IP: *.wawa.presscd.pl 25.06.02, 20:55
Poszukuję osób, które grają na giełdzie, szczególnie kobiet. Proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: V.C. Re: Giełda IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:10
      Gość portalu: Żaba napisał(a):

> Poszukuję osób, które grają na giełdzie, szczególnie kobiet. Proszę o odpowiedź

Ja "troszkę" gram , ale niestety nie jestem kobietą ;-)
      • Gość: dar Re: Giełda IP: 157.158.162.* 25.06.02, 22:47
        Nie jestem kobieta.Ale jestem maklerem i siedze w tym biznesie juz ponad 4
        lata.A w czym moge Ci pomoc?
        • Gość: zaba Re: Giełda IP: *.wawa.presscd.pl 27.06.02, 15:26
          Jestem dziennikarką, przygotowuje się do artykułu o kobietach grających na
          giełdzie i mam problem ze znalezieniem takich. Nie wiem nawet za bardzo, gdzie
          ich szukać i jak ich szukać
          • kini Re: Giełda 27.06.02, 15:31
            Może zwróć się do Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych?
            • Gość: dar Re: Giełda IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 27.06.02, 15:38
              Stowarzyszenie Inwestorow Indywidualnych? Watpie...Moze popytaj na forum
              Parkietu lub podzwon po domach maklerskich.Pytaj w POKach,nie dzwon do
              central!!!Ale i tak watpie.Daj mimo wszystko znac jakie efekty.

pzdr
              • kini Re: Giełda 27.06.02, 15:39
                Myślisz, że w dm wskażą kogoś z nazwiska?
                • Gość: dar Re: Giełda IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 27.06.02, 15:44
                  Najblizsze zrodlo informacji to domy maklerskie.Innej mozliwosci nie widze.Moze
                  jeszcze jakies forum na necie np.Parkietu.Ale dla mnie znalezienie aktywnie
                  inwestujacej kobiety na GPW(jeszcze z sukcesami!!!!) to jak szukanie igły w
                  stogu siana.

pzdr
          • Gość: dar Re: Giełda IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 27.06.02, 15:35
            Pewnie piszesz w GW i w "Wysokich Obcasach"znajdziemy niebawem artykuł :-)
            Szczerze powiedziawszy to osobiscie znam tylko jedna kobiete inwestujaca na
            GPW.Pracuje ona w biurze maklerskim ale nie bardzo jej to wychodzi.W tym
            srodowisku kobiete mozna szukac ze swieczka, a kobiete inwestujaca na GPW?To
            prawie niemozliwe.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka