edzia-fredzia 11.03.05, 12:20 ... taka prawda jest :PPP... Dentysta powiedzial z satysfakcja, ze w pewnym wieku tak sie robi :)))... A jak wasze szyjki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: Odslonieta szyjke mam... 11.03.05, 12:21 To niezupełnie kwestia wieku. Raczej braku witamin chyba.... Ja tak nie amm, ale moj M tak ma i ma wrażliwe zęby przez to. Polecam elmex żel co tydzieć, odwrażliwia i chroni przed próchnicą. A moj tesc miał paradontozę chyba przez te szyjki i jak twierdzi, wyleczył się propolisem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:22 ... blisko do protezy :))) hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:23 :DDDD niestety, teść chyba nosi? Bo jakoś braków nie wiadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:25 Hehehehe... u mnie tez brakow nie widac :)))... hihihihihi... na razie :P Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:27 Spox, ja mam fijoła nt. zebów ostatnio. Majątek na superpasty wydaję :DDD i feket jest, nie powiem, olśniewający. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Ja mam wrednego stomatologa :)))... 11.03.05, 12:29 A przystojny chociaż? W przeciwnym wypadku nie zrozumiem masochistycznego podejscia .... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Jak tak patrze dookola na ludzi to... 11.03.05, 12:33 by sie nadal na ojca mojego dziecka :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Jak tak patrze dookola na ludzi to... 11.03.05, 12:34 Ale chyba tylko jako dawca materiału genetycznego? Bo skoro wredny... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Nom :) 11.03.05, 12:35 Ale wlosy ma pokrecone tez :)))... I w ogole fajny :) Jedyny minus to, ze jest homoseksualista :(((... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Nie :) 11.03.05, 12:39 Ale zaczepia innych chlopakow dookola :)))... I nosi obcisle bluzki :) SERIO :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Nie :) 11.03.05, 12:41 Kuuuurcze dlaczego fajne chłopy okazuja się homo? Taka strata dla ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: a o która szyjkę chodzi? nt 11.03.05, 12:24 No tak, sa trzy możliwości ...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagis niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:30 Z pytaniem Ticusia, to szyjka macicy kojarzy się:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:32 a czy sa szaliki na takie szyjki? zeby takie bezwstydne przysłonić albo chociaż apaszki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:38 :-))))na razie tylko o kapturkach słyszałam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:39 czerwonych i wilku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:45 :-))))Też może być:-)))) Tylko, aby wilk kapturka nie zjadł:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:48 niestety zjada razem z babcią:( Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:50 Najpierw zjadł babcię, o ile pamiętam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:10 tak a na koniec to co było w koszyczku:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:12 Zapytaj się Maas'a:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:19 przeciez przytakuje Ci:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:27 :-))))) Zaskoczyłeś mnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:29 wyprzedził kapturka, zeżarł babcie kapturka i popił winem z koszyka -tak było:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:31 Twierdzisz, że Maas spija wino z koszyka:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:39 nie wiem, nic o niej nie pisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:46 :-)))Ale, to ona ma coś wspólnego z koszykiem:-)))) Muszę już iść. Idę gdzie indziej teraz w kotle zamieszać:-)))) Trzeba niektóre duszyczki trochę posmarzyć:-)))) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:55 w koszyku były smakołyki i wino:)))) jak będziesz mieszała to uważaj na rączki, zeby nie poparzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 14:00 Każdy sam dobrze smarzy się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 14:05 wczoraj robiłem kurze cycki z grilla:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: To chyba wypadla do majtek? ;) 11.03.05, 12:34 no i nie ma majtek skoro odsłonieta:) w pewnym wieku panie tak mają?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: tamta ma w majtkach;-))) 11.03.05, 12:35 macicy:) o niej teraz mówimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: tamta ma w majtkach;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:37 w pewnym /ale nie wiem jakim / wieku moze wypasc;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Moj dentysta :) 11.03.05, 12:41 Ja zapytam :) PLISSSSSSS.... ;))))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Moj dentysta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:44 spytaj ,dobrze wiedziec za wczasu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Spytam, spytam ;) 11.03.05, 12:46 A przede wszystkim to sie dowiem czy prostata moze wypasc - tez sie moze przydac taka wiadomosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Moj dentysta :) 11.03.05, 12:47 dobrze, tylko załóz majtki na następna wizyte:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Po co? 11.03.05, 12:50 żeby nie gadał, ze niedość że odsłonieta to jeszcze brudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:51 a co?wlecze sie po ziemi???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Po co? 11.03.05, 13:11 to zależy od długości nóg wzgledem odsłonięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: A skad masz takie newsy??? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:56 jaa??ja tylko pytam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Nie Ty :) Un :PPP... 11.03.05, 12:59 Moj nowy nick bedzie - uszargana_szyjka ;)))... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: A skad masz takie newsy??? :P 11.03.05, 13:12 no bo jak bedzie odsłonieta i bez majtek to sie zabrudzi nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Abo przewietrzy :PPP... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:17 co sie wysusy to sie wykrusy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Abo przewietrzy :PPP... 11.03.05, 13:20 wiater bedzie potrzebny do przewietrzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:30 nawiał wiater liści kupę..........:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:36 A jak idzie dalej??? :PPP... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:41 zostawiłem Ci_po_le do popisu:))))))) pocałujcie wójka w dupe np:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Zginal skin i ch.. mu w dupe :DDD... 11.03.05, 13:45 Tak kolega z biurka niedaleko mnie dokonczyl :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Zginal skin i ch.. mu w dupe :DDD... 11.03.05, 13:56 to teraz inaczej - saska kepa w kwiatach tonie, wiatr lisciami buja...... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Obok w stawie facet tonie, widac... 11.03.05, 14:07 ... tylko ch..a :)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Obok w stawie facet tonie, widac... 11.03.05, 14:19 do rosołu trza pietruszki a do p.dy....... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia cztery gruszki (oczywiscie) :))))... 11.03.05, 14:27 Nie ma jak sobie podyskutowac kulturalnie i na poziomie na forum ogolnopolskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: cztery gruszki (oczywiscie) :))))... 11.03.05, 14:28 miałem dopisać, ale nie chciałem Cie pozbawic tej przyjemności:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 14:31 Ale sobie pomyslalam, ze nie bede alkoholowych wstawiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 14:35 trzeba było wziąć bezalkoholowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 14:38 Ale rymu by nie bylo :PPP... Lepiej napisz jak tam Twoje szyjki? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 15:01 jedna mówi - gęsia szyja, druga mówi - kawał kija, trzecia mówi usia siusia widziałam to u tatusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Jak Reymont, jak Reymont ;)))... 11.03.05, 15:08 Nobla masz juz w kieszeni ;)))... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Jak Reymont, jak Reymont ;)))... 11.03.05, 15:14 z literatury, filozofii czy pokojowego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Po temacie,inna szyjka na myśl rzuciła mi się:-))) 11.03.05, 12:28 Z częstych tematów forum pomyślałam o szyjce macicy:-)))) Później o szyi, która głową kręci, ale ta Twoja nie przyszła mi na myśl. A, faktycznie czasami też one czasami odsłaniają się. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Hehehehe... :)))... 11.03.05, 12:46 Nie ma jak skojarzenia:-))))Każdy ma inne:-))))) Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia :)))... 11.03.05, 12:56 Na tym forum to kazdy jednakowe ;)))... hihihihihi... Ja Cie tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Odslonieta szyjke mam... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 12:49 Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale jeśli mam już jakiś problem to właśnie z szyjkami :-( A co do Twojej sygnaturki... czy później jest tekst: "Ay, corazón bonito ay, corazón salvaje deja de pensar, vamos juntos a gozar"?? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Hola Baba :)))... 11.03.05, 12:52 Pytanie z ktorymi? ;)))... Nom - cos mi sie podoba ostanio ta piosenka - wiosna idzie chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Hola Edzia :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:10 no z tymi szyjkami od dentysty - sadysty rzecz jasna !! :P z resztą szyjek jest ok, ta u góry to nawet łabędzia jest :DDD a co do piosenki - fajna :-), ale jako, że wiosny jeszcze nie czuję, za mną "chodzą" jakieś inne, odrobinę smutne - bo i mnie ta zima już dobija :| np. tekst w stylu: Soy una nube negra Que se le ha perdido el cielo Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Hola Edzia :)))... 11.03.05, 13:13 A do poplakania Dos gardenias para ti (Buena Vista)- uwielbiam :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Hola Edzia :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:26 faktycznie - ładny tekst :-) a do popłakania koleżanka podrzuciła mi ostatnio dwa kawałki, zacytuję Ci fragmenty: 1. "Si tu quisieras" No importaria la distancia entre los dos, regresaría yo en el tiempo por amor. Si supieras lo que quiero de tus ojos ser el dueño y perderme en lo profundo de tus sueños. Si en tus sueños, corazón, pudiera estar inventaría un nuevo mundo para ti serias tú la unica princesa, la fantasía de mi cuento. Convertiría cada sueño en realidad... 2. "Entra en mi vida" Entra en mi vida, Te abro la puerta. Sé que en tus brazos ya no habrá noches desiertas. Entra en mi vida, Yo te lo ruego. Te comencé por extrañar, Pero empecé a necesitarte luego. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Hola Edzia :)))... 11.03.05, 13:35 Piekny jezyk :) Nawet "mierda" ladnie sie wymawia :))))).... Nie to co u nas :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Hola Edzia :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:47 Język jest prześliczny i pomyśleć, że od końca czerwca będę go słuchała 24/7 no i będę "mierdowała" ile wlezie :DD Dzisiaj odbieram bilet, mam tylko cichą nadzieję, że skyeurope nie zbankrutuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia estupendo :)))... 11.03.05, 13:50 Teraz nie maja prawa zbankrutowac :) Gdzie bedziesz mieszkac? Ja na dobry poczatek, moze zaczne sie uczyc hiszpanskiego - bo to co umiem to tyle co sie z wyjazdow nauczylam :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: estupendo :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:59 Oj ucz się, ucz bo warto, a jak już zgodnie stwierdziłyśmy - język jest śliczny. W czasie wakacji będę mieszkała kilkadziesiąt kilometrów od Barcelony, w typowo turystycznej miejscowości. A potem albo wrócę, albo przeniosę się do Barcelony lub Madrytu... to się jeszcze okaże. Wszystko zależy od tego czy uda mi się obronić przed wakacjami, biorąc pod uwagę, że nie zaczelam jeszcze pisać pracy... Trzymaj kciuki bo dzisiaj mam randkę z panią promotor i chyba będę musiała ostro się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Trzymam, trzymam :) 11.03.05, 14:10 Super masz :)))... Ja w tym roku juz chyba do Hiszpanii nie zawitam, wiec jak bedziesz na miejscu to zdaj relacje czasami, jak zycie plynie w raju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Trzymam, trzymam :) IP: *.crowley.pl 11.03.05, 14:18 Jasne, że zdam relację. Będę Cię informowała na biężąco jak mam ciepło, jak pięknie i jacy ludzie mili :-) Ale będę pisała na gazetowego maila, bo wątpie żeby kogoś to jeszcze interesowało :DD A za kciuki gracias :-) Pozdrawiam i lecę na ścięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Trzymam, trzymam :) 11.03.05, 14:23 I umyci wszyscy :) I klima w autobusach :) I chodniki proste :) Oj sie rozmarzylam :))))... hihihihihi... na edytka_m@yahoo.com poprosze :)))... Odpowiedz Link Zgłoś