01.06.05, 09:09
kupiłem papier toaletowy j.w. miał nadrukowane takie fajne pieski -
szczeniaczki coś jak małe labradory, i qrD nie mogę no normalnie nie moge se
takim szczniaczkiem wycierać d...., co tu zrobić z tym papierem?? bo mi sie
serce sciska
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:10
      Dam Ci moj z politykami, moze nie bedziesz mial skrupulow :)
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:13
        już zaczęli sprzedawać?:)
        • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:16
          Zdobylem u klienta jago gadżet :)
          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:18
            fajny klient:)
            • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:19
              Dalem mu breloczek na klucze z ukryta prezerwatywa :)
              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:21
                żeby klucze nie zamokły?
                • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:24
                  Zeby jak juz w dziurke trafisz komplikacji nie bylo :)
                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:27
                    a brelok zeby łatwiej trafił?:)
                    • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:30
                      Masz racje! Ze swiatelkiem byl :)
                      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:33
                        to na dyskotekę:)
                        • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:36
                          Szkoda ze tam nie bylo automatycznego pilota do zdejmowania majtek :)
                          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:41
                            to tylko piloci umieja zdejmowac majtki?
                            • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:44
                              Przed pilotami panny same zdejmuja :)
                              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:46
                                a męzatki?
                                • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:49
                                  Przed dowodca eskadry :)
                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:51
                                    jak jest trzeźwy czy pijany?:)
                                    • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:52
                                      Pijany. Trzezwy za mezatki sie nie bierze :)
                                      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:56
                                        tylko lata po pijaku:)
                                        • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:58
                                          Wsiadlbys na trzezwo do Iskry?
                                          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:04
                                            no:) ale bym nie poleciał:)
                                            • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:12
                                              Mialbys tak zwany odlot :)
                                              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:16
                                                bezpowrotny:)
                                                • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:19
                                                  Za to jakie doznania, bracie :)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:27
                                                    jak z papierem w pieski?;)
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:33
                                                    dobrze ze nie ma papierka w zyletki :)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:47
                                                    albo z azbestem do wielokrotnego uzycia:)
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:54
                                                    Sa jeszce rajdowe sposoby- np lisc rabarbaru
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:56
                                                    albo pokrzywa :P
                                                  • krysica Re: velet xxl 01.06.05, 10:58
                                                    oset....:)
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 11:01
                                                    to dobre dla kobiet :)
                                                  • krysica Re: velet xxl 01.06.05, 11:03
                                                    ...i dla zniewieściałych panów...:)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:03
                                                    może łopianu?;)
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 11:09
                                                    Ty- kobiety powinny sie podcierac Szalejem, a faceci Lupczykiem :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:10
                                                    a kto kulczykiem?
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 11:17
                                                    Giertych w Czestochowie :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:21
                                                    Hehehehe :DDD
                                • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:56
                                  Też ;)
                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:57
                                    skąd wiesz?
                                    • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:58
                                      Bo moj M to pilot :DD
                                      • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:58
                                        Naciskasz na niego a on np zmywa? :)
                                        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:00
                                          Zabezpieczył sie z tej strony, mamy zmywarkę ;)
                                          • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:03
                                            Prasowaczke tysz? :)
                                            • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:05
                                              Ja mam wszczepiony moduł prasowaczki :(
                                              On ma mdouł mycia okien :))
                                              • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:13
                                                A kto ma modul gotowania?
                                                No i kto Ci teraz okna myje? :)
                                                • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:17
                                                  Okna myje M, gmoduł gotowania mam ja :)
                                                  Symbioza normalnie :)
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:22
                                                    Ok, nie bede Cie napastowal w tym temacie, bo widze, ze sie poprawilo :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:25
                                                    Zobaczymy, ile wyniesie rekord pojednania ....;))
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:33
                                                    do pierwszej sprzeczki :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:34
                                                    do pierwszej krwi? ;PP
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:35
                                                    po co sie krwia plamic. Od razu dziada patelnia i przez okno :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:38
                                                    ;)))
                                                    On jest dwa razy wyższy ode mnie :))) pierwsza bym wylądowała na chodniczku:)
                                                    W zasadzie nie stosujemy rozwiązań siłowych...
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:45
                                                    Zawsze mozesz poprosic mnie o pomoc :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:50
                                                    W życiu! moge być wściekła ale nie jestem nielojalna, jakoś mnie natura
                                                    pokręciła ;)
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:56
                                                    Ja tylko proponowalem przyjacielska pomoc :)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:59
                                                    Dzięki Mario za wsparcie :DD
                                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 11:03
                                                    Zawsze do uslug
                                      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:01
                                        i pozwalasz zeby sie zadawł z męzatkami?
                                        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:03
                                          Ze mną może sie zadawac, z innymi nie pozwalam... ale czego oczy nie widza...
                                          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:05
                                            myslałem, ze oblatuje inne męzatki?;))))
                                            • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:06
                                              Mam nadzieję, że nie ;)) ale wszystko możliwe :P ma duzy nalot :P
                                              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:14
                                                na czym ma ten nalot?
                                                • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:19
                                                  Oficjalnie wiem tylko o śmigłowcu ;PP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:33
                                                    zaraz zaraz tez mam kumpla który lata na śmigłowcach:)))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:35
                                                    ????
                                                    Gdzie? jesli mozesz napisać..
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:42
                                                    moze lepiej nie:)))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:51
                                                    napisz napisz pliiiiis :)))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:04
                                                    wietrze mozliwośc skandalu, juz nic nie powiem:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:10
                                                    Tico nie bądź świnia, napisz chociaż na priva!!!! Ja umiem trzymac klapę na
                                                    kłodke...
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:20
                                                    nie wiem czy on by sobie tego zyczył? będę się z nim widział w piątek to zapytam
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:23
                                                    OK, nie będę Cie już molestowała.
                                                    Ostatni gasi światło!
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:43
                                                    w tej kwestii?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:45
                                                    Skoro możesz byc kumplem mojego M, musze być ostrozna ;))))))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:00
                                                    jeśli mieszkasz w sulejówku?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:17
                                                    uffffffffff... nie mieszkam ;DD
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:25
                                                    :)))) on też nie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:27
                                                    W Kamerunie też zapewne nie? I w Choicago też nie? Nie wjurzaj mnie tico, bo
                                                    jak ja sie wkurzę, to chociaż nie wyglądam, myszy do dziur uciekają! ;P
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:49
                                                    :))))))))) skąd dzisiaj wziąć porządną dziurę?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:51
                                                    To będzie Twoj problem!!!! ;)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:52
                                                    a Ty myslisz że byle gdzie wskoczę???????
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:53
                                                    Jak ja sie wkurze, To "piersza lepsza" się nada!
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:58
                                                    bo sie poskarże lotnikowi;)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:04
                                                    Moj wie, że jak sie wkurze, no nawet on chętnie by sie schował. Ja wyglądam na
                                                    delikatną, wrażliwą osobę...ale nie radze mnie złościć...Całą moja delikatność
                                                    kojarzy sie wowczas ze skalpelem.
                                                    Lepiej nie opowiadaj nic lotnikowi BEZ MOJEJ ZGODY. A co, myslisz, że tylko
                                                    jego masz sie pytać?
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:08
                                                    dlaczego chcesz mnie przestraszyć?;)))))))
                                                    wiesz co ja potrafie zrobić ja wypiję? lepiej nie pytaj:)
                                                    ja mówiłem ze sie poskarże a nie zapytam:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:16
                                                    Żebyś nie narozrabiał Tico ;)
                                                    Mnie masz się zapytac czy możesz się lotnikowi poskarżyć!
                                                    Z góry odpowiadam: nie!
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:20
                                                    czyli taki post wyprzedzający:)))))
                                                    no dobrze moge to dla Ciebie zrobić:) (znowu gratis)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:23
                                                    Nie nie rób tico, tylko powstrzymaj sie od działania :))) wtedy nie będzie
                                                    podstawy do wystawienia faktury :PPP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:26
                                                    j anie mogę nic nie robić, coś muszę:)
                                                    cholera musze zpałacic f-e dobrze ze przypomniałaś;)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:28
                                                    Prosze bardzo, gratis ode mnie :))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:32
                                                    te odpowiedź niestety przewidziałem:(
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:56
                                                    Nie był trudno :))) Poszłam na łatwiznę ;PP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:08
                                                    zawsze tak robisz?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:09
                                                    A rzuca się to w oczy? ;)
                                                    staram sie nie.
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:15
                                                    z mojej strony to było pytanie:)
                                                    więc nie odpowiadaj pytaniem na pytanie bo to nie grzecznie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:15
                                                    Nie zaczynaj zdania od wiec i niegrzecznie pisz razem ;PPP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:18
                                                    ooooooo to juz było ponizej pasa:)))))
                                                    a piszę jak misie chce:P
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:21
                                                    Skalpelek mi sie włączył..
                                                    A czego spodiewałes się od kobiety??? Że sie zainteresuje tym co powyżej? ;PP
                                                    Misie uczyły Cię ortografii? Fajne :)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:29
                                                    niepotrzebnie, bo na mnie to nie działa:)
                                                    a po kobietach to sie generalnie zasdniczo nie spodziewam niczego? niczego nie
                                                    oczekuję takze:)
                                                    no, żeby Twoje posty były bezbłędne to rozumiem te misie:))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:35
                                                    Tico nie zarzekaj się, bo i tak nie uwierzę, ze taki stalowy i nierdzewny
                                                    jesteś :))
                                                    MOje pytanie było retoryczne, nie sądziłam, ze w ogóle będziesz odpowiadał, ale
                                                    skoro sie tak zarzekasz, to COŚ jest na rzeczy ;)))))
                                                    No fakt :))) Ja się spiesze to wale tez ładne babole :DD
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:40
                                                    bo mnie nie znasz:))))

jak to miałem nie odpowiadac na pytanie? (nawet retoryczne) no nie to nie w
                                                    moim stylu:)

:) kazdy sadzi po sobie?;)))))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:50
                                                    Nie ma takich ludzi :P

No widzisz, nie wiedziałam, bo Cie nie znam!

Słusznie, to potwierdza znaną regułe ;))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:54
                                                    mowisz to pewnie wiesz?
                                                    czyli nie znasz kogos i wydajesz najego temat opinie? nieładnie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:00
                                                    nie wiem!
                                                    Nie wydaję opinii, ale chyba mam prawo stworzyć sobie zdanie na czyjś temat,
                                                    wcale się nim nie chwaląc?
                                                    Nie miałam zamiaru Cie urazić. Oczywiscie napiszesz, że wcale Cie nie uraziłam.
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:09
                                                    nie filozuj:)

w necie nikt i nic nie jest mnie w stanie urazić:) piszesz to nawiązuję do
                                                    tematu:))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:12

Dobra nie filozuję już, matko z ojcem, czy muszę tylko na temat okołod.pne???
                                                    A ja nie umiem tak odczłowieczyć ludzi z netu :(
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:20
                                                    ja jestem pozbawiony wyzszych uczuć, to mi łatwo:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:27
                                                    Które są te wyższe, a które te niższe?
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:32
                                                    wrzuc na googla:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:39
                                                    Miałeś mnie tu edukowac w czynie społecznym, i co???? ;))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:47
                                                    to powtórz na jutro o mączce barytowej, będzie sprawdzian:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:48
                                                    Dobrze, że mnie ostrzegłeś ;))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:58
                                                    a co? juz chciałaś se polatac po sklepach?;))))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:59
                                                    Nie, ja kujonka jestem :))) bedę sie uczyć dzisiaj :P
                                                    Lece papa
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 16:01
                                                    zobaczymy zobaczymy
                                                    leć pupa:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 16:02
                                                    czyli lalka?
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 16:03
                                                    po niemiecku:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 16:04
                                                    No :))Puppe
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 16:14
                                                    Die Puppe?:)
          • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:18
            O kurcze, a jacy politycy są na nim?
            • krysica Re: velet xxl 01.06.05, 09:19
              Nie wierze, że Kalisz się zmieścił.....:)
              • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:22
                Dzis dupe wytarlem Kaczorami :)
                • krysica Re: velet xxl 01.06.05, 09:23
                  a ja motylkami...:)miękkie były
                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:28
                    Kopov ma racje! Nie mecz zwierzaT!
                    • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:30
                      • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:32
                        Tak! jesli beda to kaktusy :) I tylko wtedy, gdy zrobisz siku :)
                        • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:35
                          A Tobie z rosiczkami kiedyś kupię...:)Tez tylko do siku...
                          • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:38
                            Nie lepiej w takie czerwone usteczka? :)
                            • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:39
                              za tego kaktusa to masz rosiczkę....o usteczkach zapomnij
                              • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:47
                                Kaktus Ci sie nie podoba? Moze chcalabys takie geograficzne- z maczuga
                                Herkulesa? :)
                                • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:49
                                  Z Krzywą Wieżą w Pizzie....:)
                                  • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:54
                                    a nie wieza Eiffla?
                                    • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:55
                                      A nie....:)Zas nie mam takich wymagań wysokich....:)
                                      • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 09:59
                                        Najwazniejsze zeby bylo krzywa, co? :)
                                        • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:05
                                          byle pionowa była....wieża oczywiście
                                          • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:15
                                            Ta w Pizzie nie jest pionowa
                                            • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:17
                                              za młodu była...mario....czy Ty masz wąsy?
                                              • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:22
                                                brode i kucyk tysz :)
                                                • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:29
                                                  kucyk u mnie tyż taaaki długi....serio mówisz?:):)
                                                  • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:34
                                                    Jasne. U brzuch jak u Wojtka Manna :)
                                                  • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:38
                                                    E nie cygań mi tu...:)
                                                  • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:46
                                                    Nie cyganie! Garb tysz mam :)
                                                  • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:47
                                                    to Ty taki misiek Jesteś....:)
                                                  • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 10:58
                                                    przepraszam ze taki sie urodzilem :)
                                                  • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 11:00
                                                    przepraszam jezeli uraziłam :)....miśki są fajne...jest się do czego
                                                    przytulić.....:)
                                                  • mario2 Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 11:08
                                                    A jak Ci dopowiem, ze do tego mam krzywe nogi? :)
                                                  • krysica Re: A w kwiatuszki mogię? 01.06.05, 11:48
                                                    dopowiedziałeś....:) no i co?
                • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:24
                  oszczędź tuska , zrób to dla mnie ;DD
                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:30
                    Nie mam dla niego litości! Zostawilem go sobie na kupe- kacowke :)
                    • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:39
                      No to nad kim sie ulitujesz?
                      • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:49
                        nad Cimoszka,bo go lubie :)
                        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:55
                          Ale on juz nie polityk... człowiek prywatny...
                          • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 09:59
                            To ja jestem Marszalkiem Sejmu?
                            • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:04
                              No on sobie pomarszałkuje jeszcze tylko w ramach rozpędu :)
                              • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:17
                                I to mnie martwi, bo byl jedyny kandydat w wyborach prezydenckich na jakiego
                                oddalbym swoj glos. A teraz dupa blada :(
                                • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:20
                                  Za to dobrze podtarta! ;)))
                                  • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:24
                                    kaczym kuprem :)
                                    • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:26
                                      A nie kaczym dziobem?
                                      • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:37
                                        tym dzibem bym sie brzydzil
                                        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:39
                                          A kuperkiem nie?
                                          Mario, kup papier z rumiankiem, zdrowie psychiczne będzie lepsze :DD
                                          • mario2 Re: velet xxl 01.06.05, 10:47
                                            osttnio polecano mi papier scierny :)
    • vandikia zamknij oczy 01.06.05, 09:12
      ;))
    • beatach1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:12
      Wytapetuj sobie pokuj ;P

Ja mam papier z kawalami. Fajny jest, ale czasami sie dowcipy powtarzaja.

Milego dnia
      Bias z Prieny
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:14
        nie lubie tapet:)
        z kawałami czego? :)
        • beatach1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:18
          W takim razie uzyj go jako zakladki do ksiazek ;P
          A z "kawalami" o lekarzach teraz mam papier.
          Bias z Prieny
          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:22
            do tego wystarczy jeden kawałek,
            myslałem ze jakieś kawały czegoś zostały na papierze?;)
            • beatach1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:24

ticoqp napisał:

> myslałem ze jakieś kawały czegoś zostały na papierze?;)

Na szczescie nie ;)
              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:28
                duzy fart, faktycznie:)))))
    • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:13
      Proponuje oprawić w łądne ramki i powiesić na scianie w Twoim pokoju
      dziecinnym :))
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:15
        chyba wzdłuż schodów pasek bym musiał zrobić? nie ma takich długich ramek:)
        • krysica Re: velet xxl 01.06.05, 09:16
          girlandy zrób.....albo dokup jeszcze pare paczek...połóż prześcieradło i
          materac gotowy...:)
          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:21
            to karnawału jeszcze kawał czasu, chyba ze na odpust do koscioła zaniosę?
            a pod prześcieradłem to mam materac to jeszcze jeden?????
        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:16

• trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:17

• ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:19
              z 4 rolek? to chyba tylko deskorolke ?
              • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:21
                Wrotki! :DD
                • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:23
                  to jeszcze trzeba dokupic paczkę nie?
                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:41
                    Niekoniecznie, po dwie na nogę wystarczą.
                    • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:45
                      to sie nie da skręcać? z dwóch lornetka co najwyżej wyjdzie
                      • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:56
                        A po co skręcać? Ustawiasz sie na górce i jedziesz w dól.....
                        • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:59
                          tak to można na beczce:)
                          • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:21
                            Ale sie tak miękko nie wyląduje!
                            • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:27
                              może byc z kiszona kapustą to będzie miekko (jesli lubisz:))))))
                              • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:33

• ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:43
                                  za ogórem panny sznurem?;)
                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:52
                                    Ba ! ;PP
    • squirrel9 Re: velet xxl 01.06.05, 09:17
      To są chyba baranki,że niby takie miękie do d... Spróbuj raz, przełam się.
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:20
        jakie tam baranki? szczeniaczki na 100%, nie dam rady całą noc nie spałem
    • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 09:22
      a) oddać do sklepu i zażądać zwrotu kasy. Powiesz, że żal Ci d... ściska i
      normalnie nie możesz się załatwić.
      b) zgłosić w polskim związku kynologicznym, że ludzie sobie tyłki labradorami
      muszą wycierać i jaki to ma wpływ na stosunek do bezdomnych psów.
      c) oddać papier zaprzyjaźnionym dzieciom, na pewno potraktują go lepiej niż
      dorośli :))))))))
      • beatach1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:23
        Gratuluje pomyslowosci Sixa ;)

Milego dnia
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:27
        a- wyrzuciłem paragon
        b-pzk to banda złodziei na 100% wytra swoje dupy
        c-moga szczeniaczkom z papieru rózne części pourywać jak zaczną ciągnąc
        • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 09:32
          a: a jak kupowałeś, to gdzie miałeś oczy? na hostessie unicestwiającej vanishem
          kompromitujące plamy? :))))
          b: racja, papieru im nie oddawaj :)
          c: nieee, powycinają wszystkie ładnie i powklejają do albumików, którymi potem
          będą handlować w szkole ;)
          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:39
            a- nie było ich widać przez opakowanie oczy miałem na tej z miesnego:)
            b-
            c- a jak wymienia na dragi?
            • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 09:48
              a: następnym razem pilnuj, żebyś mięsa z labradora nie dostał :)
              c: u porypanego dilera chyba :)
              d: a ja kupuję papier fox i jeszcze na Lisa nie trafiłam, jak pech to pech ;)
              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:54
                a ja tylko patrze na te kobite miesa tam nie kupuje:)
                b a nie ma takich?
                c ruda kitę sie chce mieć co?:)))))
                • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 10:03
                  a: patrzysz, patrzysz, a potem kupujesz wszystko co ma xxl na opakowaniu :)))
                  b: a znasz? bo to mógłby być interes życia. dragi za labradorki :) ceboś by
                  lepiej tego nie wymyślił.
                  c: jakby tam były lisy zamiast labradorów, to można by ekologiczne futro na
                  pracach plastycznych wyszykować :)
                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:07
                    a moja wina że mięsna ma xxl:)))))?
                    b a trzeba znać? przeciez to pewnik:)
                    c czyli jakby były lisy to byś była dla kity zmienić rodzaj kupowanego
                    papieru?:)
                    • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 10:22
                      a: Twoja. pewnie jej rośnie od patrzenia :)
                      c: nie jestem specjalnie przywiązana, to mogę zmienić :)
                      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:31
                        a :) raczej od wycierania palców po krojeniu pasztetowej:)
                        c - oj sixa byle kita a Ty już zmieniasz przyzwyczajenia, wstyd
                        • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 10:45
                          a: że niby nafaszerowana hormonami? to może mięsna w ogóle przypomina
                          pudzianowskiego? ;)
                          c: nie byle, nie byle :) się lepiej przestań uganiać za labradorami, kopov ;)
                          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:50
                            a- nie, tłuszcz jest asymilowany przez fartuch i potem skórę:) na resztę nie
                            patrzyłem tylko na jej xxl:)
                            c- no futrzastą powiedzmy:) sie nie uganiam wcale:P
                            • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 11:10
                              a: jakby chodziły bez fartuchów, to by się szybciej asymilował i xxl byłoby
                              lepiej widać
                              c: futrzasta kita, mówisz? ja myślałam, że teraz bez depilacji ani rusz ;)))
                              podświadomość każe Ci kupować papier w labradory, cóś musi być na rzeczy :)
                              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:23
                                a niekoniecznie , stylon ma takie kapilary zasysające łój pasztetowy szybciej
                                niz piersi:)
                                c też sie zdziwiłem ze na to lecisz???????????:) nie podswiadomość tylko to xxl
                                zeby za często do sklepu nie latac
                                • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 11:32
                                  a: w stylonie to one by saunę za darmo miały. myślisz, że pracodawca aż taki
                                  łaskawy? to może jeszcze lampy z ultrafioletem, żeby się opalały i odkażały za
                                  jednym zamachem?
                                  c: zimno dzisiaj, no nie? ;)))))))
                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:48
                                    a taki pas odcudzajacy reklamuja teraz sauna solution chyba? więc pracodawca
                                    dba jak widać:)
                                    c to załóż majtki albo zaniechaj depilacji:) ja tam lubie taka pogodę jestem w
                                    koszulce z krótkim rekawem:)))))
                                    • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 12:15
                                      myślisz, że pod stylonem jeszcze taki pas mają? pewnie pomaga, jak muszą
                                      dźwigać palety.
                                      jak mam Ci majtki na spodnie założyć? rozważam włączenie grzania :)
                                      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:22
                                        juz chyba nie jest potrzebny? wymiona grzeja a ciepło nie ucieka bo jest
                                        warstwa łoju (pasztetowego)
                                        mnie nie potrzeba, jest mi ciepło:) ale jakbys kiedys chciała to jest taki
                                        sposób
                                        • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 12:29
                                          na wymiona to chyba muszą mieć specjalny typ biustonosza, z wypustkami.
                                          zdecyduj się wreszcie, czy to jest pasztet czy pasztetowa? ;)))
                                          znam sposób, ale wymaga zdjęcia jednej nogawki :)
                                          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:52
                                            niech bedzie ze doje a nie wymiona:)
                                            pasztet w kiszce:)
                                            ja znam taki który nie wymaga:) tylko majtki rozciągliwe powinne być:)
                                            • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 12:59
                                              jak tam doisz, znaczy wolisz :))))
                                              pojemna kiszka :)
                                              cudotwórca?
                                              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:02
                                                to może wole?;))))))))
                                                ne wiedziałas ile w take kiche mozna napakować?????? ha zdziwiłabys się
                                                prezerwatywa to pikus
                                                rutyniarz :)
                                                • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 13:13
                                                  tarczycowe?
                                                  hmm, to można potem ten know-how w analu wykorzystać :)
                                                  a nie sklerotyk? ;)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:17
                                                    zwane tez pelikanim:)
                                                    dązysz widze do ulubionego tematu, ale nic z tego nie dam sie:))
                                                    widziałaś j. fasole na plaży?
                                                  • six_a Re: velet xxl 01.06.05, 13:25
                                                    nietwarzowe jest, wymię lepsze ;)
                                                    nie wiedziałam, że to Twój ulubiony, ile Cię to wyznanie musiało
                                                    kosztować... ;)))))))
                                                    nie :)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:30
                                                    bo jest podgradlowe a nie twarzowe, o to chodziło,
                                                    a myslałas ze jaki?;) zreszta to Ty przy analu sie częsciej ujawniasz niz ja:)
                                                    to nie:)
    • kasitza Re: velet xxl 01.06.05, 09:34
      wytapetuj papierem przedpokoj...
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:40
        juz pisałem, że nie lubie tapet:(
        • squirrel9 Re: velet xxl 01.06.05, 09:47
          Zamontuj bidet i jakoś sobie poradzisz patrząc z rozczuleniem na psiaczki :))
          • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:52
            objejrzyj dzisiaj 101 dalamtyńczyków to takie mysli nie przyjda Ci wiecej do
            głowy:)
            • squirrel9 Re: velet xxl 01.06.05, 09:55
              To moze przed użyciem zamocz ten papier i będzie ci łatwiej :)))
              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 09:58
                w czym zamoczyć?
                • squirrel9 Re: velet xxl 01.06.05, 10:04
                  Na początkek w wodzie, mozesz też polać piwem :)
                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:14
                    to sie do niczego juz chyba nie bedzie nadawał?:) na okład moze?
    • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 09:59
      A propos dyskusji nad papierem toaletowym, to polecam taki w rumianki :))) to
      bardzo neutralny motyw, kojąco działa na d.pę :)
      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:02
        a jak kogoś uczula rumianek?
        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:11

• ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:15
            to moze lepiej alergikom nie polecaj:)
            • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:36
              Dobra... niech będzie z aloesem :)
              Tylko ze aloes jest kłujacy i moze d.pę pokłuć.
              • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 10:44
                i nie tylko dupę, ale może ktos tak lubi?
                • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 10:53

• ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:02
                    myślałem raczej o wykorzystaniu kolców aloesa:)
                    • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:14
                      Bolców aloesa? ;DDDDDDDDD
                      • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:24
                        moze bolców moze kolców nie znam sie za dobrze na aloesie:)
                        • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:26
                          Niedobrze Tico, jako guru powinienieś! ;P
                        • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 11:45
                          ale każdy guru moze mieć swój bolec achillesowy nie?
                          • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 11:52
                            uuuuuuu lepiej nie nazywaj swego bolca achillesowym :PPPP
                            • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:03
                              moówiłem o aloesowym, nie zauważyłas?
                              • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:19
                                Napisałeś o bolcu ale niekoniecznie o aloesowym :DDD
                                Lepszy aloesowy niz achillesowy ...
                                • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:23
                                  no to było oczywiste jak temat przewodni tego watku:)
                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:28
                                    W twoich wątkach po pieciu postach temat przewodni zanika :D
                                    • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:50
                                      no własnie, chyba ludzie nie umieja pisac na temat?:)
                                      • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:52
                                        nic sie tematu nie trzymaja, a potem sie dziwią, że zawsze schodzi na anal,
                                        normalnie jakby jakaś busola nad tym forum wisiała ;))
                                        • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:53
                                          albo klatwa analhammona:)
                                          • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 12:55
                                            albo fatum analatum!
                                            • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 12:59
                                              brzmi jak zaklecie magiczne:)
                                              • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:05
                                                Harry Potter pewnie go nie znał :PP
                                                • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:09
                                                  bo go nie ma na f.k.?:))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:14
                                                    To by sie dopiero nauczył czarować ;PP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:18
                                                    i zdejmowac czary:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:20
                                                    i parę innych rzeczy...
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:25
                                                    jak nie zajśc w ciąże i nie miec łupieżu:)))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:26
                                                    oraz setki porad matrymonialnych tudziez poznać zastosowanie mączki bitu...coś
                                                    tam. ;)
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 13:31
                                                    jednym słowem gdzie on tam czegos szuka zamiast edukowac sie od starszych
                                                    kolezanek i kolegów:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 13:57
                                                    I wszystko gratis ;)))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:08
                                                    i w doborowym towarzystwie:) można powiedziec elita netu:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:10
                                                    co poniektórzy mieliby inne zdanie ;PPP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:16
                                                    jestem szczęśliwym człowiekiem generalnie:))))))))))))

bo wiele opinii mam w dupie

p.s. nie pisz ze mam pojemną:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:19
                                                    Off topic: to ze jestes szczęśliwy, nie umieszcza automatycznie w elicie :)
                                                    Chodziło mi o rózne takie... wiesz, co były na NIE.
                                                    Nie napiszę, bo w przeciwieństwie do niektórych pamiętam co pisałam :DDD
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:26
                                                    a ja nie siebie widziałem jako elitę:)
                                                    wymień niektórych:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:32
                                                    eee tam publicznie nie bedę palcem wytykać ...
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:37
                                                    to głową kiwnij w ich strone tylko:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:38
                                                    dobra, kiwnęłam :DDDDD
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:41
                                                    ja????? no nie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 14:50
                                                    Przecież znasz siebie najlepiej :DDD
                                                    Powinienieś wiedzieć!
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 14:55
                                                    no ale dlaczego wskazałas na mnie??????????
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:01
                                                    Tak sądzisz??? ;)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:02
                                                    aaaaa popisałam się, jak zwykle odpowiedziałam pytaniem na pytanie?
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:07
                                                    takie sa fakty:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:09
                                                    i mity.... ;)))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:10
                                                    nie obkręcaj teraz kocura ogonem do głowy:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:13
                                                    Kto? Jaaa?
                                                    <wielkie niewinne oczy> ;)))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:22
                                                    a jest tu ktoś jeszcze z nami???????:)))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:28
                                                    Rozejrzałam się. Nie widzę. No to patrz sygnaturka ;PP
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:32
                                                    Twoja czy moja?;))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:38
                                                    Twoja nie ma tu nic do rzeczy! ;))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:46
                                                    szkoda:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:49

• ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 15:59
                                                    pełną parą, tytuł mam juz w kieszeni:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 15:59
                                                    Myślałam, ze w slipkach... ;)))
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 16:03
                                                    mylisz pojęcia:)
                                                  • trzydziecha1 Re: velet xxl 01.06.05, 16:05
                                                    Wyjasnisz mi jutro?
                                                  • ticoqp Re: velet xxl 01.06.05, 16:18
                                                    jeśli tylko dam radę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka