Dodaj do ulubionych

zaczęło się:(((((

11.04.05, 13:56
sznury na biedrach, schaby na wierzchu i brakuje tylko koszulek z napisem -
"oprócz mojego mysiala rżnie mnie jeszcze sznurek z tyłu"
u wasz też sie zaczęło?;)))))) a i z przodu bobasek w wózku:)
Obserwuj wątek
    • beatach1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 13:57
      He heee. Jak zawsze mnie rozbawiles ;)

Bias z Prieny
    • mmagi Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 13:57
      tez tak mam tylko bez bobaska;-))))
    • sagis masz jakieś przerażające wizje:-)))) 11.04.05, 13:57

• kochanica-francuza nie rozumiem 12.04.05, 00:33
        czy w dżinsach i męskim t-shircie uchodzę za zakonnicę?
        • sagis Re: nie rozumiem 12.04.05, 08:01
          czy byłaś ostatnio w zakonie, jak ciebie tutaj nie było?:-)))))
          skąd masz takie porównania?:-)))))))
          • kochanica-francuza Re: nie rozumiem 12.04.05, 21:48
            sagis napisała:

> czy byłaś ostatnio w zakonie, jak ciebie tutaj nie było?:-)))))
            > skąd masz takie porównania?:-)))))))

bo ktoś w tym wątalu napisał "ubieram się sexy,po co uchodzić za zakonnicę" czy
            podobnie
    • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 13:58
      Ja zakładam do roboty dzisiaj bluzkę z dekoltem do pempka ;)))))
      • kasitza Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:00
        slusznie, slusznie. u mnie wciaz jeszcze taka dosc przyzwoita moda. ale w
        momencie gdy slonce minie 20 na termometzrze, rowniez zaczne udostepniac
        wiekszej publicznosci schaby, waleczki, etc.
        • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:03
          U mnie korektorka pokazuje wałeczki i głośno mówi, że chce byc jak Sandra
          Bullock :)

A wielki dekolt pokazuje wredna szefowa po 50tce... no to wolę się dostosować
          • kasitza Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:06
            tak jest, po co uchodzic za zakonncie...to rowniez i moja dewiza zyciowa.
            • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:09
              No, sąsiedzi po dzisiejszym poraknku zaczną nam na drzwiach przyklejać ulotki
              spod wycieraczek
    • margie Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:00
      ja tak nie mam. Alem dzis widziala dziewoje ze skrzywiona mina i golym pepkiem
      ( fakt ze chuda wrecz byla), a na dworze +9 celsjusza:))
      • grecz Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:02
        o pewnie przez te +9 miala skrzywiona mine
      • kasitza Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:03
        ja bym juz lezala w szpitalu
    • kohol Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:23
      A nie, stringów jeszcze nie noszę :)
      A schaby... no cóż...
      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:56
        moze chociaz koszulka?
    • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:23
      No prosze proszę, jaki ten tici esteta się zrobił.... Podobno nie przeglądasz
      się w lusterku? ;PPPPP
      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:31
        no ale, zeby mnie straszyć w sklepie to chyba jeszcze nie powód:)
        • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:41
          A co Ciebie złotko tak przestraszyło? Pewnie najbardziej ta dziecina w
          wózku :PPPP
          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:43
            zaraz przestraszyło, ale raczej jestem estetą i np. miś z płetwą ryby nie
            wygląda estetycznie poprawnie i tylko tyle:)
            • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:57
              No to napisze raz poważnie: wiem, jak czuje się mama kilka miesiecy po tym jak
              straci wielki brzuch wieloryba. jak miś, którego uwolniono od niezbyt
              estetycznej płetwy. I wiem, dlaczego wskakuje wtedy w najbardziej obcisle
              ciuchy jakie ma. I nie potępiam jej za to. Za kilka miesięcy stracu schaby i
              będzie śliczną, jak PRZEDTEM. Pa.
              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:02
                ale teraz nie musi mnie straszyć chyba nie?????
                niech do teściowej na obiad tak sie ubierze a nie w miejsce kultu czyli
                s-market:)
                • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:03
                  Ehhh tico, daj se naluz i dal ludziom życ jak chcą. czy ktoś sie ciebie czepia,
                  że nosisz spodenki na szelkach? ;)
                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:10
                    przecież jej za te sznurki nie pociagnąłem i nic nie zrobiłem,
                    tak se tylko piszę co mi sie przytrafiło
                    • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:26
                      (Tico w defensywie, hihihi)
                      I pewnie żałujesz, ze nie pociagnąłeś, inaczej byś tak nie przeżywał? Trauma
                      normalnie, uważaj, żeby po nocach Ci sie nie śniło ;P
                      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:29
                        taaaaak bardzo załuję, jej drechol pewnie bejsbolem by mnie zdzielił?;)))
                        jak by mi sie przysniło to mógłbym rękaw od pizamki przez tyłek przeciagnąć i
                        z przodu na fiucie zawiazać (przez sen:))
                        • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:31
                          wyobrażni mi nie stało żeby to sbie wyobrazić...
                          Spox tico, :) nie stresuj sie bo mam wrażenie, ze deczko wytrącony z równowagi
                          jesteś?
                          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:43
                            poćwicz moze sie uda:)))
                            nieeeeeeee no mało jest rzeczy, które potrafia mnie wytrącić, nawet taka
                            laseczka jak ta ze sklepu:)
                            • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 16:12
                              Nie omieszkam ;))) jutro. papa
                              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 16:19
                                no to do jutra :) tylko bądx wycwiczona:)
                                • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:21
                                  Nie wiem czy skutecznie się wyćwiczyłam, bo obiekt moich ćwiczeń szybko
                                  uciekł ;)))
                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:30
                                    pewnie chciałas się całować?;)
                                    • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:35
                                      A ty w takich wypadkach uciekasz? ;PPP
                                      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:38
                                        jesli tylko zdążę:)
                                        • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:43
                                          Pewnie zębów nie myjesz ? ;)))
                                          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:45
                                            myje myje, ale chodziło o to, że ja uciekam:)
                                            • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:47
                                              1. Mieliśmy zdefiniowac c.ipsy
                                              2. Ćwiczyć miałam się w w denerwowaniu.
                                              3. Obiekt ćwiczony w denerwowaniu uciekł ;(((( wystraszył się.
                                              A ty od razu z całowaniem wyskoczyłeś???
                                              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:50
                                                1. Mieliśmy zdefiniowac c.ipsy - pisałem że niedefiniowalne
                                                > 2. Ćwiczyć miałam się w w denerwowaniu.- i zaczęłaś od całowania:(
                                                > 3. Obiekt ćwiczony w denerwowaniu uciekł ;(((( wystraszył się. - własnie
                                                dlatego uciekł:)
                                                > A ty od razu z całowaniem wyskoczyłeś??? to Ty nie ja:))))) i dlatego uciekł:)
                                                • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:53
                                                  Re: zaczęło się:(((((
                                                  Autor: ticoqp
                                                  Data: 12.04.2005 09:30 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                                                  pewnie chciałas się całować?;)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:01
                                                    ja pisemnie ale Ty na pewno od tego zaczęłas cwiczenia:) (wczoraj)
                                                    a co do tego maja Twoje zęby? mówilismy o moich:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:05
                                                    Nie ćwiczyłam wczoraj całowania ale wkurzanie :)))) zasłuzyłam na
                                                    miano "modliszki", dobra jestem, nie? Ale złamał sie przy zupie :) Głodny był
                                                    obiekt i nie chciał ryzykować, ze obiadu nie dostanie, emigrował wewnetrznie i
                                                    nie dał się ponieść dalszym prowokacjom.
                                                    Bo od moich zębów nikt nie ucieka :) Jakbym rzuciała się z całowaniem, to by
                                                    nie uciekał a wręcz przeciwnie. Pod warunkiem, ze po obiedzie ;)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:11
                                                    zlapałas go na zupe?:)
                                                    Nie szpanuj juz tak tymi zębami, jak takie super to możemy zrobić zawody na
                                                    rowerach ile komarów złapie sie na zęby Twoje lub moje wygram ten kto złapie
                                                    ich więcej:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:22
                                                    Nie ma jak dobra zupa :) w funkcji marchewki. Bardzo skuteczna metoda.
                                                    Szpanuje na nogi :)))) Zęby to tak na marginesie. A komarów nie nałapie tyle co
                                                    ty, bo mi się otwór gębowy tak szeroko nie otwiera!
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:29
                                                    a marczewka ma rózne funkcje:) sprecyzuj bo mam wrażenie że znowu oddzielnymi
                                                    torami myslowymi biegniemy:)
                                                    A co nogami? komary na włosy niby łapiesz?
                                                    Nie trzeba wcale otworu gebowego otwierac na maxa chodzi o te komary co się do
                                                    zębów przyczepią:)
                                                    P.S. myslałem, ze kobiety maja jednak bardziej pojemne otwory (gebowe)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:32
                                                    Marchewka w opozycji do kija ma funkcje wychowawcze.
                                                    Nogi mam świeżo wydepilowane, to komary się omsknąć co najwyzej mogą, niczym
                                                    jedwabna chusteczka na reklamie :)
                                                    A łapałeś komary na zęby? Bo ja myśłałam, ze one ci w ubytki wlatują a nie sie
                                                    przyklejają na plaque, hihihi :)))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:39
                                                    a w funkcji semipenisa?:)
                                                    a jak sie komarzyca trąbka wbije w nogę? to Co?;)
                                                    nie łapałem ale nieraz się lubia trafić:) w ubytki mi nie wlecą bo tam albo
                                                    resztki z obiadu albo bakterie uwiły gniazdka dla młodych i nie ma miejsca:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:42
                                                    Semipenis mnie nie interesuje, nigdy nie byłam za półsrodkami :)))
                                                    Już mnie swędzi ;PPP od tych komarów.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:46
                                                    mozna sobie wybrać wielkość:)
                                                    a co cie swędzi?
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:49
                                                    Eeee tam nie ma jak ciepły i żywy vollpenis ;PPP
                                                    W nosie mnie swędzi ;)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:53
                                                    mówisz to wiesz:)
                                                    jak w nosie to chyba cos sie będzie piło?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:58
                                                    no marchewki nie probowałam co prawda....
                                                    Herbatka czeka i kanapka.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:05
                                                    ja tez nie:)
                                                    to smigaj:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:45
                                                    Zastosuj w funkcji wychowaczej w takim razie ;)) albo tarta z jabłuszkiem i
                                                    śmietanką.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:54
                                                    marchew tarta czy ciasto tarta?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:55
                                                    Marchet utarta, taka suróweczka pyszna, tylko marchew powinna być soczysta.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:03
                                                    ja z marchwi to tylko sok lubie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:19
                                                    No to taka surówka z jablkiem i smietanką będzie w sam raz dla
                                                    ciebie...sprobuj :) Nie bój się! Zobaczysz, bedzie fajnie ;DDDDD
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:27
                                                    a dla czego dla mnie????? co ja jakis anemiczny jestem?
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:39
                                                    Ze zdjecia wynika, ze potrzebujesz witaminek ;)))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:40
                                                    karoten na moja opalona twarzyczke?????
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:43
                                                    Ta, na uleczenie paradontozy :PP
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:46
                                                    to cebula podobno ?
                                                    jakiej paradontozy? jednego zęba?:))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:55
                                                    No inne juz wypadły, ale może uda się uratować tego ostatniego ? ;)))
                                                    ZSerio, jak lubisz sok, to ta surówka bedzie Ci smakowała. dobra koniec o
                                                    surówkach :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 13:57
                                                    za duzo roboty z surówka:( sok to chwila:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 13:58
                                                    jeśli masz sokowirówkę. Ja nie mam, chyba polece na meterialiste ze wsi :)))
                                                    Kupi mi w prezencie:D
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 14:22
                                                    mogę Ci przepuscic przez swoja:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 14:24
                                                    Ok. przyniese worek marchwi do skaryszewskiego i bedziemy sok na skwerku
                                                    popijali ;)))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 14:36
                                                    i jeszcze agregat żeby było skad prąd pociągnąć:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 15:10
                                                    A nie masz na bateryjkę??? ;((((
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 09:29
                                                    a Ty masz?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 09:41
                                                    Sokowirówki wcale nie mam ;(( ani na prąd ani na bateryjkę.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 09:46
                                                    a ja nie pytałem o sokowirówke:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 10:37
                                                    Domyślam sie, że nie pytałeś o sokowirówkę ;))
                                                    Kto taki ciekawy niech wsadzi nos do kawy ;P
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 10:41
                                                    chociaz moga miec ze soba cos wspólnego?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 10:47
                                                    Silniczek ;DDDD
                                                    Załóż sobieb śliniaczek ;PPPP
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:13
                                                    myślałem o wytwarzaniu soków:)
                                                    nie potrzebuje jem bardzo schludnie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:18
                                                    Zebyś się nie opryskał przypadkiem ;)
                                                    Ja sie tylko oblizuję a to nizebyt schludne.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:28
                                                    przy czym mam sie nie obryzgać?:)
                                                    oblizywanie sie moze byc prowokacja:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:29
                                                    Cały czas piszemy o wyciskaniu soku z marchewek, no nie? ;)))))))))
                                                    Jaka tam prowokacja, Po prostu kinder bueno zawsze mi w kąciku ust zostaje.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:47
                                                    tez, tematy poboczne sa jednak dominujące:)
                                                    no i znowu watek o analu mni się przypomniał:))))))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:50
                                                    Tematy zboczne?
                                                    Nieeee no w ten spoób mozna obrzydzic sobie czekoladę do końca życia.
                                                    Analna kuracja odchudzająca ;P
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 11:59
                                                    a czy czekolada jest potrzebna organizmowi czy to tylko wymysł szatana zeby
                                                    doprowadzić ludzkośc do upadku z powodu niezdrowego zywienia?;))))))
                                                    mysle, ze patrząc na to góry, czekolade mozesz sobie odpuscic:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 12:02
                                                    Niewątpliwie wymysł szatana, tak jak wiele innych rzeczy, np. sex bez
                                                    prokreacji ;PPPPP Radzę sobie odpuścić :)))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 12:23
                                                    a to jest taki?????????
                                                    co odpuścic czekoladę?
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 12:31
                                                    Niektórzy miewają :)))
                                                    Tico, wiem ze martwisz się o moją wagę, bo tyle jem, ale nie musisz :))
                                                    zapewniam. Mam świadków na to, ze nie mam nadwagi :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 12:38
                                                    skad wiesz że sie martwie? to nadinterpretacja postu, myslałem raczej o
                                                    czekoladzie jako ogólnie niezdrowej (moze oprócz gorzkiej?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 12:41
                                                    A co się tak bronisz przed pozytywną oceną? Nie nadinterpretuj mojej
                                                    nadinterpretacji z łaski swojej :))))
                                                    Czekolada nie jest wcale niezdrowa. Niezdrowe są kolorowe cukierki z E....
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 13:38
                                                    to wrodzona skromność:)
                                                    cukierków wogóle nie jem:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 13:48
                                                    Czemu nie, umartwuiasz się? POścisz?
                                                  • mmagi no proszę a tu pogaduchy i temat leci i go 13.04.05, 13:50
                                                    nie wywalaja...cuda sa jednak:-)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: no proszę a tu pogaduchy i temat leci i go 13.04.05, 13:53
                                                    A bo my tak po cichutku w kaciku sobie plotkujemy o czekoladzie i cukierkach :))
                                                  • ticoqp Re: no proszę a tu pogaduchy i temat leci i go 13.04.05, 13:54
                                                    jak teraz wywalą to będzie Twoja wina;PPPPPPPPP
                                                  • trzydziecha1 Re: no proszę a tu pogaduchy i temat leci i go 13.04.05, 13:55
                                                    No może chałwy w takimr razie?
                                                  • ticoqp Re: no proszę a tu pogaduchy i temat leci i go 13.04.05, 13:56
                                                    chałwa jest o.k.:)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 13:55
                                                    szkoda by mi było czasu na umartwianie się z takiego powodu:)
                                                    a cukierków nie lubie genetycznie, tak jak kapusniaku:)
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:02
                                                    A michałki? Trufle? Wiśnie, śliwki w czekoladzie? ....
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:05
                                                    wisnie nie, (nie lubie owoców:)
                                                    a reszta jak najbardziej:)))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:14
                                                    Ufff, czyli nie jesteś ortodoxem :))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:27
                                                    a myslałaś ze jestem?
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:28
                                                    No juz prawie prawie, w kwestii czekolady, cukierków i....
                                                  • mmagi Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:20
                                                    trzydziecha1 napisała:

> A michałki? Trufle? Wiśnie, śliwki w czekoladzie? ....

znowu zaczynasz???....ales Ty łakoma i żarta.....ja sie próbuje odchóść;-) a wy
                                                    co??? takie gadki:((
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:21
                                                    Ja jestem łakomczuch, ale wystarczają mi małe ilosci...naprawdę troszkę tego,
                                                    troszkę tamtego :)
                                                  • mmagi Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:30
                                                    az mi ślinka leci jak to czytałam:-)))
                                                    narazie jestem wstrzemiezliwa:-((
                                                  • trzydziecha1 Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 14:37
                                                    Dobra trzymam kciuki ;))) Jak ja mam pilną potrzebę zrzucienie kilograma,
                                                    wyobrażam sobie, jak bede wyglądac w bikini. Albo oglądam zdjecia zgrabnych
                                                    dziewczyn i od razu przechodzi mi ochota na słodycz.
                                                    Jenda zasada u mnie jest obowiazkowa: nie jadam słodyczy zamiast posiłków. Moj
                                                    organizm czuje, że potrzebuje zdrowego jedzenia. słodycz to juz rozpusta :)
    • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:41
      Ty to nie masz instynktu ojcowskiego za grosz!!!! wstydź się!!!;)
      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:44
        obok szedł tatulek w dresiku:)
        • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:46
          a w co ubrali bobasa?
          • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:48
            w złote kiety, jak to się na pomorzu mówi;)
          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:53
            chyba za duzo wymagasz:) ja nawet nie pamietam ich twarzy:))))))
            • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:58
              Ja na konwencji Kaczora widziałam 50tkę w białych kozakach na szpilce,
              dżinsowych rybaczkach, białym golfie i ze złotym łańcuchem na piersi, a to
              wszystko zwieńczone makijażem a la Wiolettai fryzem na Tercet egzotyczny :) no
              normalnie FAREWEL TO PAMELA - Słyszysz Pamelo te dźwięki gitar...
              • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:03
                A, i jeszcze miała torebkie z białego skaju ze złotymi ćwiekami
                • margie Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:48
                  i pewnie zdrowa nadwage:)) ja znam ten typ:)) bambaryla( brzuch znaczy) taka,
                  ze ledwie sie toczy, ale biodrowki opiete musza byc:)))
              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:12
                to renia b pewnie była? :)
                • rachela180 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:20
                  Nie, Pamela była chuda
                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:21
                    to pewnie chojarska?
        • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:48
          pewnie z fajką i puszką specjala czarnego?:)
          • pietrek666 Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:50
            Warką Strąk :)
          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:55
            w sklepie nie daja palić ani pić:) specjal to tez na pomorzu najlepsze piwo:)
            • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 14:56
              a to mów, że to w sklepie było. to pewnie dzieciakom się po lizaku i chipsach
              dostało?
              skąd wiesz?
              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:00
                jeden był i darł gębę lizaka nie widziałem,
                wiem, bo jak jestem to widze co miejscowi pija i tez to biorę:)
                • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:02
                  czyli jak ta owca (żeby baran nie powiedzieć) za stadem... a taki, by sie
                  zdawało, indywidualista;))
                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:15
                    jak jeste na wygnaniu to tak zeby sprawdzić co sie w eleganckim swiecie
                    dzieje:) w domu mam swoje preferencje:)
                    • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:47
                      i co pijesz?
                      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:50
                        tyskie albo heveliusa
                        • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:51
                          a heveliusz jeszcze jest? browar gdański stoi pusty...kto wykupił?
                          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 15:56
                            no ja piję z beki to Ci nie powiem kto go kupił ale chyba jest jak piję?
                            • miawalles Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 16:04
                              tak się tylko dziwię, bo browar koło mnie stoi pusty
                              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 16:07
                                robią robią:)
                                może chłopaki wszystko wypili? i w innym robia teraz:)
    • six_a i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:02

• ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:08
        komu?:)))
        • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:11
          no nie mnie przeca :))))
          jak schaby na wierzchu, to może handlara z bazarku?
          • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:16
            no może mnie sie z wrażenia ciepło zrobić?;)
            z bazaru to jajka na wierzchu mają:)
            • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:18
              no, to jest myśl - jajka w odpowiedzi na schaby :) tylko nogawki trzeba
              porządnie zakasać ;)))))
              • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:22
                ..żeby przepuklina się nie wydostała?
                • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 19:14
                  przepuklinę trzyma od góry gumka od majtek, od dołu podwijasz nogawki, żeby
                  jajka wypuścić :)))))
                  • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:13
                    a o kórej przepuklinie myslisz?:)
                    • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:34
                      pępkowej :)))))
                      • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:37
                        to myslimy innymi kategoriami:)
                        pekła gumka od kaleson, wyszły jaja jak salceson:)
                        • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:44
                          schaby, jaja i salceson, tylko do świąt daleko... :)
                          • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:46
                            niedługo majowy weekend:)
                            • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:51
                              jadę do ojczyzny golonki i piwska, to może salceson mnie chociaż ominie :)
                              • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:52
                                po co ? i kiedy?
                                • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 09:56
                                  głównie po nic, na weekend :)
                                  • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 10:04
                                    no tak myslałem:) bo niby po co mozna tam jechać jak nie po nic:)))))))
                                    myslłem, że może BMW chcesz kupic z fabryki ?
                                    • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 10:07
                                      bmw kupię, jak kupię dres, a jak będę miała oba, to na wycieczki do grójca będę
                                      jeździć ;)
                                      • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 10:12
                                        to ty widze nie wtemacie jesteś:) jak kupujesz dres adidasa to beeme daja w
                                        pakiecie i odwrotnie taka maja umowę:)
                                        • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 10:14
                                          to chyba od dresu zacznę, taniej wyjdzie :)
                                          • six_a aha 12.04.05, 10:15
                                            i jeszcze powinni dawać bilet z grójca gratis na pociąg, jak mi zakoszą beemę.
                                            :)
                                            • ticoqp Re: aha 12.04.05, 10:26
                                              jak bedziesz w odblsakowym dresie to z grójca każdy TIR Cie podwiezie:)
                                              • six_a Re: aha 12.04.05, 10:33
                                                kuuurde, a musi być odblaskowy?
                                                a do mercedesa jaki strój obowiązuje? implanty? :)
                                                • ticoqp Re: aha 12.04.05, 10:40
                                                  a jak CIe zauważa inaczej?
                                                  do merca to sutanna
                                          • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 12.04.05, 10:20
                                            zacznij od solarki, potem dopiero możesz sie stroić:)
          • truskawka75 Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:19
            A może ta pani ma uraz po okresie reglamentacji wyrobów mięsnych i teraz
            eksponuje schaby, żeby sobiee odbić, że jej się w styczniu 85 roku kartki na
            mięso zgubiły? A ty Tiko taki nieczuły jesteś.:-)
            • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:22
              schaby tak, a te sznury na biodrach?????? że niby baleron??????
              • six_a Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:24
                może szelki spadły? a Ty zamiast powiedzieć pani, żeby sobie poprawiła, to się
                publicznie nabijasz... ;))))
                • ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:30
                  szelki chyba od pończoch?;) a swoja droga mogła se do futerka na rzepy
                  przyczepić nie?
                  • margie Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:50

• ticoqp Re: i co, gorąco? nt :)))) 11.04.05, 15:55
                      ale te szelki do cycków?
    • kochanica-francuza Re: zaczęło się:((((( 11.04.05, 20:30
      u mnie nie.nie mam stringów ani jednych,ubieram się worowato,a i tak się na mnie
      gapią,bo mam cyc...
      Chłopy to są głupie...
      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:12
        a ja pisząc u wasz miałem na mysli otoczenie a nie konkretne osoby:)
        a to moze Ty jesteś z tej reklamy plusa dla swojaków? i dla tego sie gapia:)
        Dobrze ze jest paru mądrych facetów:)
        • mmagi paru madrych?? 12.04.05, 09:50
          niby kogo masz na myśli;-)))???
          • ticoqp Re: paru madrych?? 12.04.05, 10:30
            otoczenie no ulica misateczko wieś parafia itd:)
      • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:35
        jeden?
        jak madonna z wielkim?
        • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:39
          która madonna Van Clompa czy ta co spiewa?
          • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:43
            Van Clompa :)))) ta druga ma dwa ;)
            • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:45
              widziałas ja top less?;)
              • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:48
                no nie, ale wiara czyni cuda ;)
                • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:51
                  ...i przenosi góry, to uwierz, ze ja tez mam dwa:)
                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 09:55
                    jeden pożyczony od madonny Van Clompa? :)
                    • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:04
                      ona miała cyca;)
                      • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:08
                        bo drugiego jej gwizdnąłeś ;)))
                        • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:13
                          wyssałem razem z mlekiem:)
                          ale ja nie o cycach myslałem:)))
                          • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:16
                            to mam uwierzyć, że co masz dwa? ;)))))
                            • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:20
                              uwierz:)
                              • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:23
                                a jak uwierzę, to jakieś bonusy są? pobyt w niebie po śmierci i takie tam
                                drobiazgi :)
                                • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:25
                                  no to przecież Ty mówiłaś ze wystarczy uwierzyc, zeby sie spełniło:)
                                  pobyt w gołębiewskim:)
                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:30
                                    aaaatam, slogana sobie zacytowałam :)))
                                    solarium mają?
                                    • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:32
                                      to teraz widzisz jak przypadkowo uzyte slogany mogą się obrócić przeciwko
                                      cytującym:)
                                      pewnie mają? i nawet bicze:)
                                      • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:34
                                        z biczy zrezygnuję, będziesz miał podwójną przyjemność :)
                                        • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:36
                                          z biczami byłby potrójna:)
                                          • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:41
                                            potrójna to jak w trójcy :)
                                            • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:45
                                              albo w trójkącie:)
                                              • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:46
                                                ale jak pójdziesz potem do spowiedzi, to w trójcy będzie pobożniej brzmiało :)
                                                • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:48
                                                  a ile mozna utargować przy pokucie?
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:49
                                                    pokuta będzie ciężka - w dwójcy i to do końca żywota Twojego amen :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:54
                                                    a za trójcę ile odpuszczą?
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:58
                                                    jak zdasz szczegółową relację, to może nawet zapomną o pokucie :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:06
                                                    z gołebiewskiego?
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:10
                                                    a trójca jest w programie pobytu? :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:16
                                                    no ja jako dwójca i Ty jako trzecia przyjemność:)
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:24
                                                    i znowu trzeba stać w kolejce :)))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:31
                                                    pewnie masz kartę złotego członka?;) to może coś sie da zrobic;)
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:34
                                                    a jakże, mam, na ch... się przydaje ;))))))))))))
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:47
                                                    to jak na ch to moze dwie powinnas miec w tym konkretnym przypadku?;)))))))
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:21
                                                    drugą mam dodatkową, nada się? :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:28
                                                    czy mam uwierzyć ze jak ja mam dwa to Ty tez masz dwie???????:)
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:31
                                                    jak masz silną wiarę, to możesz uwierzyć, ale potem i tak się okazuje, że
                                                    jedna... lipa :)
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 12:39
                                                    sama burzysz podwaliny swojej (postawionej na wstępie) teorii:)
                                                    na pewno miało byc lipa?:)
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 13:44
                                                    lipa :) jedna, ale za to wielka.
                                                    a wracając do tematu :) o lodach marcepanowych słyszałeś?
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 13:56
                                                    nieeeeeee a ktos Cie na takie zaprosił?:)
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 14:09
                                                    :) marcepanowo-pistacjowe (: można kupić (Nestle)
                                                    zjem, to opowiem albo i nie, bo może nie będzie o czym.
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 14:23
                                                    a to 1/2 produkt jak nestle, w akwarium poszukaj:)
                                                  • six_a Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 15:12
                                                    w jakim znowu akwarium? :))))))))))))))
                                                    nie ma to jak długi dyskurs
                                                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 13.04.05, 09:31
                                                    na francuskiej za wedlem w strone ronda po prawej stronie
    • sagis Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 09:50
      Biedry domyślam się, ale sznury ni jak nie mogę:-))))
      • six_a Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 09:51
        a co, stringów nie nosimy? :)
        • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 09:53
          A:-)))))
          No, tak ale u mnie nie są one tak widoczne:-)
          • six_a Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 09:54
            widocznie nie nadążasz za trendami, musi być tak jak w poście wyjściowym, bo
            tak to po co komu stringi :)
            • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:02
              Ja nigdy nie nadążam za wszystkimi trendami. Wybieram to, co mi podoba się i w
              granicach zdrowego rozsądku. Nie będę nosić gołego ciała, kiedy jest zimno na
              dworze:-)))
              Teraz może już jest cieplej, ale i w zimniejsze dni widziałam takowe.
              Ze schabami też nie obnosiłabym się. Wygląda to okropnie.
          • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:02
            jak nie sa widoczne to nie warto nosić;)
            • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:04
              Mają być widoczne tylko dla wybranych oczu;-)
              • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:07
                ilu oczu?
                • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:12
                  dwie pary, licząc moją:-)))
                  • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:14
                    a nosisz okulary?
                    • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:16
                      nie:-))))
                      mogą być jedynie dla drugiej:-)
                      • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:17
                        no, chyba, że na rowerze jadę i kiedy jestem pochylona, to troszkę coś tam może
                        wystawać:-))))
                        • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:23
                          na rowerze to stringi potrafia sie w jelita zaplatać, więc są niewskazane przy
                          tym sporcie:) lepiej pamapersa założyć wtedy siodełko tak nie pije:)
                          • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:31
                            Mam wygodne siodełko- nie męskie:-))))
                            Jak mężczyźni mogą jeździć na takich sadystycznych siodełkach:-))))
                            Mogą sobie co nie co poprzygniatać:-)
                            • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:34
                              siodełka mają teraz wkładki zelowe:)
                              lepiej sobie co nieco przygnieść niz całość rozkalibrować:)
                              • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:53
                                Ale, takie rozgniecione i ugotowane nie są już użyteczne:-)))
                                Uważałabym:-)
                                • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:56
                                  zawsze jest szansa na jajecznicę:)
                                  • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 10:59
                                    Co komu z takiej jajecznicy:-)
                                    • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 11:07
                                      głodny sie ucieszy:)
                                      • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 11:09
                                        tylko niech je wcześniej ogoli:-)
                                        • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 11:19
                                          po co ?sam środek się wrzuci na patelnie
                                          • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 11:46
                                            Czy będzie oddzielał białko od żółtka?:-)
                                            • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 11:48
                                              nie juz wymieszane nic się nie da zrobic
                                              • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 11:56
                                                to nici z omletu:-(
                                                • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 12:03
                                                  albo włosy?
                                                  • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 12:11
                                                    włoski omlet?:-))
                                                  • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 12:14
                                                    nie znam przepisu?
                                                  • sagis Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 12:30
                                                    uważaj na jajca:-)
                                                  • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 12:38
                                                    o.k.
      • ticoqp Re: Co to są sznury na biedrach? 12.04.05, 09:53
        zrzuć barchany i uwolnij bąki:)
        • sagis dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 09:58
          schaby na wierzchu. Ładne ciałko fajnie wygląda, ale takie wiszące jest
          niesmaczne:-)))
          A, co Ciebie najbardziej zniesmaczyło w tym widoku?:-)))
          Te stringi na wierzchu, to chyba nie:-)))))
          • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:06
            mnie zniesmaczyła chęć pokazania właśnie stringów, a właściwie sposób i oprawa,
            to raczej był pustośmiech niz zniesmaczenie:)
            • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:15
              Ja raz takiej troszkę roześmiałam się, ale przy okazji zrobiłam takie brrrr z
              zimna:-)))))
              Stringów nie było widać, ale biodra i kawał pępka przy mroźnym wietrze.
              • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:21
                a co ona na to?
                • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:23
                  Nie wiem. Pewnie dalej marzła, ale była trendi.
                  Moda tak szybko zmienia się:-)
                  • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:31
                    szkoda ze nie wie, ze o niej piszemy na forum:)
                    • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:56
                      Jeśli właśnie marznie, to pewnie już domyśliła się:-))
                      Lato zbliża się, to przyjemnie będzie trochę ciałka wystawić:-)
                      • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 10:57
                        albo ja tyłek swędzi od obgadywania:)
                        • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 11:01
                          Tą twoją i tamtego bardziej:-)
                          :-))))
                          Zapisałeś sobie coś nowego w tabelce:-))))
                          • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 11:18
                            jakiego tamtego?
                            cały czas cos pisze:)
                            • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 11:45
                              No, tego tamtego:-)))
                              Rozwija Ci się tabelka, bo ciągle nowe osoby dochodzą.
                              Jaki temat ma tabelka?:-)
                              • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 11:49
                                a no rozwija, tabelka ma tytuł, życ i umrzeć na f.k.
                                • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 11:57
                                  dlaczego umrzeć?
                                  • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 12:05
                                    z rozkoszy
                                    • sagis Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 12:11
                                      Zależy z jakiej:-)))
                                      W necie to żadna przyjemność:-)
                                      • ticoqp Re: dziwię się też takim panienkom pokazującym 12.04.05, 12:14
                                        w necie jak w zyciu wszystko jest sztuczne:)
                                        • sagis nie, słoneczko:-) 12.04.05, 12:27
                                          Trzeba było oddzielić żółtka od białek:-)
                                          Może za dużo rozumu używasz. Co, z Twoim sercem?:-)
                                          A, może jesteś uzależniony od netu? Nie podejrzewałabym Ciebie:-))))
                                          • ticoqp Re: nie, słoneczko:-) 12.04.05, 12:29
                                            do omleta? po włosku?
                                            nie człowiek wykorzystuje tylko niewielki procent swojego umysłu a ja nie
                                            jestem wyjatkiem:)
                                            • sagis Re: nie, słoneczko:-) 12.04.05, 12:33
                                              Ale, niektórzy pozwalają sercu dojść do głosu;-)
                                              W końcu trzeba komuś uwierzyć.
    • xy2 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:34
      jest to smutne co piszesz, ale prawdziwe
      • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:35
        dobrz, ze załoby kwach nie ogłosił z tego powodu:)
        myslę, ze jednak smieszne bardziej niz smutne:)
        • xy2 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:36
          a ja mysle że żałosne
          • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:44
            to zależy jak podchodzisz do zycia?
            jesli denerwuje Cie ze sa kobiety które tak postepują jako reprezentantki
            kobiet to Cie rozumiem:)
            • xy2 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:51
              tak podchodze do życia

na plaży tylko mi ciężko, nie ma za bardzo jak ich ukryć, ale ze schabami nie
              lubie chodzic w bikini, ubieram wtedy strój arabski;)
              • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 10:56
                a jak sobie uswiadomisz, ze nie masz na to wpływu?
                na plaży można schaby przysypać piaskiem:)
                • xy2 Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:11
                  w piasku byłoby za gorąco;)

nie mam wpływu, ale mam nadzieje, że polki w końcu zaczną brać przykład z
                  francuzek, z włoszek a nie z niemek z tłustymi a odkrytymi dupami
                  • ticoqp Re: zaczęło się:((((( 12.04.05, 11:17
                    można zejśc do tego wilgotnego on jest chłodny:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka