodowiec Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapr 22.02.05, 16:52
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !
        • Gość: Kasica Re: Gdzie sa˛ kobitki forumowe?Czyz˙by takie zapr IP: *.tnt6.hnr2.deu.da.uu.net 22.02.05, 17:15
          tak jest, zastepowa mamdylemat!
          • boski.zawodowiec kasica co z tym zdjeciem? 22.02.05, 17:16

• listek_a Re: Gdzie są kobitki forumowe?Czyżby takie zaprac 22.02.05, 19:41
      A ja chciałam powiedziec ze jest mi przykro bo nie mieszkam w Warszawie i nigdy
      Dylematu ani Mamby ani Margie nie poznam buuuuuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka