wierna1 17.06.02, 15:03 ...albo ostra kotka, tu na forum. Czy ktoś takie zwierzątko posiada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Potrzebny kocur... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:32 lubisz ostre ząbki i pazurki ? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Potrzebny kocur... 17.06.02, 15:34 Gość portalu: Marcin napisał(a): > lubisz ostre ząbki i pazurki ? Nie dla mnie tylko na myszy, bo się zalęgły na forum. A właściwie to jakiś obleśny szczur podszywa się pod białe myszki. I stąd mój apel. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Potrzebny kocur... 17.06.02, 15:35 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Marcin napisał(a): > > > lubisz ostre ząbki i pazurki ? > > Nie dla mnie tylko na myszy, bo się zalęgły na forum. A właściwie to jakiś > obleśny szczur podszywa się pod białe myszki. I stąd mój apel. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Potrzebny kocur... 17.06.02, 15:35 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Marcin napisał(a): > > > lubisz ostre ząbki i pazurki ? > > Nie dla mnie tylko na myszy, bo się zalęgły na forum. A właściwie to jakiś > obleśny szczur podszywa się pod białe myszki. I stąd mój apel. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Potrzebny kocur... 17.06.02, 15:34 wierna1 napisał(a): > ...albo ostra kotka, tu na forum. Czy ktoś takie zwierzątko posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Potrzebny kocur... 17.06.02, 15:34 wierna1 napisał(a): > ...albo ostra kotka, tu na forum. Czy ktoś takie zwierzątko posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Potrzebny kocur... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:41 No i biale myszy nie potrafia sie obslugiwac kompem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Potrzebny kocur... 17.06.02, 16:12 wierna1 napisał(a): > ...albo ostra kotka, tu na forum. Czy ktoś takie zwierzątko posiada? O wierna, a Ty co - inseminacji szukasz ? :)) Sorki, to ma być żart, jakby co - chucham na zimne :) Odpowiedz Link Zgłoś