katleja 07.06.05, 14:04 właśnie się zalogowałam. Przeglądam to forum od dawna i postanowiłam się przyłączyć. Mam nadzieje ze miło będzie nam dyskutowac na wiele tematów. pozdrawiam i rzyczę miłego dnia. katleja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domina19 Re: witajcie 07.06.05, 14:05 no witaj i tesz ci rzyczymy miłego dnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 14:07 domina19 napisała: > no witaj i tesz ci rzyczymy miłego dnia:)))) Domina, nie badz okrutna z tym "rz" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 14:56 domina19 napisała: > nie mogłam sie powstrzymac:))) niegrzeczna dziewczynka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: witajcie 07.06.05, 14:58 staram sie ale mi nie wychodzi byc grzeczną:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 15:00 domina19 napisała: > staram sie ale mi nie wychodzi byc grzeczną:) no popatrz, chyba mamy cos wspolnego :))))) ale wiesz, grunt, ze sie staramy ........ Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 15:04 domina19 napisała: > moze dostaniemy rozgrzeszenie...kiedys:)) taaaa.... ja niby tez na to licze, ale kto wie..... :)))) domina, czy Ty masz na imie moze Dominika????? Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: witajcie 07.06.05, 15:04 tak, zgadza sie, nie myslisz chyba ze to pseudonim od.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 15:06 domina19 napisała: > tak, zgadza sie, nie myslisz chyba ze to pseudonim od.......... och Ty perwercho :)))))) od razu jedno Ci w glowie :))) a mamba to niby od czego mialaby by byc????? Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: witajcie 07.06.05, 15:07 wiesz co juz chyba mamby nie ma teraz jest maoma...czy cos takiego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 15:11 domina19 napisała: > wiesz co juz chyba mamby nie ma teraz jest maoma...czy cos takiego:)))) a coz to jest, jesli mozna spytac???? oswiec mnie, plizzzzzzz..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: witajcie 07.06.05, 15:16 no jak to nie wiesz??? guma ale rozpuszczalna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
katleja Re: witajcie 07.06.05, 14:12 zdaje się, kilka lat temu maturę z polaka zdałam na 5 a tu taka gafa z tym życzę. wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: witajcie 07.06.05, 14:35 Na tym forum nie ma to znaczenia jak i co piszesz.Wazne jest tylko zeby mieszac z blotem boskiego , popierac kilka osob niezaleznie od tego co napisza i juz bedziesz lubiana:)Uda Ci sie bo to proste:)Zreszta pewnie juz zauwazylas skoro jakis czas podpatrujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:02 Tak , ale mi to nie przeszkadza , wrecz przeciwnie.Martwi mnie cos innego .Dawno nie bylo tu leny i nie mam z kim pogadac .A nic mi tak nie poprawia humoru jak "konwersacja" z nia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:03 moze Lena wyjechała za chlebem do męza? ale nic sie nie chwaliła;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:05 liwia_85 napisała: > Tak , ale mi to nie przeszkadza , wrecz przeciwnie.Martwi mnie cos > innego .Dawno nie bylo tu leny i nie mam z kim pogadac .A nic mi tak nie > poprawia humoru jak "konwersacja" z nia:((( hmmm.... nie mam pojecia co sie stalo z Lenka. Moze mala Jej znowu zachorowala, czego nie zycze, albo po prostu moze ma urlop. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:05 no właśnie widzę, jak Ci nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:07 six_a napisała: > no właśnie widzę, jak Ci nie przeszkadza :) > hej, Sixa, to do mnie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:14 nieee, do liwii, patrz struktura drzewka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czujesz się nielubiana? nt 07.06.05, 15:18 oki, ja mam ustawione od najnowszego. Mialam nadzieje, ze nie do mnie, bo i za co :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 15:00 domina19 napisała: > ciekawe spostrzeżenie:) taaa... bardzo ciekawe.... u mnie na ten przyklad postepujace juz od ladnych kilku m-cy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: witajcie 07.06.05, 15:02 niedługo bedzie mozna powiedziec...od kilku lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 14:58 liwia_85 napisała: > Na tym forum nie ma to znaczenia jak i co piszesz.Wazne jest tylko zeby > mieszac z blotem boskiego , popierac kilka osob niezaleznie od tego co napisza > i juz bedziesz lubiana:)Uda Ci sie bo to proste:)Zreszta pewnie juz zauwazylas > skoro jakis czas podpatrujesz:) mysle Liwia, ze nie jestes sprawiedliwa. Tu sa ludzie, ktorzy sie znaja miesiacami, a niekiedy latami. Twoj cynizm byl nie na miejscu, ot tyle Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: witajcie 07.06.05, 15:06 Wiesz co , ale teraz walnelas bzdure.Dlatego , ze sie kogos zna miesiacami to trzeba Go zawsze popierac.Ty sie do polityki nadajesz . Napisalam prawde i tyle .A prawda boli , oj boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witajcie 07.06.05, 15:11 liwia_85 napisała: > Wiesz co , ale teraz walnelas bzdure.Dlatego , ze sie kogos zna miesiacami to > trzeba Go zawsze popierac.Ty sie do polityki nadajesz . > Napisalam prawde i tyle .A prawda boli , oj boli:) hmm... nie moim zamiarem jest klotnia z Toba. Bede sie streszczac. To, ze sie kogos zna m-cami, nie znaczy, ze powinno sie go popierac. Jakbys uwaznie czytala np. co ja pisze, wiedzialabys, ze czesto mam swoje zdanie, albo po prostu sie nie wypowiadam na jakies tematy. A to, ze napisalam, ze tutaj ludzie sie dlugo znaja, swiadczylo o tym, ze tez znaja swoje sposoby wypowiadania sie, toki myslenia, dowcipy, aluzje, sugestie i to bez koniecznego napisania czarnego na bialym. Wiem, ze latwo jest oceniac innych nie znajac ich, ale czy warto???? Sama sobie daj na to odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach ja tez rycze milego dnia! 07.06.05, 14:48 katleja napisała: > Mam nadzieje ze miło będzie nam dyskutowac na wiele tematów. > pozdrawiam i rzyczę miłego dnia. nie zawsze bedzie milo. Odpowiedz Link Zgłoś
expost Re: ja tez rycze milego dnia! 07.06.05, 15:00 A kto lub co to jest boski??;))buhahhaha... -Niech pan obrazi kogoś z komisji proszę pana.(student zdaje do szkoły teatralnej). -Student: A kto to jest Englert?.... ...pewnie słyszane, opisywane w 1000 wersjach...ale niech tam... Odpowiedz Link Zgłoś