Dodaj do ulubionych

Normo Jean gdzie jesteś?

• Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:14
      Normo wróć i odpowiedz na maila, muszę ci się wyżalić...
      • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:16
        mail sent. A Kapri dead.
        • Gość: czeko\ Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:35
          norma smutno mi :(

nie lubię sporów. Strasznie. Kiedyś się wszyscy ze wszystkimi kochaliśmy, a
          teraz wszyscy na wszystkich :(

czeko
          • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:38
            Czeko my się kochamy. A z facetami nie jest lekko. Mam tego qrwa dość. Humor
            mam pod psem, i w ogóle, najchętniej bym wszystkie zale komus wylała. Kapri wie
            że może mi być ciezko i ma to gdzieś. Jak facet. Chce mi sie wyć.

Czekus, ja Ciebie nigdy nie opuszczę nawet w tej cholernej hameryce.
            • mariusz.matusiak Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:43
              Dobrze wiesz że nie mam tego gdzieś, że jest Ci żle.

• Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:43
              szkoda norma, że jest tak póżno, zdzwoniłybyśmy się i wypłakały żale :(

może jutro...

czeko
              TWOJA
              czeko
              • aleksandra.draminska Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:46
                Czeko to ja norma, nick zmieniony specjalnie dla kapryśnego kapri. dziś chyba
                lepiej nie dzwonić, niewiel byś słyszała oprócz płaczu. Jutro - kiedy tylko
                chcesz.

NJ
                • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 09:55
                  Wiem, że to norma, wysłałaś mi z tego konta swojego blond fotosa.

Boże kim omi dla nas są? Cholera! Coraz bardziej boję się wylotu z Polski...za
                  dużo osób stało się dla mnie ważnych...Nie mogłam spać przez noc, siedziałam,
                  gapiłam sie w okno i się zażerałam banańcami, jak zwykle w sytuacjach skrajnie
                  stresowych :) Jeden banan 200 kalorii? Taaa...

czeko
                  ehh.
                  • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 10:00
                    Cześć Skarbeczku, czy Ty sobie wyobrażasz jak ja wyglądam po pięciu godzinach
                    snu w korelacji do wieczornego płaczu? Ooops!
                    A Ty przestań się martwić, wiesz, że Ci co są ważni to Cię nie opuszczą. Ja
                    mam zamiar często do Ciebie dzwonićm, jak mi tylko zdradzisz numer.

I jak humorek dzisiaj? Sombre cuś fajnego napisał???

Buziaki
                    • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 10:26
                      Norma my musimy poważnie pogadać. Bo ja się o siebie zaczynam bać. Zaczynam się
                      bać po prostu. Ludzie, którzy dla mnie przez długi czas nic nie znaczyli albo
                      których po prostu nie znałam zaczynają się wysuwać do czołówki, ludzie, których
                      uważałam za przyjaciół znikają...To nie jest dla mnie zdrowe...

A sombre...heh...kolega sombre to bardzo długa, męcząca historia...Znajomosć z
                      sombre pomoca dla wszystkich śpiochów...

czeko
                      • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 10:32
                        Ty przysiądź fałdów przed kompem i mi w @@@ tą historie opisz a ja jako stara
                        doświadczona baba zaopiniuję :-)))

A Kapri milczy...on mnie już nie kocha...a miał być ślub z
                        Poznaniu..cóż...przyjdzie starą panną zostać :-))))

Buzi
                        • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 10:44
                          Norma, a telefon domowy czy host? Tzn Polsza czy Stejtsy?

czeko
                          • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 10:47
                            Both!!!!
                            • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 10:49
                              Wow norma...to może ja publicznie tutaj, coby może rzeczony sombre sobie
                              podzwonił :))) Just kidding :)

Wyślę ci jak się zaraz dogrzebię do nich, tzn domowy znam, ale host niebardzo :)
                              • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 10:52
                                Aj em łejting ;-)))
                                • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 11:00
                                  ok ok ajem sending :)
                                  • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 11:08
                                    Received. I will call you today, prepare!!!

Kisses
                        • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 11:04
                          Kapri kocha. Tylko robota go wzieła.

Zgubiłem telefon a nie serce pełne miłości do Ciebie.

mm
                          • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 11:07
                            No ale chyba masz jakiś stacjonarny, qrna????
                            • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 11:47
                              Po tej (tamtej) lekturze chyba nie chcę mi się tu siedzieć.

mm
                              • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 11:53
                                Jakiej znowu lekturze????
                                Kotku, Ty coś ostatnio nie w humorku a ja poprawić go mogę dopiero w Poznaniu.
                                Zostań tu ze mną bo mi bez Ciebie smutno.

KCB
                                • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 12:06
                                  E, spoko. Miałem na myśli tę Twoją z wacusiem.
                                  I dlatego mam problemy z siedzeniem tutaj.

KCB

Nigdzie sobie nie idź.

mm
                                  • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:11
                                    Znaczy - jesteś zły o to z Wacusiem, czy po prostu wolisz tamto czytać? Bo ja
                                    już nie wiem.

Preoszę mnie tu ukochać bo pojdę.
                                    • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 12:31
                                      Nie jestem zły. I nigdzie nie idę. i Ty też zostań

- "Zostań bo jak nikt przynosisz mi powietrze, jak nikt." -

Masz pozdrowienia od tatki.

mm
    • Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 11:58
      Sombre też kocha. Mimo, że dostaje za to po mordzie. Taki już jego sombre los :)
      • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:05
        Wy nas kochacie! W przelocie jak nie macie nic lepszego do roboty. A tak to tu
        same jesteśmy...
        Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi idę sobie w świat i powieszę się na
        pierwszym napotkanym płocie :-(((

Pozdr
        • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 12:14
          Szkoda gadać, nie norma?

:(

czeko
          • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:16
            I nawet nie zaprzeczył! Wrrr!!!

Czeko, ale mamy siebie!

Buziaki
            • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 12:20
              Hehe nie zaprzeczył po przecież pieści go bryza...czeko już niepotrzebna, tak...

Normo_jean- musimy przetrwać! Razem w świat! Ale mi po tej nocy
              niedobrze...jeszcze leje i zazwyczaj mam superhumor jak leje, a teraz? Może to
              te banańce się odbijaja...

czeko

Razem w świat!
              • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:23
                I tak właśnie zrobimy!!
                Czeko! Idę z szefem na obiad drugi dzien pod rząd!! ja naprawdę kareirę
                zrobię :-)) Także jakbym znikła nagle, to w celach służbowych :-)))
            • Gość: czeko I sobie poszła.... IP: *.chello.pl 06.08.02, 12:39
              haha! mam pomysł norma!

Znajdzmy sobie sponsorów :)

Tacy panowie są zazwyczaj starsi, duzo im do szczęścia nie trzeba :)))

Czeko będzie regularnie co tydzień kładła swe loczki na klacie jakiegos starego
              dziada...

Coś mi się już w głowie miesza :(
              • norma_jean Re: I sobie poszła.... 06.08.02, 15:00
                Qrna Czekuś strasznie Ci się miesza!!!! Ja nie mam loczków i nic nie będę
                kładła. Chcę młodego, przystojnego, z kasą i Audi TT. Naljepiej jakis prezes
                banku. Żaden stary dziad, nie będe sie marnować :-)))
    • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean, ile ty jesz? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 14:09
      No gdzie Ty jesteś.
      Ile można jeść obiad z szefem. On sam go gotuje czy jak?
      Chyba umówię z tatkiem. Pójdziemy sobie na piwko.O!
      Zaraz przyjedzie to się umówimy.

Nikt już mnie nie chce. Buuuuuu.

• Gość: sombre Re: Normo Jean, ile ty jesz? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 14:49
        Kapri nie rycz, jakby tatko nie przylazł to zawsze ze mną możesz na to piwsko
        wybyć :) Nawet nie powiedziałeś, czy Ci moja (_) smakowała, łeee...

:)))
        • norma_jean Re: Normo Jean, ile ty jesz? 06.08.02, 15:02
          Kotku jestem, szef je powoli :-)))

W dodatku byliśmy na tym obiedzie nad pięknym okolicznym jeziorkiem i
          rozkoszowaliśmy się przyrodą.

Buziaki
          • norma_jean Czekuniu, gdzie łazisz? 06.08.02, 16:54
            Dzwonię i dzwonię a tam tylko gupia maszyna :-((((
            • Gość: sombre A ja to już nikogo nie interesuję, łeeee IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 17:06
              A mnie to już nikt nie wywoła, kurde.
              Czuję się dyskrymuinowany w towarzystwie.
              Kapri mnie olewa, norma tylko czeko i kapri, a CZEKO to już w ogóle zniknęła.
              Łeee...

sombre
              jakoś
              dziwnie
              • norma_jean Re: A ja to już nikogo nie interesuję, łeeee 06.08.02, 17:11
                Sombre, to jak nie masz co robić to napisz miłego maila do Czekuni!
                • Gość: sombre Re: A ja to już nikogo nie interesuję, łeeee IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 17:19
                  Normo miła, ja już czekuni pięć posłałem i nic. A jak ostatnimi czasy miło
                  pisałem, to potem....yyyych tam ta ram tam.

Lowe lowe lowe lofff lofff lofff lofff
                  Lowe lowe lowe lofff lofff lofff lofff
                  łerarjuuuuuuu

:)

sombre
                  • norma_jean Mały śpioch!! 06.08.02, 17:29
                    Właśnie telefon do naszej ślicznotki wykonałam. Śpi!!!!
                    • Gość: sombre Re: Mały śpioch!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 18:38
                      Normo z przepięknego nadwiślańskiego grodu, to jak nastąpnym razem wykonasz do
                      czekuni czekowskiej telephone, pliiis pozdrów ją ode mnie :)))

sombre
                      • Gość: czeko OBUDZIŁAM SIĘ! :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 18:47
                        To przez sombre w nocy nie spałam, a teraz pozdrowienia śle... :)

czeko
                        wszystko
                        przez
                        sombre

ale ten profil... :)
                        • Gość: sombre Re: OBUDZIŁAM SIĘ! :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:01
                          To napisz czekulku co mam zrobić by Ci tę noc wynagrodzić :)
                          Mogę np. nucić Ci dziś na dobranoc coś miłego, żebyś tym razem spokojnie
                          odpłynęła do Morfeusza :)

sombre
                          • Gość: czeko Re: OBUDZIŁAM SIĘ! :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:07
                            Sombre, żebym ja przez ciebie nie spała.....uuu...to brzmi niebezpiecznie, na
                            szczęście nie spałam ze zgryzoty i od nadmiaru myślenia.

No i przecie, wgapiałam się jeszcze w profil, a co! :)

czeko
                            może
                            w nagrodę
                            dostane
                            sombrechata?
                            • Gość: czeko dziz... IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:10
                              ...namiętnie próbuje sie ze mną umówić blisko trzydziestolatek. Poznaliśmy się
                              na stronie o architekturze, a teraz zasypuje mnie komplementaki i dziesiąty raz
                              pyta, co robie w weekend.

Dziadu, tobie do grobu nie na pannice! :)))

czeko
                              ach ci
                              fotografowie
                              • Gość: sombre Re: dziz... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:15
                                No to na co czekasz... bądziesz miała darmowy picztorialek dla wnuków...

No ja tam mogę cię tylko zarzucić toną kwiatów z kolorowej awionetki wprost na
                                twoje łąki :)

sombre
                                czeko to
                                ma wzięcie
                                • Gość: czeko Re: dziz... IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:17
                                  Oczep się sombre, nigdzie z nim nie idę...Bez przesady, on ma 28-30 lat..

czeko
                                  no i co
                                  z tym
                                  pocieszeniem
                                  ?
                                  • norma_jean Re: dziz... 06.08.02, 21:25
                                    Czeko Skarbie, to odstąp go mnie tylko sie wcześniej upewnij czy
                                    nieżonaty :-))) Ale wiek idealny :-))
                            • Gość: czeko łaaaaaaa! IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:16
                              Zapodali relację z Przystanku.

Nie ma co, czeko w przyszłym roku będzie juz Dużą Dziewczynką i czeko się
                              pojedzie wyskakać. Obok tych chłopców, no tych... :)

czeko
    • Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 17:11
      No i co ja tu mam pilnować dobytku jak Wy sobie gdzieś fruwacie?
      E, idu ja tyż, bo tu cosik przeciągi hulają.

Lowe lowe lowe lofff loff lofff
      Lowe lowe lowe lofff loff lofff
      wherarjuuuuuuu

sombre
    • Gość: czeko sombre... IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:25
      jak ci mówiłam, żebyś się oczepił, to nie znaczy, że miałeść iść :(

czeko
      ehh
      • Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:31
        Hie hie, sombre nie jest pantoflarzem, wcale sobie nie poszedł :)
        A za rok na Woodstocku bądziesz może miała swoich (i moich tyż) Red Hotsów. No
        i mnie gdzieś w 300 tysięcznym tłumie, bo na stówą pojadę. W tym roku parą
        rzeczy mnie zatrzymało, ale ta rok... i wcale nie jestem za stary :)

sombre
        wynagradzać
        chce, ale
        jak?
        • Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:41
          Czeko, załatw z normą-właścicielką wątku przeprowadzkę do nowego em, co? Bo ten
          cosik się niewygodny robi. Nie powiem, ponad 300 metrów robi wrażenie, ale czy
          nie lepiej mieszkać bardziej kameralnie?

sombre
          gdzie
          jest
          czeko
          ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka