Dodaj do ulubionych

bylam w akwarium!!!!!!!

11.05.05, 13:25
i bylo zaj.ebiscie!!!! najpierw karmilam foki sledziami, potem przylecial kruk, ktory codziennie zebrze o zarcie i je opiekunom fok sledzie z reki - wiec tez karmilam go sledziami, a potem foczarz oprowadzil mnie po calym akwarium i opowiedzial ciekawostki o wszystkich rybach.
czy wiecie, ze te plaskie ryby, co sie po naszemu nazywaja chyba fladry, jak sa mlode, to plywaja normalnie, jak wszystkie inne ryby, dopiero jak dorastaja, to zaczynaja plywac bokiem? i im wtedy jedno oko wedruje na plecy. i nie jest powiedziane ktore, zalezy w ktora strone sie przekreca i ktore wyladuje na dole...
:DDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:26
      Nie no świat się kończy, facet cię na flądry podrywa:))))
      • baba_krk suuuper :-)))))) 11.05.05, 13:28
        nie jest tak źle, przynajmniej oryginalny sposób :PPP
        a nie zapominajmy, że dobry bajer nie jest zły :DDD

• istna Re: suuuper :-)))))) 11.05.05, 13:29
          Ale ja już bilety kupiłam na jej ślub!!! Pieniędzy nie odzyskam!!!
          • baba_krk Re: suuuper :-)))))) 11.05.05, 13:31
            najwyżej pana młodego się podmieni w ostatniej chwili :PPP
            • istna Re: suuuper :-)))))) 11.05.05, 13:31
              A, racja, uff, no kamień z serca:)
              • baba_krk Re: suuuper :-)))))) 11.05.05, 13:35
                cieszę się, że Cię uspokoiłam :DDD
              • kasitza Re: suuuper :-)))))) 11.05.05, 13:39
                nie no, slub sie odbedzie i to z tym samym chlopem co na zaproszeniu...
                a bylas juz z panem starszym kupic bilet, z tego widze.
      • krysica Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:29
        na foki raczej ale ci zazdroszczę...i co jeszcze ma w tym akwarium???
        • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:38
          wszystko mozliwe: sa rekiny, takie male. sledzie w stadzie. okonie, jeden maly szczupak, dorsze, takie ryby jak w nemo, rozgwiazdy, takie smieszne ryby glebinowe. koniki morskie i kraby, plaszczki.
          wiecie, ze sa ryby, ktore jak maja za malo samcy w stadzie to moga zmienic plec i zostac facetem????
          • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:40
            A u koników morskich facet rodzi młode :)
            A te rybki jak w Nemo to błazenki :)
            • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:42
              no wlasnie, jeden pan konik ( tu istna powinna wybuchnac smiechem - sorry, insider joke) byl w ciazy.
              • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:43
                Wybucham:D
                • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:44
                  hehhehehe
              • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:43
                :)))))))))) jak ja lubię koniki!!! Takie oceanarium to świetna rzecz...
                • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:46
                  one maja takie "sztuczne rzesy", jakies takie przebarwienia wokol oczu, ktore wygladaja jak rzesy. piekna sprawa. born to be amdired.
              • baba_krk Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:45
                aż mi się przypomniało jak ostatnio na zajęciach pani doktor powiedziała "nic
                nie zastąpi kontaktu z prawdziwym koniem" :PPP
                • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:47
                  koniem jak koniem, prosze drogiej pani profesor. z rekinem, to dopiero jest szpas: CZY WIECIE ZE REKINY POSIADAJA DWA PENISY I MOGA ICH UZYWAC ROWNOCZESNIE?????
                  • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:48
                    AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:49
                      tak, zadziwiajacy i cudowny jest swiat zwierzat...
                      • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:51
                        Zainspirowałaś mnie, mam nowe pieszczotliwe okreslenie na chłopa :)
                        • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:53

ty...mlocie?
                          • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:54
                            z żółwika sie ucieszył :)
                            • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:57
                              :))))
                              • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:59
                                Wiedza o przyrodzie to podstawa :)
                                • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:00
                                  bliskosc z natura, tez jest zasadnicza
                                  • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:01
                                    O to to
                  • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:49
                    I to ten chłopiec ci o tych penisach opowiadał? Ładnie...
                    • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:50
                      A kukał porozumiewawczo na swój rozporek przy tem?
                      • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:51

nie wiem, bo patrzylam rekinowi na rozporek...
                        • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:52
                          I jak, nie kłamał?
                          • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:54
                            `nie klamal, niczym dwie rakiety, po lewej i po prawej stronie, panie dzieju
                            • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:57
                              :) Ładnie wyposażone są też, nomen omen, walenie:)
                              • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:58

nie no, nie ma to jak walenie!!!!!!!!!!!
                                • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:00
                                  Stosownie do rozmiarów... ciała
                                  • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:02
                                    najwazniejsze by w ogole bylo :DDDDDDDDDDD
                                    • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:02
                                      Waleń to zwierzę
                                      • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:05
                                        ALE WALENIE TO NIEKONIECZNIE DWA ZWIERZeta
                                  • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:02
                                    sidesplitters.catastrophe.net/arch/2004/whale.jpg
                                    • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:05
                                      OOOOOOOOOOO MYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOOOD
                                      • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:06
                                        Bidulek, wisi :(
                                      • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:08
                                        Przeczytałaś podpis pod obrazkiem?:)
                                        • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:10
                                          dobrze, ze w baltyku nie ma tych stworkow...
                                          • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:14
                                            Morświny bywają - też walenie :)
                                            • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:15
                                              i morskie swinki..;)
                                              • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:16
                                                W Bałtyku? nie bardzo.
                                                • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:19
                                                  Chyba w Ameryce Południowej prędzej, żyją sobie jako zwierzątka rzeźne, bidulki:/
                                                  • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:22
                                                    a kto sie tym naje?
                                                  • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:23
                                                    Niewielcy Indianie:)
                                                  • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:25
                                                    no chyba barzo niewielcy, ajbym sie na przyklad nie najadla.
                                                    wyslalam ci maila. ciesze sie juz tak bardzo na wasz przyjazd. w zasadzie, to juz dawno powinnas mnie byla odwiedzic. no ale moze ci sie tez uda po slubie poki jestem w kiel, to pojdziemy na plaze.
                                                  • istna Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:28
                                                    Ta, żeby mnie Greenpeace do morza zepchnął:)
                                                  • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:34
                                                    jesli mnie jeszcze nie zepchneli, to ciebie tez nie zepchnal!
                                                • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:22
                                                  nie, nie, ja tylko myslalam, ze to taka gra liter morswiny -swinki morskie
                                                  ;)
                                                  • rachela180 Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:23
                                                    Morświn jest biały i ma śmieszną mordkę :) taki delfin, tylko mniej zgrabny :)
                                                  • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 14:27
                                                    a jak sie nazywaja rybki z dlugimi mordkami w szpic? bo tez byly w akwarium i mialy nosy cale biale, bo sie caly czas obijaja nimi o szybe, dlatego wygladaja jak klauny
                      • baba_krk Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:51
                        nie kuś losu bo w efekcie do du.py pojedziesz a nie na ślub :PPP
                    • kasitza Re: bylam w akwarium!!!!!!! 11.05.05, 13:50
                      trzeba przyznac, ze wykorzystal pewnie wszystkie swoje triki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka