marta.uparta 22.03.05, 11:22 czy wiecie ze nasza faworytka Basia prowadzi w rankingu? pobila rywalki na glowe, a straty sa w tym momencie nie do odrobienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:25 www.kurierwilenski.lt/glos.shtml?sbt?sbt ze trzy tygodnie temu ktos zaproponowal, zeby wywindowac Basie (nr 24) na 1 miejsce. I wlasnie sprawdzilam ze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:29 zdjęcia - fatalne. Nie mówię o dziewczynach - tylko o ich zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:31 zdjecia fatalne, ale w przypadku Basi to chyba nie tylko problem technologii fotograficznej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:32 nie oglądałam dokładnie każdej z osobna :) być może Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:38 jest, nie przecze:) ale w kazdym z nas to drzemie:) Basia jest daleko i nie dowie sie nigdy. A organizatorzy konkursu beda mieli nauczke w przyszlosci, zeby dokonywac wstepnej selekcji, bo kilka tych panienek zdecydownie nie powinno sie znalezc. Pociesze Cie, ze na drugim miejscu jest panenka zdecydownei bardziej urodziwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:43 Skąd wiesz, że daleko? net jest dostępny wszędzie, dla mnie to dość niesmaczna zabawa cudzym kosztem, choc trzeba przyznać, że sama się prosiła skoro się zgłosiła (jeśli się zgłosiła a nie był to czyjś dowcip). Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ale o co chodzi? 22.03.05, 11:47 moim zdanie to blad organizatorów, niech teraz martwia sie sami co z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 11:29 chyba sobie przedefiniuję znaczenie słów 'piękne dziewczyny' :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 11:35 o rany to troche okrutne mi się wydaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 11:47 a co Ty robiłas na tej stronie? szukasz wzorów czy natchnienia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 11:49 jednego i drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 12:03 nie wiem czy Cie pokocham jak zrobisz sie na basię, nawet jesli zagłosujesz na nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabina Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 12:31 Slow brakuje. Niektorym na prawde powinno sie ograniczyc dostep do internetu. Na prawde bawi Cie zabawa czyims kosztem? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: dla rozluznienia atmosfery:))) 22.03.05, 12:55 mozesz juz zbierac drewno na stos:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Animus aeger semper errat 22.03.05, 13:29 raczej malo rozluzniajace Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Animus aeger semper errat 22.03.05, 13:45 Edzia Ty powinnas sie zgłosic i wysłac to zdjęcie plenerowe...malinka tam jestes:-))) Odpowiedz Link Zgłoś