cappucino5 28.04.05, 15:15 Powiedzcie szanowne Kobiety, czym się golić w miejscach intymnych, żeby włoski nie odrastały tak szybko. Dzięi i pozdrawiam wszystkie dziewczyny które tego nie lubią tak jak ja...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannaxxx Re: Golenie 28.04.05, 18:51 Podobno kosmetyczka, ale nie próbowałam. Ja wolę bezboleśnie - maszynką i odrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo_zalogowany Re: Golenie 28.04.05, 23:02 To ja myślałem, że będzie o przypadłości naszego prezydenta a one opowiadaja o czyms tak prozaicznym jak golecie cipy. Odpowiedz Link Zgłoś
cappucino5 Re: Golenie 04.05.05, 12:57 Bo tak się akurat składa że to forum dla kobiet a nie dla ... Odpowiedz Link Zgłoś
ry_za Re: Golenie 04.07.05, 23:12 słyszałam ze duzo dziewczyn używa plastry,sama też o tym myśłe bo w sumie to jest szybki sposób i nie odrastają tak szybko jak np po maszynce....ale to pewnie boli.a moze znacie jakies inne sposoby na to?ja jeszcze słyszałam ze można wyrywać penseta i podobno na długo starcza ale ile to babrania, cierpliwosci i bólu.. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Golenie 05.07.05, 08:41 pierwszy raz plastrami a potem depilatorem - tylko regularnie - wcale nie takie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
sasza11 Re: Golenie 05.07.05, 09:23 Depilatorem nie polecam. Po jakims czasie wloski golone depilatorem oslabiaja sie i rosna ciensze, w konsekwencji nie moga sie przebic przez skore, wrastaja w nia, robi sie zapalenie mieszkow, krosty i cale tygodnie walki z problemem, wyglada to bardzo nieciekawie-testowane. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Golenie 05.07.05, 09:30 jakakolwiek depilacja to powoduje - czy plastrem czy depilatorem czy u kosmetyczki - to właśnie jest cel - osłabić włoski, a efekt uboczny, no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
sasza11 Re: Golenie 06.07.05, 08:40 O nie, wole golic sie zwykla maszynka co drugi dzien bo zyletka nie oslabia wlosa tylko go wzmacnia i nie miec tych okropnych ropnych krost, to dopiero wyglada ohydnie...nie pokazalabym sie tak chlopakowi za ic na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sasza11 Re: Golenie 06.07.05, 10:55 Skora w tych miejscach jest delikatna i bardzo narazona na podraznienia, od razu nie wyskakauja na poczatku depilator dziala bardzo fajnie i jest wygodnie ale po jakims czasie... koszmar. obys nie wspominala moich slow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: Najlepsza metoda to: 05.07.05, 11:13 po to Boźia dala włoski żeby rosły Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew golenie mam zdrowe 06.07.05, 09:07 bo juz od dawna nie gram w pilke kopana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goha75 Re: Golenie 06.07.05, 10:47 depilator jest najskuteczniejszy , dla mnie - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cappucino5 Re: Golenie 06.07.05, 11:13 W moim przypadku po depilatorze mam zaledwie kilka takich wrośniętych włosków, ale to nie problem. Dobija mnie golenie miejsc intymnych codziennie, jaki sposób trwa dłużej niż 1 dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
goha75 Re: Golenie 06.07.05, 11:23 to może rzeczywiscie plastry bedą najskuteczniejsze, alchoć wiem czy i po ich zastosowaniu włosy nie zaczynają wrastać przy odrastaniu, może warto spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś