Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA...................

19.07.02, 09:25
jestem na mieliznie. jak okiem siegnac nikogo nie widac az po horyzont
(czasu, oszywiscie:))
Obserwuj wątek
    • aise_ no moja droga... 19.07.02, 09:26
      ja przed chwilą założyłam konkurencyjny wątek...

dybry:)

a.
    • Gość: czeko Re: GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA................... IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:11
      Szukam normy_jean, która obrażona na moją osobe miała stawić się na bagno po
      porcję spagetti i lazani z wkładką mięsną, którą to podobno preparuje tu
      dzisiaj Vika...

czeko
      • Gość: Vika Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:33
        Dziendoberek dziewczyny i chrapaki ,ktore jeszcze spia.Na obiadek dzisiaj
        szpagetti karbonara,Krem-zupa kalafiorowa w filizankach a na deser galaretki
        owocowe.a spsgetti robi sie tak:Gotujemy szpagetti w goracej wodzie .za ten
        czas przygotowujemy sos karbonara:Roztapiamy cwierc kostki masla na glebokiej
        patelni,dowalamy pokrojony drobno wedzony boczek lub szynke,podsmazamy,zalewamy
        rosolkiem z kostki(wystarczy pol szklanki),podgotowujemy,zaprawiamy smietana
        slodka zgeszczona smietana,szybciutko mieszamy widelcem,zeby sie nie zwazylo i
        siuup do odcedzonego makaronu ktory nalezy Z SITKA WWALIC DO GARNKA!.Mieszamy.I
        zajadamy z talerza.Krem zupe robi sie tak:kalafiora gotujemy na miekko,nie
        odlewamy wody tylko dowalamy wegety i masla,miksujemy,odstawiamy,ubijamy bita
        smietane bez cukru za to z ociupinka soli,zupe przelewamy do miseczek lub
        filizanek,na kazdej porcji kladziemy dwie lychy smietany,posypujemy drobno
        posiekana pietruszka i smacznego:-)))))))
        lazanie nie bedzie bo ten powsinoga kot Bazyli ciotki Viki zezarl i to jeszcze
        gorace.Swinia nie kot.A jak sie lachmyta oblizywal:-)hihihi
        • Gość: czeko Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:38
          Vika...chlip chlip....a coś vege masz? Szpageti beż szoszu? Ja tez chce jeść!!!

zrozpaczona
          czeko-vege
          • Gość: Vika Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:55
            Gość portalu: czeko napisał(a):

> Vika...chlip chlip....a coś vege masz? Szpageti beż szoszu? Ja tez chce
            jeść!!!
            >
            > zrozpaczona
            > czeko-vege
            Nie rycz!Krem zupa kalafiorowa jest!przeczytaj sobie:-))))))i galaretka
            owocowa.No.
            • Gość: czeko Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:16
              Ok ok...jeszcze mnie trzeba po łbie poklepać, żebym zrozumiała :)
        • kwik vika 19.07.02, 14:42
          dziekujemy ciotuni za pyszny obiadek.

vika, musze szczerze przyznac, ze sposob prowadzenia narracji przepisowej
          powoduje u mnie bole brzucha.

ze smiechu, oczywiscie:))))))

---------------------------------------
          jestem luuuuuzny luzny tak
          niby podrooooozny, niby niebieski ptak
          copyright: mieczyslaw szczesniak
          • Gość: Vika Re: Kwiczus!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:58
            bazyli naprawde zezarl lazannie.....:-((((((((
            • kwik vika 19.07.02, 15:03
              nie martw sie, vika. jest przeciez duuuuzo czasu.
              robi sie to tak: bierzesz aparat telefoniczny, stukasz numer 11111111 i
              zamawiasz.. siadasz wygodnie w fotelu, muzyka...jest milo...jakie to
              proste :)))))

ps. lasagne potrafie zrobic :)
              • Gość: Vika Re: Kwiczus! IP: *.ewave.at 19.07.02, 15:28
                Mozliwe ale moje sa leprze.Zapytaj Bazyla.A w nosie z kluskami.Pozniej Ci
                opowiem,jak wyglada moje ciezkie zycie...
                • Gość: Vika Re: Podwieczoooorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:15
                  Na podwieczorek jest sledzik w oliwie,buleczki z maselkiem i pol litra.Dla pani
                  Prezes budyn rumowy z wisniami skoro nie chce sledzi:-))))
                  • norma_jean Re: Podwieczoooorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.07.02, 16:16
                    Wóóódki!!!
                    • liloom puk puk... 19.07.02, 16:21
                      o rany goscia, pierwszy okrzyk ktory mnie powital to wrzask nj o wodke...
                      rozpusta;)
                      • norma_jean Re: puk puk... 19.07.02, 16:24
                        No dobra poprawię się: chłooooopa!!!!
                        • Gość: Vika Re: puk puk... IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:46
                          A przeciez tu czeka i woda i chlopy-cudze.Zawsze bardziej sa
                          atrakcyjne...Naszym wlasnym chlopom dooo twaaaaarzy z rogami,ze HA!!!!!!!!
                          • amor_latino ciociu, boj sie boga:)))) n/t 19.07.02, 16:48
                            Gość portalu: Vika napisał(a):

> A przeciez tu czeka i woda i chlopy-cudze.Zawsze bardziej sa
                            > atrakcyjne...Naszym wlasnym chlopom dooo twaaaaarzy z rogami,ze HA!!!!!!!!
                            • liloom Re: ciociu, boj sie boga:)))) n/t 19.07.02, 16:51
                              alem sie uchachala;) siedze i czytam zamiast...
                              wywalcie mnie do kuchni...!!!
                              bo sama pojde;)
                            • Gość: Vika Re: Amorkuuuuuuuuu!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:52
                              rzyznaj sie:czy Ty jestes chlop?Bo jak nie to mozesz dostac tylko wudeczki i
                              sledzia:-)))))))))
                              • amor_latino ciociuuuuuuuuuuuuuuuuu 19.07.02, 17:09
                                czy ciocia juz niedowidzi? przeciez to widac slychac i czuc!:)

> rzyznaj sie:czy Ty jestes chlop?Bo jak nie to mozesz dostac tylko wudeczki i
                                > sledzia:-)))))))))
                                • Gość: Vika Re: Amorkuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 17:12
                                  A to ci sie narobilo...widze ,widze tylko tak jakby troche podwojnie...to przez
                                  te ksiezycowe wuja chyba:-)
                                  • amor_latino ciociu, czego ciocia tak krzyczy? 19.07.02, 17:15
                                    prosze natychmiast odlozyc kieliszeczek i polozyc obie rece na klawiaturze, bo
                                    jedna reka robi ciocia mnostwo literowek i nikt nie wie co ciocia chciala
                                    powiedziec przez te "ksiezycowe wuja::)

> A to ci sie narobilo...widze ,widze tylko tak jakby troche podwojnie...to
                                    przez
                                    >
                                    > te ksiezycowe wuja chyba:-)
                                    • Gość: Vika Re: Ja wcaleeee nie krzyczeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 17:24
                                      Ja jestem kompletnie trzezwa i spokojna a ksiezycowa to jest markowa wodka
                                      wuja,ktora wuj pedzi noca przy ksiezycu i wyciu bagiennej halastry w bagnie od
                                      czasu do czasu.Dobra jest i mocna.
                                      • kwik ciotka 19.07.02, 17:30
                                        on udaje, ze slaba, a zamilkl:)

• agick Re: GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA................... 19.07.02, 17:45
      kwisiu i cała reszta - zbieram się do domu..
      to przeecież piątek weekendu początek.....
      paaaaaaaaaa.
      • kwik Re: GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA................... 19.07.02, 17:47
        pa. baw sie dobrze:)

> Do pracy przychodź zdrów!

a ja myslalam, ze trzezwy...o ja glupia...od pn naprawiam bledy:))
        • Gość: Vika Re: Kwik- IP: *.ewave.at 19.07.02, 22:37
          kwik napisała:

> pa. baw sie dobrze:)
          >
          > > Do pracy przychodź zdrów!
          >
          > a ja myslalam, ze trzezwy...o ja glupia...od pn naprawiam bledy:))
          >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka