Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:14 Normo wróć i odpowiedz na maila, muszę ci się wyżalić... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:16 mail sent. A Kapri dead. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko\ Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:35 norma smutno mi :( nie lubię sporów. Strasznie. Kiedyś się wszyscy ze wszystkimi kochaliśmy, a teraz wszyscy na wszystkich :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:38 Czeko my się kochamy. A z facetami nie jest lekko. Mam tego qrwa dość. Humor mam pod psem, i w ogóle, najchętniej bym wszystkie zale komus wylała. Kapri wie że może mi być ciezko i ma to gdzieś. Jak facet. Chce mi sie wyć. Czekus, ja Ciebie nigdy nie opuszczę nawet w tej cholernej hameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.matusiak Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:43 Dobrze wiesz że nie mam tego gdzieś, że jest Ci żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:43 szkoda norma, że jest tak póżno, zdzwoniłybyśmy się i wypłakały żale :( może jutro... czeko TWOJA czeko Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.draminska Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 23:46 Czeko to ja norma, nick zmieniony specjalnie dla kapryśnego kapri. dziś chyba lepiej nie dzwonić, niewiel byś słyszała oprócz płaczu. Jutro - kiedy tylko chcesz. NJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 09:55 Wiem, że to norma, wysłałaś mi z tego konta swojego blond fotosa. Boże kim omi dla nas są? Cholera! Coraz bardziej boję się wylotu z Polski...za dużo osób stało się dla mnie ważnych...Nie mogłam spać przez noc, siedziałam, gapiłam sie w okno i się zażerałam banańcami, jak zwykle w sytuacjach skrajnie stresowych :) Jeden banan 200 kalorii? Taaa... czeko ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 10:00 Cześć Skarbeczku, czy Ty sobie wyobrażasz jak ja wyglądam po pięciu godzinach snu w korelacji do wieczornego płaczu? Ooops! A Ty przestań się martwić, wiesz, że Ci co są ważni to Cię nie opuszczą. Ja mam zamiar często do Ciebie dzwonićm, jak mi tylko zdradzisz numer. I jak humorek dzisiaj? Sombre cuś fajnego napisał??? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 10:26 Norma my musimy poważnie pogadać. Bo ja się o siebie zaczynam bać. Zaczynam się bać po prostu. Ludzie, którzy dla mnie przez długi czas nic nie znaczyli albo których po prostu nie znałam zaczynają się wysuwać do czołówki, ludzie, których uważałam za przyjaciół znikają...To nie jest dla mnie zdrowe... A sombre...heh...kolega sombre to bardzo długa, męcząca historia...Znajomosć z sombre pomoca dla wszystkich śpiochów... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 10:32 Ty przysiądź fałdów przed kompem i mi w @@@ tą historie opisz a ja jako stara doświadczona baba zaopiniuję :-))) A Kapri milczy...on mnie już nie kocha...a miał być ślub z Poznaniu..cóż...przyjdzie starą panną zostać :-)))) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 10:44 Norma, a telefon domowy czy host? Tzn Polsza czy Stejtsy? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 10:49 Wow norma...to może ja publicznie tutaj, coby może rzeczony sombre sobie podzwonił :))) Just kidding :) Wyślę ci jak się zaraz dogrzebię do nich, tzn domowy znam, ale host niebardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 11:00 ok ok ajem sending :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 11:08 Received. I will call you today, prepare!!! Kisses Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 11:04 Kapri kocha. Tylko robota go wzieła. Zgubiłem telefon a nie serce pełne miłości do Ciebie. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 11:07 No ale chyba masz jakiś stacjonarny, qrna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 11:47 Po tej (tamtej) lekturze chyba nie chcę mi się tu siedzieć. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 11:53 Jakiej znowu lekturze???? Kotku, Ty coś ostatnio nie w humorku a ja poprawić go mogę dopiero w Poznaniu. Zostań tu ze mną bo mi bez Ciebie smutno. KCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 12:06 E, spoko. Miałem na myśli tę Twoją z wacusiem. I dlatego mam problemy z siedzeniem tutaj. KCB Nigdzie sobie nie idź. mm Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:11 Znaczy - jesteś zły o to z Wacusiem, czy po prostu wolisz tamto czytać? Bo ja już nie wiem. Preoszę mnie tu ukochać bo pojdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 12:31 Nie jestem zły. I nigdzie nie idę. i Ty też zostań - "Zostań bo jak nikt przynosisz mi powietrze, jak nikt." - Masz pozdrowienia od tatki. mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 11:58 Sombre też kocha. Mimo, że dostaje za to po mordzie. Taki już jego sombre los :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:05 Wy nas kochacie! W przelocie jak nie macie nic lepszego do roboty. A tak to tu same jesteśmy... Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi idę sobie w świat i powieszę się na pierwszym napotkanym płocie :-((( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 12:14 Szkoda gadać, nie norma? :( czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:16 I nawet nie zaprzeczył! Wrrr!!! Czeko, ale mamy siebie! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 06.08.02, 12:20 Hehe nie zaprzeczył po przecież pieści go bryza...czeko już niepotrzebna, tak... Normo_jean- musimy przetrwać! Razem w świat! Ale mi po tej nocy niedobrze...jeszcze leje i zazwyczaj mam superhumor jak leje, a teraz? Może to te banańce się odbijaja... czeko Razem w świat! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 06.08.02, 12:23 I tak właśnie zrobimy!! Czeko! Idę z szefem na obiad drugi dzien pod rząd!! ja naprawdę kareirę zrobię :-)) Także jakbym znikła nagle, to w celach służbowych :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko I sobie poszła.... IP: *.chello.pl 06.08.02, 12:39 haha! mam pomysł norma! Znajdzmy sobie sponsorów :) Tacy panowie są zazwyczaj starsi, duzo im do szczęścia nie trzeba :))) Czeko będzie regularnie co tydzień kładła swe loczki na klacie jakiegos starego dziada... Coś mi się już w głowie miesza :( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: I sobie poszła.... 06.08.02, 15:00 Qrna Czekuś strasznie Ci się miesza!!!! Ja nie mam loczków i nic nie będę kładła. Chcę młodego, przystojnego, z kasą i Audi TT. Naljepiej jakis prezes banku. Żaden stary dziad, nie będe sie marnować :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: Normo Jean, ile ty jesz? IP: green.d* / 10.9.16.* 06.08.02, 14:09 No gdzie Ty jesteś. Ile można jeść obiad z szefem. On sam go gotuje czy jak? Chyba umówię z tatkiem. Pójdziemy sobie na piwko.O! Zaraz przyjedzie to się umówimy. Nikt już mnie nie chce. Buuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Normo Jean, ile ty jesz? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 14:49 Kapri nie rycz, jakby tatko nie przylazł to zawsze ze mną możesz na to piwsko wybyć :) Nawet nie powiedziałeś, czy Ci moja (_) smakowała, łeee... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo Jean, ile ty jesz? 06.08.02, 15:02 Kotku jestem, szef je powoli :-))) W dodatku byliśmy na tym obiedzie nad pięknym okolicznym jeziorkiem i rozkoszowaliśmy się przyrodą. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Czekuniu, gdzie łazisz? 06.08.02, 16:54 Dzwonię i dzwonię a tam tylko gupia maszyna :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A ja to już nikogo nie interesuję, łeeee IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 17:06 A mnie to już nikt nie wywoła, kurde. Czuję się dyskrymuinowany w towarzystwie. Kapri mnie olewa, norma tylko czeko i kapri, a CZEKO to już w ogóle zniknęła. Łeee... sombre jakoś dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A ja to już nikogo nie interesuję, łeeee 06.08.02, 17:11 Sombre, to jak nie masz co robić to napisz miłego maila do Czekuni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: A ja to już nikogo nie interesuję, łeeee IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 17:19 Normo miła, ja już czekuni pięć posłałem i nic. A jak ostatnimi czasy miło pisałem, to potem....yyyych tam ta ram tam. Lowe lowe lowe lofff lofff lofff lofff Lowe lowe lowe lofff lofff lofff lofff łerarjuuuuuuu :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Mały śpioch!! 06.08.02, 17:29 Właśnie telefon do naszej ślicznotki wykonałam. Śpi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Mały śpioch!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 18:38 Normo z przepięknego nadwiślańskiego grodu, to jak nastąpnym razem wykonasz do czekuni czekowskiej telephone, pliiis pozdrów ją ode mnie :))) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko OBUDZIŁAM SIĘ! :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 18:47 To przez sombre w nocy nie spałam, a teraz pozdrowienia śle... :) czeko wszystko przez sombre :) ale ten profil... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: OBUDZIŁAM SIĘ! :) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:01 To napisz czekulku co mam zrobić by Ci tę noc wynagrodzić :) Mogę np. nucić Ci dziś na dobranoc coś miłego, żebyś tym razem spokojnie odpłynęła do Morfeusza :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: OBUDZIŁAM SIĘ! :) IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:07 Sombre, żebym ja przez ciebie nie spała.....uuu...to brzmi niebezpiecznie, na szczęście nie spałam ze zgryzoty i od nadmiaru myślenia. No i przecie, wgapiałam się jeszcze w profil, a co! :) czeko może w nagrodę dostane sombrechata? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko dziz... IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:10 ...namiętnie próbuje sie ze mną umówić blisko trzydziestolatek. Poznaliśmy się na stronie o architekturze, a teraz zasypuje mnie komplementaki i dziesiąty raz pyta, co robie w weekend. Dziadu, tobie do grobu nie na pannice! :))) czeko ach ci fotografowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: dziz... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:15 No to na co czekasz... bądziesz miała darmowy picztorialek dla wnuków... No ja tam mogę cię tylko zarzucić toną kwiatów z kolorowej awionetki wprost na twoje łąki :) sombre czeko to ma wzięcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: dziz... IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:17 Oczep się sombre, nigdzie z nim nie idę...Bez przesady, on ma 28-30 lat.. czeko no i co z tym pocieszeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: dziz... 06.08.02, 21:25 Czeko Skarbie, to odstąp go mnie tylko sie wcześniej upewnij czy nieżonaty :-))) Ale wiek idealny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko łaaaaaaa! IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:16 Zapodali relację z Przystanku. Nie ma co, czeko w przyszłym roku będzie juz Dużą Dziewczynką i czeko się pojedzie wyskakać. Obok tych chłopców, no tych... :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 17:11 No i co ja tu mam pilnować dobytku jak Wy sobie gdzieś fruwacie? E, idu ja tyż, bo tu cosik przeciągi hulają. Lowe lowe lowe lofff loff lofff Lowe lowe lowe lofff loff lofff wherarjuuuuuuu sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko sombre... IP: *.chello.pl 06.08.02, 19:25 jak ci mówiłam, żebyś się oczepił, to nie znaczy, że miałeść iść :( czeko ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:31 Hie hie, sombre nie jest pantoflarzem, wcale sobie nie poszedł :) A za rok na Woodstocku bądziesz może miała swoich (i moich tyż) Red Hotsów. No i mnie gdzieś w 300 tysięcznym tłumie, bo na stówą pojadę. W tym roku parą rzeczy mnie zatrzymało, ale ta rok... i wcale nie jestem za stary :) sombre wynagradzać chce, ale jak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: sombre... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:41 Czeko, załatw z normą-właścicielką wątku przeprowadzkę do nowego em, co? Bo ten cosik się niewygodny robi. Nie powiem, ponad 300 metrów robi wrażenie, ale czy nie lepiej mieszkać bardziej kameralnie? sombre gdzie jest czeko ? Odpowiedz Link Zgłoś