Dodaj do ulubionych

damskie biusty

03.06.05, 15:37
wydaje mi sie, że mam brzydkie piersi. Wstydze sie męża, rozebrać na basenie
i myśle o piersiach innych kobiet - czy ktoś ma równie brzydkie.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: damskie biusty 03.06.05, 15:39
      ej przestań
      szkoda, ze nie oglądałaś kiedyś programu o biustach na jedynce. Zdziwiabyś się,
      jak daleko bardzo wielu wielu kobietom do ideału pod tym względem.
      A jeszcze byś się zdziwiła, jakie różne biusty się podobają facetom.
      Nie histeryzuj
    • kohol Re: damskie biusty 03.06.05, 15:43
      Przestań :)
      Nie ma czegoś takiego jak brzydkie cycki :)
      • pierozek_monika Re: damskie biusty 03.06.05, 15:44
        wszystkie są ładne - a można dodatkowo podkreślić ich piękną odpowiednio
        dobranym biustonoszem
        • aretse11 zapewniam was,ze jest takie cos jak "brzydkie .. 03.06.05, 16:35
          piersi"...zainteresowanym przesle maila..to sie dopiero zdziwicie..a tej.ktora
          ma brzydkie..podobno brzydkie..to zaraz wysle tego maila..jak da rade..i wtedy
          przestanie sie stresowac...bo takich na pewno nie ma jak ja mam na zdjeciach..

jak ktos chce mail z zdjeciami brzydkich piersi..to dajcie znac.
      • raduch Re: damskie biusty 03.06.05, 15:45
        kohol napisała:

> Przestań :)
        > Nie ma czegoś takiego jak brzydkie cycki :)
        >
        O właśnie. Jaki biust się przeciętnemu facetowi podoba? Ten w zasięgu ręki. :-)
    • ticoqp a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:44

• pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:45
        wszystkie jajka są piękne :)
        • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:46
          a przepiórcze?:)
          • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:49
            lepsze niż strusie, wiesz? :)
            • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:50
              tak mówisz? no moze:)
              a co powiesz na obesrane? też ładne?:)
              • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:51
                jak sobie można obesr.. jajka, kopov!!!!!!
                • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:52
                  nie wiem zapytaj kury:))))
                  • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:55
                    jak się te jajka łobmyje i wypoleruje, to są piękne.
                    • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:57
                      ale póki co sa nie umyte:( więc nie wszystkie bynajmniej:)
                      • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:58
                        wszystkei czyste, wypielęgnowane jajka są piękne
                        - żeby nie było nieporozumień :>
                        • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:00
                          a murzyńskie?
                          • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:01
                            no tez :)
                            • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:03
                              no weź, wzięłabys takie do reki?????? albo co gorsze na chomika????????
                              • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:04
                                jak się bierze na chomika?
                                • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:04
                                  moment już wiem
                                  no ja może nie, ale jakaś murzynka, to na pewno
                                  • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:08
                                    albo taki m. jackson?;)
                                • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:05
                                  oprócz laski jeszcze jajka:)
      • kohol Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:49
        A co, farbka po malowaniu juz się zmyła?
        • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:51
          pozostały plamki, jak na przepiórczych:)
          • kohol Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:52
            Pumeksem je, pumeksem!
            • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:54
              juz próbowałem nawet szczotka druciana i nie schodzi:(
              • kohol Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:55
                Ojej... Żeby tylko nie popękały...
                • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:56
                  pewnie jeszcze to są wydmuszki
                  • kohol Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:58
                    Rękodzieło artystyczne z Cepelii :)
                • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:58
                  nie, sa na twardo to nie tak łatwo:)
                  • kohol Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 15:59
                    O, to pewnie z 10 minut trzymałes we wrzątku :)
                    Tylko trzeba uważać, bo moga sinieć od środka.
                    • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:01
                      pod prysznicem na koszu zawsze wrzątek leci, to sie utwardziły:)
                      • kohol Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:04
                        A wiesz, że trzeba je nakłuć, żeby nie pękły?

Jadę do męża. Sprawdzić co u niego ;)
                        • pierozek_monika Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:05
                          czy mu się jajka nie potłukły? :)
                        • ticoqp Re: a mnie sie wydaje, ze mam brzydkie jajka:( 03.06.05, 16:06
                          czy formujesz brygadę ochotnicza do nakłucia?

weź igłę :)
    • magdzie Re: damskie biusty 03.06.05, 15:49
      wstydzisz sie swojego meza czy przed mezem pokazywac piersi?
      hmm..przeciez maz pokochal ie taka jaka Cie zobaczyl, i piersi tez mu sie
      podobaja...
    • aretse11 Re: damskie biusty 03.06.05, 16:45
      rybka_29..juz wyslalam Ci tego maila...sama zobaczysz...na pewno takiego nie masz..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka