Dodaj do ulubionych

Operacyjnie powiekszone piersi

25.06.02, 03:57

Mam ogromna prosbe do Pan stad co do mojego problemu.

Mam piekne piersi z wygladu.

Ale sa sztucznie powiekszone przez salinowe (nie siliconowe)wkladki do piersi.
Partner narzeka ze za twarde i wogole za kazdym razem mi wyrzuca ze zrobilam
operacje. Dodam ze operacje zrobilam przed poznaniem jego. Poprzedni partner
nawet nie chcial ich dotknac.

Placze ciagle, zyc mi sie odechciewa.I co ja mam teraz zrobic?
- wyjac wkladki? to piersi wtedy beda rozciagniete obwisle
- zrobic nastepna operacje? wtedy bedzie duzo blizn

Obserwuj wątek
    • muszek0 Re: Operacyjnie powiekszone piersi 25.06.02, 17:16
      z tymi operacjami plastycznymi trzeba uważać. taki michael jackson jak kichnie
      to nos znajdzie mu się w okolicy karku.
      • Gość: mina Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 17:23
        dawaj mu tylko w takich pozycjach, w ktozych niemozliwy jest kontakt jego
        dloni w biustem. a jak bedzie probowal nogami, to laskocz albo gryz!
    • Gość: Martyna Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 20:35
      kusik napisał(a):

>
      > Mam ogromna prosbe do Pan stad co do mojego problemu.
      >
      > Mam piekne piersi z wygladu.
      >
      > Ale sa sztucznie powiekszone przez salinowe (nie siliconowe)wkladki do piersi.
      > Partner narzeka ze za twarde i wogole za kazdym razem mi wyrzuca ze zrobilam
      > operacje. Dodam ze operacje zrobilam przed poznaniem jego. Poprzedni partner
      > nawet nie chcial ich dotknac.
      >
      > Placze ciagle, zyc mi sie odechciewa.I co ja mam teraz zrobic?
      > - wyjac wkladki? to piersi wtedy beda rozciagniete obwisle
      > - zrobic nastepna operacje? wtedy bedzie duzo blizn

Czy to jakijs zart? Czy naprawde istnieja tacy podli faceci?
      • Gość: A27 Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 00:29
        Niezly kawal pani kusik.
        • Gość: Marcin Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 01:25
          Nie wazne czy duze czy male ale wlasne i prawdziwe.
    • Gość: Ola Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.02, 03:22
      Jesli jestes niezadowolona to je usun. Napewno nie bedziesz wygladac zle. Nie
      rob juz wiecej operacji. Poza tym silikon moze byc niebezpieczny jesli zacznie
      przeciekac. Osobiscie widzialam taki obraz: dziewczyna z implantami ktore
      wygladaly jak twarde pilki( skora naprezona do granic wytrzymalosci). Wystawila
      je w stopniu znacznym na widok publiczny i jeszcze czyms wytluscila bo sie
      swiecily jakby je ktos oblal olejem. Nie jestem facetem ale balabym sie takie
      dotknac.
      • slimaczysko Re: Operacyjnie powiekszone piersi 26.06.02, 14:57
        > Osobiscie widzialam taki obraz: dziewczyna z implantami ktore
        > wygladaly jak twarde pilki( skora naprezona do granic wytrzymalosci). Wystawila
        > je w stopniu znacznym na widok publiczny i jeszcze czyms wytluscila bo sie
        > swiecily jakby je ktos oblal olejem.

O raaaany jak to sobie wyobraze mmmmmmmmmmm :))
      • Gość: Martyna Redo Oli IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 03:11

Kusik nie ma silikonowych piersi przeczytaj jeszcze raz post.

Pozdrawiam
    • Gość: luke Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.prod.id.pl / *.id.pl 26.06.02, 13:30
      heh,

czy wyjmiesz czy zrobisz nową operację aby włożyć silikonowe to blizn będzie
      tyle samo

zamiana na silikonowe jest dobrym pomysłem, będą bardziej naturalne w dotyku, w
      zależności od kształtu i wielkości można nawet powiedzieć, że ciężko będzie się
      zorientować, że sztuczne (dotyczy tych mniejszych < 250 ml, choć zależy to
      głównie od Twojej budowy ciała)

ale chyba decyzję powinnaś obgadać ze swoim facetem, jak jest taki wrażliwy to
      może wogóle nie chcieć sztucznych i pomimo, że nie będzie czuł różnicy to i tak
      będzie marudzić. wtedy chyba najlepiej wyjąć wkładki. obwisłe piersi zawsze
      można u chirurga podciągnąć ;)
    • Gość: grogreg Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: 212.160.165.* 26.06.02, 15:12
      A ja tak tylko z ciekawosci. Po co sobie powiekszalas piersi? (to zaden zarzut,
      ja sie tylko o motywacje pytam).
      • kusik Re: Operacyjnie powiekszone piersi 27.06.02, 06:48
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> A ja tak tylko z ciekawosci. Po co sobie powiekszalas piersi? (to zaden zarzut,
        >
        > ja sie tylko o motywacje pytam).

Powiekszylam zeby sie czuc bardziej atrakcyjnie. Bo mezczyzni takie lubia.
        Bo kobiety z duzym biustem sa zauwazane.

A pozatym moj pierwszy partner zawsze ogladal sie za takimi kobietami, mowiac ze
        duzy biust go pociaga.

Moze glupio zabrzmi, ale gdyby mezczyzni akceptowali kobiety takimi jakie sa, to
        by nie dochodzilo do glupich operacji! pozdr.
        • Gość: em Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: 62.148.83.* 27.06.02, 07:26
          zawsze podobał mi się dobrze zrobiony biust i trochę o tym myślałam, a moj mąż
          odnosił się do tego raczej sceptycznie
          nie mam pewności jakby zareagował, wariant optymistyczny i pesymistyczny równie
          prawdopodobne
          a potem obejrzałam film z operacji i po i to "po" głównie sprawiło, że
          przestałm o tym mysleć choć biust był na "5"
          • Gość: ww84 Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 08:10
            > a potem obejrzałam film z operacji i po i to "po" głównie sprawiło, że
            > przestałm o tym mysleć choć biust był na "5"

o co chodzi z tym 'po' co Cie tak przestraszylo?
            • Gość: em Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: 62.148.83.* 27.06.02, 09:16
              niemożliwe do ukrycia nawet przed kamerą cierpienie dziewczyny po zabiegu
              i "pancerny" biustonosz na długi czas
        • Gość: frisky2 Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: 62.233.139.* 27.06.02, 09:03

>
          > Moze glupio zabrzmi, ale gdyby mezczyzni akceptowali kobiety takimi jakie sa, t
          > o
          > by nie dochodzilo do glupich operacji! pozdr.

Ha, ha, to bylo dobre Kusik!!! Ej, widze, ze maja jeszcze ludzie poczucie
          humoru..:)
        • Gość: grogreg Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: 212.160.165.* 27.06.02, 11:41
          >
          >
          > Powiekszylam zeby sie czuc bardziej atrakcyjnie. Bo mezczyzni takie lubia.
          > Bo kobiety z duzym biustem sa zauwazane.

Tak?

>
          > A pozatym moj pierwszy partner zawsze ogladal sie za takimi kobietami, mowiac z
          > e
          > duzy biust go pociaga.

Ale byl z toba jeszcze przed powiekszeniem?

> Moze glupio zabrzmi, ale gdyby mezczyzni akceptowali kobiety takimi jakie sa, t
          > o

To nie do konca tak.

Faktycznie duzy biust przyciaga uwage. Ale to jest tak jak z blodynkami. Niby
          faceci wola blondyny, ale jakos nie widze, aby sie tylko za nimi uganiali.

• slimaczysko Re: Operacyjnie powiekszone piersi 27.06.02, 17:03
          > o by nie dochodzilo do glupich operacji!

Chyba przede wszystkim powinnas stwierdzic, ze gdyby kobiety nie mialy tylu
          kompleksow ile maja to by nie dochodzilo do glupich operacji. To rownie
          absurdalne i niemozliwe do zrealizowania stwierdzenie - a dotyczy zarowno
          mezczyzn, jak i kobiety.

• Gość: Martyna Re: Operacyjnie powiekszone piersi IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 03:09
          >
          >
          > Powiekszylam zeby sie czuc bardziej atrakcyjnie. Bo mezczyzni takie lubia.
          > Bo kobiety z duzym biustem sa zauwazane.
          >
          > A pozatym moj pierwszy partner zawsze ogladal sie za takimi kobietami, mowiac z
          > e
          > duzy biust go pociaga.
          >
          > o

Coraz bardziej mi sie wydaje, ze wogole nie masz powiekszonych piersi ale co mi
          tam napisze co o tym mysle.
          W Polsce operacje plastyczne sa ciagle tematem tabu nie mowi sie o nich sa czyms
          dziwnym, niepotrzebnym. Ja nie widze w nich nic zlego. W Twoim przypadku moze
          motywacja byla niezbyt dobra bo powinnas ja zrobic glownie dla siebie , bo Ty
          tego chcesz bo duze piersi Ci sie podobaja. Jesli zroblas ja tylko dla faceta ,
          bo faceci lubia duze to co sie stanie jesli poznasz lub zakochasz sie w takim
          ktory lubi male? bo tacu tez istnieja
          Ja npcalkiem powaznie mysle o redukcji piersi bo z mniejszymi piersiami bede sie
          lepiej czula

Co do Twojego faceta to byla bym z nim bardzo ostrozna bo jesli Cie naprawde
          kocha i mu na Tobie zalezy zaakceptowalby fakt, ze mialas operacje . Nie jest to
          tez facet z klasa i kultura niestety bo nie powinien robic komentarzy np piesi
          jesli i tak wiadomo, ze teraz juz nic nie zmienisz.
          Jesli zmniejszych piesi wydasz majatek, blizny zostana i nie wiadomo czy Ty
          bedziez szczesliwa z malymi piersiami, wkladek tez bym nie zmieniala bo
          silikonowe sa niebezpieczne dla oragnizmu.

Sorry jesli moj post jest troche szorstli ale czasami kazdy z nas
          potrzebuje "kubla zimnej wody". Zastanow sie co jest wazniejsze dla Twojego
          faceta TY czy piersi?
          Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka