1759u1 17.05.05, 12:12 jestem obecnie bezrobotnym z dwojka dzieci 16 i 18 lat,Zona za granica nie utrzymuje ze mną kontaktu.Czy jest szansa ,,,,,,,abym mógł starać sie bezplatnie o separacje.Prosze o pomoc jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: bezrobocie,a separacja 17.05.05, 12:41 Zapewnie tak, trzeba złożyć w sądzie wniosek o zwolnienie z opłąt sądowych, zdaje mi się. Poza tym żona winna płacić Ci alimenty na utrzymanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sszaramyszka Bezrobocie a mężczyzna 17.05.05, 13:12 Czy bezrobotny mężczyzna czuje się gorszy? Czy może t o byc powodem ciągłych depresji, złego humoru, który odbija się na mnie, na naszym związku? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Bezrobocie a mężczyzna 17.05.05, 13:16 Najczęściej czuje się gorszy i może być to powodem nie tylko jego, ale i Twojego złego humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
sszaramyszka Re: bezrobocie,a separacja 17.05.05, 13:40 Być może faceci gorzej to przeżywają , ja robię cały czas awantury, dąsam się, że nie ma dla mnie czasu, że jest przybiy, biorę to do siebie osobiscie, widząc w jego depresjach wymówkę do bycia razem. No cóż, kobieta i mężczyzna - jak Wenus i Mars... Odpowiedz Link Zgłoś