Dodaj do ulubionych

Odslonieta szyjke mam...

11.03.05, 12:20
... taka prawda jest :PPP...
Dentysta powiedzial z satysfakcja, ze w pewnym wieku tak sie robi :)))...
A jak wasze szyjki?
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: Odslonieta szyjke mam... 11.03.05, 12:21
      To niezupełnie kwestia wieku. Raczej braku witamin chyba.... Ja tak nie amm,
      ale moj M tak ma i ma wrażliwe zęby przez to. Polecam elmex żel co tydzieć,
      odwrażliwia i chroni przed próchnicą. A moj tesc miał paradontozę chyba przez
      te szyjki i jak twierdzi, wyleczył się propolisem.
      • edzia-fredzia Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:22
        ... blisko do protezy :))) hehehehe...
        • trzydziecha1 Re: Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:23
          :DDDD niestety, teść chyba nosi? Bo jakoś braków nie wiadać..
          • edzia-fredzia Re: Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:25
            Hehehehe... u mnie tez brakow nie widac :)))... hihihihihi... na razie :P
            • trzydziecha1 Re: Od paradontozy to calkiem... 11.03.05, 12:27
              Spox, ja mam fijoła nt. zebów ostatnio. Majątek na superpasty wydaję :DDD i
              feket jest, nie powiem, olśniewający.
              • edzia-fredzia Ja mam wrednego stomatologa :)))... 11.03.05, 12:28

• trzydziecha1 Re: Ja mam wrednego stomatologa :)))... 11.03.05, 12:29
                  A przystojny chociaż? W przeciwnym wypadku nie zrozumiem masochistycznego
                  podejscia ....
                  • edzia-fredzia Jak tak patrze dookola na ludzi to... 11.03.05, 12:32

• edzia-fredzia Re: Jak tak patrze dookola na ludzi to... 11.03.05, 12:33
                      by sie nadal na ojca mojego dziecka :)))...
                      • trzydziecha1 Re: Jak tak patrze dookola na ludzi to... 11.03.05, 12:34
                        Ale chyba tylko jako dawca materiału genetycznego? Bo skoro wredny...
                        • edzia-fredzia Nom :) 11.03.05, 12:35
                          Ale wlosy ma pokrecone tez :)))... I w ogole fajny :) Jedyny minus to, ze jest
                          homoseksualista :(((...
                          • trzydziecha1 Re: Nom :) 11.03.05, 12:38
                            A skąd ty to wiesz? Powiedział ci????
                            • edzia-fredzia Re: Nie :) 11.03.05, 12:39
                              Ale zaczepia innych chlopakow dookola :)))... I nosi obcisle bluzki :) SERIO :)
                              • trzydziecha1 Re: Nie :) 11.03.05, 12:41
                                Kuuuurcze dlaczego fajne chłopy okazuja się homo? Taka strata dla ludzkości.
                                • edzia-fredzia Co zrobic ;)))... 11.03.05, 12:43

• ticoqp a o która szyjkę chodzi? nt 11.03.05, 12:23

• trzydziecha1 Re: a o która szyjkę chodzi? nt 11.03.05, 12:24
        No tak, sa trzy możliwości ...DDD
        • edzia-fredzia mozliwosci jest wiele :))))... 11.03.05, 12:25

• sagis niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:30
            Z pytaniem Ticusia, to szyjka macicy kojarzy się:-)))))
            • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:32
              a czy sa szaliki na takie szyjki? zeby takie bezwstydne przysłonić albo chociaż
              apaszki?;)
              • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:38
                :-))))na razie tylko o kapturkach słyszałam:-))
                • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:39
                  czerwonych i wilku?;)
                  • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:45
                    :-))))Też może być:-))))
                    Tylko, aby wilk kapturka nie zjadł:-))))
                    • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:48
                      niestety zjada razem z babcią:(
                      • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 12:50
                        Najpierw zjadł babcię, o ile pamiętam:-))))
                        • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:10
                          tak a na koniec to co było w koszyczku:)
                          • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:12
                            Zapytaj się Maas'a:-))))
                            • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:19
                              przeciez przytakuje Ci:)
                              • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:27
                                :-)))))
                                Zaskoczyłeś mnie:-))))
                                • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:29
                                  wyprzedził kapturka, zeżarł babcie kapturka i popił winem z koszyka -tak było:)
                                  • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:31
                                    Twierdzisz, że Maas spija wino z koszyka:-))))
                                    • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:39
                                      nie wiem, nic o niej nie pisałem?
                                      • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:46
                                        :-)))Ale, to ona ma coś wspólnego z koszykiem:-))))
                                        Muszę już iść. Idę gdzie indziej teraz w kotle zamieszać:-))))
                                        Trzeba niektóre duszyczki trochę posmarzyć:-))))
                                        Miłego dnia.
                                        • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 13:55
                                          w koszyku były smakołyki i wino:))))
                                          jak będziesz mieszała to uważaj na rączki, zeby nie poparzyć:)
                                          • sagis Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 14:00
                                            Każdy sam dobrze smarzy się:-)))
                                            • ticoqp Re: niektóre już wymieniłam poniżej:-)))) 11.03.05, 14:05
                                              wczoraj robiłem kurze cycki z grilla:)
        • ticoqp Re: a o która szyjkę chodzi? nt 11.03.05, 12:33
          po niemiecku hals:)
      • Gość: mm tamta ma w majtkach;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:31
        • edzia-fredzia To chyba wypadla do majtek? ;) 11.03.05, 12:31

• ticoqp Re: To chyba wypadla do majtek? ;) 11.03.05, 12:34
            no i nie ma majtek skoro odsłonieta:) w pewnym wieku panie tak mają?:)
        • ticoqp Re: tamta ma w majtkach;-))) 11.03.05, 12:32
          wypadła jej?????????????
          • edzia-fredzia Re: tamta ma w majtkach;-))) 11.03.05, 12:34
            ktorej???
            • ticoqp Re: tamta ma w majtkach;-))) 11.03.05, 12:35
              macicy:) o niej teraz mówimy:)
              • edzia-fredzia AHA... :))))... 11.03.05, 12:37

• Gość: mm Re: tamta ma w majtkach;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:37
                w pewnym /ale nie wiem jakim / wieku moze wypasc;-))))))))))))))))
                • ticoqp Re: tamta ma w majtkach;-))) 11.03.05, 12:39
                  dentystę edzi spytaj :)
                  • edzia-fredzia Moj dentysta :) 11.03.05, 12:41
                    Ja zapytam :) PLISSSSSSS.... ;))))...
                    • Gość: mm Re: Moj dentysta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:44
                      spytaj ,dobrze wiedziec za wczasu:-))
                      • edzia-fredzia Spytam, spytam ;) 11.03.05, 12:46
                        A przede wszystkim to sie dowiem czy prostata moze wypasc - tez sie moze
                        przydac taka wiadomosc ;)
                    • ticoqp Re: Moj dentysta :) 11.03.05, 12:47
                      dobrze, tylko załóz majtki na następna wizyte:)
                      • edzia-fredzia Po co? 11.03.05, 12:48

• ticoqp Re: Po co? 11.03.05, 12:50
                          żeby nie gadał, ze niedość że odsłonieta to jeszcze brudna:)
                          • Gość: mm Re: Po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:51
                            a co?wlecze sie po ziemi???;-)
                            • ticoqp Re: Po co? 11.03.05, 13:11
                              to zależy od długości nóg wzgledem odsłonięcia
                          • edzia-fredzia A skad masz takie newsy??? :P 11.03.05, 12:54

• Gość: mm Re: A skad masz takie newsy??? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:56
                              jaa??ja tylko pytam:-)
                              • edzia-fredzia Nie Ty :) Un :PPP... 11.03.05, 12:59
                                Moj nowy nick bedzie - uszargana_szyjka ;)))...
                            • ticoqp Re: A skad masz takie newsy??? :P 11.03.05, 13:12
                              no bo jak bedzie odsłonieta i bez majtek to sie zabrudzi nie?
                              • edzia-fredzia Abo przewietrzy :PPP... 11.03.05, 13:15

• Gość: mm Re: Abo przewietrzy :PPP... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:17
                                  co sie wysusy to sie wykrusy;-))
                                • ticoqp Re: Abo przewietrzy :PPP... 11.03.05, 13:20
                                  wiater bedzie potrzebny do przewietrzenia:)
                                  • edzia-fredzia Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:21

• ticoqp Re: Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:30
                                      nawiał wiater liści kupę..........:)
                                      • edzia-fredzia Re: Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:36
                                        A jak idzie dalej??? :PPP...
                                        • ticoqp Re: Tera wiater codziennie jest :)))... 11.03.05, 13:41
                                          zostawiłem Ci_po_le do popisu:)))))))
                                          pocałujcie wójka w dupe np:)
                                          • edzia-fredzia Zginal skin i ch.. mu w dupe :DDD... 11.03.05, 13:45
                                            Tak kolega z biurka niedaleko mnie dokonczyl :)))...
                                            • ticoqp Re: Zginal skin i ch.. mu w dupe :DDD... 11.03.05, 13:56
                                              to teraz inaczej - saska kepa w kwiatach tonie, wiatr lisciami buja......
                                              • edzia-fredzia Obok w stawie facet tonie, widac... 11.03.05, 14:07
                                                ... tylko ch..a :)))))...
                                                • ticoqp Re: Obok w stawie facet tonie, widac... 11.03.05, 14:19
                                                  do rosołu trza pietruszki a do p.dy.......
                                                  • edzia-fredzia cztery gruszki (oczywiscie) :))))... 11.03.05, 14:27
                                                    Nie ma jak sobie podyskutowac kulturalnie i na poziomie na forum
                                                    ogolnopolskim ;)
                                                  • ticoqp Re: cztery gruszki (oczywiscie) :))))... 11.03.05, 14:28
                                                    miałem dopisać, ale nie chciałem Cie pozbawic tej przyjemności:)
                                                  • edzia-fredzia Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 14:31
                                                    Ale sobie pomyslalam, ze nie bede alkoholowych wstawiac ;)
                                                  • ticoqp Re: Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 14:35
                                                    trzeba było wziąć bezalkoholowe:)
                                                  • edzia-fredzia Re: Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 14:38
                                                    Ale rymu by nie bylo :PPP...
                                                    Lepiej napisz jak tam Twoje szyjki?
                                                  • ticoqp Re: Ja myslalam o pifie z puszki :)))... 11.03.05, 15:01
                                                    jedna mówi - gęsia szyja, druga mówi - kawał kija, trzecia mówi usia siusia
                                                    widziałam to u tatusia:)
                                                  • edzia-fredzia Jak Reymont, jak Reymont ;)))... 11.03.05, 15:08
                                                    Nobla masz juz w kieszeni ;)))...
                                                  • ticoqp Re: Jak Reymont, jak Reymont ;)))... 11.03.05, 15:14
                                                    z literatury, filozofii czy pokojowego?;)
                                                  • edzia-fredzia Z fizyki oczywiscie :DDD... 11.03.05, 15:17

• sagis Po temacie,inna szyjka na myśl rzuciła mi się:-))) 11.03.05, 12:28
      Z częstych tematów forum pomyślałam o szyjce macicy:-))))
      Później o szyi, która głową kręci, ale ta Twoja nie przyszła mi na myśl.
      A, faktycznie czasami też one czasami odsłaniają się.
      • edzia-fredzia Hehehehe... :)))... 11.03.05, 12:30
        Pieknie qrD pieknie :)))...
        • sagis Re: Hehehehe... :)))... 11.03.05, 12:46
          Nie ma jak skojarzenia:-))))Każdy ma inne:-)))))
          Pozdrawiam Cię.
          • edzia-fredzia :)))... 11.03.05, 12:56
            Na tym forum to kazdy jednakowe ;)))... hihihihihi...
            Ja Cie tez :)
    • Gość: baba Re: Odslonieta szyjke mam... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 12:49
      Nie wiem czy to Cię pocieszy, ale jeśli mam już jakiś problem to właśnie z
      szyjkami :-(

A co do Twojej sygnaturki... czy później jest tekst: "Ay, corazón bonito ay,
      corazón salvaje deja de pensar, vamos juntos a gozar"??
      • edzia-fredzia Hola Baba :)))... 11.03.05, 12:52
        Pytanie z ktorymi? ;)))...
        Nom - cos mi sie podoba ostanio ta piosenka - wiosna idzie chyba :)
        • Gość: baba Re: Hola Edzia :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:10
          no z tymi szyjkami od dentysty - sadysty rzecz jasna !! :P

z resztą szyjek jest ok, ta u góry to nawet łabędzia jest :DDD

a co do piosenki - fajna :-), ale jako, że wiosny jeszcze nie czuję, za
          mną "chodzą" jakieś inne, odrobinę smutne - bo i mnie ta zima już dobija :| np.
          tekst w stylu:

Soy una nube negra
          Que se le ha perdido el cielo

• edzia-fredzia Re: Hola Edzia :)))... 11.03.05, 13:13
            A do poplakania
            Dos gardenias para ti (Buena Vista)- uwielbiam :)))...
            • Gość: baba Re: Hola Edzia :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:26
              faktycznie - ładny tekst :-)

a do popłakania koleżanka podrzuciła mi ostatnio dwa kawałki, zacytuję Ci
              fragmenty:

1. "Si tu quisieras"
              No importaria la distancia entre los dos,
              regresaría yo en el tiempo por amor.
              Si supieras lo que quiero
              de tus ojos ser el dueño
              y perderme en lo profundo de tus sueños.

Si en tus sueños, corazón, pudiera estar
              inventaría un nuevo mundo para ti
              serias tú la unica princesa,
              la fantasía de mi cuento.
              Convertiría cada sueño en realidad...

2. "Entra en mi vida"
              Entra en mi vida,
              Te abro la puerta.
              Sé que en tus brazos ya no habrá noches desiertas.
              Entra en mi vida,
              Yo te lo ruego.
              Te comencé por extrañar,
              Pero empecé a necesitarte luego.

• edzia-fredzia Re: Hola Edzia :)))... 11.03.05, 13:35
                Piekny jezyk :)
                Nawet "mierda" ladnie sie wymawia :)))))....
                Nie to co u nas :P
                • Gość: baba Re: Hola Edzia :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:47
                  Język jest prześliczny i pomyśleć, że od końca czerwca będę go słuchała 24/7 no
                  i będę "mierdowała" ile wlezie :DD

Dzisiaj odbieram bilet, mam tylko cichą nadzieję, że skyeurope nie
                  zbankrutuje :-)

• edzia-fredzia estupendo :)))... 11.03.05, 13:50
                    Teraz nie maja prawa zbankrutowac :)
                    Gdzie bedziesz mieszkac? Ja na dobry poczatek, moze zaczne sie uczyc
                    hiszpanskiego - bo to co umiem to tyle co sie z wyjazdow nauczylam :)))...
                    • Gość: baba Re: estupendo :)))... IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:59
                      Oj ucz się, ucz bo warto, a jak już zgodnie stwierdziłyśmy - język jest śliczny.

W czasie wakacji będę mieszkała kilkadziesiąt kilometrów od Barcelony, w typowo
                      turystycznej miejscowości. A potem albo wrócę, albo przeniosę się do Barcelony
                      lub Madrytu... to się jeszcze okaże. Wszystko zależy od tego czy uda mi się
                      obronić przed wakacjami, biorąc pod uwagę, że nie zaczelam jeszcze pisać
                      pracy...

Trzymaj kciuki bo dzisiaj mam randkę z panią promotor i chyba będę musiała
                      ostro się tłumaczyć.
                      • edzia-fredzia Trzymam, trzymam :) 11.03.05, 14:10
                        Super masz :)))...
                        Ja w tym roku juz chyba do Hiszpanii nie zawitam, wiec jak bedziesz na miejscu
                        to zdaj relacje czasami, jak zycie plynie w raju :)
                        • Gość: baba Re: Trzymam, trzymam :) IP: *.crowley.pl 11.03.05, 14:18
                          Jasne, że zdam relację. Będę Cię informowała na biężąco jak mam ciepło, jak
                          pięknie i jacy ludzie mili :-) Ale będę pisała na gazetowego maila, bo wątpie
                          żeby kogoś to jeszcze interesowało :DD

A za kciuki gracias :-)

Pozdrawiam i lecę na ścięcie.
                          • edzia-fredzia Re: Trzymam, trzymam :) 11.03.05, 14:23
                            I umyci wszyscy :) I klima w autobusach :) I chodniki proste :)
                            Oj sie rozmarzylam :))))... hihihihihi...
                            na edytka_m@yahoo.com poprosze :)))...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka