Gość: Kony IP: *.acn.waw.pl 23.06.02, 20:28 To brzydki, gruby, stary, zflaczały i "miętki", facet, który na zawsze już będzie prawiczkiem i nieudacznikiem jakim jest teraz, biednyyyyy....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chmurka Re: Znam FRODA!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 23.06.02, 20:56 Gość portalu: Kony napisał(a): > To brzydki, gruby, stary, zflaczały i "miętki", facet, który na zawsze już > będzie prawiczkiem i nieudacznikiem jakim jest teraz, biednyyyyy....... Ja tez go znam. Byl jednym z moich pacjentow. Kiedy po raz pierwszy stana w drzwiach mojego gabinetu juz od progu krzykna: "Doktorze, ratuj pan! Mam 72 lata a jeszcze do tej pory nie mialem zadnej panienki!" Co ja sie nameczylam, zeby przekonac go, ze winy za ten fakt nie ponosi jego pieciocentymetrowy "ptaszek"... Powiedzialam mu, ze to jego niepowtarzalna uroda, a takze inteligencja i poczucie humoru odstreczaja kobiety od zblizenia. Uswiadomilam mu, ze widocznie czuja sie przy nim gorsze; ze wywoluje u nich kompleks nizszosci. Terapia trwala 7 lat, ale nie przyniosla wiekszych zmian. Moj pacjent -Frodo nadal nie trafil na dupe ( przepraszam- W dupe)swojego zycia. Zrezygnowalam wiec z tego raczej beznadziejnego przypadku i oddalam go w rece mojego kolegi doktora Zygmunta Opony. Wyleczyl go podobno w ciagu jednego seansu, przepraszam- wciagu jednej nocy u siebie w domu. No i moj byly pacjent czuje sie juz o wiele lepiej. Juz wierzy w swoje sily. Podobno ten lekarz tak sie dobrze nim opiekowal, ze Frodo postanowil zalozyc z nim rodzine. Beda adoptowac malutkie Frody. No coz, wszysto dobre, co sie dobrze konczy, zyczmy mu szczescia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viká Re: Znam FRODA!!! IP: *.ewave.at 23.06.02, 20:57 Nie ma sie czym chwalic.Lepiej nie miec takich znajomosci.Cykus jest cykusiem.Juz sie taki urodzil, biedaczek.Bezjajeczny cykus...booooze ale on ma problem!Pozdrowionka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra pozdrowienia z emerytury 23.06.02, 23:36 Tak tak, ja znam tez te historie. Z Zygmuntem Opona studiowalem psychiatrie. Pamietam jak Frodo przyszedl do niego po raz pierwszy. Otoz Frodo mial kompleks na tle babki, ktora z kolei miala slabosc do zolnierzy (szczegolnie AK), no rozumiecie... Ot taki kundel... Obarcza teraz wina wszystkich dookola. Niechec do kobiet, agresja... Nawet czarne tabletki (te najsilniejsze!) nie pomagaja. Nie jest to sprawa z moich akt, dlatego moge ja przytoczyc, tylko nie powtarzajcie nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: pozdrowienia z emerytury IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 23.06.02, 23:40 wasz_psychiatra napisał(a): > Tak tak, ja znam tez te historie. Z Zygmuntem Opona studiowalem psychiatrie. > Pamietam jak Frodo przyszedl do niego po raz pierwszy. Otoz Frodo mial kompleks > > na tle babki, ktora z kolei miala slabosc do zolnierzy (szczegolnie AK), no > rozumiecie... Ot taki kundel... Obarcza teraz wina wszystkich dookola. > Niechec do kobiet, agresja... Nawet czarne tabletki (te najsilniejsze!) nie > pomagaja. > Nie jest to sprawa z moich akt, dlatego moge ja przytoczyc, tylko nie > powtarzajcie nikomu. > Czesc nasz drogi psychiatro? Jaki wierszyk na dzisiejsza noc polecasz dla sfrustrowanych upalem w wielkim miescie zon ktore wizje o urlopie musza jeszcze przez miesiac piescic w swych marzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra do dalekiej Grecji... 23.06.02, 23:52 Droga Reniu, ja juz wprawdzie nie przyjmuje, ale dla Ciebie zrobie wyjatek. Nie wiem jakie wiersze masz w domu, nie wiem tez jakie wiersze wprawiaja Cie w dobry nastroj czyli jakich Ci potrzeba. Nie jestem zwolennikiem wierszy, wiekszosc jest dla mnie zbyt smutna. Polecam przyciemnic swiatlo lub zapalic tylko mala lampke i posluchac Vangelisa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: do dalekiej Grecji... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 23.06.02, 23:55 wasz_psychiatra napisał(a): > Droga Reniu, ja juz wprawdzie nie przyjmuje, ale dla Ciebie zrobie wyjatek. > Nie wiem jakie wiersze masz w domu, nie wiem tez jakie wiersze wprawiaja Cie w > dobry nastroj czyli jakich Ci potrzeba. Nie jestem zwolennikiem wierszy, > wiekszosc jest dla mnie zbyt smutna. Polecam przyciemnic swiatlo lub zapalic > tylko mala lampke i posluchac Vangelisa. > Pozdrawiam. Kochany psychiatro, zrobie co radzisz, wprawdzie nie mam vangelisa, ale poslucham sobie garou i pomarze.... On tylko o trzy mies. starszy jest ode mnie, ma taki zabojczy glos.... P.S. Czy nie powinenes odpisac na maila? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra wszystkiego dobrego Reniu 24.06.02, 00:04 Droga Reniu, musisz mnie chyba z kims mylic, poniewaz nie dostalem zadnego maila od Ciebie. Chyba ze sugerujesz, zebym dawal odpowiedzi emailem? Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Musze sie teraz pozegnac, zycze Ci wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: wszystkiego dobrego Reniu IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 00:06 wasz_psychiatra napisał(a): > Droga Reniu, musisz mnie chyba z kims mylic, poniewaz nie dostalem zadnego > maila od Ciebie. Chyba ze sugerujesz, zebym dawal odpowiedzi emailem? > Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. > Musze sie teraz pozegnac, zycze Ci wszystkiego dobrego. No to oki mozliwe ze Cie z kims myle:)) (choc nie sadze, ale powiedzmy, ze Ci wierze) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra ??? 24.06.02, 00:10 Moge Cie tylko zapewnic, ze nie jestem zadna kolezanka, z ktora korespondujesz. I teraz juz naprawde ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Znam FRODA!!! IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 19:32 ten Frodo to faktycznie jakiś dupek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Znam FRODA!!! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 24.06.02, 19:40 Gość portalu: ala napisał(a): > ten Frodo to faktycznie jakiś dupek... Ale tylko w niedziele mama mu pozwala siasc przed kompem, wiec mamy spokoj na najblizsze szesc dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Znam FRODA!!! IP: *.ewave.at 24.06.02, 19:55 Ojejku,jejku...Renia a ja za nim tak tesknie... przydaloby sie cos na zab...przegryzc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Znam FRODA!!! IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 00:39 no dziewczyny, niestety osobnik SRODO;-) się pojawił, już nie musicie tęsknić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Znam FRODA!!! IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 25.06.02, 00:44 Gość portalu: ala napisał(a): > no dziewczyny, niestety osobnik SRODO;-) się pojawił, już nie musicie tęsknić.. > . gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Znam FRODA!!! IP: *.ewave.at 25.06.02, 11:25 no gdzie,gdzie,gdzie.....iiiiiiiiiiii........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Znam FRODA!!! IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 18:49 Wczoraj ten wątek o lesbach to srodo założył Viko!!! Odpowiedz Link Zgłoś