kosturek 27.06.02, 09:03 na wakacje, może jakieś ciekawe sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 09:05 w ostatniej chwili, przed siebie i jak najdalej. miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 09:10 kwik napisał(a): > w ostatniej chwili, przed siebie i jak najdalej. > miłego wypoczynku. Zgadzam się z Tobą, coś pięknego, ale jednak może ktoś zna jakieś takie miejsce, że uważa, że warto tam pomknąć i może z tego wyjdzie jakaś trasa, bo ja lubie się przemieszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ale bardzo, bardzo chce IP: 212.160.165.* 27.06.02, 11:47 Sugestie? Jasne. Plan jest taki. Jest nas dwoch. Mamy dwa malutkie samochodziki i zarezerwowane mieszkanie w Zakopanem na pierwsza polowe wrzesnia. Szukamy jeszcze szesciu (najlepiej przypadkowych osob - co by bylo ciekawiej) do kompletu. Repertuar? Lazenie po gorach, lazenie po gorach, lazenia po gorach.... Praga.... lazenie po gorach. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 17:02 Taka sobie, ta sugestia wyglada i co maja te samochody z tym wspolnego tego nie rozumiem, tak samo jak i mieszkanko ( moze Ty homo nie wiadomo jestes, choc to twoja sprawa !!), ale poradze Ci w rewanzu, jedz w Alpy na lazege, tak od polowy sierpnia, kompletna cisza i spokoj, ale z pelnym ekwipunkiem, koniecznie, bo bywa kaprysnie i zimno,ale widoki zwalaja z nog. Gość portalu: grogreg napisał(a): > Sugestie? > > Jasne. > Plan jest taki. Jest nas dwoch. Mamy dwa malutkie samochodziki i zarezerwowane > mieszkanie w Zakopanem na pierwsza polowe wrzesnia. Szukamy jeszcze szesciu > (najlepiej przypadkowych osob - co by bylo ciekawiej) do kompletu. > Repertuar? > Lazenie po gorach, lazenie po gorach, lazenia po gorach.... Praga.... lazenie > po gorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ale bardzo, bardzo chce IP: 212.160.165.* 28.06.02, 08:27 > Taka sobie, ta sugestia wyglada i co maja te samochody z tym wspolnego tego nie > > rozumiem, To ze liczba miejsc ograniczona. Chyba ze ktos ze swoim samobiegiem dolaczy. >tak samo jak i mieszkanko To, ze sprawa kwaterunku juz jest zalatwiona. >( moze Ty homo nie wiadomo jestes, choc to > twoja sprawa !!), Jade w gory lazic nie szukac okazji. Nie wszystko co robie jest determinowane przez seks. >ale poradze Ci w rewanzu, jedz w Alpy na lazege, tak od polow > y > sierpnia, kompletna cisza i spokoj, ale z pelnym ekwipunkiem, koniecznie, bo > bywa kaprysnie i zimno,ale widoki zwalaja z nog. > Do Niemcow? Albo nie daj Bog Austriakow? Moze i pojade, ale tylko w czolgu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 28.06.02, 10:54 > Do Niemcow? Albo nie daj Bog Austriakow? Moze i pojade, ale tylko w czolgu. Czolgi, a co to kolejny nawiedzony wyznawca Leppera ?? A gory w Austrii czy Niemczech czy Szwajcarii byly,sa i beda, ale to nie oni je stworzyli, tylko maja szczescie w nich mieszkac, nadal polecam bo po zlazeniu calych polskich gor wzdluz i wszerz, np Alpy po stronie francuskiej sa idealne na troche wyczynowa lazege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ale bardzo, bardzo chce IP: 212.160.165.* 28.06.02, 12:14 Bynajmniej nie jestem sympatykiem osla... o przepraszam posla Leppera. Ja nazwyczajniej nie lubie germanow i tyle. Ot tak mala kseonofobijka. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 28.06.02, 14:21 Ok, zrozumiano, a pewnikiem UE Ci sie tez niezbyt podoba. Gość portalu: grogreg napisał(a): > Bynajmniej nie jestem sympatykiem osla... o przepraszam posla Leppera. > Ja nazwyczajniej nie lubie germanow i tyle. Ot tak mala kseonofobijka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ale bardzo, bardzo chce IP: *.univ.szczecin.pl 29.06.02, 12:44 Ujme to tak. Nie moze nas spotkac nic gorszego niz wejscie do UE, ale o wiele gorsze bedzie niewejscie do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 30.06.02, 21:58 Racja, ale kiedys UE i tak sie rozleci!! A dlaczego warto tam wejsc to moze pojedz na wakacje na Ukraine i do Rosji i zobacz jak tam jest. A jest to piekny kraj, ale cywilizacyjnie maja kilka pokolen do odrobienia i szokda mi tych ludzi bo nie maja szans ( poki co ), a wiec moze warto isc ciut na skroty nawet za wyzsza cene ( moim zdaniem wina negocjatorow ). Nie twierdze ze to najlepsze rozwiazanie ale jaka jest alternatywa, Lukaszenko, zady postokumny zwiazkowej z okraglego stolu, bractwa nawiedzonych samobroniacych sie Polakow. Skoro brak konceptu, to moze wiec lepiej tonac z bogatymi tego regionu. Przyznaje sam nie wiem, ale wole na to patrzec z punktu widzenia wspolnoty a nie outsidera. PS: nie spamowac watka wakacyjnego OK !! Gość portalu: grogreg napisał(a): > Ujme to tak. > > Nie moze nas spotkac nic gorszego niz wejscie do UE, ale o wiele gorsze bedzie > niewejscie do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ale bardzo, bardzo chce IP: 212.160.165.* 01.07.02, 10:42 Czyli z grubsza jestesmy zgodni. Ale polityka na bok. Jesli juz na wschod to polecam Nowoczarkask i Rostow nad Donem. Sliczne miasta. Z porad praktycznych. 1 .Jak samochod to terenowy. Zwykly po ich drogach nie przejedzie. 2. Jesc tylko rzeczy swiezo ugotowane, albo mocno wysmarzone. 3. Nie nosic forsy w jednym miejscu. 4. Nie eksponowac swojej cudzoziemskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 01.07.02, 12:46 Dzieki, zaintersowałem sie wyprawa Syberyjska, tylko martwię się o komarowo i że na tamtejsze owady nic a nic nie dziala. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ale bardzo, bardzo chce IP: *.univ.szczecin.pl 01.07.02, 17:29 dziala. twarde promieniowanie jonizujace. myslisz, ze dlaczego tak wyrosly? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 11:48 Mam namiot. Mogę wynając za drobną opłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 11:53 wierna1 napisał(a): > Mam namiot. Mogę wynając za drobną opłatą. ja chetnie wynajme Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 17:02 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Mam namiot. Mogę wynając za drobną opłatą. > ja chetnie wynajme To zaloz sobie watek, a nie spamuj czyjs !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ale bardzo, bardzo chce 28.06.02, 11:00 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Mam namiot. Mogę wynając za drobną opłatą. > > ja chetnie wynajme > Twój jest dla jednego członka. Za mały więc. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: ale bardzo, bardzo chce 27.06.02, 16:56 wierna1 napisał(a): > Mam namiot. Mogę wynając za drobną opłatą. Dzięki, ale namiot mam i cała reszte też !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek CZARNA HAŃCZA IP: 62.233.169.* 28.06.02, 11:00 proponuję spływ kajakowy Czarna Hańczą - nie lubiący wody moga iść pieszo. Nie pożałujecie! Aha polecam tez okolice jez. Wigry. Odpowiedz Link Zgłoś
kosturek Re: CZARNA HAŃCZA 28.06.02, 11:15 Dzieki, brzmi dobrze, bardzo dawno tam nie bylem, ciekawe co sie zmienilo. Gość portalu: tomek napisał(a): > proponuję spływ kajakowy Czarna Hańczą - nie lubiący wody moga iść pieszo. Nie > pożałujecie! Aha polecam tez okolice jez. Wigry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Jesli chodzi o namioty... IP: *.abo.wanadoo.fr 30.06.02, 22:16 Jesli chodzi o namioty to juz w zyciu pod namiot nie pojade. Dwa lata temu bylismy w Alpach no i rano obudzilam sie z wielgachnym pajakiem we wlosach. Odkrylam go, probujac rozczesac sobie wlosy( dlugie) no i przy glowie kolo ucha szlo mi ciezko, bo byly dziwnie poplatane. Dotknelam tej plataniny reka i wtedy poczulam, ze cos mi sie rusza pod palcami. Zaczelam krzyczec przerazona dopoki go z moich wlosow nie usunieto. Pajak byl wielgachny, i mial dlugie, bardzo cienkie nogi. Do tej pory pamietam jak sie pod moimi palcami ruszal. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
101lulilaj90 Re: ale bardzo, bardzo chce 29.01.20, 14:54 Jedź gdzie chcesz, naprawdę nie masz ciekawszych tematów do rozmów? Odpowiedz Link Zgłoś