Gość: Żaba IP: *.wawa.presscd.pl 25.06.02, 20:55 Poszukuję osób, które grają na giełdzie, szczególnie kobiet. Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. Re: Giełda IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:10 Gość portalu: Żaba napisał(a): > Poszukuję osób, które grają na giełdzie, szczególnie kobiet. Proszę o odpowiedź Ja "troszkę" gram , ale niestety nie jestem kobietą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Giełda IP: 157.158.162.* 25.06.02, 22:47 Nie jestem kobieta.Ale jestem maklerem i siedze w tym biznesie juz ponad 4 lata.A w czym moge Ci pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Giełda IP: *.wawa.presscd.pl 27.06.02, 15:26 Jestem dziennikarką, przygotowuje się do artykułu o kobietach grających na giełdzie i mam problem ze znalezieniem takich. Nie wiem nawet za bardzo, gdzie ich szukać i jak ich szukać Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Giełda 27.06.02, 15:31 Może zwróć się do Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Giełda IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 27.06.02, 15:38 Stowarzyszenie Inwestorow Indywidualnych? Watpie...Moze popytaj na forum Parkietu lub podzwon po domach maklerskich.Pytaj w POKach,nie dzwon do central!!!Ale i tak watpie.Daj mimo wszystko znac jakie efekty. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Giełda IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 27.06.02, 15:44 Najblizsze zrodlo informacji to domy maklerskie.Innej mozliwosci nie widze.Moze jeszcze jakies forum na necie np.Parkietu.Ale dla mnie znalezienie aktywnie inwestujacej kobiety na GPW(jeszcze z sukcesami!!!!) to jak szukanie igły w stogu siana. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Giełda IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 27.06.02, 15:35 Pewnie piszesz w GW i w "Wysokich Obcasach"znajdziemy niebawem artykuł :-) Szczerze powiedziawszy to osobiscie znam tylko jedna kobiete inwestujaca na GPW.Pracuje ona w biurze maklerskim ale nie bardzo jej to wychodzi.W tym srodowisku kobiete mozna szukac ze swieczka, a kobiete inwestujaca na GPW?To prawie niemozliwe. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś