Dodaj do ulubionych

pomóżcie! jak trafić w...

17.06.05, 14:59
Mam naprawdę problem. Mimo 25 lat dręczy mnie wstydliwa sprawa. Moja
dziewczyna preferuje klasyczną pozycję. Kiedy dochodzi co do czego nie
potrafię wcelować w jej... wiecie co. dziewczyna za każdym razem musi mi
pomagać-swoją ręką namierza w dziurkę, zaczyna żartować ze mnie a ja coraz
bardziej boję się że coś ze mną nie tak. Pomóżcie i poradźcie czy jest jkakaś
szkoła na ten temat
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:01
      niech sobie wszyje magnes w cipkę, a ty pod napletek.Nie będziesz musiał
      trafiać, samo się przyciągnie.
      • ticoqp dodaj że on + a ona - albo odwrotnie:) 17.06.05, 15:04

• lena_zet Re: dodaj że on + a ona - albo odwrotnie:) 17.06.05, 15:05
          hehe, no fakt, zapomniałam dodać :)
          • ticoqp Re: dodaj że on + a ona - albo odwrotnie:) 17.06.05, 15:12
            albo on niech se metal jaki wsadzi a ona magnes od środka?;)
      • maruda65 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 23:37
        Tylko nie pomylcie biegunow magnesow bo bedzie gorzej :)
    • ticoqp na początek może noktowizor? a jak nie pomoze 17.06.05, 15:02
      to GPS:)
    • allabamma Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:03
      Wszystko jest ok. To tylko w filmach od razu trafiają tam gdzie trzeba.
    • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:06
      wiesz, ja tez naprowadzam czlonka mojego mezczyzny i nie widze w tym zupelnie
      nic niewlasciwego. Dziwne macie problemy, naprawde. obyscie tylko takie w zyciu
      mieli, to bedzie pieknie :)
      • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:13
        naprowadzasz na co?
        • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:15
          :))))))) na dziurke, przeciez nie na oko kakaowe :))) juz ustalilismy, ze my tu
          anala nie lubimy :)))) A Ty Tikus cos taki dzisiaj dociekliwy???? :))
          • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:25
            no weź , do ręki takie obrzydlistwo bierzesz? a potem może jesz tą samą ręka?:)
            • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:26
              ee, do reki biore lewa, a jem prawa :)))
              • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:30
                do jakiej ręki?:))))))))) czyli bierzesz lewą do prawej?:)))))))))))))))))))
                • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:32
                  mniej wiecej tak to wyglada :))) dlatego nie rozumiem, co w tym obrzydliwego
                  Tikus :))))) Jeszcze rozumiem, jakbym brala prawa do lewej, ale na odwrot jest
                  ok :)))))
                  • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:42
                    podsumowując - bierzesz do lewej, nastepnie przekazujesz prawej i naprowadzasz?
                    tak?
                    a resztki jedzenia z prawej nie sa dla Ciebie czymś nie na miejscu? no pomyśl
                    taki chrzan np.?:)
                    • kohol Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:48
                      I jeszcze kwestia jedzenia nożem i widelcem - widelec wtedy trzyma się w lewej -
                      fu!
                      • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:50
                        ale mnie Tikus zakreciles, chyba nie ogarnelam tematu :))))) ktora reka to by
                        nie byla jest git :)))
                        • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:54
                          trzecia by sie przydała, ale z tym naprowadzaniem to przeginasz chyba?;)
                      • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:52
                        zawsze można na pałaczki przejśc:)
                        ale co jak zmiekną?
                        • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:54
                          co zmieknie??? paleczki, czy.....????? :))))))))))
                          • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:55
                            czy...... jako pałeczki:))))))
                            • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:57
                              Tikus, litosci, jam chora, wiec i umysla mam otepialego. Dlaczego przeginam???
                              • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:01
                                ok. nie bede Cię juz męczył:)
                                tylko powiedz facetowi, ze czas najwyższy żeby juz sam trafił:)
                                • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:03
                                  wrrrrr.... problem w tym, ze ja lubie :)))))
                                  • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:05
                                    w wojsku jest chyba zapotrzebowanie na naprowadzaczy na cel?:)))) może robotę
                                    zmienisz?:)
                                    • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:15
                                      ticoqp napisał:

> w wojsku jest chyba zapotrzebowanie na naprowadzaczy na cel?:)))) może robotę
                                      > zmienisz?:)

taaaaa.... Tikus na dwunastej na ten przyklad, co???? Zaraz Cie zestrzele :)))
                                      • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:16
                                        od strzelania to kto inny jest Ty tylko naprowadzasz:)))))
                                        • mamba30 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:17
                                          ja zawsze lubilam meska robote i strzelic porzadnie tez potrafie :))) tylko nie
                                          wszystkim, niestety :)))
                                          • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:20
                                            eeeee to moze masz skłonności?;)
                                            musze spadać niestety
                    • trzydziecha1 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:49
                      REsztki jedzenia stanowią problem tylko przy długich paznokciach, juz było to
                      omawiane na forum :D
                      • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 15:55
                        ew. głębokich liniach papilarnych:))))))
                        a Ty nie na łajdactwie nadmorskim?
                        • trzydziecha1 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:03
                          Przeczytaj wątek "no to sobie pojechałam :(((
                          Life is brutal and full of zasadzkas ;)
                          • ticoqp Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:06
                            no ja dzisiaj trochę byłem wyautowany to nic nie wiem, czyli majtki nowe
                            depilacja zrobiona węglarki dostarczone a tu dupa z wyjazdu?????
                            • trzydziecha1 Re: pomóżcie! jak trafić w... 17.06.05, 16:31
                              hehehe a po co majtki: ;PPP
                              Żartuje. Mniej wiecej tak to wyglądało, depilacja, fryzura, walizka spakowana i
                              dupa z wyjazdu. Tak bywa.
    • mmagi tak tez myślałam ze ktoś znów nie moze 17.06.05, 16:01
      trafic w dziure:-)
    • ciekawostka2 tego się spodziewałem 17.06.05, 21:45
      jeden ticocośtam oszołom sprowokuje resztę i zamiast rozsądnych rad widzę
      wygłupy cieńkiego śledzia. Zrozum gościu, że niektórzy mają różne problemy i
      oczekują pomocy od takich, którzy sobie z tymi problemami poradzili. To jest
      ideą tego forum.
      Uważasz się za dowcipasa (padam rażony poziomem)- eksploatuj się w pismach
      satyrycznych związku hodowców pietruszki
      • spontaneo Re: zauważ,że to lena-zet... 17.06.05, 21:59
        ...sprowokowała cała gamę kretyńskich wypowiedzi.Błazenada na tym forum,to
        szczyt na jaki się pną "doradzający"
        Może się doczytasz co zaproponowała lena-zet na prezent dla taty pewnej
        forumowiczki.Żenada...
        Ech...szkoda słów ;(((
        • ciekawostka2 Re: zauważ,że to lena-zet... 17.06.05, 22:55
          masz rację, to niestety cienie forum-bezstresowe wypisywanie wszystkiego co
          wpadnie do głowy. Zostaje mi tylko zaproponować obchodzenie szerokim łukiem
          wątpliwej jakości globulki-leny-zet.
          Pozdrówko spontaneo
          • lena_zet Re: ty jesteś wątpliwym towarem towarem 18.06.05, 00:25
            nawet w dziurkę trafić nie potrafi i jeszcze pisze o tym publicznie, zboczeniec.
            • ciekawostka2 do leny 18.06.05, 07:35
              lena_zet napisała:

> nawet w dziurkę trafić nie potrafi i jeszcze pisze o tym publicznie,
              zboczeniec
              > .

Współczuję ludziom ci najbliższym za twój ograniczony światopogląd.
              Rozumiem, że w twojej rodzinie nie mówi się o sexie a sex się uprawia i wszyscy
              wszystko wiedzą bo gromadka dzieci śpi z tatą i mamą w jednym łóżku i przygląda
              się jak to należy robić a gdy tata sobie podpił to nawet sam ci pokazał co i
              jak. W twojej rodzinie nie mówiło się o sexie a wszystko co go dotyczyło
              wyśmiewano. Więc nie wiem, które z nas jest bardziej zboczone? ja, który chcę
              się dowiedzieć normalnej rzeczy, czy ty, której postępowanie gdy los pozwoli ci
              być rodzicem przez swoją głupotę wychowasz stadko Marchwickich. Do wiadomości:
              Marchwicki w latach 60tych napadał, gwałcił i zabijał kobiety. Dla mnie ktoś
              taki jest zboczeńcem. Jetem na tyle silnym człowiekiem, żeby nie mieć
              kompleksów ale jeżeli twoje dzieci odziedziczą twoją głupotę to zaczaczynam się
              bać. Na wszelki wypadek zostaw na policji próbki swego DNA, żeby w przypadku
              jakiś zdarzeń zaoszczędzić władzy czasu a podatnikom pieniędzy
              • krecilapka Re: do leny 18.06.05, 07:40
                > Do wiadomości:
                > Marchwicki w latach 60tych napadał, gwałcił i zabijał kobiety

Jego brat twierdzi, ze to zmowa komunistow i zostali wrobieni. No i nie pisze
                sie sex tylko seks - a teraz dziekuj mi za nauki :).
              • lena_zet Re: ale mi dosrałeś hehe nt 18.06.05, 09:02

• spontaneo Re: ciekawostka2,a mnie się podobało... 18.06.05, 13:36
                  ...tak trzymaj i na żenujuącą lenę-zet nie zwracaj uwagi.Ona swojemu tacie na
                  dzień ojca kupiłaby sztuczną kupę.Feee...jak ktoś taki mógłby Ci cokolwiek
                  poradzić?
                  A tak na marginesie to ja równiez pomagam swojemu facetowi i nic w tym nie
                  wydaje się nam dziwnego.
                  • lena_zet Re: pozdrawiam spontaneo :) 18.06.05, 13:40
                    tobie kotku też kupię sztuczną kupę :)
                    • spontaneo Re: do lena_zet... 18.06.05, 16:03
                      Wybacz,ale poziom jaki reprezentujesz swoją osobą nie pozwala mi na prowadzenie
                      z tobą dłuższej konwersacji.Ludzie twojego pokroju to dla mnie sztuczne
                      marionetki,które oprócz szydzenia z innych nie potrafią w życiu nic.Gdyby twoja
                      samoocena była wyższa,to z pewnością nawet nigdy by ci nie przyszło do głowy
                      obdarowywanie kogokolwiek sztuczną kupą.Także od tej pory możesz sobie wyprówać
                      żyły w moim kierunku jeśli masz na to ochotę.Ja ze swojej strony napisze tylko
                      tyle,że IGNORUJE TWOJE WYPOWIEDZI I NIE ZWRACAM NA NIE UWAGI!!!Dla mnie jesteś
                      kobietą,która nie przedstawia swoją osobą żadnej wartości.Zatem od tej pory
                      możesz sobie szydzić do woli.Mam to gdzieś.

P.S.Drugą sztuczną kupę też możesz mi kupić (to tak na wszelki wypadek);)))
                  • ciekawostka2 Re: ciekawostka2,a mnie się podobało... 18.06.05, 20:16
                    dzięki za wsparcie spontaneo, zawsze to lepsze samopoczucie gdy widzimy, że
                    ktoś staje po naszej stronie, prawda?;)
                    Pozdrawiam
                    • spontaneo Re: Nie cierpie chamstwa!!! 18.06.05, 21:32
                      Piszesz z nadzieją,że ktoś Ci pomoże,a tu nic innego tylko pojawia się stado
                      idiotów,które wbija Ci gwozdzie do trumny i myślą,że są błyskotliwi.
                      Pozdrwiam ciekawostka2 ;)))
                      • lena_zet Re: idźcie razem do łóżka 18.06.05, 23:12
                        poćwiczycie trafianie w dziurki hehehe
    • pierozek_monika Re: pomóżcie! jak trafić w... 18.06.05, 23:23
      nie mogę tego pojąć, jak ktoś może oczekiwać, że ludzie na forum pomogą mu
      trafić w ....(tu kropki - bo to taki wstydliwy wyraz, no nie?).
      Mają Ci przytrzymać penisa, nacelować go, czy jak?! A może jakiś drobny kurs
      korespondencyjny sobie załatw.
      Same kretyńskie pytania ://////
      • lena_zet Re: pierożku, nie dziwuj się 18.06.05, 23:26
        kobitka leży na plecach, a chłopina próbuje jej w tyłek wcelować...i dziwi się,
        że trafić nie może :)
        • pierozek_monika --->.. ☼.. <--- cel - pal! 18.06.05, 23:31
      • ciekawostka2 mądralińska pierozek_monika 19.06.05, 09:23
        nie powinienem odpowiadać na posty bezmózgowców ale zrobię dla ciebie wyjątek.
        1. myślałem, że jest jakiś sposób o którym nie wiem
        2. wyraz nie wstydliwy ale nie chciałem być posądzony o jakiegoś
        nawiedzonego... członka twojej rodziny
        3. co do kursu - pomysł, przyznaję, wart zastanowienia:) ale tylko z moją
        partnerką
        4. przepraszam za kretyńskie pytania, które cię uraziły.
        Przy okazji poszukałem twoich wpisów w archiwum i znalazłem bardzo twórcze i
        intrygujące, o głębi intelektualnej przez szacunek nie wspomnę:
        "Kicham, płaczę, smarkam, co się dzieje! może mi ktoś to wyjaśnić?! :("
        "DUŻO IMPREZUJECIE?"
        no i najmądrzejszy! "Widziałam armię siurów! Też zobaczcie, jak chcecie"
        pozostawiam bez komentarza

• pierozek_monika Re: mądralińska pierozek_monika 19.06.05, 10:49
          jak zmienisz dziewczynę z dmuchanej lali, na prawdziwą - to nabierzesz wprawy.
          Pa kotku!
    • marta.uparta Re: pomóżcie! jak trafić w... 19.06.05, 09:58
      Jak tak sobie przeczytalam ten watek, to faktycznie brzmi on tak, jakby ktos
      robil sobie jaja. I dlatego nie dziw sie, ze sprowokowal forum do zarcików.
      Pewnie sama bym sie przylaczyla.
      Pomijajac kwestie trafiania do dziurki, bo juz chyba wszystko teraz wiesz, to
      troche dziwi mnie postawa Twojej dziewczyny. Wg mnie, tylko niedojrzala jak
      nastolatka kobieta wysmiewa w takich sytuacjach swojego partnera. Faceci sa
      bardzo wrazliwi na tym punkcie, i dlatego jakiekolwiek uwagi na temat ich
      potencji, umiejetnosci i wymiarów sa niewskazane. Pogadaj z nia, bo kiedys w
      jakies kompleksy Cie wpedzi.
      I troche wiecej luzu, to tylko forum, a nie porada u Lwa-Starowicza.
    • matyldan Re: pomóżcie! jak trafić w... 19.06.05, 11:49
      Popieram wypowiedz, ze tylko w filmach trafiaja za pierwszym razem. Moj partner
      musi sobie pomoc dlonia, no i co z tego. Dziewczyna nie powinna Cie wysmiewac,
      moze niech sprobuje podniesc biodra albo polozcie pod jej pupe poduszke -
      mozliwe, ze wtedy bedzie Ci latwiej.
      • ciekawostka2 dzięki 20.06.05, 11:37
        dzięki tym, kórzy podeszli konstruktywnie do tematu, czyli: allabammie,
        mamba30, spontaneo, martcie.upartej i matyldan. Reszcie współczuję poziomu
        humoru z wiarą, że problemy was się nie imają:)
        Przepraszam, jeżeli błędnie odczytałem czyjeś intencje,
        pozdrawiam
        • pierozek_monika Re: dzięki 20.06.05, 11:40
          jeśli to był Twój prawdziwy problem (a nie prowokacja, podpucha) to też Cię
          ogromnie przepraszam.
          Ps. że takie celowanie w 10 trafia się tylko na filmach to prawda i nie masz
          się co przejmować.
        • mmagi Re: dzięki 20.06.05, 11:45
          wiesz a ja sie dziwie ze z tego moze byc problem,lezysz z facetem w łóżku i
          co???trafic nie mozecie oboje,a co tam jest 30 dziur,czy tylko 2 i to ta druga
          w zasadzie nie do tego??to chyba lekka przesada i jeszcze pytac sie na forum
          jak tam trafic,zastanów sie troszkę:-)
          • mmagi Re: dzięki 20.06.05, 11:48
            pomyłka,to ty jestes facet...no to masz dziwna dziewczyne ze ci robi uwagi
            pwenie jakas małolata,to normalka ze sie samemu bierze do reki lub kobitka to
            robi:-)
    • margie Re: pomóżcie! jak trafić w... 20.06.05, 11:56
      po palcu, moj drogi, po palcu:))
      • mmagi Re: pomóżcie! jak trafić w... 20.06.05, 12:04
        jak ślisko to sie sam zeslizgnie i trafi;-)))
    • rlena Re: pomóżcie! jak trafić w... 21.06.05, 01:40
      Nie czuje sie zaszokowana, i nie ma sie czego wstydzic
      Po prostu, tego sie trzeba nauczyc jak kazdej innej rzeczy. Cwiczyc i jeszcze
      raz cwiczyc.
      • john_malkovitch Re: pomóżcie! jak trafić w... 21.06.05, 01:42
        Nie przypominam sobie, żebym kiedyś musiał ćwiczyć...
        • rlena Re: pomóżcie! jak trafić w... 21.06.05, 02:50
          Gratulacje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka