michal1974 12.06.02, 09:16 Czesc mam 28 lat i szukam osoby ktora by zemna pojechala na wakacje w terminie 01.08.2002 do 10.08.2002.Koszty pokrywam oczywiscie ja. Reszta przez E-mail. Propozycje prosze przesylac ze zdjeciami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liwia Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 12.06.02, 09:21 Skąd ty się chłopie urwałeś. takie propozycje, to raczej nie natym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 09:27 Gość portalu: Liwia napisał(a): > Skąd ty się chłopie urwałeś. takie propozycje, to > raczej nie natym forum... nie wierze, facet dostal juz pewnie z 10 propozycji, a dlaczego nie na tym forum? baby beda babami, liczy sie dla nich kasa i luksus Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tulipan 12.06.02, 10:10 tuli_pan napisał(a): > Gość portalu: Liwia napisał(a): > > > Skąd ty się chłopie urwałeś. takie propozycje, to > > raczej nie natym forum... > > nie wierze, facet dostal juz pewnie z 10 propozycji, a dlaczego nie na tym foru > m? > baby beda babami, liczy sie dla nich kasa i luksus > Wiesz Tulipanku chyba tylko na takie trafiałeś, ktorym liczyły się pieniądze i luksus. Moje zdanie jest takie, że na kaskę i luksus lecą panienki takie do 20-tki które będą mogły zaimponować prze koleżankami no i te które mają jeszcze pstro w głowie pomimo swojego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Majorke IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:21 Ty pokrywsz koszt wyjazdu, a czego oczekujesz w zamian? to tylko pytanie retoryczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Majorke 12.06.02, 09:25 Gość portalu: Ada napisał(a): > Ty pokrywsz koszt wyjazdu, a czego oczekujesz w zamian? > to tylko pytanie retoryczne :-) tego ze jeszce oskubiesz go na 5 kawalkow, a spac bedziecie osobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 12.06.02, 09:29 A może facet esteta jest i tylko chce sobie pooglądać (a może już nie może :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 09:32 Gość portalu: Liwia napisał(a): > A może facet esteta jest i tylko chce sobie pooglądać > (a może już nie może :)))))) poogladac? nie po to chyba sie zabiera jakas laske z polski jesli na majorce sa takich tysiace, tam sie moze napatrzyc, moze szuka jakiejs fajnej do towarzystwa,chce sie pokazac wsrod znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 12.06.02, 09:37 A mnie dziwi, że taki kasiasty, a żadna nadająca się do pokazania na Majorce się wokół niego nie kręci i gość musi szukać w sieci. No, chyba że właśnie spławił cały haram :). Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kto powiedzial ze kasiasty? 12.06.02, 09:46 wygral wycieczke na majorke w promocji papieru toalatewoeg MOTYL (za 10 kodow kreskowych) i nie ma z kim jechac.. co sie czepiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: kto powiedzial ze kasiasty? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 12.06.02, 10:04 Zawsze może wziąć psa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: *.ha3.agh.edu.pl 14.06.02, 16:33 sdfsdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Majorke IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 09:38 spóźniłeś się o jakieś kilka lat.. :-) a ładna jestem i posprzątać umiem, he he Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Ane 12.06.02, 09:50 Gość portalu: anE napisał(a): > spóźniłeś się o jakieś kilka lat.. > :-) > a ładna jestem i posprzątać umiem, he he Cześć Ane, zawsze w Ciebie wierzyłam. Czy "dobrałaś się" już do skrzynki pocztowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re:Ane IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 10:01 własnie wysłałam wiadomosc, ale z in. konta, bo to mi sie wali i nie moge ani zalacznika ani "wyslij" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 10:20 A ja sie juz zglosilam. wy tak gadacie bo z was stare oblesne baby sa, tak jak wredna 1, wredna2,Ane itd. macie ladnie po 40 stce i sie madrzycie ze ja bym nie pojechala, to nie jedz i tak by cie nikt nie chcial. Ane to ty jestes chyba ta gruba w okularach w krutkich wlosach farbowanych z odrastami. Chyba gdzies juz twoje zdjecie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 10:22 aga77 napisał(a): > A ja sie juz zglosilam. wy tak gadacie bo z was stare oblesne baby sa, tak jak > wredna 1, wredna2,Ane itd. macie ladnie po 40 stce i sie madrzycie ze ja bym ni > e pojechala, to nie jedz i tak by cie nikt nie chcial. > Ane to ty jestes chyba ta gruba w okularach w krutkich wlosach farbowanych z od > rastami. Chyba gdzies juz twoje zdjecie widzialam. :):):) zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tulipan 12.06.02, 10:24 tuli_pan napisał(a): > aga77 napisał(a): > > > A ja sie juz zglosilam. wy tak gadacie bo z was stare oblesne baby sa, tak > jak > > wredna 1, wredna2,Ane itd. macie ladnie po 40 stce i sie madrzycie ze ja b > ym ni > > e pojechala, to nie jedz i tak by cie nikt nie chcial. > > Ane to ty jestes chyba ta gruba w okularach w krutkich wlosach farbowanych > z od > > rastami. Chyba gdzies juz twoje zdjecie widzialam. > > > :):):) zgadzam sie A ja się nie zgadzam z tym, bo muszę ci powiedzieć, że chociaż mam 27 lat to nawet do głowy by mi nie przyszło żeby na coś takiego polecieć. Jestem młoda i całkiem niebrzydka, na powodzenie u facetów nie narezkam, gruna też nie jestem i mam długie blond włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Tulipan 12.06.02, 12:11 lastka napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > aga77 napisał(a): > > > > > A ja sie juz zglosilam. wy tak gadacie bo z was stare oblesne baby sa > , tak > > jak > > > wredna 1, wredna2,Ane itd. macie ladnie po 40 stce i sie madrzycie ze > ja b > > ym ni > > > e pojechala, to nie jedz i tak by cie nikt nie chcial. > > > Ane to ty jestes chyba ta gruba w okularach w krutkich wlosach farbow > anych > > z od > > > rastami. Chyba gdzies juz twoje zdjecie widzialam. > > > > > > :):):) zgadzam sie > > A ja się nie zgadzam z tym, bo muszę ci powiedzieć, że chociaż mam 27 lat to > nawet do głowy by mi nie przyszło > żeby na coś takiego polecieć. Jestem młoda i całkiem niebrzydka, na powodzenie > u > facetów nie narezkam, gruna też nie jestem i mam długie blond włosy. To ty ładna Lastka laska jezdeś! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Tulipan 12.06.02, 12:30 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > aga77 napisał(a): > > > > > > > A ja sie juz zglosilam. wy tak gadacie bo z was stare oblesne ba > by sa > > , tak > > > jak > > > > wredna 1, wredna2,Ane itd. macie ladnie po 40 stce i sie madrzyc > ie ze > > ja b > > > ym ni > > > > e pojechala, to nie jedz i tak by cie nikt nie chcial. > > > > Ane to ty jestes chyba ta gruba w okularach w krutkich wlosach f > arbow > > anych > > > z od > > > > rastami. Chyba gdzies juz twoje zdjecie widzialam. > > > > > > > > > :):):) zgadzam sie > > > > A ja się nie zgadzam z tym, bo muszę ci powiedzieć, że chociaż mam 27 lat > to > > nawet do głowy by mi nie przyszło > > żeby na coś takiego polecieć. Jestem młoda i całkiem niebrzydka, na powodz > enie > > u > > facetów nie narezkam, gruna też nie jestem i mam długie blond włosy. > > > To ty ładna Lastka laska jezdeś! Nooooooooooo! Bo ja jezdem fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 12.06.02, 10:23 aga77 napisał(a): > A ja sie juz zglosilam. Myślę, że to wystarczy za komentarz do Twojego postu... A jak nie rozumiesz, to Twoja sprawa... > wy tak gadacie bo z was stare oblesne baby sa, tak jak > wredna 1, wredna2,Ane itd. macie ladnie po 40 stce i sie madrzycie ze ja bym ni > e pojechala, to nie jedz i tak by cie nikt nie chcial. > Ane to ty jestes chyba ta gruba w okularach w krutkich wlosach farbowanych z od > rastami. Chyba gdzies juz twoje zdjecie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: 134.65.212.* 12.06.02, 12:07 Tylko nie zapomnij zapytać, za co facet bierze odpowiedzialność, a za co nie - unikniesz późniejszych nieporozumień ;) Dodam od razu, że nie jestem ani stara, ani gruba, ani brzydka, a już na pewno nie zazdrosna. pozdr.,S. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 10:51 Widze ze prawda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e. aga... 12.06.02, 11:02 a co jak on naprawde wygral wycieczke w promocji papieru toaletowego motyl? i nie ma bmw? pojedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 11:13 Zdjęcia chcesz w kostiumie kąpielowym czy bez...????? Proponuję jeszcze dołączyć aktualne badania i CV. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj 12.06.02, 12:29 sonija napisał(a): > Zdjęcia chcesz w kostiumie kąpielowym czy bez...????? > Proponuję jeszcze dołączyć aktualne badania i CV. Ciekawe czy masz rozstepy na tylku po ciazy pozdrow Age Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Maj IP: *.uci.agh.edu.pl / *.odlew.agh.edu.pl 12.06.02, 11:18 Życzę powodzenia adze77. Może to ona zostanie szczęśliwą wybranką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Aga IP: *.daimler-benz.com 12.06.02, 12:14 A moze to wycieczka z randki w ciemno, ale kiedy zobaczyla go dziewczyna, to mu uciekla:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olica Majorka..... IP: *.bci.net.pl 12.06.02, 16:30 Mam nadzieję że Twoje wakacje na Majorce (z dziewczyna lub bez) będą bardziej udane od moich. Pojechałam tam z jednym z międzynarodowych i bardziej rozreklamowanych biur podróży (Neckermann) mialo byc fantastycznie, a był to największy koszmar wakacyjny jaki mi sie dotąd przydażył ( a troche się po Europie jeździło, wiec różnych rzeczy można sie było spodziewać). Hotel koszmarny, pokój niezarezerwowany, rezydentka bezczelna i w ogóle niezainteresowana jakąkolwiek opieką nad klientami biura, dyrektor hotelu...lepiej nie mówić. Krótko mówiąc - zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin Re: Szukam dziewczyny ktora pojedzie ze mna na Majorke IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.06.02, 23:36 Ale Cię podsumowały laski na tym Forum... , a ty po prostu nie chcesz jechać sam....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra Kanaryjskie Asystenka 12.06.02, 23:44 Ja jade na Wyspy Kanaryjskie w drugiej polowie sierpnia. Jest konferencja psychiatryczna, szukam asystentki. Prosze o zdjecia i CV na moj email. Odpowiedz Link Zgłoś