Gość: Agnieszka IP: *.2city.net 17.03.05, 15:22 sprawdzone ?dni nieplodne i facet nie wciska plemnikow tzn wycofuje sie swoim ptakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: metody naturalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:23 fecet to co innego wciska a nie plamniki,a ty wciszkasz nam tu głupoty:> Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: metody naturalne 17.03.05, 15:26 jesli myslisz, ze metoda naturalnej antykoncepcji jest stosunek przerywany to winszuje wiedzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 a co w tej metodzie nienaturalnego? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 17.03.05, 17:13 Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a co w tej metodzie nienaturalnego? 17.03.05, 17:14 pimpkowi chodziło o to, że to nie jest antykoncepcją.tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 ja tym bardziej nie wiem o co jej chodziło:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 17.03.05, 17:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: metody naturalne IP: *.2city.net 17.03.05, 15:29 i dni nieplodne znam dwie dziewczyny co 2 dni przed miesiaczka to robily i oni im sie mnie spuscili i one nie zaszly ,polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: metody naturalne 17.03.05, 15:31 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > i dni nieplodne znam dwie dziewczyny co 2 dni przed miesiaczka to robily i oni > im sie mnie spuscili i one nie zaszly ,polecam!!! jak siadasz do pisania na forum, to popros o pomoc tlumacza jezyka polskiego. niestety, mimo wysilku nie umiem cie zrozumiec;) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: metody naturalne 17.03.05, 15:31 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > i dni nieplodne znam dwie dziewczyny co 2 dni przed miesiaczka to robily i oni > im sie mnie spuscili i one nie zaszly ,polecam!!! To w końcu im czy Tobie. Bo tak piszesz, że pożal się Boże :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: metody naturalne 17.03.05, 15:32 A to Ty nie wiesz, że plemniki nawet 72 godziny przeżyją, to więcej niż 2 dni. Co widać na załączonym obrazku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <marta> Re: metody naturalne IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 17.03.05, 17:08 wiesz co zdarza sie ze plemniki przezyja nawet do tygodnia, tak jak w moim przypadku to było i okazalo sie ze byłam w ciazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka Re: metody naturalne IP: *.crowley.pl 17.03.05, 15:31 nie to , to musi byc sciema, nie ma takich glupich ludzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: metody naturalne 17.03.05, 15:34 Gość portalu: pchelka napisał(a): > nie to , to musi byc sciema, nie ma takich glupich ludzi :))) tez tak mysle, chociaz tacy przasni tez sie zdazaja:) do szpitala, w ktorym pracuje moj maz przyszla kobieta i lekarzowi na pytanie co pani dolega powiedziala, ze ja "wypluczylo". brzuch wielki, lekarz sie pyta w ktorym miesiacu ciazy pani jest? a ona: "w jakiej ciazy?! wypluczylo mnie i bulgota mi w kiszkach":))). oczywiscie wezwali ginekologa. diagnoza: 7 miesiac ciazy :)))))))) zatem sa takie kwiatki na tym swiecie. zeby bylo jeszcze smiszniej, ta pani miala juz dwoje dzieci. jakim cudem nie rozpoznala u siebie ciazy przez 7 miesiecy? do dzis dnia nikt nie ma pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: metody naturalne 17.03.05, 15:35 A jednak:) W dodatku niedługo dzięki znakomitym "metodom naturalnym" jej geny zostaną przekazane dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: metody naturalne IP: *.2city.net 17.03.05, 15:34 nie wierze ze walicie 20 lat tabletki ,poza tym jak w pore wyjdzie to nie mozesz zajsc Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: metody naturalne 17.03.05, 15:36 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > nie wierze ze walicie 20 lat tabletki ,poza tym jak w pore wyjdzie to nie > mozesz zajsc tak, masz racje, idz sie rypac bez gumki, pamietaj o hivie i o tym, ze jesli twoj fragles jest tak samo rozgarniety jak Ty i jakims cudem wpadniecie, to bedzie na 10000000000000000% przekoanny, ze jestes puszczalska i to nie jego. dorobilas mu na boku i tyle:) bawcie sie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_nie_wiem Re: metody naturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:37 Agnieszka to boski, siur czy kopov??? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: metody naturalne 17.03.05, 15:38 Gość portalu: no_nie_wiem napisał(a): > Agnieszka to boski, siur czy kopov??? albo inny palant:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: metody naturalne 17.03.05, 15:41 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > nie wierze ze walicie 20 lat tabletki ,poza tym jak w pore wyjdzie to nie > mozesz zajsc Oj dziecinko!! Aż żal serce ściska jak te głupoty sie czyta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: metody naturalne IP: *.2city.net 17.03.05, 15:43 jestescie okrutne,o to chodzi ze moja kolezanka tak robi i ja ja ostrzegam ,bo jej facet wiele lat nie pracuje ,ona mi mowi ze czyta na ten temat i ciezko jest zajsc w ciaze ,ze to trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: ileż ty jeszcze wątków na ten temat założysz?? IP: *.crowley.pl 17.03.05, 18:05 do nauki, bo jak widać seks nie dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś