Dodaj do ulubionych

czemu (B)AGNO jeszcze śpi?

18.07.02, 08:31
od pół godziny na Was czekam i co???

pobudka.
dzisiaj jest czwartek, 198 dzień roku, imieniny erwina, kamila i szymona
słońce wzeszło o godzinie 4.49, zajdzie o 20.42
księżyc wzeszedł o 13.31, zajdzie o 0.05
dzień będzie trwać 15 godzin i 53 minuty i będzie trochę krótszy od
najdłuższego dnia w roku

buźka
Obserwuj wątek
    • agniecha27 Re: czemu (B)AGNO jeszcze śpi? 18.07.02, 08:34
      A co to jest w Twojej sygnaturce? Czy to coś z japońska?
      :)))
      • suzume Re: czemu (B)AGNO jeszcze śpi? 18.07.02, 08:41
        ano tak się porobiło
        takie tam haiku by issa :)
        • bukowski27 agniecha, ja tez potrafie po japonsku 18.07.02, 08:44
          tylko ze ja jestem skromny.. i nie chwale sie jak su i gustavo... ale skoro o
          tym mowimy to ci powiem po japonsku: koniczua andżin san?
          • kwik a ja nie potrafie japan :(((((((((((((((((((((((( 18.07.02, 09:00
            ale tylko przed 13.

okazalo sie, ze nie wymawiam prawidlowo "ż", z "rz" idzie mi całkiem niezle.
            tako rzecze logopeda.

witam wszystkich ser(c)decznie
            • bukowski27 kwik nic to... 18.07.02, 09:03
              nie kazdy potrafi taj jak my mowic po japonsku... ale jestem pewien ze masz
              wiele innych zalet ktorym innych brak.. ze o zdolnoscia lewitacji nie
              wspomne... no. jak tam? wieje u gory?
              • kwik oj wieje, noca wyladowalam w szpitalu 18.07.02, 09:13
                na sali operacyjnej. spadochron nie otworzyl sie.

poza tym ostatnio probuje obalic teze: sen to zdrowie. zrezygnowalam z tego,
                strata czasu. dostalam telefon, ze mam szanse na nobla w przyszlym roku w
                dziedzinie biologii alternatywnej. jak wygram to przeniesiemy sie calym bagnem
                na komete haleya (i bedziemy tanczyc rock'n'rolla. tydzien wystarczy?

---------------------------------------
                jestem luuuuuzny luzny tak
                niby podrooooozny, niby niebieski ptak
                copyright: mieczyslaw szczesniak
                • agick witam... 18.07.02, 09:16
                  chciałam powiedzieć, że staram się z entuzjazmem popatrzeć na swiat w dniu
                  dzisiejszym, wczorajszym i prawdopodobnie jutrzejszym... no i z bólem
                  stwierdzam, że nie jestem w stanie z siebie rzeczonego entuzjazmu wykrzesać...

ale nie śpię..choć szkoda...
                • bukowski27 ja nie tancze rokendrola... 18.07.02, 09:18
                  jak bym w czasach rekendrola zyl to pewnie bylbym bitnikiem i kontestatorem ...
                  a calego elvisa presleya mialbym nbormalnie w powazaniu... palilbym papierosy,
                  chodzil w czarnym golfie i berecie z ksiazka keouraca...
                  • kwik przyznaje sie bez bicia 18.07.02, 09:22
                    > chodzil w czarnym golfie i berecie z ksiazka keouraca...

ze robilam 2 podejscia do tej ksiazki. podobno do trzech razy sztuka.
                    moze jak sie wyspie - to co niemozliwe stanie sie mozliwe.
                    • bukowski27 kwik... eeee... tam nic wielkiego... 18.07.02, 09:23
                      rozczarowalem sie ze hoho... a z 17 lat chyba wtedy mialem... to teraz to bym
                      sie pewnei rozczarowal... juz lepeij lema poczytaj..
                      • kwik czyli mowisz 18.07.02, 09:35
                        ze juz za pozno? :))

tak myslalam. byla to moja zalegla lektura z klasy maturalnej. a kontrkultura
                        snila mi sie przed matura. cale szczescie, ze nie ja oblalam. ten, kto nie zdal
                        ustnego wyglosil wyklad nt. stonesow i beatlesow :))
            • aise_ a ja potrafię 18.07.02, 09:16
              ale tylko dwa wierszyki - jeden o kwiatkach a drugi o wodniku kappa

dzindybry
              • agick aise 18.07.02, 09:19
                poproszę o kwiatkach - mam ciężki kryzys...
                • bukowski27 ja ci wymysle o kwiatkachach: 18.07.02, 09:21
                  kwiatku kwiatku.
                  moj ty bratku.... yyyy... bratku... yyy... lalalalalala...

dobre?
                • suzume o kwiatkach już było 18.07.02, 09:22
                  proszę ten o kappach
                  • bukowski27 o kappach tez moge... 18.07.02, 09:24
                    kappy kappy.
                    • bukowski27 znaczy sie tak mialo byc: 18.07.02, 09:25
                      kappy kappy.
                      co kapiecie.... yyyy... yyy... nie kapcie... lalalalalala...

dobre?
                      • aise_ agick/su/bukowski 18.07.02, 09:35
                        o kwiatkach juz było, teraz napisze o wodnikach, ale potem bo mi sie cholerka
                        gdzieś ściąga zapodziała, i nie będę ściemniać, że zapomnialam dwóch ostatnich
                        wersów...

bukoś - wiersze pierwsza klasa, jednakowoż myślę, że bardziej się spełniasz w
                        prozie, masz większe pole do popisu i możesz w pełni ujawnić swój talent.
                        poezja cie ogranicza....

(i co dziewczyny - dobrze mu powiedzialam?)

• suzume aise/czarli 18.07.02, 09:40
                          > bukoś - wiersze pierwsza klasa, jednakowoż myślę, że bardziej się spełniasz w
                          > prozie, masz większe pole do popisu i możesz w pełni ujawnić swój talent.
                          > poezja cie ogranicza....
                          >
                          > (i co dziewczyny - dobrze mu powiedzialam?)

very dobrze
                          a najlepsze kawałki to są te o schodach, co nie?

buki - napisz wierszyk o schodach - pliiiiz
                          • aise_ tak czarli napisz 18.07.02, 09:43
                            napisz o schodach....
                            prosiemy brdzo...
                          • kwik schody,schody, nie wyjda z mody :) (ntxt) 18.07.02, 09:43
                            • aise_ kwik nie zabieraj czarlsowi tematu 18.07.02, 09:45
                              to on ma sie wyżyć poetycko...
                              • kwik nie zabieram, to nie poezja 18.07.02, 09:47
                                to cytat z "halo szpicbrodka" :)))
                                • agick muszę stwierdzić, że TFUrczy.. 18.07.02, 09:53
                                  poziom bagna się podnosi - mamy tu poetów, prozaików, filozofów...
                                  i tylko ja taka jakas poluchowata jestem... tak jakbym nie miała żadnych
                                  ukrytych talentów oprócz chodzenia w topless..

proszę zatem o określenie mojego geniuszu...
                                  • kwik Re: muszę stwierdzić, że TFUrczy.. 18.07.02, 09:54
                                    do chodzenia w toplessie tez trzeba miec nietega glowe.....

> proszę zatem o określenie mojego geniuszu...
                                    • agick Re: muszę stwierdzić, że TFUrczy.. 18.07.02, 09:57
                                      tak myślisz..?
                                      to super, bo już się martwiłam, że rozum do tego nie jest potrzebny....
                                      wystarczą te, no... duże błękitne oczy....:)
                                      • kwik Re: muszę stwierdzić, że TFUrczy.. 18.07.02, 09:59
                                        mylilas sie, moja droja..., oj blondi, blondi....:)))
                                        • agick Re: muszę stwierdzić, że TFUrczy.. 18.07.02, 10:10
                                          no przepraszam, nie chciałam.... tak jakoś wyszło...
                                          to tak samo jak z tą dziurą na fotelu, co ją wczoraj petem wypaliłam....
                                    • bukowski27 tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow tutaj 18.07.02, 10:00
                                      mi... wlasciwie nam chlopakom (mysle ze moge tak powiedziec) podobasz si ety
                                      topless.. szkoda ze tego nie publikuja... zrobilbym sobie pinupa... znaczy ni
                                      ew sypialni (tam juz nie ma miejsca) ale w przedpokoju to mysle ze spokojnie...

schody. postanowilem napisac ode do schodow!

o! schody!!!!!

dobre?
                                      • aise_ no ale prozą czarls! prozą! (n/t) 18.07.02, 10:05
                                      • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:07
                                        no więc tak..... podoba mi się fakt zostania miss topless w bagnie ale tak
                                        jakoś coś mi w środku podpowiada, że to nie jest najbardziej nobilitujący
                                        tytuł... to coś jak miss wytwórców produktów mlecznych albo miss producentów
                                        deskorolek..

ale cieszę się.... ktoś chce autograf...?
                                        • suzume aise, bo nie chwytam 18.07.02, 10:09
                                          czarli ma tę odę do schodów napisać jako wiersz prozą?
                                          • aise_ dokładnie tak su 18.07.02, 10:14
                                            wiersz prozą z rymami żeńskimi:)

trzeba w pełni wykorzystwywać talta a nie poprzestawać na małym:)
                                            • aise_ chcialam rzec talenta ale wżarło literkie:) (n/t) 18.07.02, 10:16
                                            • suzume ale z rytmem 18.07.02, 10:27
                                              jambicznym - co będziemy chłopakowi wyśrubowywać wymagania
                                              i na nie więcej niż 200 wersów
                                              • aise_ a jak! 18.07.02, 10:34
                                                a przy deklamacji powinien wycinać hołubce z przytupem w lewej ręce trzymając
                                                miecz a w prawej tarczę
                                        • kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:09
                                          agick, kazdy tytul jest dobry. na przyklad: a niech ludzie gadaja :)
                                          • ydorius Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:13

Tak, albo nie przymierzając "mokre oczy"

:-P

.y.

----------------------------------
                                            What is home without Plumtree's Potted Meat?
                                            Incomplete.
                                            • kwik ydorius 18.07.02, 10:15
                                              :)))))))))))))))

czy snailsy juz opuscily skorupe? nie moge sie doczekac:))
                                              • ydorius Re: ydorius 18.07.02, 10:20

Nie. Zapomniałem ich z domu. Więc dostaniesz dziś ale popołudniem jakimś.
                                                A ja dostanę namiary na hymhym?

.y.

Incomplete.
                                                • kwik Re: ydorius 18.07.02, 10:23
                                                  wyslalam na gazete i priv.
                                                  nie dotarlo?
                                            • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:26
                                              nie, no poważnie lepiej się czuję.... podniosło mnie to wszystko na duchu na
                                              maks.....

nie jestem tylko głupią blondynką z biustem, który eksponuję w topless w bagnie
                                              tylko prawdziwą artystką z tegą głową, planem artystycznym i motywacją...
                                              jedznocześnie nie przywiozuję uwagi do takich pierdół jak opinia narodu...

oł jes..

• kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:29
                                                > oł jes..

OL JES!!!! to co, paczek?
                                                :))
                                          • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:22
                                            no tak.... lepszy w róbel w garści niż skowronek na dachu....
                                            idę skoczyć z mostu.
                                            • kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:27
                                              agcik, NIE SKACZ!!!! w stawie zimna woda..
                                              • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:31
                                                a dlaczego mi wcześniej nie powiedziałaś..???????
                                                zmarzłam jak cholera....
                                                • kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:34
                                                  a pytalas?

kawa+paczek na rozgrzewke, ok?
                                                  • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:43
                                                    mam szlaban na pączki i ogólnie żarcie.......
                                                    ale kawka chętnie bardzo.....
                                                  • kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 10:50
                                                    mamy ze soba wiele wspolnego, agick...:))
                                                  • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 11:00
                                                    chodzi Ci o szlaban na żarcie...?
                                                    jeśli tak to lżej mi na sercu (na biodrach niekoniecznie)..

kwik napisała:

> mamy ze soba wiele wspolnego, agick...:))
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 11:02

tak, jestem na detoxie.:)

• agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 11:05
                                                    co stosujesz..?
                                                    pytam, bo potrzebuję support'u...
                                                  • kwik Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 11:15
                                                    generalny detox: wóda+fajki+praca+ brak snu. efekty rewelacyjne:))) tzn. ataki
                                                    smiechu o 2.30 w nocy (sasiad wezwal policje).

postaram sie dzis @.
                                                  • agick Re: tak jest agick...ze wszystkich sztukmistrzow 18.07.02, 11:19
                                                    > smiechu o 2.30 w nocy (sasiad wezwal policje).

ja atak śmiechu (a właściwie histerycznego rechotu) dostała dziś o 3:30 rano -
                                                    jak mój facet wrócił z pracy o tej godzinie.....

ale generalnie detox podoba mi się - koniec z dietą niskowęglowodanową..
                                                    niech żyją fajki i wóda...! i robota..!
                                                    >
                                                    >
                                                    > postaram sie dzis @.
                                                    czekam...:)

>
                                                    >
                                                    >
                                            • ydorius Agick... Zastanów się... 18.07.02, 10:27

Czy aby nie pochopnie? Spójrz, za oknem... No może nie jest najpiękniej i pada
                                              deszcz, ale... No, kolorowo tez nie jest tylko szaro. Ale ludzie... No dobra,
                                              są smutni i przygaszeni. Ale są inne przecież plusy! Gospodarka, politycy,
                                              złotówka, Kołodko... Nie, no może rzeczywiście to nie... Ale życie kulturalne,
                                              teatry, książki, kino...

Wiesz co Agick...
                                              Z którego mostu..?

.y.

Incomplete.
                                              • agick Re: Agick... Zastanów się... 18.07.02, 10:34
                                                do kompletu:
                                                - mam debet na rachunku
                                                - nie mam urlopu - to znaczy ja może i mam ale współspacz nie ma a dodatakowo
                                                jedzie do protugalii na dwa tygodnie...(ponoć praca...)
                                                - jestem na diecie od 2 tygodni i zamiast less to jest more
                                                - złazi mi skóa z ramion....

Poniatoszczak....?
                                                • ydorius Re: Agick... Zastanów się... 18.07.02, 10:38

zostałaś posłem?

.y.

Incomplete.
                                                  • agick Re: Agick... Zastanów się... 18.07.02, 10:45
                                                    a co, retoryka podobna....??
                                                    yyy....wczoraj miałam otwarcie mojej partii PZU...
                                                    Pierd...Zawsze Uśmiechnięty...

Amen.
                                                  • ydorius Re: Agick... Zastanów się... 18.07.02, 10:48

Nie ta "dieta" jaoś tak znajomo zabrzmiała...
                                                    Mozna się zapisać do Twojej partii? Czy przynależność do innych partii wyklucza
                                                    wybór do władz w Twym stronnictwie?

.y.

Incomplete.
                                                  • agick drogi ygreku 18.07.02, 10:54
                                                    ależ oczywiście możesz się zapisać - sama nazwa wskazuje co to za partia więc
                                                    wiesz, giełda absurdów jest jak najbardziej mile widziana...

a słowa o diecie są związane z szokiem wagowym, który przeżyłam wczoraj...
                                                    zamiast schudnąć przytyłam...

i gdzie tu sprawiedliowość...?
                                                    od dwóch tygodni odmawiam sobie pączków, pizzy, pieczywa czosnkowego, obżerania
                                                    się jak świnia i co..?? i nic. znaczy się in plus.
                                                  • aise_ agick 18.07.02, 11:00
                                                    to przez ten cholerny tlen...

odmawialaś sobie tylu rzeczy???????
                                                    no agick...
                                                    no wstydź się...
                                                    to jest porządne bagno!
                                                  • agick aise 18.07.02, 11:03
                                                    tak.... i co..???? i żadnego efektu.
                                                    i chyba jesyem zła o to, że tyle dobrych rzeczy nie zostało skonsumowanych a
                                                    moja pupa jak była taka jest.
                                                  • aise_ no to trzeba agick 18.07.02, 11:06
                                                    chyba zarzucić nieskuteczne metody, co?
                                                    po prostu jedz ile wlezie:)))
                                                    przynajmniej nie będzie ci żal, że cie coś ominęło....

• agick Re: no to trzeba agick 18.07.02, 11:13
                                                    matko jedyna - że ja na to wcześniej nie wpadłam...
                                                    idę na szejka truskawkowego rozmiaru jumbo zamiast żreć tę zieleninę....
                                                  • aise_ to co? 18.07.02, 11:19
                                                    idziemy na coś cholernie kalorycznego?

• agick ależ... 18.07.02, 11:24
                                                    oszczywiście... co proponujesz...??
                                                    ja ma dołek wywołany szokiem wagowym więc nie myślę racjonalnie...

aise_ napisała:

> idziemy na coś cholernie kalorycznego?
                                                    >
                                                  • aise_ no to 18.07.02, 11:32
                                                    lody czekoladowe z bitą smietaną, potem dwa kartony chipsów, tona frytek i
                                                    jeszcze można to popić jakimś piwem....
                                                    co ty na to?
                                                  • agick Re: p-amela pamela... 18.07.02, 11:48
                                                    no dobra - podrzuć jakiś inny pomysł ale nie david....
                                                    (widziałam ją topless a nawet całkowicie naked - masz rację, nie chcę tak, no
                                                    bo co to za radocha być obiektem pożądania połowy facetów na tym globie....)

poproszę jeszcze do tego kalmary panierowane smażone w głębokim tłuszczu......
                                                    i fokaczię z dużą ilością oliwy z oliwek.

bukowski27 napisał:

> kazdy by chcialbyc pamela... a ona nawet toples nie chodzi... phi...
                                                    chcialabys
                                                    >
                                                    > tak?
                                                  • aise_ jasne, że kalmary też 18.07.02, 12:24
                                                    i masę oliwy i serów
                                                    to wszystko ma tylko jedną wadę - jest bardzo zdrowe...

przeszkadza to nam?
                                                  • agick Re: jasne, że kalmary też 18.07.02, 13:19
                                                    kalmary mniam.....

aise_ napisała:

> i masę oliwy i serów
                                                    > to wszystko ma tylko jedną wadę - jest bardzo zdrowe...
                                                    >
                                                    > przeszkadza to nam?
                                                  • aise_ kalmary agick 18.07.02, 15:05
                                                    w ilościach hurtowych:)

• ydorius Re: czemu (B)AGNO jeszcze śpi? 18.07.02, 10:03

Ja wtedy nie spałem, co to na nas czekałaś, tylko, że jako rasowy pasożyt, nie
      lubię rozpoczynać nowych wątków, a raczej wolę podczepiać się pod istniejące.

witam wszystkich. Prawie wszystkich. Jakbym zaczął witać wszystkich, to bym w
      życiu nie skończył i ledwie zacząłbym witać, to juz musiałbym żegnać, a to dwa
      razy więcej roboty, z którejkolwiek strony na to spojrzymy...

ee...

dzień dobry.

.y.

Incomplete.
      • aise_ dybry y. 18.07.02, 10:09
        slucham se i slucham i przychodzi mi do głowy slowo na "r", chociaż dźwięki
        bywaja dziwne:)
        • ydorius dybry a 18.07.02, 10:12

Uważaj, cobyś się nie przesłuchała sama siebie. A ja mam tę wadę, że Twoich
          kurdów posłucham za dwa miesiace... Nic na siłę... Trza mnieć nas-truj,
          rozumiesz.

Ale jak "r", to ja się bardzo cieszę.

.y.

Incomplete.
          • aise_ ależ y. 18.07.02, 10:22
            no tak, ale ja mam zazwyczaj nas-truj w czasie czynności wykonywanych w ramach p
            [cenzury]...
            Za dwa miesiące zapomnisz jak to sie wymawia:)

• ydorius ależa 18.07.02, 10:31

Kzlrmak.
              Mniej więcej.

Nikt Cię w tym nie pobije. Możesz do nie zadzwonić i mi powiedzieć?

:-P

.y.

Incomplete.
              • aise_ no przecież y. 18.07.02, 10:43
                kYzYlYrMAK

mogię do ciebie zadzwonić za dwa miesiące, jak juz zapomnisz :-P

a.
                • ydorius Re: no przecież y. 18.07.02, 10:47
                  aise_ napisała:

> mogię do ciebie zadzwonić za dwa miesiące, jak juz zapomnisz :-P

Ja też Cię bardzo lubię :-))))

> a.

.y.

Incomplete.
                  • aise_ no co ty y. .... 18.07.02, 10:58
                    no dobra, mogę do Ciebie dzwonić co 25 sekund z przypomnieniem:)))))
                    ciekawe ile wytrzymasz...
                    spróbujemy?

a.
                    • ydorius Re: no co ty y. .... 18.07.02, 11:03

Nagraj się na sekretarkę. Jak będę sobie chciał przypomnieć, to zadzwonię na
                      pocztę głosową i...

:-)

.y.

Incomplete.
                      • aise_ Re: no co ty y. .... 18.07.02, 11:07
                        "tu era gsm, masz 183624 nowych wiadomości...."
                        :))))

a.
                        • ydorius Re: no co ty y. .... 18.07.02, 11:21

Tu Era GSM. Twój rachunek wynosi...

.y.

Incomplete.
                          • kwik Re: no co ty y. .... 18.07.02, 11:38
                            Tu Twoj bank. Twoj debet zostal przekroczony o 11111 %....

• aise_ KWIKSIE 18.07.02, 11:55
                              a co z naszymi planami (nie)dalekosiężnymi co do puszczania zajączków i lanczu?
                              • kwik Re: KWIKSIE 18.07.02, 12:07
                                aise_ napisała:

> a co z naszymi planami (nie)dalekosiężnymi co do puszczania zajączków i
                                lanczu?

1. stluklam lusterko

2. zatrudnilam sie na 3 zmiane w mojej fabryce (do konca tygodnia). moze
                                poniedzialek albo wtorek (22-23) ok. 12.30?
                                • aise_ Re: KWIKSIE 18.07.02, 12:21
                                  pasi jak cholera

wtorek - 12'30

gdzieś w galaktyce?;-))
                                  • kwik Re: KWIKSIE 18.07.02, 12:35
                                    ok. bedzie tona frytek + 3l (majonezu):))

pozwole zaanonsowac sie telegraficznie w samo poludnie(pukam 3 razy:))

• aise_ Re: KWIKSIE 18.07.02, 12:40
                                      i jedno ziarnko groszku z puszki, żeby nie mówili ze nie spożywamy witamin...

z dziką radością - czekam na puknięcia
                                      w rynne czy parapet?

a.

• aise_ Re: no co ty y. .... 18.07.02, 11:40

> Tu Era GSM. Twój rachunek wynosi...

:)))))

albo "aise tu twoj szef, przejrzalem twoj biling..."

albo: "dzień dobry, tu policja, pani pójdzie z nami..."

a.
                            • ydorius Re: no co ty a. .... 18.07.02, 11:49

albo: cześć tu ydorius. Idziesz na piwo?

.y.

Incomplete.
                              • aise_ Re: no co ty a. .... 18.07.02, 11:51
                                no, to jest akurat wariant najbardziej optymalny...

a.
                                • kwik Re: no co ty a. .... 18.07.02, 11:54
                                  za to najbardziej optymistyczny:

dzien dobry, jet suchy chleb dla konia?

• gero1 Re: czemu (B)AGNO jeszcze śpi? 18.07.02, 10:34
      suzume napisała:

> od pół godziny na Was czekam i co???
      >
      > pobudka.
      > dzisiaj jest czwartek, 198 dzień roku, imieniny erwina, kamila i szymona
      > słońce wzeszło o godzinie 4.49, zajdzie o 20.42
      > księżyc wzeszedł o 13.31, zajdzie o 0.05

a z rzadkich Impas Stagnacy i Dewaluacjan

wszystkiego najlepszego,
    • ydorius HEJ, SU! 18.07.02, 10:37

Wyjrzałe właśnie za okno...
      Tam nie ma słońca. Zaszło...

Mój Boże, już 20.42, a ja wciąż w pracy... A nie płacą mi bynajmniej za
      nadliczbowe długopisy, które skręcam...

.y.

Incomplete.
      • suzume ygrek 18.07.02, 11:12
        to pakuj kapcie
        i do domu (uogólnienie, oczywiście)
        biegusiem
    • bukowski27 wiecie co? 18.07.02, 11:21
      az mi pioro wypadlo. z reki. tak sobie w reku czasami trzymam. pioro. czuje sie
      wtedy bezpieczniej... jakos tak.. cieplej... tak. a wiec o schodach? proza?
      tak./ chyba zaczne pisac... jakbym sprzedal pare milionow egzemplarzy tobym was
      na piwo zaprosil.
      • Gość: Vika Re: Bagiennie witam w oparach i blotniscie.... IP: *.ewave.at 18.07.02, 11:38
        bukowski27 napisał:

> az mi pioro wypadlo. z reki. tak sobie w reku czasami trzymam. pioro. czuje
        sie
        >
        > wtedy bezpieczniej... jakos tak.. cieplej... tak. a wiec o schodach? proza?
        > tak./ chyba zaczne pisac... jakbym sprzedal pare milionow egzemplarzy tobym
        was
        >
        > na piwo zaprosil.
        Jak sie spalo?bo mnie fa-ta-lnie!Chodzcie wszyscy na wodke.Dobrze nam zrobi po
        jednym przed obiadkiem.Jak dziewczyny chca kalorycznie-beda mialy i cala reszta
        tez z Bukim na czele.On dostanie obiadek potrojny,zeby dostal takiej weny
        tworczej az nas zatka:-)
        Bukosiu!ja cie prosze:NIE JEDZ DRUGIEGO SNIADANKA;ZEBY CI SIE OBIADEK ZMIESCIL:)
    • wasia WasiaTV - news just in 18.07.02, 12:23
      Chciałabym oficjalnie potwierdzić pogłoski, jakobym to jeszcze żyła. Tak, żyję.
      Nie wchodzę na bagno zapogiewawczo - chyba nikt nie chciałby czytać o moich
      psychozach, neurozach i innych chorobach psychicznych. Ok, nie czuje się
      najlepiej. Chyba już sobie pójdę. Papa

pzdr, w.
      • kwik Re: WasiaTV -breaking the news 18.07.02, 12:36
        wiemy, wiemy :)))

z ostatniej chwili: zaraza ogarnela cala armie :))

• ydorius Re: WasiaTV -breaking the news 18.07.02, 12:39

Oprócz słonia.
          Waś - masz @.

.y.

Incomplete.
        • wasia No!!! Don't break the news, captain!!!! NO!!!! 18.07.02, 12:43
          kwik napisała:

> wiemy, wiemy :)))
          >
          > z ostatniej chwili: zaraza ogarnela cala armie :))

Bosze, to chyba jakaś plaga egipska... Albo dżuma... a może cholera? Tak, to
          napewno cholera ;-))

pzdr, w.
          • kwik Re: No!!! Don't break the news, captain!!!! NO!!! 18.07.02, 12:54
            tak, tym razem ciemna.

horera
    • kasiulek Re: czemu (B)AGNO jeszcze śpi? 18.07.02, 14:03
      Dawno mnie tu nie bylo...
      Oj dawno...
      I pewnie nikt za mna nie tesknil...
      wiem, wiem...

dzien dobry po poludniu...:)))
      • kwik Re: czemu (B)AGNO jeszcze śpi? 18.07.02, 14:07
        wszyscy tesknilismy
        dzien dobry pod wieczor:))

• Gość: Vika Re: OOObiiiiaaaaaaaaaaadeeeeeeeeek! IP: *.ewave.at 18.07.02, 14:48
          A na obiadek dzisiaj zupka ogorkowa,na drugie gulasz z kartofelkami i mizeria a
          na deserek.....no?co na deserek?!TORT CZEKOLADOWY Z WISIENKANMI!
          lapki i ryjki umyte?!No pieknie.To smacznego:-)))))
          Wujo miesza juz napoj bagienny na podwieczorek:-)
        • Gość: Vika Re: OOObiiiiaaaaaaaaaaadeeeeeeeeek! IP: *.ewave.at 18.07.02, 14:50
          A na obiadek dzisiaj zupka ogorkowa,na drugie gulasz z kartofelkami i mizeria a
          na deserek.....no?co na deserek?!TORT CZEKOLADOWY Z WISIENKANMI!
          lapki i ryjki umyte?!No pieknie.To smacznego:-)))))
          Wujo miesza juz napoj bagienny na podwieczorek:-)
    • kwik AGICK, @ (ntxt) 18.07.02, 14:09

• aise_ więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:02
        że właśnie wróciłam z lanczyku
        i że był dobry
        ten lanczyk znaczy się
        nawet jeśli służbowy był tenże lanczyk:(((((

no to tyle mam do powiedzenia
        czy ktoś się ustosunkuje do wypowiedzi?

a.
        • kwik Re: więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:05
          ciezko mi zajac stanowisko.

• aise_ Re: więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:07
            no jak to!?!

ja tutaj takie tezy kontrowersyjne stawiam, a wy nic kapitanie?:)
            • kwik Re: więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:09
              nie moge zajac stanowiska przed
              ja dopiero bede jesc sluzbowy lanczyk.
              poprosze pozniej o komentarz, ok?

• aise_ Re: więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:11
                a zapowiada sie miło?
                bo ja sie moge ustosunkować tylko do takiego co się miło zapowiada...
                • kwik Re: więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:19
                  baaaaaaaaaaaardzo milo :)
                  mam skryta nadzieje
                  • aise_ Re: więc teraz wam powiem 18.07.02, 15:29
                    to baaaaardzo dobrze:)

to jak juz wrócisz to sie ustosunkuje:)
          • Gość: rashomon RZUCILI BAGNO NA MIASTO IP: *.papagayo.com.pl 18.07.02, 15:21
            wiem że mało jestem obecny
            a ostanie noce spędzam
            w studiach
            przygotowalniach
            szwalniach i drukarniach

ale dzięki temu zwiastuję:

W nowym numerze VIDE
            który ukaże się w piątek sob niedz
            w centrum (rozdawane np pod Rotundą itepe)

póki co

wydrukowaliśmy skrót Teatru Wagary
            (pamiętacie - wielki łeb, foka, chędożenie, inne)

jest to totalne
            i mam to przed sobą

TAK WIĘC
            Bagno jest drukowane!!!!!!!!

wkrótce nowe pomysły
            na hajku bagienne

itepe
            autorom wyślę numery...
            autorskie

(Buki - dawaj adresy kontakty...)
            jak chcesz być poetą!

(oda do schoda - lapidarna, skondensowana, chwyta temat adekwatnie do stopni)

.......

a że uważnie czytałem
            dzisiejsze bagieno
            :

ps
            Keruak - jest świetny na podróż

odchudzanie - chudy jest dobry ser a nie kobieta

Rachunek Aise - niech płaci Ydorius, a co zamawia usługę to i płaci :)

śnił mi się Kasiulek
            którego na oczy nie widziałem

(wchodzę do pokoju, podchodzi dziewczyna z długimi włosami mówi cześć
            a ja mówię że ty to ty, ona że ja to ja
            ajajaj
            itd

dalej nie powiem
            bo to porządne Bagno...
            :))))))))

• aise_ rash 18.07.02, 16:26
              dobra uwaga - jak y. zamawia serwis przypominawczy to niech płaci:)

poprosze o jeden egzemplarz Dzieła z autografami

a.

• Gość: rashomon RZUCILI BAGNO NA MIASTO IP: *.papagayo.com.pl 18.07.02, 15:22
            a ostanie noce spędzam
            w studiach
            przygotowalniach
            szwalniach i drukarniach

W nowym numerze VIDE

póki co

jest to totalne
            i mam to przed sobą

TAK WIĘC

wkrótce nowe pomysły
            na hajku bagienne

itepe
            autorom wyślę numery...
            autorskie

jak chcesz być poetą!

.......

a że uważnie czytałem
            dzisiejsze bagieno
            :

ps

śnił mi się Kasiulek

ajajaj
            itd

dalej nie powiem
            bo to porządne Bagno...

• Gość: rashomon RZUCILI BAGNO NA MIASTO IP: *.papagayo.com.pl 18.07.02, 15:22
            a ostanie noce spędzam
            w studiach
            przygotowalniach
            szwalniach i drukarniach

W nowym numerze VIDE

póki co

jest to totalne
            i mam to przed sobą

TAK WIĘC

wkrótce nowe pomysły
            na hajku bagienne

itepe
            autorom wyślę numery...
            autorskie

jak chcesz być poetą!

.......

a że uważnie czytałem
            dzisiejsze bagieno
            :

ps

śnił mi się Kasiulek

ajajaj
            itd

dalej nie powiem
            bo to porządne Bagno...

• Gość: Vika Re: RZUCILI BAGNO NA MIASTO IP: *.ewave.at 18.07.02, 15:37
              Naprawde!!!!!!!!!!!!!No to nareszcie doczekalismy sie zasluzonych laurow i
              slawy.prosze sie teraz do bagna zwracac z szacunkiem per "Wieszczu Narodowy"
            • kwik Re: RZUCILI BAGNO NA MIASTO 18.07.02, 15:51
              w takim razie staje w kolejke o 3,15 w nocy pt/sob
              pod rotunda.

koc + termos z ciepla kawa
              rekawiczki chyba nie beda potrzebne?

• ydorius Erlend, czyli historia szaleństwa 18.07.02, 16:01

Miałem malutkiego dołka. Takiego malutkiego. Na smutno, jak to dołek. Poszedłem
      z koleżanką do sklepu, bo musiała kupić sobie pasek. I tam stało się coś
      cudownego. Zobaczyłem zielonego dinozaura w masie porzuconych, chromych i w
      ogóle wybrakowanych zabawek.

Kupiłem go. Stoi na biurku. Erlend, gdyż tak go nazwałem na cześć norweskiego
      pisarza Erlenda Loe kiwa głową, potrafi zrobić headbanging. Jest na baterie,
      ale nie będę go używał w ten sposób, bo ktoś mu przetrącił tylne łapki, więc
      nieszczęny Erlend wyglada jakby chciał (nomen omen) wydostać się z bagna, tylko
      nie potrafił.

W pracy są przekonani, że jestem debilem. Trudno. Myślę, że lepiej mieć
      dinozaura niż dołek, choćby nie wiem jak mały.

.y.

Incomplete.
      • aise_ Erlend 18.07.02, 16:24
        to bardzo ładne imię dla dinozaura
        poważnie

najlepsze imie dla szczura to na przykład Kirsan - na cześc właściciela
        republiki kałmuckiej - Kirsana Iłumżyna
        dla niedzwiedzia - Ksawery
        a dla myszy - Gryzelda

dołek przeszedł?
        • ydorius aise - @ (ntxt) 18.07.02, 16:45

Incomplete.
          • aise_ y. - już odpisuję 18.07.02, 17:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka