wielo-kropek 10.04.05, 03:21 bo juz dzisiaj wszyscy spia. Pytam sie, po czym kobiety sie oblizuja. Po miodzie, lodzie...........a moze poz nieznanych mi zupelnie smacznosciach? Wszak lubimy i gustujemy w innych smakach, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: Temat na jutro 10.04.05, 08:40 Jutro o Twojej porze mnie nie będzie, także teraz odpowiem Ci, że ja oblizuję się po dobrych lodach:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 10:34 Ja również się oblizuję, chociaż słyszałam, że kobieta nawet sexownie wygląda gdy ma coś w kąciku ust:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Temat na jutro 10.04.05, 11:32 szczegolnie gdy jest to kawalek schabowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Temat na jutro 10.04.05, 11:34 A babol zwisający z nosa też jest sexowny? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Temat na jutro 10.04.05, 11:35 albo brazowa plama na stringach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:20 Czyli rozumiem, że Ty zlizujesz babole z nosa tak? (wiesz...do tego produkują chusteczki higieniczne - idź do sklepu i poproś, napewno pani bedzie wiedziała o co Ci chodzi a jak ładnie się uśmiechniesz, to pokaże Ci nawet jak się tym obsługiwac;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:21 po co jak taki babol miedzy zebami jest sexy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sexy Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:26 Widziałeś reklamy Konder bueno? Według mnie i innych osób, z którymi miałam okazje tą reklame oglądać, dziewczyna wygląda super z czekolada - jakby tak nie było, to inną by zrobili reklame! Ale to jest moje zdanie i mój gust, a o gustach się nie dyskutuje, więc proszę cię, nie neguj tego co pisze, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:29 Ludzie, owszem, wyglądają czasem fajnie z czekoladą, ale jak dla mnie ta konkretna kobieta w reklamie wygląda obrzydliwie :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:33 a mnie urzeka to jak sie upaćkam pasta do zebow...no qrde nawet nie wyobrazacie sobie gdzie ja potrafie to zrobic teraz nie robie sobie jaj tylko szczerze mowie Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:34 No właśnie:) Jak to jest: ja też zawsze się upaćkam pastą do zębów, i tak ma większość luszi, a spójrzcie jak ładnie i kulturalnie myją zęby ludzie w tv:) hehe czy oni pasty nie używają:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:38 po co jak z za ekranu nie czuc jak im z ust smierdzi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 14:21 hehe masz racje - ale taką mało pieniącą się pastą też głupio myć kły - ja uwialbiam jak mi po rękach, aż do łokci cieknie pasta, kapnie tu i tam:D Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:12 Ja się oblizuję jak widzę jakiś smakowity kąsek :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:14 a ja sie odchudzam i jak widze taki smakowity kasek schabowego to sie odwracam:P Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:14 Miałam na myśli lody albo czekolade/ A o stringach nikt nic nie mówił, więc po co głupie teksty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Temat na jutro 10.04.05, 12:52 NIe tylko kobiety: wszyscy oblizuja sie po paczkach. Sprobuj zjesc paczka z lukrem bez oblizywania:) Odpowiedz Link Zgłoś
agateka Re: Temat na jutro 10.04.05, 13:04 po bitej śmietanie i szampanie... po lodach z adwokatem :D i wielu innych smakołykach mniammmmmmmm :D Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Temat na jutro 10.04.05, 13:24 Wlasciwie wszyskie slodycze tego swiata moglyby nie istniec dla mnie z wyjatkiem Ptasiego Mleczka ( tylko Wedel i tylko waniliowe). Mogloby sie wydawac, ze male to i nie sposob sie wypackac, ale ja mam pewna celebre zwiazana z konsumpcja Pasiego Mleczka. Najpierw delikatnie odgryzam czekoladowe scianki, ale tak, zeby nie naruszyc piankowego nadzienia (zawsze najwiecej problemu sprawial spód, ale teraz maja chyba nowa technologie produkcji i spod odchodzi równie latwo co reszta), potem chwilke trzymam pianke w palcach zeby sie lekko scukrzyla, a potem rozkoszuje sie jej nieziemskim smakiem. Poniewaz w czasie jednego wieczoru lekko wciagam pieterko z pudelka, to zawsze oblizuje usta, a zwlaszcza palce. I chyba tylko po tym sie oblizuje, bo innych slodyczy prawie nie jem. No chyba, ze nie tylko o slodyczach mówimy;) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 14:21 Ja też tak jem ptasie mleczko, ale wszyscy mnie wyzywają, że jeść nie umiem - chcą mi odebrać całą przyjemność;) Ja oblizuję się też, jak popije piwka i mam pianę na ustach:) w zasadzie to oblizuje się po wszystkim;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Temat na jutro 10.04.05, 14:40 pociesze Cie, ze jest nas jeszcze wiecej, bo mam pare znajomych osób, które tez najpierw obgryzaja, a potem jedza:)))) mysle, ze jak zewrzemy szeregi i nie bedziemy ulegac presji, to wkróce caly swiat bedzie bral z nas przyklad:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 17:22 Jestem za!!!! Może nawet założymy fun club obgryzania ptasiego mleczka i inni będą mogli się wypchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 17:22 Aha... i będziemy tylko patrzeć jak nasze grono się powiękasza;) chcesz być prezesem??:D Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Temat na jutro 10.04.05, 17:30 nigdy mi nie zalezalo na wladzy:)))) natomiast szerzyc idee to piekna rzecz:))) a nic tak nie dziala jak dawanie dobrego przykladu. Mam w szafce jedno pudelko na specjalne okazje; wyciagne na podwieczorek i wsune jedno pietro, oczywiscie z zachowaniem reguly gry:) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 17:42 A no to w takim razie życzę powodzonka, żebyś zabkami ptasiego mleczka nie skaleczyła obgryzając czekoladkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Temat na jutro 10.04.05, 20:58 No dobra dziewczyny, ptasie mleczko widze lubicie. A jak jest z innym mleczkiem, ktore was w wiekszosci tez nie omija? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Temat na jutro 10.04.05, 21:42 jakby nie patrzec to inne mleczko tez jest z ptaszka, hi hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Temat na jutro 10.04.05, 21:50 No jest;) Chociaż muszę przyznać, że bardziej mi smakuje jednak to czekoladowe, a tamtego, hmmm... płynnego...nie obgryzam;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Temat na jutro 10.04.05, 23:57 marta.uparta napisała: > jakby nie patrzec to inne mleczko tez jest z ptaszka, hi hi :)) Brawo marta! Ty jak cos napiszesz to az przyjemnie przeczytac, nie mowiac juz o tym ze prawde piszesz. Ale do tematu oblizywania sie jakos nic nie rzeklas. Czyzby nie smaczne bylo to mleczko z ptaszka? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Temat na jutro 11.04.05, 11:29 Smak nieistotny, ważniejsza jest lepkość i stopień dystrakcji, czyli jak bardzo mi to coś przeszkadza na ustach :) Każdy się obliże po zjedzeniu pączka, mało kto po kanapce, mimo że wiele osób preferuje kanapki... Suży wpływ mają też smakowe ochronne pomadki. Szkoda, że nie produkują takich o smaku piwa czy zielonych oliwek... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Temat na jutro 11.04.05, 11:56 ja sie po niczym nie oblizuje. Oblizuje sie przed. I jest to tak dluga lista, ze mi sie pisac nie chce:)) Generalnie oblizuje sie ne mysl o tym, czego nie jadam na codzien: watrobka, flaki, golabki, lody, ciasto, ech... nie moge oisac dalej bo mam slinotok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Temat na jutro 11.04.05, 12:06 Ja oblizuję sobie paluszki po dobrym mięsku...i po arbuzie bo czasam mi zcieknie po brodzie Odpowiedz Link Zgłoś
sagis To będzie wciąż aktualny temat:-))))) 11.04.05, 12:43 Jutro jest codziennie:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś