starywyjadacz 10.03.05, 15:26 Z uwagi na to ze tu i owdzie pojawiaja sie okreslenia brzmiace "wyjadaczka" chcialbym oswiadczyc ze prawidlowa nazwa mojego nicka to: starywyjadacz. a drukowanymi: S T A R Y W Y J A D A C Z dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:32 > nie histeryzuj, stara... hehehe To ty wymyslilas!! bo pierwszy raz to sie uc ciebie pojawilo!!! Brutusie Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:38 no dobrze zdemaskowales mnie, ale chyba nie zaczniesz w zwiazku z tym pozyczac ode mnie ponczoszek, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:40 mamdylemat napisała: > no dobrze zdemaskowales mnie, ale chyba nie zaczniesz w zwiazku z tym pozyczac > ode mnie ponczoszek, co? tylko majteczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:43 > tylko majteczki :) chodze bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:47 to tak jak ja. no, prawie, bo moje sa tak malenkie, ze ich nie widac! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:54 > to tak jak ja. no, prawie, bo moje sa tak malenkie, ze ich nie widac! To jest wogole sens zakladac???:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:56 zakladac to nie wiem, czy jest sens. sens jest je sciagac! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:59 > zakladac to nie wiem, czy jest sens. > sens jest je sciagac! Oczywiscie nie samej :) A jednym ruchem i wszsytko jasne czy powoli???? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:00 taaaa... to co my tu, ostatnio, mowilismy o aurze? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:04 > taaaa... to co my tu, ostatnio, mowilismy o aurze? Fakt .. musimy trzymac fason:) Nawet chocbysmy mysleli co innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:07 hmm... pyatanie tylko, na ile mysli pana sa kompatybilne z moimi. ha! wot waptos! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:12 > hmm... pyatanie tylko, na ile mysli pana sa kompatybilne z moimi. ha! wot > waptos! Pytanie tylko, na ile w myslach nie doceniasz mysli ... wyjadaczki ? wot wapros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: OSWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:44 następna co nosi sznurówki w du ie Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:51 Dylematko, jeżeli to do mnie to chcę, jeszcze nie wiem co, ale poprosze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:59 hehehehehehehe... tez sie juz pogubilam, ale jesli chcesz, choc nie wiesz, czego chcesz, to ja ci to cos natychmiast daje, choc nie wiem, co to. uf! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:01 ha, to ja Ci bardzo dziekuję za to, co mi dałaś, choć sama nie wiedziałaś, wiem też, że ja sama chciałam i natychmiast to dostałam.... dziękuję Ci siostro :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:09 alez cala przyjemnosc po mojej stronie, siostro. pros o co tylko zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:43 > no dobrze zdemaskowales mnie, ale chyba nie zaczniesz w zwiazku z tym pozyczac > ode mnie ponczoszek, co? No co ty- na razie mi wygodnie w moich - chyba ze sie znosza:) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:53 > albo oczka pojda? To mi bedziesz cerowac. A od czego cie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:58 od cerowania to masz marysie. ja jestem stworzona do wyzszych celow: np. do ogladania znaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:28 No cóż, przyznam się bez bicia, że kilkakrotnie tak napisałam, ale to z racji Twojej zmiany płci. Rozumiem, że sprawa była chwilowa i wszystko juz wróciło do normy??? Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:33 > No cóż, przyznam się bez bicia, że kilkakrotnie tak napisałam, ale to z racji > Twojej zmiany płci. Rozumiem, że sprawa była chwilowa i wszystko juz wróciło do > normy??? Co mam spodnie sciagnac????????? czy wystarczy numer pesel - podobno nieparzyste to faceci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:35 starywyjadacz napisał: > > No cóż, przyznam się bez bicia, że kilkakrotnie tak napisałam, ale to z r > acji > > Twojej zmiany płci. Rozumiem, że sprawa była chwilowa i wszystko juz wróc > iło > do > > normy??? > > Co mam spodnie sciagnac????????? czy wystarczy numer pesel - podobno > nieparzyste to faceci:) wiesz....z jakiegoś bliżej mi nieokreślonego powodu możesz te spodnie zdjąć, nie mam nic przeciwko.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:35 > wiesz....z jakiegoś bliżej mi nieokreślonego powodu możesz te spodnie zdjąć, > nie mam nic przeciwko.....:) eee. lepiej nie bo ... wszystko sie wyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:36 obiecuję, że nikomu nie pisnę nawet słówkiem, co tam zobaczyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:37 > obiecuję, że nikomu nie pisnę nawet słówkiem, co tam zobaczyłam :) A nie bedziesz sie smiac???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:38 No skąd, potrafię zachować pełną powagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:30 Drogi Wyjadaczu! Mnie raz nazwano w y j a d a c z k ą. Może to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:32 Mhm... znaczy - dokonuja na tym forum operacji zmiany płci. Bezpłatnie? co na to NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:37 Wyjadaczu, Ty to Ty, bo mnie ciekawość zżera, myslę, że wiesz, co mam na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:42 > Wyjadaczu, Ty to Ty, bo mnie ciekawość zżera, myslę, że wiesz, co mam na > mysli... ????? kurde nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:44 starywyjadacz napisał: > > Wyjadaczu, Ty to Ty, bo mnie ciekawość zżera, myslę, że wiesz, co mam na > > mysli... > > ????? kurde nie wiem małpa Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:52 A o to biega ... Dlaczego zawsze slysze to pytanie??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:53 o tym to akurat na małpie moge pogadać. Mam jeszcze jakies pół godz. potem fajrant :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:54 starywyjadacz napisał: > A o to biega ... > Dlaczego zawsze slysze to pytanie??? :) a tak w ogóle, jak Cię ono uraziło, to przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 15:58 > > A o to biega ... > > Dlaczego zawsze slysze to pytanie??? :) > a tak w ogóle, jak Cię ono uraziło, to przepraszam... No co ty . ja tam obrazliwy nie jestem A ja to ja. Zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OSWIADCZENIE 10.03.05, 16:11 Dzięki siostro, u mnie za 20 minutek fajrant i opuszczam fabryke :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Powariowaliśta :D Głupawka przedweekendowa n/t IP: *.crowley.pl 10.03.05, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Powariowaliśta :D Głupawka przedweekendowa n/ 10.03.05, 16:16 No tak jakby, możesz się dołaczyć do nas, w końcu mnie kochasz, sama tak pisałaś kilkakrotnie....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Powariowaliśta :D Głupawka przedweekendowa n/ IP: *.crowley.pl 10.03.05, 16:20 Wiesz co, Mamba, niektórzy to muszą ciężko pracować na te swoje groszaki <rozgoryczona> i nie mogą tak sobie pozwalać na wirtualne głupawki :) Nie zmienia to jednak siły mojej miłości do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Powariowaliśta :D Głupawka przedweekendowa n/ 10.03.05, 16:22 ufff.... kamień mi z serca spadł. Co do pracy, to ja dzisiaj dałam czadu na maxa..... oczywiście z nieróbstwem. A teraz pomału się żegnam, gdyż kończę my job :))) PS. Ja Ciebie też kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś