abcdefg25 04.04.05, 18:30 To prawda, że spocone miejsce bardziej chudnie? wiadomo, ludzie chodzą do sauny żeby się wypocić, reklamują jakieś pasy ogrzewające które pomagają chudnąć. To znaczy, że jak się będę owijać workami, to schudnę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: chudnięcie 04.04.05, 18:32 Oczywiście!!! A jak to nie pomoże, to proponuję odsysanie tłuszczu odkurzaczem. Kiepscy to przerabiali na Panu Boczku w jednym z odcinków. :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: chudnięcie 04.04.05, 19:06 Dla twojego zdrowia psychicznego i fizycznego nie radzilabym ci brania pomyslow z tego serialu. Chociaz juz moze za pozno. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: chudnięcie 04.04.05, 19:18 Mojego zdrowia psychicznego nic nie zmąci, ale bawię się przednio :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: chudnięcie 04.04.05, 19:21 to przynajmniej nie dawaj takic rad bo coniektorzxy sklonni beda uwierzyc w ten odkrzacz i bedziesz winny namowy do uszkodzenia ciala ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet Re: Zastanawiam się, czy z Gdańska nie jestes;) 05.04.05, 09:59 hmmmm... co to może znaczyć? to pytanie? ciągle mam w pamięci wpis z innego forum o urwanym sznureczku problem wystąpił w Gdańsku właśnie ;-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: chudnięcie 04.04.05, 19:30 ja proponuje rozkrecic kaloryfery w domu na maksa, zalozyc kilka wasrtw ubran, nakryc sie kozuchem i lyknac aspiryne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: chudnięcie 05.04.05, 08:35 To nie jest sposób na schudnięcie, ale na utratę wody z organizmu (przy odp. saunie nawet do 2-3 kg, kuzynka stosowała ten sposób gdy przed zawodami musiała mieć odp. wagę). Tłuszczyk po takiej kuracji odchudzającej ma się nadal dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: chudnięcie 05.04.05, 08:38 Mam wrażenie, ze cało to "chudnięcie" polega tylko na utracie wody z organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: chudnięcie 05.04.05, 08:41 Zdaje się, że już wszystko zostało powiedziane :)) Jakby co - zgadzam się z tą wodą :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kathathea Re: chudnięcie 05.04.05, 09:39 jakby te wszystkie tabletki, sauny w postaci pasa i inne ciekawe wynalazki, ktore naplywaja do nas ze stanow tak skutecznie dzialaly to w stanach nikt nie mial by nadwagi i nie pokazywali ciagle nowych doniesien o rosnacej liczbie ludzi z nadwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: chudnięcie 05.04.05, 10:15 Jesli przez "chudnięcie" rozumiesz spadek wagi - to tak. Wypocisz wodę i tyle. Potem uzupełnisz jej braki w organizmie i wrócisz do poprzedniej wagi. Jeśli natomiast przez "chudnięcie" rozumiesz utratę tłuszczu - to nie. Możesz go najwyżej spalić. Spalanie odbywa się w dwóch celach: na energię taką "ruchową" i cieplną :) Czyli spalasz, gdy się ruszasz/działasz oraz gdy utrzymujesz temperaturę ciała. Ten drugi przypadek jest ciekawszy - sugeruję, że więcej spalasz, gdy marzniesz, bo energia idzie na ogrzanie ciała. Z tego powodu zwierzęta stałocieplne muszą jeść więcej niż zmiennocieplne - po prostu potrzebują na stałocieplność więcej energii. Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę. Nie znam się dokładnie na tym, ale tak to sobie kiedyś wykombinowałam :) Chętnie zweryfikuję swoją wiedzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chudnięcie 05.04.05, 10:20 prawda, ale falszywa:)) pocenie sie to utrata wody w organizmie. Rzeczywiscie, dziala na spadek wagi, ale do czasu uzupelnienia poziomu plynow:)) Jesli chcesz schudnac, to rozsadna dieta( ograniczenie ilosci spozywanych kalorii o jakies 400-500 dzienie plus co najmniej 45 minut wysilku fizycznego. Gwarantuje efekt ok 4kg miesiecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś