Dodaj do ulubionych

Kochani prawnicy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 11:02
co (jesli w ogole) grozi za cos takiego?
Bo namierzenie panienki nie bylo trudne...

:o))

"Poczytaj raczej co Hitler Mario2 pisze"
Obserwuj wątek
    • kukielka Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:12
      Czym ty sie przejmujesz. Gdyby tutaj kazdy bral sobie do serca to, ze ktos mu
      nawrzucal, to mielibysmy fale samobojstw i morderstw, a jak cie boli, to
      napisz do admina.
      • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:15
        Nie jestem konfidentem. I nie boli mnie to co idioci wypisuja. Ale uparlem sie
        dac dziecku nauczke.

:o)
    • pleple Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:16
      Gość portalu: mario2 napisał(a):

> co (jesli w ogole) grozi za cos takiego?
      > Bo namierzenie panienki nie bylo trudne...
      >
      > :o))
      >
      > "Poczytaj raczej co Hitler Mario2 pisze"

jeśli namierzanie jest zgodne z prawem i nie wychodzisz poza ustawe o ochronie
      danych osobowych to nic ci nie grozi

• Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:16
      no wiesz mysle ze spadkobiercy Hitlera mogliby wystapic o ochrone jego dobr
      osobistych , narazonych na uszczerbek przez porownanie z mario :))) .. zart
      • pleple Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:18
        właśnie
        nazwisko to właściwie mógłby sobie zmienić
        to nie taki znów problem
      • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:21
        AH nie mial spadkobiercow. Zreszta Trybunal Norynberski raz na zawsze te
        kwestie uregulowal.

A namiary sa pollegalne.

:o))
    • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:23
      Maryś, zamiast karcić biedne dzieci lepiej pierogi mi lep!! Jutro już o tej
      porze będę w Wawce:)
      • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:25
        o tym to ja wiem... :o))
        Barek tez juz pelny oczekuje...

W kwestiach prawnych pociagne cie za jezyk na lajbie :o))
        • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:26
          Jak będę przytomna, może coś wydusisz.:)
      • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:29
        Gość portalu: Pom napisał(a):

> Maryś, zamiast karcić biedne dzieci lepiej pierogi mi lep!! Jutro już o tej
        > porze będę w Wawce:)

Pom w wa-wce !!? toz tu sami krawaciarze ! :)
        • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:32
          Trudno się mówi i kocha sie dalej.:)

pomka - żeński krawaciaż :(
          • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:36
            krawaciarz czy krawaciaż?? chyba jednak krawaciarz... (wstyd!!:)))
          • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:36
            a jakas imprezka sie szykuje bardziej otwarta, czy tylko dla wtajemniczonych ?
            • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:38
              Hmmm... z tego co wiem, to bardziej otwarta, ale nie jestem gospodarzem i
              pewności nie mam!
              • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:40
                wiec nabierasz wody w usta :) .. no dobra ...
                • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:43
                  Nie nabieram żadenj wody w żadne usta.:) Podejrzewam, że nie będzie problemu.
                  Jeśli chcesz to zapytam!
                  • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:45
                    jakbys byla tak mila to zapytaj, co ? .. bo ja na jutro chyba bez planow , wiec
                    moze bym wpadl ...
                    • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:55
                      Wiec ja odpowiem, bo to dla mnie Pomka Wawke odwiedza. Jestesmy na Zegrzu na
                      osrodku Wojskowym. Mamy zamiar troche pozeglowac. Co pozniej? Nie wiem- zalezy
                      gdzie zalegniemy :o))
                      • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:02
                        Maryś, wredoto.:) Dla Majki przyjeżdżam!!!! Nor, nie słuchaj Go.
                        A z tym Zalewem to nie wiem, co bedzie, bo właśnie do niej dzwoniłam i co
                        innego zeznawała!
                        • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:11
                          do niej przyjezdzasz a ze mna spisz? ciekawe! :o))
                          Z zalewem jest sprawa prosta: tak czy siak sie zalejemy :o))
                    • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:57
                      Właśnie zapytałam. Jasne, że możesz tylko już sama nic nie wiem... czy to ma
                      być na łajbie, czy w domu...
                      Podaj mi maila, to wiecej szczegółów zapodam!
                      • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:59
                        do zobaczenia na zegrzu :))
                        • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:00
                          Kwik!! Bedziesz tez???
                          Zapodaj komorke na @ !!!!
                          • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:06
                            wy jedziecie rano, ja wieczorem.. bede raczej na brzegu :)))
                            • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:11
                              no tak, ale chyba gdzies sie na piffko zatrzymacie?

Nie masz zamiaru z nami grogu sie napic?
                              • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:14
                                dzieki ale moze innym razem. jutro mam napiety program:)
                                • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:15
                                  buuuuuuuuuuuuu
                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:18
                                    nie rycz mario. badz mezczyzna.
                                    :)
                                    • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:19
                                      jak mam byxc mezczyzna, skoro kobieta mi odmawia...??? :o(
                                      • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:21

normalnie. badz mezczyzna jak kazda kobieta
                                        • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:49
                                          jak kazda kobieta z jajami?
                                          • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:51
                                            mario2 napisał(a):

> jak kazda kobieta z jajami?
                                            > :o)

i w chustce na glowie. a jaja p 0,30 na volumenie jakby komus brakowalo.
                                            • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:53
                                              To sa jedyne jaja jakie mozesz zaoferowac?

He, he, a my bedziemy grali na gitarze!!

Moze to Cie przekona??? :o)))
                                              • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:57
                                                > To sa jedyne jaja jakie mozesz zaoferowac?

ja nie oferuje. tylko wskazuje droge potrzebujacym, jesli czytaja.

> He, he, a my bedziemy grali na gitarze!!
                                                i kto gra i czy bedzie nioslo po wodzie? :)
                                                • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:58
                                                  no coz, zagram ja. A czy sie bedzie nioslo po wodzie to nie wiem. W kazdym
                                                  razie wedke tez biore :o)
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:00
                                                    spiewac tez bedziesz? czy jakies rybki?
                                                  • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:00
                                                    Jak sie odpowiednio znieczule, to nawet zatancze :o)
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:03

nie podpuszczaj mnie.
                                                  • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:05
                                                    ja...??????????? :o))

ale ze mnie bardzo malo osob tanczacym widzialo, to fakt.
                                                    Nawet na wlasnym weselu ni kawalka nie zatanczylem
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:07
                                                    taki mi sie wlasnie wydawalo. bedzie relacja w wieczornych faktach?
                                                  • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:09
                                                    ba, co ci sie zdawalo? hę?

P.S. No press
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:10
                                                    ze nie tanczysz.
                                                    ps. sa jeszcze parapazzi

• mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:12
                                                    moja ex byla zawodowa tancerka.... reszte se dospiewaj.... ;o)

P.S. goryle nie dopuszcza ;o)
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:15
                                                    zycze dobrej zabawy i zalewu bez zalewy :)
                                                    moze was uslysze.
                                                    pozdrawiam
                                                  • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:19
                                                    Jestes niesamowita. Ja na Twoim miejscu chcialbym nas poznac.... ;o)
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:29
                                                    mario2 napisał(a):

> Jestes niesamowita. Ja na Twoim miejscu chcialbym nas poznac.... ;o)

to teraz ja: ???

• mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:58
                                                    Nie!!!
                                                    Teraz POLSKA :o))
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 14:15
                                                    znow? :)

• mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 14:21
                                                    dopiero :o)
                                                  • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 14:45
                                                    alez skad! :)

• mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:59
                        Brawo Pomka. Wiec umowa sprzed 5 min wyglada tak:
                        Rano o 8 jestesmy ze Slawkiem nad woda,
                        Wy dojezdzacie ok 11.30
                        Potem sie integrujemy
                        im wiecej tym lepiej
                        moze wieczorem na koncert pojdziemy
                        • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:08
                          Brawo Maryś. Oto, co Majka powiedziała 10 min. temu: przyjeżdzam ok.11.00,
                          zwalam się się najpierw do Niej. Musze po drodzę załatwić jedną sprawę
                          (niedługo).
                          Imprezama być też u niej ok. 19.00. Wódka, żarcie trzeba przynieść.

Maryś, błagam ustalcie coś wspólnie bo idzie zwariować!!
                          • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:12
                            Bedziemy imprezowac. Po wodce idzie nam latwiej :o))

Jasminka tez zglaszala akces
                      • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 12:06
                        podaje : ... facet6@wp.pl

zagle ? byloby super !
                        • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:13
                          Podaje ci nr kom na @
                          • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 12:18
                            mario2 napisał(a):

> Podaje ci nr kom na @

z gory dzieki ...
                            • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:19
                              juz powinienes miec.
                              • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:25
                                Maryś, ale proszę, porozmawiaj jeszcze z Majką, dobrze? Żeby potem nie było
                                niedomówień i niejasności, o pretensjach nie wspomnę:)
                                • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:50
                                  Badz spokojna Pom, dla ciebie nawet do kosciola pojde :o)
                                  • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:57
                                    Ta deklaracja mnie zwaliła z nóg... :)))

Tak na marginesie: do którego pójdziesz? Chyba na który wypadnie na tego bęc.:)

Uciekam.
                                    • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:00
                                      Do jutra kochana Pomko:o))
                                      Mam nadzieje, ze ten kosciol mi odpuscisz!
                        • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:18
                          Wysłałam maila. Niewiele wyjaśnia, ale...:)
                          • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 12:19
                            dzieki :)
          • gero1 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:37
            A skad wiesz,ze dziewcze piasalo z polski (wogole skad wiesz, ze to dziewcze)
            jesli z poza Polski powiedzmy z Rio, trzeba najpierw ustalic, czy nazwanie
            kogos Adolfem jest przestepstwem rowniez w Brazylii.
            • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:39
              Gero... piątek dziś... jeszcze chwila i dzień pracy się skończy... litości.:)
              • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:42
                dlaczego ? pomowmy o prawie karnym w Brazylii :)) a tak na margonesie to
                nazwanie gokos Adolfem to nawet w Polsce przestepstem nie jest ...
                • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 11:45
                  Ale on/ona nazwała go Hitlerem, nie Adolfem. Kwestia kontekstu, upublicznienia
                  określenia, dobra osobiste a internet... aaaaa....!! nie dziś, prosze!!!
                  • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 11:50
                    no juz tylko slowko ... ale przestepstwo ? no moze znieslawienie , zniewaga
                    jezeli juz ... ale dla mnie nie za bardzo .. znikoma spoleczna szkodliwosc :))
                    • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:00
                      No dobrze, w tym wypadku sie zgodzę. Ale karne swoje a cywilne swoje. Tu by
                      można podrążyć temat.:)
                • gero1 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:47
                  nazwanie ogólnie kogoś Adolfem ma tyle ładunku perioratywnego ile nazwanie
                  kogoś powiedzmy Józkiem, ale nazwanie kogoś konkretnym Adolfem to mozna sie już
                  zastanawiac.
                  • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 11:58
                    Uzyte bylo slowo Hitler, nie Adolf. Przypominasz sobie procesy o nazywanie
                    kogos :Goebelsem stanu wojennego" lub "Brezniewem Watykanu"?

Mam ochote sprobowac tej slodyczy

• Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 12:02
                      przypominam sobie ... ale co innego nazwac Geoblsem stanu wojennego konkretnego
                      J. Ubana a co innego Hitlerem witualnego mario ... powiem tak wolalbym byc
                      prawnikiem tej drugiej strony podczas procesu ewentualnego .. wieksza szansa na
                      uniwinienie niz skazanie ...
                      • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:10
                        Ja nie jestem prawnikiem, dlatego sie Was radze :o)
    • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:21
      możesz skierować do sądu prywatny akt oskarżenia i grozi za to grzywna, albo
      napisać pozew (wtedy sprawa cywilna) i domagać się zadośćuczynienia za
      naruszenie Twojego dobra osobistego jakim jest cześć i godność.
      • Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 12:24
        uwazasz ze nick jest dobrem osobistym ?
        • Gość: Pom Re: Kochani prawnicy IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 12:30
          Teraz się nie doszukam, ale swego czasu (zimą?) toczyła sie ostra dyskusja na
          temat...
          Jak Maryś się uprze to wyciągnie linki:)))
          • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 12:52
            Pomka. Nie chce mi sie szukac w tych wrewdnych sprawach.

Normalny: tu chodzi raczej o osobe, obojetnie jak sie wabi...

• Gość: normalny Re: Kochani prawnicy IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 12:58
              mario2 napisał(a):

> Pomka. Nie chce mi sie szukac w tych wrewdnych sprawach.
              >
              >
              > Normalny: tu chodzi raczej o osobe, obojetnie jak sie wabi...
              >
              > :o)

wiesz mario rozstrzygniecie kwestii (moim zdaniem kontrowersyjnej) czy nick jest
              dobrem osobistym ma zasadnicze znaczenie prawne dla twoich ewentualnych roszczen
              cywilnych, chyba sie zgodzisz Pom ?
              • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:02
                Przeciez ja sie na tym nie znam....
                Tak sobie tylko mysle, ze to przeciez nicki sie rezerwuje, ze sa one poprzez
                hasla przypisane do konkretnych osob. Ale od czego prawnicy...? :o))

Jutro przy znieczuleniu postaram sie wiecej dowiedziec :o)
              • Gość: Pom W przelocie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 15:51
                Zgadza się. Podstawą jest utożsamianie danego nicka czy longinu z konkretną
                osobą.
                Tak teraz przyszło mi na myśl zniesławianie danych osób przez dziennikarzy w
                mediach (a internet można jako mediu potraktować), którzy niekoniecznie muszą
                daną osoba znać, czy ją widzieć... rzucam luźno temat tylko.

Reszta jutro, po kilku głębszych dobrze mi się myśli.:)
        • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:17
          SN wypowiedział się, że pseudonim jest dobrem osobistym
          • mario2 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 13:20
            Dzieki kochanie. Chyba zrobie dla draki z tego uzytek :o)
          • Gość: normalny Do lalki74 ... IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 13:32
            nie chce mi sie teraz deliberowac specjalnie , wiec ja tylko zadam lalce 74
            konkretne pytanie: czy w sytuacji maria uwazasz ze proces o naruszenie dobr
            osobistych jest raczej do wygrania, czy raczej nie (wiadomo nie pytam tak -
            nie, bo zaden prawnik pozadny nie odpowie w ten sposob na to pytanie , pytam
            raczej w ta , czy w ta)... jak myslisz ? ja uwazam , ze nie bylo by latwo
            wygrac , a powalczyc mozna zawsze ...
            mario z Ciebie pieniacz sadowy widze sie robi :)))
            • lalka74 Re: Do lalki74 ... 05.07.02, 13:40
              nie wiem dokładnie o co chodzi w sytuacji Maria - po pierwsze naruszenie dóbr
              musi być bezprawne - i to naruszający musi udowodnić, że bezprawne nie było. Po
              drugie jeśli chcemy zadośćuczynienia (czyli art 448 kc) a nie tylko odwołania
              (czyli 24 kc) to naruszenie musi być zawinione - wystarczy nawet najmniejszy
              stopień winy czyli culpa levissima, a czy Mario ma szanse - nie mam pojęcia.
              Faktem jest, że nazwanie kogolwiek Hitler jest obiektywnie obraźliwe a zgodnie
              z SN tym należy się kierować.
              Nie ma na pewno szansy na odszkodowanie - chyba, że wykaże, że nazwanie go
              Hitlerem spowodowało uszczerbek majatkowy - w co wątpię.
              Pozdrawiam :))))
              • Gość: normalny Re: Do lalki74 ... IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 13:48
                dzieki .., juz jasne wszystko ... wiesz bo z twoich wczesniejszych postow
                odnioslem wrazenie, ze dla ciebie ta sprawa jest oczywista i do sadu mozna isc
                jak w dym .. :)))
                Wez pod uwage takze 5 KC (ewentualne wzajemne naruszenia), biorac pod uwage jak
                sie generalnie mario tutaj wypowiada :)))
                • lalka74 Re: Do lalki74 ... 05.07.02, 13:51
                  powiem szczerze - staram się omijać posty, w których ktokolwiek kogokolwiek
                  obraża. A poza tym nie chcę mi się teraz za dużo myśleć bo jestem zła i smutna.
                  • mario2 Re: Do lalki74 ... 05.07.02, 14:01
                    Lalus, kochanie, nie smuc sie. Moze jutro na zaglach sie wszyscy spotkamy?
                  • Gość: normalny Re: Do lalki74 ... IP: *.umirm.gov.pl 05.07.02, 14:02
                    a czemu zla .. a co gorsze smutna ? .. cos trzeba z tym zrobic !!!! :)
                    • mario2 Re: Do lalki74 ... 05.07.02, 14:07
                      Racja!
    • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 14:43
      bo życie daje w kość! I co z tym zrobić? Mario - a gdzie będziesz na żaglach?
      • Gość: mario2 Re: Kochani prawnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 17:37
        Zegrze.
        I nie przejmuj sie, nie tylko Tobie ono daje w kosc!
        • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 17:39
          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Zegrze.
          > I nie przejmuj sie, nie tylko Tobie ono daje w kosc!

ale to sie leczy. tzn. gips zaklada. pare chwil-dni-tygodni i sie zrasta
          • Gość: mario2 Re: Kochani prawnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 17:42
            Ja wole to zalac

Gipsem, by nie bylo niedomowien :o)
            • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 17:45

gipsem w taborze gypsy nad zegrzem?:)
              • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:08
                a nie lepiej na Mazury?
                • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:09
                  lalka74 napisał(a):

> a nie lepiej na Mazury?

teraz trwa usuwanie skutkow burzy
                  • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:11
                    ale w koncu chyba usuna te skutki - i wtedy Mikolajki i Gizycko
                    • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:12
                      lalka74 napisał(a):

> ale w koncu chyba usuna te skutki - i wtedy Mikolajki i Gizycko

ciekawiej jest miedzy mikolajkami a gizyckiem:)
                      • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:12
                        czyli ???
                        • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:13
                          lalka74 napisał(a):

> czyli ???

NA WODZIE!!!! :))
                          • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:14
                            no tak - wykazalam sie brakiem...:)
                            • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:23
                              lalka74 napisał(a):

> no tak - wykazalam sie brakiem...:)

nie przejmuj sie, to wszystko wina piatku :))
                              • lalka74 Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:25
                                i to obrzydliwie deszczowego piatku
                                • kwik Re: Kochani prawnicy 05.07.02, 18:28
                                  u mnie teraz swieci, u ciebie nie? i ma swiecic do niedzieli tralalalalala:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka