wierna1 13.06.02, 13:17 Czy ktoś go widział, bo to do niego niepodobne. Od dwóch dni nie pisze. Może chory i trzeba mu podać szklankę wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dundee_girl Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:19 A moze zmienil nick i np taki Muflon sie zrobil z niego? jesli tak to mozna go trzasnac mlotkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:34 dundee_girl napisał(a): > A moze zmienil nick i np taki Muflon sie zrobil z niego? jesli tak to mozna go > trzasnac mlotkiem:-) Sugerowalam bym raczej nazwę związaną ściśle z jakimiś organami typu: Rozum, Serce, albo też medycyną, np. Psychiatra. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:36 Wysłałam Ci coś na adres biura, szybciutko zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:38 lastka napisał(a): > Wysłałam Ci coś na adres biura, szybciutko zobacz! A dostałaś bąbelki? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:39 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Wysłałam Ci coś na adres biura, szybciutko zobacz! > > A dostałaś bąbelki? są świetne!!!! Dzięki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:40 lastka napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Wysłałam Ci coś na adres biura, szybciutko zobacz! > > > > A dostałaś bąbelki? > > są świetne!!!! > Dzięki bardzo! > A czy nie powino tam być załącznika, taki spinnacz? Bo wyświetliły mi się tylko nazwiska i Evolution1 i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:43 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > Wysłałam Ci coś na adres biura, szybciutko zobacz! > > > > > > A dostałaś bąbelki? > > > > są świetne!!!! > > Dzięki bardzo! > > > > A czy nie powino tam być załącznika, taki spinnacz? Bo wyświetliły mi się tylko > > nazwiska i Evolution1 i to wszystko. Zobacz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:47 lastka napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > > Wysłałam Ci coś na adres biura, szybciutko zobacz! > > > > > > > > A dostałaś bąbelki? > > > > > > są świetne!!!! > > > Dzięki bardzo! > > > > > > > A czy nie powino tam być załącznika, taki spinnacz? Bo wyświetliły mi się > tylko > > > > nazwiska i Evolution1 i to wszystko. > > > Zobacz teraz. Dobre. Aż się wystraszyłam. Przesłałam to do koleżanki z pokoju obok, jutro sobie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:40 a ja nie sądzę, żeby mario zmieniał nicki jak rękawiczki. jest, jaki jest, ale zawsze bluzgał pod własnym nickiem. a już zwłaszcza nie podejrzewam, że jest muflonem - takie patafiany rzadko się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:42 suzume napisał(a): > a ja nie sądzę, żeby mario zmieniał nicki jak rękawiczki. > jest, jaki jest, ale zawsze bluzgał pod własnym nickiem. > a już zwłaszcza nie podejrzewam, że jest muflonem - takie patafiany rzadko się > zdarzają. Muflon nie, bo kiedyś już tu pisał. Ale napisałam do niego ostrzeżenie na skrzynkę pocztową i teraz się boi pisać pod swoim nickiem. Zresztą styl jest do niego podobny. Najpierw ironizuje, a potem powoli zaczyna bluzgać, to jego styl. Ja tego tak nie zostawię. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:45 wierna1 napisał(a): > Muflon nie, bo kiedyś już tu pisał. i ja to przegapiłam??? też takie głupoty? > Ale napisałam do niego ostrzeżenie na skrzynkę pocztową i teraz się boi pisać p > od swoim nickiem. może chory, na wakacjach albo się zmęczył ;) > Zresztą styl jest do niego podobny. Najpierw ironizuje, a potem > powoli zaczyna bluzgać, to jego styl. Ja tego tak nie zostawię. mnie by się nie chciało nawet odpowiadać takiemu "rozumowi', ale Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:49 suzume napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > Muflon nie, bo kiedyś już tu pisał. > > i ja to przegapiłam??? też takie głupoty? > > > Ale napisałam do niego ostrzeżenie na skrzynkę pocztową i teraz się boi pi > sać p > > od swoim nickiem. > > może chory, na wakacjach albo się zmęczył ;) > > > Zresztą styl jest do niego podobny. Najpierw ironizuje, a potem > > powoli zaczyna bluzgać, to jego styl. Ja tego tak nie zostawię. > > mnie by się nie chciało nawet odpowiadać takiemu "rozumowi', ale Twój wybór A byłaś w takiej sytuacji, jak ja? Udowodnię mu, że jestem konsekwentna w tym, co robię. Forum to nie real, ale on przegiął. Mam już taką waleczną naturę. O byle walczyć szkoda zdrowia, ale o rodzinę i honor jestem zdolna do wszytkiego. Ciekawe, że nie pojawił się wtym wątku jeszcze Rozum, ani ten drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 13:56 wierna1 napisał(a): > A byłaś w takiej sytuacji, jak ja? w podobnej. było parę wątków w stylu 'suzume to idiotka' - dziękowałam za publicity. i jeszcze dyskusje z pewną nadmorzanką ;) > Udowodnię mu, że jestem konsekwentna w tym, co robię. a chce Ci się udowadniać cokolwiek komuś, kim gardzisz (o ile to nie jest zbyt mocne słowo)? im szybciej odpuścisz, tym szybciej siętemu ktosiowi znudzi. > Forum to nie real, ale on przegiął. otóż to - nie real. i dlatego jest świeną tubą dla frustratów. > Mam już taką waleczną naturę. O byle walczyć szkoda zdrowia, ale o rodzinę i > honor jestem zdolna do wszytkiego. szkoda zdrowia. i tak niczego mu nie udowodnisz, nawet jeśli to on... chyba, że znasz admina ;) > Ciekawe, że nie pojawił się wtym wątku jeszcze Rozum, ani ten drugi. pozostaje się z tego cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 14:01 suzume napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > A byłaś w takiej sytuacji, jak ja? > > w podobnej. było parę wątków w stylu 'suzume to idiotka' - dziękowałam za > publicity. i jeszcze dyskusje z pewną nadmorzanką ;) > No, tak. Ale ty mi też nie pozostawałaś dłużna. > > Udowodnię mu, że jestem konsekwentna w tym, co robię. > > a chce Ci się udowadniać cokolwiek komuś, kim gardzisz (o ile to nie jest zbyt > mocne słowo)? > im szybciej odpuścisz, tym szybciej siętemu ktosiowi znudzi. > To nie mój charakter. Taka jestem w życiu. Nieraz jest to walka z wiatrakami. > > Forum to nie real, ale on przegiął. > > otóż to - nie real. i dlatego jest świeną tubą dla frustratów. > > > Mam już taką waleczną naturę. O byle walczyć szkoda zdrowia, ale o rodzinę > i > > honor jestem zdolna do wszytkiego. > > szkoda zdrowia. i tak niczego mu nie udowodnisz, nawet jeśli to on... chyba, że > > znasz admina ;) > Mówisz, jak mój mąż. On też woli udawać, że niczego nie widzi i rzadko jest moim sprzymierzeńcem. > > Ciekawe, że nie pojawił się wtym wątku jeszcze Rozum, ani ten drugi. > > pozostaje się z tego cieszyć No to dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 14:08 wierna1 napisał(a): > No, tak. Ale ty mi też nie pozostawałaś dłużna. ale chyba nie aż tak? a może? nie pamiętam... > To nie mój charakter. Taka jestem w życiu. Nieraz jest to walka z wiatrakami. zdrowia szkoda :) > Mówisz, jak mój mąż. On też woli udawać, że niczego nie widzi i rzadko jest > moim sprzymierzeńcem. powiem Ci, jak to wygląda z boku. nie masz jak zmusić ktosia do odszczekania, przeproszenia, przyznania się, czy czego tam jeszcze. w necie jesteśmy TYLKO nickami. więc rzeczywiście walczysz z wiatrakami i wychodzisz na zadymiarę. odpuść - jutro nikt nie będzie tego pamiętał, chyba że Ty im to przypomnisz. a milczenie jest o tyle dobrą odpowiedzią, że odbiera frustratom całą zabawę :))) > > pozostaje się z tego cieszyć > > No to dzięki. poważnie mówię :) cieszę się niepomiernie Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasnie wierna... 13.06.02, 13:46 wierna1 napisał(a): Ja tego tak nie zostawię. na tym polega problem... a juz sie wydawalo ze normalnie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: no wlasnie wierna... 13.06.02, 13:54 bukowski27 napisał(a): > wierna1 napisał(a): > Ja tego tak nie zostawię. > > na tym polega problem... a juz sie wydawalo ze normalnie bedzie... No, ale ja chyba Tobie w niczym tu nie wadzę? Więc nie wiem o co Ci chodzi. Może dla Ciebie normalne jest, że ktoś wyciąga wątki, w których de facto, sam się kiedyś ośmieszył, po to by zdyskredytować drugą osobę. Albo podszywa się pod inne nicki i ośmiesza mnie. Ciebie to nie dotyczy, więc się strasznie oburzasz na moją reakcję. Bo ja mam coś takiego , jak godność i Cieibie raczej nie powinno to boleć, bo to mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wierna... 13.06.02, 13:59 dla mnei jest to problem. estetyczny problem. w tym przypadku ilosc watkow nie przchodzi w jakosc watkow. co ty tak naprawd emozesz zrobic? napisac: e. mario. ale jestes glupi cham i prostak? no i co? mario napisze ci to samo. no i co? niby dorosli ludzie a jak dzieci. o mojej godnosci/jej braku... to ty wierna nic nie wiesz... wiec sie nie wypowiadaj. a gdyby ktos o mnie napisal zejestem gupi cwel... nooo... masz racje... przejalbym sie i napisal do prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierna... 13.06.02, 14:03 bukowski27 napisał(a): > dla mnei jest to problem. estetyczny problem. w tym przypadku ilosc watkow nie > przchodzi w jakosc watkow. co ty tak naprawd emozesz zrobic? napisac: e. mario. > > ale jestes glupi cham i prostak? no i co? mario napisze ci to samo. no i co? > niby dorosli ludzie a jak dzieci. o mojej godnosci/jej braku... to ty wierna > nic nie wiesz... wiec sie nie wypowiadaj. a gdyby ktos o mnie napisal zejestem > gupi cwel... nooo... masz racje... przejalbym sie i napisal do prokuratury... Więc jeśli uważasz, że nic się nie stało to dlaczego piszesz, że znowu jest nienormalnie? Jest jak jest, takie jest forum.Kto jak kto, ale ty, stały bywalec powinienieś wiedzieć to najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiem, ze jest jak jest... 13.06.02, 14:08 i nie podoba mi sie to. dlatego pisze. wyzywajcie sie dalej... tylko robci eto w miare na jednym watku... dobra? dzieciaki... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wiem, ze jest jak jest... 13.06.02, 14:11 bukowski27 napisał(a): > i nie podoba mi sie to. dlatego pisze. wyzywajcie sie dalej... tylko robci eto > w miare na jednym watku... dobra? dzieciaki... Słuchaj Dorosły Panie. Nie jestem dla Ciebie dzieciakiem. I na potwierdzenie swoich słów zacytuj mi wątek z ostatnich dni, w których kogoś wyzwałam. Tylko nie mów, że ci się nie chce, bo stracę o Tobie dobre zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 prosze bardzo: 13.06.02, 14:19 cytat z wiernej: Tekst jakby żywcem wyjęty z ust Mario. Doprawdy żałosne karzełku. prawda jest taka ze nie zakladalem ze masz o mnie dobre zdanie... wiesz wieran.. ja do ciebie naprawde nic nie mam... twoj konflikt z mariem wisialby mi kalafiorem i wogole ni obchodzil... ale dzieki ilosci waszych postow nie sposob go niezauwazyc... i wlasnie to mi przeszkadza... czasami sparawiasz wrazenie jakbys (jak to ktos tu napisal) chciala byc w centrum uwagi... nie chce ci urazic... ale dokladnie tak mysle... w tym jestes konsekwentna.. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: prosze bardzo: 13.06.02, 14:34 bukowski27 napisał(a): > cytat z wiernej: > Tekst jakby żywcem wyjęty z ust Mario. Doprawdy żałosne karzełku. > > prawda jest taka ze nie zakladalem ze masz o mnie dobre zdanie... wiesz > wieran.. ja do ciebie naprawde nic nie mam... twoj konflikt z mariem wisialby > mi kalafiorem i wogole ni obchodzil... ale dzieki ilosci waszych postow nie > sposob go niezauwazyc... i wlasnie to mi przeszkadza... czasami sparawiasz > wrazenie jakbys (jak to ktos tu napisal) chciala byc w centrum uwagi... nie > chce ci urazic... ale dokladnie tak mysle... w tym jestes konsekwentna.. Karzełku? To jest obraźliwe? Przecież on jest naprawdę malutki. To może coś ostrzejszego. Jestem we wszystkim konsekwenta (patrz wątek o narkotykach). I pragnę zauważyć, że wracając tu nie założyłam ani jednego wątku, który obrażałby Mario, a on już założył dwa, albo trzy. Nie jesteś zbyt sprawiedliwy w ocenach i widzisz tylko to, co jest ci wygodne. Ale to Twoja sprawa. I nie chce mi się już więcej o tym pisać, bo to ty zaczynasz walczyć, a ja nie mam na to ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: prosze bardzo: 13.06.02, 14:35 Gdzie on zalozyl te dwa? Nie mozesz udowodnic ze ten rozumu i psychiatra to on. Pod Ciebie sie ktos podszywa (patrz wredna_1, szczera itd. ) a pod mario2 nie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja zaczycznam walczyc... 13.06.02, 14:37 no jasne wierna... no jasne... jeszcze tylko jeden aspekt... nie potrafisz rozmawiac z ludzmi ktorzy sie z toba nie zgadzaja... ktorzy maja inne zdanie... po prostu nie potrafisz... czolem. zyj dobrze. wiecej dystansu i dojrzalosci na forum zycze... nie tylko tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Pewnie wyjechał do Raichu... IP: 157.25.84.* 13.06.02, 13:45 ...pozarabiać na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Pewnie wyjechał do Raichu... 13.06.02, 13:51 Gość portalu: Liver napisał(a): > ...pozarabiać na wakacje. Nie, bo otrzymałam od niego przedwczoraj na skrzynkę wiadomość. Dzisiaj mu odpisałam i zasugerowałam, żeby się uspokoił. Zobaczymy czy mi odpisze dzisiaj. Do Mario: Czytaj, czytaj, A nie odpiszesz, bo będziesz udawał, że Ciebie nie ma. Szczurze. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 14:12 Mario (czy cos tam), mowi do ciebie jeden maly glos: pisz dalej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Mario? 13.06.02, 14:15 annabl napisał(a): > Mario (czy cos tam), mowi do ciebie jeden maly glos: pisz dalej... :) A to jeszcze ciebie nie było na jego wątku "Świecie nasz". A Pożegnanie Wiernej - toż to dzieło Mario, a wątek Psychiatry - tak samo. I jeszcze mało? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa A co się dzieje z Wierną bez Mario? 13.06.02, 14:28 Czyżby mario miał rację, że świecisz jasno dopiero w jego towarzystwie ? Ps. Jak ma wracac na to forum, to najlepiej taki jak wcześniej, a napewno nie jakiś przesadnie wyciszony, bo on już i tak, jak na mój gust jest strasznie kulturalny i grzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A co się dzieje z Wierną bez Mario? 13.06.02, 14:37 pastwa napisał(a): > Czyżby mario miał rację, że świecisz jasno dopiero w jego towarzystwie ? > > > Ps. Jak ma wracac na to forum, to najlepiej taki jak wcześniej, a napewno nie > jakiś przesadnie wyciszony, bo on już i tak, jak na mój gust jest strasznie > kulturalny i grzeczny. No to sobie poczytaj jego posty sygnowane nickami Rozum, Sercewiernej, jest tam baaaardzo kulturalny. Nie ja się prosiłam o jego towarzystwo. To on, podczas mojej nieobecności, prowokował mnie wątkami które wyciągał z archiwum, a następnie zgotował mi "powitanie" pod innymi nickami. Czy doprawdy muszę się tłumaczyć z czegoś, co jest dla mnie bardzo osobistą sprawą? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: A co się dzieje z Wierną bez Mario? 13.06.02, 14:50 wierna1 napisała: > No to sobie poczytaj jego posty sygnowane nickami Rozum, Sercewiernej, jest tam > baaaardzo kulturalny. Nawet jeśli to on, to nic specjalnie mnie tam nie porusza, nawet gdyby zatytułował je Sercepastwy i Rozumpastwy, troche dystansu do siebie,bo interpretujesz żarty jak obelgii. > Nie ja się prosiłam o jego towarzystwo. To on, podczas > mojej nieobecności, prowokował mnie wątkami które wyciągał z archiwum, a > następnie zgotował mi "powitanie" pod innymi nickami. Jak mógł Cię prowokowac pod twoją nieobecność, czy ty wiesz co napisałaś ? A swoja droga jakoś dziwnie pod swoja nieobecnoć odpowiadasz na zaczepki, ja bym tak nie potrafił niebyć. >Czy doprawdy muszę się tłumaczyć z czegoś, co jest dla mnie bardzo osobistą sprawą? No właśnie, skoro to Twoja osobista sprawa, to co "ona" tutaj robi, hmm ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 13.06.02, 19:44 moj kochany marianek jest chory ???????????????????????????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a moze mu sie stan pogorszyl i tam w Tworkach mu zabrali dostep do netu, zeby sie zbytmio biedak nie denerwowal... Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 13.06.02, 19:57 byl wczoraj chyba na towarzyskim albo psychologii, w kazdym razie widocznie mu sie tu znudzilo Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 13.06.02, 20:05 Znudziły mu sie kobiety, chcesz powiedziec, że zmienił orientację, czy też się wypalił ? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra pastwa jestes meczaca 13.06.02, 20:07 A skad ja mam to wiedziec???? Ty ciagle uwazasz ze ja to on czy co? Te Twoje podchody widac jak na dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: pastwa jestes meczaca 13.06.02, 21:31 wasz_psychiatra napisał: > A skad ja mam to wiedziec???? To co z Ciebie za psychiatra jak Ty nawet tak fundamentalnych spraw w człowieku nie wyłapujesz ? >Ty ciagle uwazasz ze ja to on czy co? No co Ty, toż po jednym zdaniu widac oczywistą różnicą między Wami. >Te Twoje podchody widac jak na dloni. Widać ? ja juz się dawno zdążyłem zaklepać, a Ty mnie nie ;-P Żegnam mój psychiatro i nie męczę Cię więcej, skoro tak nieprofesjonalnie traktujesz rozmowę z pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra PASTWA!!!!!!!!!! 14.06.02, 12:54 Ide na emeryture, jestem stary i zmeczony... Wybacz, pomylilem Cie z Wierna. ps. dlaczego raz piszesz w rodzaju meskim a raz w zenskim? masz rozdwojenie jazni? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: nasz_psychiatro !!!!!!!!!! 14.06.02, 21:20 nasz_psychiatra napisał: > ps. dlaczego raz piszesz w rodzaju meskim a raz w zenskim? > masz rozdwojenie jazni? Gdzie ja niby pisze w rodzaju żeńskim, nie moja wina, że Tobie się tak skojarzyłem. Ps. Nie idź jeszcze na emeryturę, może Ci jakoś pomożemy, nie łam się "starością", masz forumowiczów,którzy pomagają psychiatrom w problemach psychicznych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika (V)A JA WIEM I NIE POWIEM.... IP: *.ewave.at 13.06.02, 20:06 GDZIE JEST MARYS.Ale moge Wam solennie obiecac,ze wroci,na pewno wroci.I rownie napewno nie ma nas w nosie.Acha...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: (V)A JA WIEM I NIE POWIEM.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 22:28 Przeciez jestem i mam ubaw po pachy. Wypalic sie nie wypalilem, co najwyzej za duzo szlugow. Ale przy dobrej whysky zawsze tak mam. Chyba sie musze na fajke przerzucic. A ta schizolka to jakies inne wcielenie wiernej? Poziom intelektualny ten sam, wiec moze klatki obok siebie w tym ZOO maja. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 12:43 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Przeciez jestem i mam ubaw po pachy. Wypalic sie nie wypalilem, co najwyzej za > duzo szlugow. Ale przy dobrej whysky zawsze tak mam. Chyba sie musze na fajke > przerzucic. > > A ta schizolka to jakies inne wcielenie wiernej? Poziom intelektualny ten sam, > wiec moze klatki obok siebie w tym ZOO maja. marian, ty jestes alkoholikiem... no pieknie... to dlatego takie glupoty wypisujesz, a teraz jak ciebie nie bylo na forum to pewnie na odwyku byles... bleeeeee... hehe... oj marian, uwazaj, bo nalogi szkodzom zdrowiu... a ta schizolka to nie jest kolejne wcielenie Wiernej tylko kolejna osoba, ktora zauwazyla twoje rozlegle braki w inteligencji, ktorej miejsce w mozgu twym zajmuje alkohol :P:P i o jakim zoo ty mowisz, czyzbys juz odrzucil na bok teze o moim ewentualnym pobycie w Tworkach ? oj, marian, ty sie chlopie zdecyduj, bo trzeba byc konsekwentnym...chociaz w sumie skoro ty wiekszosc swych postow piszesz bedac pod wplywem alkoholu, to trudno wymagac od ciebie, zebys to potem pamietal... ach, marian, marian... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 12:47 sfizofremia napisał(a): > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > Przeciez jestem i mam ubaw po pachy. Wypalic sie nie wypalilem, co najwyze > j za > > duzo szlugow. Ale przy dobrej whysky zawsze tak mam. Chyba sie musze na fa > jke > > przerzucic. > > > > A ta schizolka to jakies inne wcielenie wiernej? Poziom intelektualny ten > sam, > > wiec moze klatki obok siebie w tym ZOO maja. > > > marian, ty jestes alkoholikiem... no pieknie... to dlatego takie glupoty > wypisujesz, a teraz jak ciebie nie bylo na forum to pewnie na odwyku byles... > bleeeeee... hehe... oj marian, uwazaj, bo nalogi szkodzom zdrowiu... a ta > schizolka to nie jest kolejne wcielenie Wiernej tylko kolejna osoba, ktora > zauwazyla twoje rozlegle braki w inteligencji, ktorej miejsce w mozgu twym zajm > uje > alkohol :P:P i o jakim zoo ty mowisz, czyzbys juz odrzucil na bok teze o moim > ewentualnym pobycie w Tworkach ? oj, marian, ty sie chlopie zdecyduj, bo trzeba > > byc konsekwentnym...chociaz w sumie skoro ty wiekszosc swych postow piszesz > bedac pod wplywem alkoholu, to trudno wymagac od ciebie, zebys to potem > pamietal... ach, marian, marian... :):) Moja krew! Ty moja Schizuniu. Kocham Cię! Aj law ju! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 12:51 wierna1 napisał(a): > sfizofremia napisał(a): > > > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > > > Przeciez jestem i mam ubaw po pachy. Wypalic sie nie wypalilem, co na > jwyze > > j za > > > duzo szlugow. Ale przy dobrej whysky zawsze tak mam. Chyba sie musze > na fa > > jke > > > przerzucic. > > > > > > A ta schizolka to jakies inne wcielenie wiernej? Poziom intelektualny > ten > > sam, > > > wiec moze klatki obok siebie w tym ZOO maja. > > > > > > marian, ty jestes alkoholikiem... no pieknie... to dlatego takie glupoty > > wypisujesz, a teraz jak ciebie nie bylo na forum to pewnie na odwyku byles > ... > > bleeeeee... hehe... oj marian, uwazaj, bo nalogi szkodzom zdrowiu... a ta > > schizolka to nie jest kolejne wcielenie Wiernej tylko kolejna osoba, ktora > > > zauwazyla twoje rozlegle braki w inteligencji, ktorej miejsce w mozgu twym > zajm > > uje > > alkohol :P:P i o jakim zoo ty mowisz, czyzbys juz odrzucil na bok teze o m > oim > > ewentualnym pobycie w Tworkach ? oj, marian, ty sie chlopie zdecyduj, bo t > rzeba > > > > byc konsekwentnym...chociaz w sumie skoro ty wiekszosc swych postow piszes > z > > bedac pod wplywem alkoholu, to trudno wymagac od ciebie, zebys to potem > > pamietal... ach, marian, marian... :):) > > Moja krew! Ty moja Schizuniu. Kocham Cię! Aj law ju! wierna kocha jak zwykle wszystkich ktorzy sie z nia zgadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: marian to alkoholik :P:P IP: *.ewave.at 14.06.02, 12:56 wierna1 napisał(a): > sfizofremia napisał(a): > > > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > > > Przeciez jestem i mam ubaw po pachy. Wypalic sie nie wypalilem, co na > jwyze > > j za > > > duzo szlugow. Ale przy dobrej whysky zawsze tak mam. Chyba sie musze > na fa > > jke > > > przerzucic. > > > > > > A ta schizolka to jakies inne wcielenie wiernej? Poziom intelektualny > ten > > sam, > > > wiec moze klatki obok siebie w tym ZOO maja. > > > > > > marian, ty jestes alkoholikiem... no pieknie... to dlatego takie glupoty > > wypisujesz, a teraz jak ciebie nie bylo na forum to pewnie na odwyku byles > ... > > bleeeeee... hehe... oj marian, uwazaj, bo nalogi szkodzom zdrowiu... a ta > > schizolka to nie jest kolejne wcielenie Wiernej tylko kolejna osoba, ktora > > > zauwazyla twoje rozlegle braki w inteligencji, ktorej miejsce w mozgu twym > zajm > > uje > > alkohol :P:P i o jakim zoo ty mowisz, czyzbys juz odrzucil na bok teze o m > oim > > ewentualnym pobycie w Tworkach ? oj, marian, ty sie chlopie zdecyduj, bo t > rzeba > > > > byc konsekwentnym...chociaz w sumie skoro ty wiekszosc swych postow piszes > z > > bedac pod wplywem alkoholu, to trudno wymagac od ciebie, zebys to potem > > pamietal... ach, marian, marian... :):) > > Moja krew! Ty moja Schizuniu. Kocham Cię! Aj law ju! Od alkoholu rozumu przybywa!O tym wie kazdy normalny czlowiek.Dlatego alkoholicy stworzyli wiele arcydziel tego swiata.W Marysiu nasza ostatnia nadzieja na rozwoj kultury i sztuki.Odkrylam to juz dawno.Kto mi nie wierzy jest intelektualnym ignoranrem. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 13:09 Gość portalu: Vika napisał(a): > Od alkoholu rozumu przybywa!O tym wie kazdy normalny czlowiek.Dlatego alkoholic > y > stworzyli wiele arcydziel tego swiata.W Marysiu nasza ostatnia nadzieja na rozw > oj > kultury i sztuki.Odkrylam to juz dawno.Kto mi nie wierzy jest intelektualnym > ignoranrem. > kobieto, ile ci marian placi za to, zebys takie rzeczy (jemu pochlebne) wypisywala ? Odpowiedz Link Zgłoś
pleple Re: marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 13:12 sfizofremia napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Od alkoholu rozumu przybywa!O tym wie kazdy normalny czlowiek.Dlatego alko > holic > > y > > stworzyli wiele arcydziel tego swiata.W Marysiu nasza ostatnia nadzieja na > rozw > > oj > > kultury i sztuki.Odkrylam to juz dawno.Kto mi nie wierzy jest intelektualn > ym > > ignoranrem. > > > > kobieto, ile ci marian placi za to, zebys takie rzeczy (jemu pochlebne) > wypisywala ? > he he a gdzie tu pochlebstwo ? sztuka i kultura to na zasadzie przeciwstawieństwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: marian to alkoholik :P:P IP: *.ewave.at 14.06.02, 13:17 Odwalcie sie od Marysia!Geniusz jest geniuszem i wam do nie´go daleko.Dla was zostaly tylko idole tak mikrego formatu jak Gorniak najwyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pleple Re: marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 13:22 Gość portalu: Vika napisał(a): > Odwalcie sie od Marysia!Geniusz jest geniuszem i wam do nie´go daleko. nie zaprzeczę :)) należy dbać o talent który pozwala być wyjątk(iem)owym Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik :P:P 14.06.02, 13:14 wierna1 napisał(a): :):) > > Moja krew! Ty moja Schizuniu. Kocham Cię! Aj law ju! moze jednak marian ma racje i jestem twoim kolejnym wcieleniem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra marian to alkoholik ? 14.06.02, 13:26 Nie nalezy krytykowac osob tylko zdania/watki. Tak mowi psychologia podobno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marian to alkoholik ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 13:56 Kretyni zawsze beda sie z soba zgadzac, czego dowodem jest tutaj symbioza pasozytow tym razem plci zenskiej. Coz co dwa polglowki to nie jeden, a mimo wszystko nie jedna glowa! Niestety! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik ? 14.06.02, 14:30 > Kretyni zawsze beda sie z soba zgadzac, czego dowodem jest tutaj symbioza > pasozytow o xywkach Vika & marian. Coz co dwa polglowki to nie jeden, a mimo > wszystko nie jedna glowa! Niestety! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marian to alkoholik ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:33 Tak to juz nie objaw zdebilenia ttalnego, to objaw schizofreni bedacej skutkiem masturbacji! No ale tak to wyglada, jesli ktos usiluje udowodnic, ze jest kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik ? 14.06.02, 18:32 > Tak to juz nie objaw zdebilenia ttalnego, to objaw schizofrenii hebefreniczno paranoidalnej bedacej skutkiem zbyt czestego robienia loda swoim kolegom > > ! No ale tak to wyglada, jesli ktos usiluje udowodnic, ze ma w mozgu wiecej szarych komorek niz mieszanki piwa i nikotyny... :):) marianku :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik ? 14.06.02, 14:28 wasz_psychiatra napisał(a): > Nie nalezy krytykowac osob tylko zdania/watki. Tak mowi psychologia podobno:) > podobno to psycholog powinien byc madry, a kazdy madry psychiatra zauwazylaby, ze ja nie krytykuje marianka, ja jedynie stwierdzam fakty Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: marian to alkoholik ? 14.06.02, 14:29 sfizofremia napisał(a): > wasz_psychiatra napisał(a): > > > Nie nalezy krytykowac osob tylko zdania/watki. Tak mowi psychologia podobn > o:) > > > > podobno to psycholog powinien byc madry, a kazdy madry psychiatra zauwazylaby, > ze > ja nie krytykuje marianka, ja jedynie stwierdzam fakty Oj, ty moja mądralińska. Moja krew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marian to alkoholik ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:31 no wlasnie. Wspolna krew, wspolny kretynizm, a moze nawet wspolny chlop? Kurwa- nie ma jak komuna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marian ! IP: *.ewave.at 14.06.02, 14:47 Gość portalu: mario2 napisał(a): > no wlasnie. Wspolna krew, wspolny kretynizm, a moze nawet wspolny chlop? Kurwa- > > nie ma jak komuna! No i czego sie balwanisz?komuny Ci sie zachciewa?Mam nadzieje,ze tylko dla wierny i tej drugiej sfizy.No,to nawet jest mysl!Miales wpasc do mnie z zubrowka to sie naszykuj na te reize a nie zadawaj sie z byle kim,bo to szkodzi na watrobe.Moze zabierz z soba jakies mile towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marian ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:57 Po raz kolejny: blad w imieniu! uzywaj raczej nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Marian ! IP: *.ewave.at 14.06.02, 15:54 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Po raz kolejny: > blad w imieniu! uzywaj raczej nicka! Nooo,psiakrewka!Masz racje i dowod jakie to szkodliwe spotykac sie ze sfiza i ta wierna.Na mozg mi sie od nich rzucilo.Przepraszam-Marys. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Marian ! 14.06.02, 18:26 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Po raz kolejny: > blad w imieniu! uzywaj raczej nicka! bueheheheheheheheh i cio mala wtopa, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik ? 14.06.02, 18:27 Gość portalu: mario2 napisał(a): > no wlasnie. Wspolna krew, wspolny kretynizm, a moze nawet wspolny chlop? Kurwa- > > nie ma jak komuna! nie boj sie marianku, moze i mamy wspolnego chlopa, ale twojego zostawimy w spokoju, nie boj sie, nadal mozesz mu spokojnie loda robic :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marian to alkoholik ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:07 Tylko tyle potrafisz powtorzyc z tego, co na pornolkach sie naogladalas? Bo nie podejrzewam cie o inne doswiadczenia w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik ? 14.06.02, 20:10 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Tylko tyle potrafisz powtorzyc z tego, co na pornolkach sie naogladalas? Bo nie > > podejrzewam cie o inne doswiadczenia w tej materii. marianku, dziecko drogie, ja nie musze ogladac pornoli, zeby zdobyc doswiadczenie :):) nie to co ty :):) chociaz w sumie ty tez nie musisz, bo ciebie kolezy chetnie ucza :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marian to alkoholik ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 21:24 Ty w ogole masz problemy z percepcja czegokolwiek. Wiec czego od ciebie wymagac? Kiedy glowka przyciasna trzeba myslec czyms innym - nie? Tylko niech ci majtki za bardzo na ten twoj drugi mozg nie naciskaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyczek Re: marian to alkoholik ? IP: *.abo.wanadoo.fr 14.06.02, 23:09 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Ty w ogole masz problemy z percepcja czegokolwiek. Wiec czego od ciebie > wymagac? Kiedy glowka przyciasna trzeba myslec czyms innym - nie? Tylko niech > ci majtki za bardzo na ten twoj drugi mozg nie naciskaja! Ludzie, czy wy naprwade nie macie niczego innego do roboty, tylko sie klocic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Bzyczuniu! IP: *.ewave.at 15.06.02, 13:51 Gość portalu: Bzyczek napisał(a): > Ludzie, czy wy naprwade nie macie niczego innego do roboty, tylko sie klocic?? A co?Zazdroscisz?To tez sie z nami pokloc!Do ktorej koterii nalezysz?Mojej i Mario czy do wariatow? Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: marian to alkoholik ? 15.06.02, 23:42 Gość portalu: Bzyczek napisał(a): > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > Ty w ogole masz problemy z percepcja czegokolwiek. Wiec czego od ciebie > > wymagac? Kiedy glowka przyciasna trzeba myslec czyms innym - nie? Tylko ni > ech > > ci majtki za bardzo na ten twoj drugi mozg nie naciskaja! > > Ludzie, czy wy naprwade nie macie niczego innego do roboty, tylko sie klocic?? pytannie powinno brzmiec :"mario czy ty nie masz niczego innego do roboty tylko dsie klocosc?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marian to alkoholik ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:11 Ja sie nie kloce. Podoba mi sie ciebie podpuszczac, a przy twoich epileptycznych atakach, ktorych dostajesz gdy usilujesz cokolwiek wymyslec i napisac, ja kulam sie ze smiechu. Wprawdzie to nieladnie smiac sie z osob uposledzonych, ale kto mi kaze byc grzecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna łobozzie........... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 13:44 łech, łech........ :) ;) chce Wam się? Mario, Kwiatuszku Polny - Twoja Zielona Bluza przeprowadziła się tym razem na Saską ;) (ze mna i z Kotem):))))) ale apmiętam, pamiętam...... zamiast bez sensu bić piankę (lekko brudnawą) i to nie bardzo wiadomo o co ;)weź maryjo pod pachę i nawiedźcie mnie kiedyś w pracce we Wilijanowie weekendowo... buziaczkarnia stosowana :))))) Pacyfistyczna Czarna Figlarna Odpowiedz Link Zgłoś