adam.dazim to lubie! 04.05.05, 10:16 schudlem 15 kg przed sezonem, mam piekny motocykl i najpiekniejsza na swiecie dziewczyne, nie hcodze do lekarzy ;) moze dlatego jets mi tak dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: zakładam wątek pozytywnych stron życia 04.05.05, 14:22 Za 5 miesięcy powitamy z mężem na świecie nasze pierwsze dziecko!!! Kocham ich oboje najbardziej na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: zakładam wątek pozytywnych stron życia 04.05.05, 14:33 ciepły, wiosenny deszcz zapach soku z pąków topoli Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: zakładam wątek pozytywnych stron życia 04.05.05, 15:54 - juz w czerwcu skończe studia - wybieram się na bal absolutoryjny - kupiłam sobie niezłą kieckę - nauczylismy się z moim lubym dochodzic do kompromisu - nie boję się że zajdę w ciążę a jak zajde to będzie tez dobrze - wreszcie czuję się dorosła - mam wspaniałą rodzinę i chłopaka - mam fajnego psa - jest coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
bunczitka Re: zakładam wątek pozytywnych stron życia 04.05.05, 16:24 Zmieniam mieszkanko z ponurej nory na wieksze i bardzo słoneczne w pieknej zielonej okolicy,kocham i jestem kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka22 Re: zakładam wątek pozytywnych stron życia 07.05.05, 21:07 Słonko przyjedzie do mnie na kortowiade ale będzie fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś