mysliwy_z_kijem 28.04.05, 13:11 Cholera musialyscie sie tak wszystkie nazwac na jedno kopyto? Myli mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:14 mmmmmnie sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:17 Ja do samych nickow nic nie mam. w ogole nic nie mam, tylko jak czytam jakis watek, to nick na "M" ktory zawiera kilka liter jest dla mnie ta samo osoba, zlewa mi sie to wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:18 Pamiętaj tylko, że trzydziecha1 to nie trzydziecha_jeden pliiiis! Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:24 Nie boj zaby, wiem:) Wkurza mnie to, ze niestety poglady Pan o tych nikach i co dokladnie pisza, praktycznie mi sie nie utrwalaja. To co Ty trzydziecha piszesz, czy marta_uparta, lena i kobieta_na_pasach lepiej zapamietuje. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:25 hehehe pewnie, nie wątpię, bo ja mądrze piszę generalnie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:21 ja mam podobnie, ale jak widze nick zaczynajacy sie od kobieta _na_pasach _na_wczasach jeszcze byly jakies podobne ciezko odrozniac Panny, Panie;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: kobieta na wczasach 28.04.05, 13:24 ... mam juz go dosc jakkolwiek nie bylby wazeliniarski:/ Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: mnagi, margie, magdie ,margo 28.04.05, 13:43 Mnie sie również mylą te podobne nicki. Odpowiedz Link Zgłoś